Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε και γω με την 2.3.6 το έχω και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Εσύ το έκανες root;

Ναι το έχω κάνει root κανονικά για να σβήσω τα άχρηστα της samsung.

Δεν φτανει που προσπαθουμε να βοηθησουμε θα βρουμε και τον μπελα μας!

Λες και βγαζουμε κατι απο την καθε ρομ. Καποιος ρωταει κι εμεις προτεινουμε με βαση την εμπειρια μας στην καθε ρομ.

Λοιπον,Εγω εχω την καρμπον πανω απο 2 μηνες, 68 εφαρμογες αυτην την στιγμη γραφει το Playstore...Gps μια χαρα,ραδιο χωρις ιντερνετ πρεπει να εφευγε απο 4,1,2 αν δεν κανω λαθος.με tuneln radio ολα σουπερ. wifi direct δεν εχω χρησιμοποιησει οποτε το προσπερναμε...

εχω κι εγω ενα θεμα...θελω να κανει καφε...δεν κανει...ελεος!!! :)

οσο το θεμα 2,3,6 για μενα ειναι σαν να εχεις στο Pc σου windows 96(αντε χπ) και να βγαζεις ολα τα επομενα σαπια επειδη δεν μπορεις να τα τρεξεις στο pc σου. :)

Φιλε μου παλι τα ιδια θα λεμε...Με την 2.3.6 το s advance ειναι ταχυτατο και εχει περισσοτερες λειτουργιες απο ολες τις custom rom.

Η <μαμα> 4.1.2 κανει πιο ομορφο το κινητο αλλα πολλα προβληματα στην αναπαραγωγη και ληψη βιντεο.

Και το παραδειγμα σου ειναι λαθος.Τα windows 96 ειχαν λιγοτερες λειτουργιες απο τις επομενες εκδοσεις των windows.

Καλησπέρα!

Θέλω νσ εγκαταστήσω μια custom rom με την οποία να μπορώ να δημιουργώ και φακέλους.

Να χρησιμοποίησω light jb, kitkat ή pure vanilla;

Τώρα έχω την stock 4.1.2. με cocore9 και greenify donate, αλλά το κινητό σέρνεται κι ας έχω πετάξει τη σαβούρα από μέσα.

Όταν λες φιλέ μου τίποτα; Πρεπει να κανεις και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο spirit fm για να λειτουργησει.

Η carbon είναι καλη αλλά νομιζω η build 8 είναι η καλύτερη.Εγώ εδώ και αρκετό καιρό έχω εγκαταστήσει την cm11.

Κατέβασε αυτό εγκατέστησε το(πρέπει να είσαι root) και ακολούθησε τις οδηγίες που λέει στο πρώτο post

Η cm11 by team canjica που χρησιμοποιώ πολύ καλή.Η τελευταία είναι http://d-h.st/F9L

Κατέβασε αυτό εγκατέστησε το(πρέπει να είσαι root) και ακολούθησε τις οδηγίες που λέει στο πρώτο post

Μολις εφτιαξε και το ραδιο χωρις ιντερνετ...ωραιος ο φιλος :) ;)

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Δεν κατάλαβα, ράδιο έχεις; όχι internet radio.

Το gps σου πως και δουλεύει? Του έχεις κάνει κάτι;

Απο την carbon 9 σήμερα έβαλα την 10 αλλά δεν έφτιαξε τίποτα.

Εσύ πια έκδοση έχεις?

Εχω την 8 εκδοση.Με το gps δεν καταλαβαινω οταν λες δεν δουλευει..και επειδη ημουν περιεργος,σημερα το ανοιξα και με εφερε απο την δουλεια στο σπιτι κανονικα...τι θεμα εχεις?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε μου παλι τα ιδια θα λεμε...Με την 2.3.6 το s advance ειναι ταχυτατο και εχει περισσοτερες λειτουργιες απο ολες τις custom rom.

Η <μαμα> 4.1.2 κανει πιο ομορφο το κινητο αλλα πολλα προβληματα στην αναπαραγωγη και ληψη βιντεο.

Και το παραδειγμα σου ειναι λαθος.Τα windows 96 ειχαν λιγοτερες λειτουργιες απο τις επομενες εκδοσεις των windows.

οποτε ειμαστε κι οι δυο χαρουμενοι με τα κινητα μας...συνεχιζουμε ;)

Καλησπέρα!

Θέλω νσ εγκαταστήσω μια custom rom με την οποία να μπορώ να δημιουργώ και φακέλους.

Να χρησιμοποίησω light jb, kitkat ή pure vanilla;

Τώρα έχω την stock 4.1.2. με cocore9 και greenify donate, αλλά το κινητό σέρνεται κι ας έχω πετάξει τη σαβούρα από μέσα.

Γνωρίζει κανείς έστω για την carbon kitkat αν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους;

Καλησπέρα. Δοκιμάζω σαν δεύτερο το συγκεκριμένο smartphone και πριν λίγο διαπίστωσα κάτι τελείως κουφό. Η homescreen, καθώς και η locksreen, περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση! Αυτό δε θυμάμαι να το έκανε, τόσο καιρό που έχω την 4.1.2. Πρέπει ν' ανησυχώ; :confused: Επίσης, στη locksreen, ενώ έχω βάλει να ξεκλειδώνει με μοτίβο, είχε εμφανιστεί στη θέση του ένα ημερολόγιο και από κάτω η taskbar μπορούσε να κινηθεί με slide δεξιά και αριστερά. Το τελευταίο το έκανε μόνο μια φορά. Με stock 4.1.2 είμαι και με ελάχιστες εφαρμογές.

Edit: Το πρόβλημα λύθηκε.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

εχω την cm 10.2 μπορει καποιος να μου δωσει τον φακελο για swap? εβαλα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154811

αλλα δυστηχως δεν κανει κατι :/

Καλησπέρα! Εγκατέστησα την carbon rom 8 και αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα:

Όταν ανοίγω το bluetooth μου βγάζει μήνυμα :Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει.

Επίσης δε βρίσκω τη διδικασία για να κάνω φακέλους...

Ξέρει κάποιος πως να τα αντιμετωπίσω;

Καλησπέρα! Εγκατέστησα την carbon rom 8 και αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα:

Όταν ανοίγω το bluetooth μου βγάζει μήνυμα :Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει.

Επίσης δε βρίσκω τη διδικασία για να κάνω φακέλους...

Ξέρει κάποιος πως να τα αντιμετωπίσω;

εχω ακριβως την ιδια και μολις δοκιμασα το bluetooth και μου ανοιγει κανονικα.

Τωρα με τους φακελους...εγω που εχω την TFS shell με ενα απλο πατημα στην οθονη προσθέτω οσους φακελους θελω! εσυ ποιον εχεις βαλει?

εχω ακριβως την ιδια και μολις δοκιμασα το bluetooth και μου ανοιγει κανονικα.

Τωρα με τους φακελους...εγω που εχω την TFS shell με ενα απλο πατημα στην οθονη προσθέτω οσους φακελους θελω! εσυ ποιον εχεις βαλει?

vagelis3k Ευχαριστώ! Τελικά έβαλα την έκδοση 9 και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν είχα βάλει κάποιο launcher αλλά τώρα θα το δοκιμάσω!

Τελικά τα προβλήματα συνεχίζονται... Μου βγάζει σφάλμα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.bluetooth έχει σταματήσει".

Edited by pegg

Κανονικοτατα.

Το Wi-Fi σας δουλεύει;

edit: Ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε και είναι σταθερή; Μπορείτε να δώσετε link

Έχει βγει και η 10.

Edited by pegg

Το Wi-Fi σας δουλεύει;

edit: Ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε και είναι σταθερή; Μπορείτε να δώσετε link

Έχει βγει και η 10.

Εγω χρησιμοποιω την 8 και ειναι βραχος!

Αν για καποιο λογο σου κανει τιποτα κουλα, παρε ενα backup και στην συνεχεια κανε wipe: data, cache, dalvic.

εννοειται οτι θα χαθουν ολα ετσι?

Να και όσοι έχουν Custom Rom και δεν δουλεύει το Wifi Direct... Shoutr!!! lol lol :P

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shoutr.shoutr

;)

Να και όσοι έχουν Custom Rom και δεν δουλεύει το Wifi Direct... Shoutr!!! lol lol :P

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shoutr.shoutr

;)

χχαχαχαχα...shoutr μωρη ειπα! :P

Aπ' ότι διαβάζω λοιπόν... παίζει να είμαι ο μόνος που το έχει 1+ χρόνο και το έχει ακόμα με την 2.3.6 :p

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)