geotaras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Φίλε και γω με την 2.3.6 το έχω και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Εσύ το έκανες root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Φίλε και γω με την 2.3.6 το έχω και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Εσύ το έκανες root; Ναι το έχω κάνει root κανονικά για να σβήσω τα άχρηστα της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αν θες στείλε μου τη διαδικασία για να το κάνω και εγώ καθότι άσχετος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskrs Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν φτανει που προσπαθουμε να βοηθησουμε θα βρουμε και τον μπελα μας! Λες και βγαζουμε κατι απο την καθε ρομ. Καποιος ρωταει κι εμεις προτεινουμε με βαση την εμπειρια μας στην καθε ρομ. Λοιπον,Εγω εχω την καρμπον πανω απο 2 μηνες, 68 εφαρμογες αυτην την στιγμη γραφει το Playstore...Gps μια χαρα,ραδιο χωρις ιντερνετ πρεπει να εφευγε απο 4,1,2 αν δεν κανω λαθος.με tuneln radio ολα σουπερ. wifi direct δεν εχω χρησιμοποιησει οποτε το προσπερναμε... εχω κι εγω ενα θεμα...θελω να κανει καφε...δεν κανει...ελεος!!! :) οσο το θεμα 2,3,6 για μενα ειναι σαν να εχεις στο Pc σου windows 96(αντε χπ) και να βγαζεις ολα τα επομενα σαπια επειδη δεν μπορεις να τα τρεξεις στο pc σου. :) Φιλε μου παλι τα ιδια θα λεμε...Με την 2.3.6 το s advance ειναι ταχυτατο και εχει περισσοτερες λειτουργιες απο ολες τις custom rom. Η <μαμα> 4.1.2 κανει πιο ομορφο το κινητο αλλα πολλα προβληματα στην αναπαραγωγη και ληψη βιντεο. Και το παραδειγμα σου ειναι λαθος.Τα windows 96 ειχαν λιγοτερες λειτουργιες απο τις επομενες εκδοσεις των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα! Θέλω νσ εγκαταστήσω μια custom rom με την οποία να μπορώ να δημιουργώ και φακέλους. Να χρησιμοποίησω light jb, kitkat ή pure vanilla; Τώρα έχω την stock 4.1.2. με cocore9 και greenify donate, αλλά το κινητό σέρνεται κι ας έχω πετάξει τη σαβούρα από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Για ραδιόφωνο, spirit fm, κάνε μια αναζήτηση στους xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Όταν λες φιλέ μου τίποτα; Πρεπει να κανεις και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο spirit fm για να λειτουργησει. Η carbon είναι καλη αλλά νομιζω η build 8 είναι η καλύτερη.Εγώ εδώ και αρκετό καιρό έχω εγκαταστήσει την cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Κατέβασε αυτό εγκατέστησε το(πρέπει να είσαι root) και ακολούθησε τις οδηγίες που λέει στο πρώτο post Η cm11 by team canjica που χρησιμοποιώ πολύ καλή.Η τελευταία είναι http://d-h.st/F9L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Κατέβασε αυτό εγκατέστησε το(πρέπει να είσαι root) και ακολούθησε τις οδηγίες που λέει στο πρώτο post Μολις εφτιαξε και το ραδιο χωρις ιντερνετ...ωραιος ο φιλος :) ;) ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Δεν κατάλαβα, ράδιο έχεις; όχι internet radio. Το gps σου πως και δουλεύει? Του έχεις κάνει κάτι; Απο την carbon 9 σήμερα έβαλα την 10 αλλά δεν έφτιαξε τίποτα. Εσύ πια έκδοση έχεις? Εχω την 8 εκδοση.Με το gps δεν καταλαβαινω οταν λες δεν δουλευει..και επειδη ημουν περιεργος,σημερα το ανοιξα και με εφερε απο την δουλεια στο σπιτι κανονικα...τι θεμα εχεις? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου παλι τα ιδια θα λεμε...Με την 2.3.6 το s advance ειναι ταχυτατο και εχει περισσοτερες λειτουργιες απο ολες τις custom rom. Η <μαμα> 4.1.2 κανει πιο ομορφο το κινητο αλλα πολλα προβληματα στην αναπαραγωγη και ληψη βιντεο. Και το παραδειγμα σου ειναι λαθος.Τα windows 96 ειχαν λιγοτερες λειτουργιες απο τις επομενες εκδοσεις των windows. οποτε ειμαστε κι οι δυο χαρουμενοι με τα κινητα μας...συνεχιζουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα! Θέλω νσ εγκαταστήσω μια custom rom με την οποία να μπορώ να δημιουργώ και φακέλους. Να χρησιμοποίησω light jb, kitkat ή pure vanilla; Τώρα έχω την stock 4.1.2. με cocore9 και greenify donate, αλλά το κινητό σέρνεται κι ας έχω πετάξει τη σαβούρα από μέσα. Γνωρίζει κανείς έστω για την carbon kitkat αν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Γνωρίζει κανείς έστω για την carbon kitkat αν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους; Ναι,με την carbon μια χαρα φακελους κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Καλησπέρα. Δοκιμάζω σαν δεύτερο το συγκεκριμένο smartphone και πριν λίγο διαπίστωσα κάτι τελείως κουφό. Η homescreen, καθώς και η locksreen, περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση! Αυτό δε θυμάμαι να το έκανε, τόσο καιρό που έχω την 4.1.2. Πρέπει ν' ανησυχώ; :confused: Επίσης, στη locksreen, ενώ έχω βάλει να ξεκλειδώνει με μοτίβο, είχε εμφανιστεί στη θέση του ένα ημερολόγιο και από κάτω η taskbar μπορούσε να κινηθεί με slide δεξιά και αριστερά. Το τελευταίο το έκανε μόνο μια φορά. Με stock 4.1.2 είμαι και με ελάχιστες εφαρμογές. Edit: Το πρόβλημα λύθηκε. Edited April 12, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εχω την cm 10.2 μπορει καποιος να μου δωσει τον φακελο για swap? εβαλα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154811 αλλα δυστηχως δεν κανει κατι :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα! Εγκατέστησα την carbon rom 8 και αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα: Όταν ανοίγω το bluetooth μου βγάζει μήνυμα :Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει. Επίσης δε βρίσκω τη διδικασία για να κάνω φακέλους... Ξέρει κάποιος πως να τα αντιμετωπίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα! Εγκατέστησα την carbon rom 8 και αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα: Όταν ανοίγω το bluetooth μου βγάζει μήνυμα :Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει. Επίσης δε βρίσκω τη διδικασία για να κάνω φακέλους... Ξέρει κάποιος πως να τα αντιμετωπίσω; εχω ακριβως την ιδια και μολις δοκιμασα το bluetooth και μου ανοιγει κανονικα. Τωρα με τους φακελους...εγω που εχω την TFS shell με ενα απλο πατημα στην οθονη προσθέτω οσους φακελους θελω! εσυ ποιον εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) εχω ακριβως την ιδια και μολις δοκιμασα το bluetooth και μου ανοιγει κανονικα. Τωρα με τους φακελους...εγω που εχω την TFS shell με ενα απλο πατημα στην οθονη προσθέτω οσους φακελους θελω! εσυ ποιον εχεις βαλει? vagelis3k Ευχαριστώ! Τελικά έβαλα την έκδοση 9 και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν είχα βάλει κάποιο launcher αλλά τώρα θα το δοκιμάσω! Τελικά τα προβλήματα συνεχίζονται... Μου βγάζει σφάλμα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει". Edited April 11, 2014 by pegg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εσεις που έχετε την Carbon το gps δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εσεις που έχετε την Carbon το gps δουλεύει κανονικά; Κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 κανεις βοηθεια να μου πει τα βηματα η να μου δωσει λινκ ωστε να κανω swap την sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Κανονικοτατα. Το Wi-Fi σας δουλεύει; edit: Ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε και είναι σταθερή; Μπορείτε να δώσετε link Έχει βγει και η 10. Edited April 12, 2014 by pegg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το Wi-Fi σας δουλεύει; edit: Ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε και είναι σταθερή; Μπορείτε να δώσετε link Έχει βγει και η 10. Εγω χρησιμοποιω την 8 και ειναι βραχος! Αν για καποιο λογο σου κανει τιποτα κουλα, παρε ενα backup και στην συνεχεια κανε wipe: data, cache, dalvic. εννοειται οτι θα χαθουν ολα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να και όσοι έχουν Custom Rom και δεν δουλεύει το Wifi Direct... Shoutr!!! lol lol :P https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shoutr.shoutr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ΔΕΝ ξερει κανεις πως κανουμε swap την sd ? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να και όσοι έχουν Custom Rom και δεν δουλεύει το Wifi Direct... Shoutr!!! lol lol :P https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shoutr.shoutr ;) χχαχαχαχα...shoutr μωρη ειπα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Aπ' ότι διαβάζω λοιπόν... παίζει να είμαι ο μόνος που το έχει 1+ χρόνο και το έχει ακόμα με την 2.3.6 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts