Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για class 10 λέω.

Πάνω από αυτό έτσι κι αλλιώς είναι διαφορετική κατηγορία, οπότε αν βρεις 16GB class 10 τσίμπα την.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίος, για πες εντυπώσεις.

Από την πρώτη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί κατάλαβα ότι είναι μπόμπα!!

Πανάλαφρο, λεπτό, γενικά στο κράτημα στο χέρι είναι σούπερ. Ακόμα δεν μπορώ να πω αντικειμενικές εντυπώσεις, με έχει καταβάλει ο ενθουσιασμός!

Μέχρι στιγμής από τις επιδόσεις και τις λειτουργίες του είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Καλοριζικο .:)

Ευχαριστώ :D

*

*

Παιδιά ένα θεματάκι με το Kies έχω. Το έχω βάλει στο pc, και έχει κάνει εγκατάσταση κάτι drivers. Το συνδέω και βγάζει αυτό κάτω δεξιά

http://img252.imageshack.us/img252/1006/66506376.jpg

Πάω στο πρόγραμμα και λέει "Σύνδεση" και μένει εκεί να φορτώνει.

Επίσης πάνω αριστερά στο πρόγραμμα γράφει "GT-I9070" που σημαίνει ότι το βλέπει αλλά κάτι πάει στραβά και έχει σχέση με το παραπάνω μήνυμα.

Κάποια βοήθεια?

Edited by petran_7

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος note2 αλλά ασχολούμαι με το s advance επειδή το έχει η γυναίκα μου. Κατ αρχήν να πω ότι το κιν. δεν ειναι root και γενικώς όλα μαμά πάνω.

2η ερώτηση) Μετά από την αναβάθμιση σε 4.1.2 oficial ελληνική θα πρέπει να κάνω factory reset όπως πρέπει (κατά όπως λένε πολλοί) στην ρωσική?

3η ερώτηση) Θέλω να κάνω root το τηλ μόλις περάσω την ελληνική. Κανένας οδηγός στα ελληνικά?

4η ερώτηση) Μετά το root ανεβαίνει ο counter?

5η ερώτηση) Μπορεί κάποιος που είναι πολύ γνώστης όμως να μας πει ποιές εφαρμογές απ αυτές που τρέχουνε (σε εκτέλεση δηλ) ειναι ασφαλές να κάνουμε διακοπή ή πάγωμα (πχ με titanium), και να μας πει τι σημαίνει η κάθε μια (ενοείται απ αυτές που έχει μαμά το κιν.)

6η ερώτηση) Όταν κάνω root το τηλ. θα μου έρχονται οι επίσημες αναβαθμίσεις αυτόματα η θα πρέπει μεσω oddin?

7η ερώτηση) Πως απεγκαθιστώ τελείως εφαρμογές που είχε ήδη το τηλ μέσα απο μαμά?

8η ερώτηση) Ξέρει κανένας κανένα τρόπο να πάει γενικώς το κιν ποιό σφαίρα? Δηλ να έχει περισσότερη εεύθερη ram?

2) Συνήθως δε κανει μόνο του factory reset μετά από Updates αλλά πάντα προτείνεται να κάνεις για να κάτσει η ρομ σε καθαρό κινητό. Δεν είναι απαραίτητο αλλά συνιστάται.

3,4) δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά (στο I9070 Android Development) αλλά αν αλλάξεις κέρνελ λογικά αυξάνει ο counter. Κάπως μηδενίζει κιόλας αλλά είναι λίγο επικύνδινο. Θα το ρίσκαρες δηλαδή; :p Σου το λέω αυτό γιατί από ότι είδα για να κάνεις ρουτ πρέπει να φλασάρεις κέρνελ.

5) Υπάρχει μία λίστα εδώ αλλά είναι από galaxy s. Τα περισσότερα είναι κοινά μιας και είναι samsung και τα δύο αλλά και android :p

6) Θεωρητικά το ρουτ δεν θα επηρεάσει τις αναβαθμίσεις, αλλά αν κάνεις αναβάθμιση λογικά θα φύγει το ρουτ. (δεν το ξέρω σίγουρα)

7) Από το titanium. Ή πάγωμα ή απεγκατάσταση.

8) Με το Autostarts μπορείς να σβήσεις εφαρμογές από την εκκίνηση της συσκευής οπότε δε θα σου τρώει τόση ραμ. Εκτός αν απεγκαταστήσεις κιόλας μερικές του συστήματος που δε χρειάζονται οπότε δε θα υπάρχουν καν. Αλλιώς αν θες να πειράξεις το κινητό με mods κλπ (στα οποία στο advance δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό) ίσως υπάρχει και κερνελ με overclock στο CPU.

Καλημέρα κι από εμένα φίλοι!

Eίμαι νέο μέλος στην οικογένεια του advance (public-προχτές-199€) και δέχομαι συγχαρητήρια από όλους σας :rolleyes:

Σαν άσχετος και σαν πρώτη επαφή με τα android γενικότερα, ένα έχω να πω....το "κινητάκι" μ@μ@ει!!

Εντυπώσεις και προβληματισμούς θα σας αναφέρω αργότερα....μια ερωτησούλα μόνο....αναβάθμιση λογισμικού να το κάνω;

Edited by theo72

Παιδιά το θέμα που είχα και δεν μπορούσα να συνδέσω το κινητό λύθηκε :)

Καλημέρα κι από εμένα φίλοι!

Eίμαι νέο μέλος στην οικογένεια του advance (public-προχτές-199€) και δέχομαι συγχαρητήρια από όλους σας :rolleyes:

Σαν άσχετος και σαν πρώτη επαφή με τα android γενικότερα, ένα έχω να πω....το "κινητάκι" μ@μ@ει!!

Εντυπώσεις και προβληματισμούς θα σας αναφέρω αργότερα....μια ερωτησούλα μόνο....αναβάθμιση λογισμικού να το κάνω;

Και εγώ προχθές απο το public το πήρα αλλά δεν μου βγάζει κάποια αναβάθμιση.

Στο kies λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο.

Εσένα τί αναβάθμιση σου έβγαλε?

Παιδιά το θέμα που είχα και δεν μπορούσα να συνδέσω το κινητό λύθηκε :)

Και εγώ προχθές απο το public το πήρα αλλά δεν μου βγάζει κάποια αναβάθμιση.

Στο kies λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο.

Εσένα τί αναβάθμιση σου έβγαλε?

Τελικά....καμία αναβάθμιση! Ενώ είχε αναμμένη την ένδειξη, μόλις πήγα να την κάνω όπως είπε ο φίλος phanispal, μου έβγαλε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για αυτό το μοντέλο! :happy:

Οπότε...αναμένω κι εγώ την 4.1.2 aka Jelly Bean!

Τελικά....καμία αναβάθμιση! Ενώ είχε αναμμένη την ένδειξη, μόλις πήγα να την κάνω όπως είπε ο φίλος phanispal, μου έβγαλε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για αυτό το μοντέλο! :happy:

Οπότε...αναμένω κι εγώ την 4.1.2 aka Jelly Bean!

χαχα! έτσι την πάτησα και εγώ. με το που το ανοίγω για πρώτη φορά μου βγάζει τη σχετική ειδοποίηση και όλος χαρά την πατάω.. η συνέχεια είναι γνωστή! ;)

και σε μενα το ιδιο ειχε που το πηρα πριν μερικες μερες αλλα δεν ηταν τιποτα τελικα..

ερωτηση: τι ειναι η συσκευη αποθηκευσης usb ;

Επισης ενω δεν εχω βαλει ακομα καρτα sd γιατι οταν παω στις λειτουργιες που εκτελουνται εχει καποιες εφαρμογες στην καρτα sd;

και σε μενα το ιδιο ειχε που το πηρα πριν μερικες μερες αλλα δεν ηταν τιποτα τελικα..

Επισης ενω δεν εχω βαλει ακομα καρτα sd γιατι οταν παω στις λειτουργιες που εκτελουνται εχει καποιες εφαρμογες στην καρτα sd;

Που το βλέπεις το συσκευη αποθηκευσης usb; Λογικά είναι η ενσωματωμένη μνήμη που έχει το κινητό. Αλλού αναφέρετε έτσι και αλλού sd card. Για αυτό βλέπεις και εφαρμογές στην sd card. Δε βρίσκονται στην ρομ αλλά στην ενσωματωμένη μνήμη.

Που το βλέπεις το συσκευη αποθηκευσης usb; Λογικά είναι η ενσωματωμένη μνήμη που έχει το κινητό. Αλλού αναφέρετε έτσι και αλλού sd card. Για αυτό βλέπεις και εφαρμογές στην sd card. Δε βρίσκονται στην ρομ αλλά στην ενσωματωμένη μνήμη.

