strange_thomas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ίσως να έχει όντως ένα θεματάκι με το σήμα, αλλά για να έχεις πρόβλημα, θα πρέπει να μην έχεις γενικά καλό σήμα στο σπίτι π.χ. ή στην εκάστοτε περιοχή που θα βρίσκεσαι κάθε φορά. Κατά τ' άλλα μην τα παραλέμε και παρουσιάζουμε τη συσκευή σαν κινητό με το οποίο δε μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. χαχαχαχαχα οχι εγω στο σπιτι που οντως εχω θεμα με το σημα με αλλα κινητα δηλαδη κακη ληψη.. με αυτο οντως δε μπορω να μιλησω... χανω κλησεις και αν καποτε χτυπησει δεν μπορει να απαντηθει η κληση :wacko: αλλα μαλλον ειναι οπως λες συνδυασμος κακου σηματος γιατι εξω εχει κανονικο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί κάπως με τη Jelly Bean το σήμα.. Speaking of which, μάθαμε τίποτα για το πότε θα τη δούμε επίσημα εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Για όσους έχουν θέμα με το σήμα στο σπίτι , επειδή εμένα δεν πιάνει σχεδόν καθόλου η wind και είναι το ίδιο με 3-4 διαφορετικά κινητά , προτείνω αυτό το προγραμάτακι https://play.google.com/store/apps/details?id=easy.call.forward&hl=el που προωθεί της κλήσεις στο σταθερό με ένα πάτημα. Εμένα τουλάχιστον με έχει βολέψει πολύ.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τωρα που το s2 πωλειται 269 € στον Κωτσοβολο μηπως πρεπει να το σκεφτουμε για αλλαγη συσκευης. Μεγαλυτερη οθονη και περισσοτερη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή; έχω ένα, είμαι ικανοποιημένος και θέλω και άλλο :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πουλαω εγω το δικο μου. 3 μηνων αγρατζουνιστο.Χρωμα λευκο. Μαζι 2η μπαταρια αυθεντικη και εξωτερικος φορτιστης και θηκη διαφανη απο public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πουλαω εγω το δικο μου. 3 μηνων αγρατζουνιστο.Χρωμα λευκο. Μαζι 2η μπαταρια αυθεντικη και εξωτερικος φορτιστης και θηκη διαφανη απο public και το σημαντικότερο ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 παιδια ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το γυροσκοπιο..... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπερα απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του s advance Το τηλεφωνο αγοραστηκε μετα απο την απωλεια που ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο που ητανε experia sole. Το αγορασα απο το public στην πολυ καλη τιμη 199 ευρω σε ασπρο χρωμα.Το τηλεφωνο ειναι value for money. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πώς σου φαίνεται σε σχέση με το Sola; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 samsung λιγο πιο γρηγορο στο σερφαρισμα καλυτερο tach μεχρι στιγμης.Το σολα με ειχε ταραξει στα κολληματα. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μπορείς να ανεβάσεις μερικές photos να το δούμε σε άσπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Έτσι πιστεύω κι εγώ, πως είναι καλύτερο του Sola (και όχι μόνο). Έχει διαβάσει κανείς εντυπώσεις από την 4.1.2 στο S Advance; Πώς τρέχει; Ελευθερώνεται μεν περισσότερη μνήμη, αλλά μήπως είναι πιο βαριά η Jelly Bean για τη συγκεκριμένη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδιά το ξυπνητήρι λειτουργεί όταν είναι κλειστό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Νομίζω πως όχι, λόγω περιορισμού του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias8513 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τωρα που το s2 πωλειται 269 € στον Κωτσοβολο μηπως πρεπει να το σκεφτουμε για αλλαγη συσκευης. Μεγαλυτερη οθονη και περισσοτερη μνημη Εξαντληθηκε φιλε, δεν υπαρχουν αλλα κομματια στον κοτσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Έτσι πιστεύω κι εγώ, πως είναι καλύτερο του Sola (και όχι μόνο). Έχει διαβάσει κανείς εντυπώσεις από την 4.1.2 στο S Advance; Πώς τρέχει; Ελευθερώνεται μεν περισσότερη μνήμη, αλλά μήπως είναι πιο βαριά η Jelly Bean για τη συγκεκριμένη συσκευή; Λογικά λόγο project butter και περισσότερης μνήμης ελεύθερης θα πάει πιο καλά απ ότι με ics τι στο καλό! http://www.engadget.com/2012/06/27/project-butter-improves-android-4-1s-speed/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ, αλλά αυτά είναι στη θεωρία, στην πράξη είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπάρχουν κάποια video στο youtube αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά αν δεν το δούμε με τα μάτια μας. http://www.youtube.com/watch?v=DjaWn77LaKk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πώς και δεν έχουν βγάλει οι Ρώσοι κανα comparison ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman21_5 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπέρα. Με JB το ραμ partition αυξανεται στα 625 mb.Με το που μπουταρει ομως με JB το λειτουργικο τρωει 500+ mb οποτε αναγκαστικα θελει root ωστε να σβηστουν αχρηστες εφαρμογες και να ερθει στα ισα του. Προσωπικα μετανιωσα που το γυρισα σε JB και εχω φαει ασχημο πακετο γιατι δεν εχω καταφερει να το γυρισω στο stock του :) Αν υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει ας μου γραψει μπας και με σωσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παρατήρησες κολλήματα και lagging δηλαδή; Τι εφαρμογές είχες περασμένες εσύ προσωπικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Το gps του κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Το gps του κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους; Με 2.3.6 που δοκίμασα, ναι. Οπότε φαντάζομαι πως δύσκολα θ' αλλάξει με την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπέρα. Με JB το ραμ partition αυξανεται στα 625 mb.Με το που μπουταρει ομως με JB το λειτουργικο τρωει 500+ mb οποτε αναγκαστικα θελει root ωστε να σβηστουν αχρηστες εφαρμογες και να ερθει στα ισα του. Προσωπικα μετανιωσα που το γυρισα σε JB και εχω φαει ασχημο πακετο γιατι δεν εχω καταφερει να το γυρισω στο stock του :) Αν υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει ας μου γραψει μπας και με σωσει :) Θέλεις να πεις οτι ειναι καλυτερα με την gingerbread 2.3.6:confused: Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts