Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα γράφω για πρώτη φορά.Έχω το s advance εδώ και 2 χρόνια και αφού έκανα αναβάθμιση στην εργοστασιακή 4.1, μετά πέρασα μια έκδοση stable jb αλλά και πάλι κολλούσε το κινητό, γύρισα στην 2.3.6 με xxld3.Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται σε αυτή την έκδοση που είμαι μια και το κινητό πηγαίνει αρκετά καλά απλά να το rootάρω για να ξεφορτωθώ τις άχρηστες εφαρμογές (hangouts,google+,music jub κτλ.);

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα ηθελα μια βοηθεια αν μπορει καποιος ετσι συνοπτικα να απαντησει,επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τις costum rom ηθελα να περασω την Vanir AOSP, μπορει να μου πει καποιος τις πρεπει να κατεβασω και πανω κατω τα βηματα?

Καλησπερα αλανια μου!

εγινα κατοχος ενος Advance σημερα,το οποιο τραβαει κατι επανεκκινησεις για παρτη του,η μου βγαζει σφαλμα στον kernel.

ο προκατοχος μου ειπε οτι εκανε κατι λαθος στην εγκατασταση,υποθετω της rom.

διαβασα τα προηγουμενα ποστς αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα περασω αλλο kernel κ fw.

θα ηθελα να δοκιμασω την τελευταια cm ,παιζει να εχουμε καποιον οδηγο προχειρο?

ευχαριστω!

Edited by webassasin

ευχαριστω αρχηγε μου.

περιλαμβανει kernel το πακετο?

edit* εχω το κλασσικο θεμα που δεν ανοιγει το wifi..

το προβλημα με τα restart δε λυθηκε ομως.

kernel πως αλλαζω?

φοραει 3.0.101-CM-G33C52EC

Edited by webassasin

ευχαριστω αρχηγε μου.

περιλαμβανει kernel το πακετο?

για να bootarei σε recovery πρεπει να ειναι root η συσκευη η γινεται με καποιο κουμπι?

απ όσο ξέρω ολοκληρωμένο είναι το πακέτο.από stock 4.1.2 ακολουθείς τις οδηγίες όπως σ λέει(γίνεται μόνο του root και το kernel που χρησιμοποιεί η cm11 υπάρχει μέσα στη rom που κατεβάζεις).Για boot σε recovery mode VolumeUp+Home+PowerButton(Download mode-που δεν χρειάζεται εδώ- VolumeDown+Home+PowerButton,με κάθε επιφύλαξη γιατί τα έχω αφήσει καιρό)

Tι μπορει να φταιει τοτε για τις συνεχης επανεκκινησεις που κανει στο ακυρο?

και το wifi Γιατι δεν λειτουργει?

από παλιότερα θυμάμαι είχαν κάποιοι αυτό το πρόβλημα-σε παλιότερες εκδόσεις cm πάντως.κάτι έπαιζε ότι κολλούσε το wifi αν είχες ανοιχτά τα data άνοιγες το wifi παράλληλα για να συνδεθείς με το δίκτυο.έπρεπε να κλείσεις data πρώτα και μετά να ανοίξεις wifi και αντίστροφη διαδικασία για μετά.αλλά αυτό νομίζω σε νεότερες εκδόσεις είχε διορθωθεί.

επανεκκινήσεις με τι λογισμικό σου κάνει?cm11?

και με την carbon που περασα μολις εχω το ιδιο προβλημα!!!

δεν ανοιγει το wifi !

Αν έχει όρεξη(που με αυτό το κινητό χρειάζεται παραπανίσια....και πολύ χρόνο φυσικά-και πάλι να μην έχεις σωστό τηλέφωνο) δοκίμασε σε official 4.1.2 αν υπάρχει το πρόβλημα.Αν υπάρχει λογικά θα είναι θέμα hardware.εγώ πάνω από χρόνο που δοκίμαζα εκδόσεις το μόνο που συνέβαινε είναι αυτό που προανέφερα σε κάποια που δεν θυμάμαι.έπρεπε να κλείνω data για να ανοίξω wifi,και να κλείσω wifi για να ανοίξω data.αλλιώς κολλούσε το wifi και δεν έκλεινε/άνοιγε.

πάντως μετά το reboot,στην πρώτη έναρξη,είναι και το wifi ανοιχτό(default) όπως και το gps.μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

εγώ πάνω από χρόνο που δοκίμαζα εκδόσεις το μόνο που συνέβαινε είναι αυτό που προανέφερα σε κάποια που δεν θυμάμαι.έπρεπε να κλείνω data για να ανοίξω wifi,και να κλείσω wifi για να ανοίξω data.αλλιώς κολλούσε το wifi και δεν έκλεινε/άνοιγε.

πάντως μετά το reboot,στην πρώτη έναρξη,είναι και το wifi ανοιχτό(default) όπως και το gps.μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Kαταλαβα τι λες,εχω το ιδιο προβλημα στο NeoV μου,αλλα πραγματικα δε με απασχολει πλεον.

αυτο που εχω ομως στο Advance ειναι εντελως διαφορετικο,η επιλογη του wifi ειναι γκρι.

Παιζει να εχουμε link για την επισημη?

Edited by webassasin

Kαταλαβα τι λες,εχω το ιδιο προβλημα στο NeoV μου,αλλα πραγματικα δε με απασχολει πλεον.

αυτο που εχω ομως στο Advance ειναι εντελως διαφορετικο,η επιλογη του wifi ειναι γκρι.

Παιζει να εχουμε link για την επισημη?

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070

Εγώ προτιμάω από κόλλημα την ιταλική ....LQL(την είχα περάσει και πριν έρθει ελλάδα νομίζω και γενικά ακόμη αυτήν έχω).

Πάντως αν είναι γκρι σαν να μην έχει τον driver να διαβάσει το wifi ...Anyway,αν στρώσει με official,κάνε και root,σβήσε τις sammymlkies και θα τρώει μόνο κάτι κολλήματα με 1 φορά την ημέρα.εννοείτε με nova ή cmlaucher.εγώ κάπως έτσι είμαι εδώ και κανένα δίμηνο και κάνω υπομονή για άλλο.

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070

εννοείτε με nova ή cmlaucher.εγώ κάπως έτσι είμαι εδώ και κανένα δίμηνο και κάνω υπομονή για άλλο.

δεν ξερω σε τι αναφερεσαι :P

τη στοκ την περναω με ΤΟ kies η καποιο flasher απο το pc ,η απο recovery?

Edited by webassasin

Την official την περνάς με το odin, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί εδώ στο myphone αλλά και πολλά βίντεο στο YouTube που θα σε βοηθήσουν.

Samsung galaxy s21+

Παιδες μου κατεβασα την official Eur και το odin,αλλα ενω τα κανω ολα οπως στο tutorial μου κολλαει στο boot loop.

Χρησιμοποιησα και την official που εχει στο link του ο Ινδος,αλλα τα ιδια..

thoughts?

edit: με λιγο ψαξιμο μπηκα κ εκανα wipe και ανοιξε κομπλε,μονο που τωρα κανει παλι restarts και παλι δε δουλευει το wifi.

αν το δωσω οπως ειναι παιζει να καταλαβουν οτι το πειραξα κ να χασω την οποια εγγυηση?

Edited by webassasin

4.2.1 νομιζω.το πηγα στο public κ μου λεγαν οτι αν ειναι απο σφαλμα λογισμικου θα επιβαρυνθω εγω,γιατι θα εχω κανει εγω λαθος σε καποια εγκατασταση κ κατι τετοια..ειδομεν..

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

πήγα να κάνω αναβάθμιση σε kitkat. μετέφερα στην κάρτα sd μόνο τα αρχεία Slimkat_janice_KK-4.4.4 & Slim-Addons-normal_gapps.4.4.4.

όμως μου βγάζει error και κατι για sideload?package.zip (status 7) και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Mάλλον έκανα μ...ια και δεν έβαλα τo αρχείο της cm11;

Πως μπορώ να ξεκολλήσω απο το system recovery;

Υπαρχει τρόπος να γίνει επαναφορά στην 2.3.6;

Καλησπέρα παιδιά!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

πήγα να κάνω αναβάθμιση σε kitkat. μετέφερα στην κάρτα sd μόνο τα αρχεία Slimkat_janice_KK-4.4.4 & Slim-Addons-normal_gapps.4.4.4.

όμως μου βγάζει error και κατι για sideload?package.zip (status 7) και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Mάλλον έκανα μ...ια και δεν έβαλα τo αρχείο της cm11;

Πως μπορώ να ξεκολλήσω απο το system recovery;

Υπαρχει τρόπος να γίνει επαναφορά στην 2.3.6;

Πήγες μάλλον να βάλεις kit kat απευθείας από gingerbread και αυτό δε γίνεται. Πέρνα πρώτα τη stock jelly bean μέσω Odin και μετά την CM11. Έπειτα βάζεις την kit kat rom της επιλογής σου.

4.2.1 νομιζω.το πηγα στο public κ μου λεγαν οτι αν ειναι απο σφαλμα λογισμικου θα επιβαρυνθω εγω,γιατι θα εχω κανει εγω λαθος σε καποια εγκατασταση κ κατι τετοια..ειδομεν..

Παρελαβα σημερα το κινητο απο public,χωρις χρεωση.

εληξε κ η εγγυηση αυτες τις μερες,οποτε απο εδω κ περα ο θεος μαζι μας.

εχω μια ερωτησουλα τωρα,εχω δοκιμασε καποιες rom που ειχα κατεβασει,αλλα θελω οταν κανω scroll down στην αρχικη οθονη να βγαινει κατευθειαν το μενου με τα εικονιδια ( wifi gps sound κτλ ) οπως εχει η official,εχω την carbon πανω που βολευει αλλα δεν εχει αυτο το feature.

παιζει να ειναι καποια ρυθμιση,ωστε να μη χρειαζεται να παταω πανω δεξια το εικονιδιο για να εμφανιστει το μενου?

Εγω τι χρησιμοποιώ σαν δευτερη συσκευή σε λιγα πράγματα ομως μου κολαει πολυ και σκεφτομαι αν βαλω καμια αλλη Rom να ειναι πιο ελαφρύ και να μην μου κολαει η γενικα τι μπορω να κανω για να γλυτωσω αυτα τα κολληματα;

Ποια Rom που προτείνεε να βαλω και απο που; δεν εχω ξανα αλλαξει Rom ποτε μου

(το εχω κανει Root και τωρα εχει την official 4,1,2)

Ευχαριστω

Ή κάνε επαναφορά σε 2.3.6

Είναι ίσως η πιο σταθερή έκδοση που είχε ποτέ το κινητό.

Mην ορκίζεσαι φίλε μου! Εγώ δεν το έχω πειράξει και έχει γίνει πιο άθλιο από ποτέ.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, root και το τηλέφωνο είναι συνολικά καλύτερο με την 2.3.6 απ ότι με οποιαδήποτε άλλη rom ή συνδυασμό αυτών. Μπορεί να χάνεις σε δυνατότητες αλλά δυστυχώς το κινητό δεν τραβάει σωστά τις 4.x εκδόσεις. Εγώ πλέον το έχω σαν δεύτερη συσκευή, ο επεξεργαστής που έχει είναι χειρότερος και απ τον διπύρηνο MT που φοράει το jiayu F1, μόνο το ότι έχει 768mb ram το κρατάει ακόμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)