Ακριβώς. Και στον file explorer οταν πας λέει σαν /sdcard την εσωτερική μνήμη και σαν /external_sd την εξωτερική microSD.

ρε παιδες δεν ξερει κανεις κανα καλο καταστημα που να πουλσει θηκες και ζελατινα? απαντηστε plox και κατι αλλο την ιδια ζελατινα δεν εχει με το samsung galaxy s?

Για ελλαδα αθηνα η και αλλου και σε καλες τιμες

ρε παιδες δεν ξερει κανεις κανα καλο καταστημα που να πουλσει θηκες και ζελατινα? απαντηστε plox και κατι αλλο την ιδια ζελατινα δεν εχει με το samsung galaxy s?

Για ελλαδα αθηνα η και αλλου και σε καλες τιμες

http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=i9070

όχι δεν έχει την ίδια με το galaxy S

Εγώ ψήνομαι για αυτήν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010512 είναι πολύ καλές οι puro και δεν είναι και χοντρές.

Παιδια γνωριζει καποιος αν οταν βγει η αναβαθμηση για την 4.1 εκτος απο το KIES βγαινει απευθειας και μεσω ΟΤΑ???

Εγώ ψήνομαι για αυτήν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010512 είναι πολύ καλές οι puro και δεν είναι και χοντρές.

puro έχω και εγώ ....παρά πολύ καλή....μονόδρομος θα έλεγα.

Καλή αίσθηση και ωραία στο κρατημα

http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=i9070

όχι δεν έχει την ίδια με το galaxy S

Πάντως σε γενικές γραμμές μας κλέβουν! Μόλις παρήγγειλα 6 screen protectors από Γερμανία(!) με 1.58€. Δε μπορώ να καταλάβω πως εδώ το 1 κοστίζει 3+€!!

Καμιά συγκεκριμένη μαλακή θηκούλα παιδιά από ebay; Κάποιος ευχαριστημένος;

Eρωτηση:

Αληθευει οτι δεν εχει ζουμ στο βιντεο και την φωτογραφικη?

Kαι οτι "πιθανον" διορθωθει αυτο με την αναβαθμιση?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

puro έχω και εγώ ....παρά πολύ καλή....μονόδρομος θα έλεγα.

Καλή αίσθηση και ωραία στο κρατημα

ευχαριστώ για τη συμβουλή :)

Πάντως σε γενικές γραμμές μας κλέβουν! Μόλις παρήγγειλα 6 screen protectors από Γερμανία(!) με 1.58€. Δε μπορώ να καταλάβω πως εδώ το 1 κοστίζει 3+€!!

Καμιά συγκεκριμένη μαλακή θηκούλα παιδιά από ebay; Κάποιος ευχαριστημένος;

σε όλα μας κλέβουν! ας ήταν μόνο αυτό :mad:

Edited by petran_7

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα galaxy s advance φίλου ,του βγάζει αυτό εδώ και κάνει συνέχεια επανεκκινηση!!ξερετε από τι έχει γίνει αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω;;;ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα galaxy s advance φίλου ,του βγάζει αυτό εδώ και κάνει συνέχεια επανεκκινηση!!ξερετε από τι έχει γίνει αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω;;;ευχαριστώ προκαταβολικά

Πήγε να κάνει root ο φίλος και κάτι δεν έκανε σωστά;

Huawei Nova 5T

Εντός της εβδομάδας πιστεύω να το έχω και εγώ.Την Παρασκευή το παρήγγειλα στα 199 ευρώ από κατάστημα cosmote.Θα είναι το δεύτερο μου android μετά από ένα samsung galaxy gio.

Πάντως πρέπει να βγει ένας αναλυτικός οδηγός για root για μας τους ψιλοασχετους.Απο ότι κατάλαβα για να rootαριστει το κινητό πρέπει να το flasαρεις με odin πράγμα που δεν έχω ξανακάνει και το φοβάμαι. Και για να γίνει unroot πρέπει να ξαναφλασαριστεί πάλι με odin;Στο προηγούμενο κινητό μου όπως και σε πολλές άλλες συσκευές samsung το root και το unroot γινότανε τρέχοντας ένα απλό αρχιο zip.Δεν θα βγει κάτι ανάλογο και στο S Advance;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)