Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητό δεν έχει πάρει ics και ουτε θα πάρει γιατί το εβγαλαν με GB σε μία εποχή που όλοι έβγαζαν με ics. Αυτος είναι και αλλοστε ο λόγος που το πουλάνε τόσο για να ξεφορτωθούν τα αποθέματα.;) Αν και αργά τουλάχιστον το θυμήθηκαν και θα του δόσουν JB (ας ελπήσουμε)

τι δώρα δίναν 80 ευρώ?

δεν είδα κάτι!

μπορείς να ενημερώσεις σε παρακαλώ!

το πήρα και εγώ εχθές από public με τα δώρα αξίας περίπου 80€.πρώτη δουλειά antutu benchmark 5632p.καλό κράτημα στο χέρι, κΑΛοΥτσΙκη κάμερα, αρκετά γρήγορο σε άνοιγμα σελίδων-εφαρμογών.και κάποια αλλά πράγματα που δοκίμασα μου έδωσαν την εντύπωση ότι αξίζει μέχρι και το τελευταιο ευρώ της αγοράς του.έχοντας και το s3 εδώ και μήνες το βρίσκω παρά πολύ καλό συγκρίνοντας το.

Ψαχνω για θηκη σιλικονης,καθως και για προστατευτικη μεμβρανη οθονης....μια προχειρη ερευνα εντος συνορων δεν εφερε αποτελεσμα...καμια ιδεα?
Oneplus One to rule them all!

Θηκη σε παμπλικ και μουλτιραμα , σιλικονη διαφανη και φιμε 10ε , ζελατινα μουλτιραμα 7.5οε οι 2 ... και πηρα και 17 ευρο καρτα μνημης 16g pamplik 10ara taxythta,

Καλημέρα. Όποιος μπορεί να απαντήσει λίγο σύντομα γιατί με έχει φάει το άγχος.

Προχθές πήρα το galaxy S advance από το πάμπλικ. Το ίδιο βράδυ (όλο το βράδυ) το κινητό φόρτιζε.

Χθες όλη μέρα το χρησιμοποιούσα αλλά όχι σε τρελό βαθμό. Το χθεσινό βράδυ κοιμήθηκα (κατα τις 1) με την μπαταρία ελάχιστα κάτω από την μέση. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα στις 7:30 δεν ανοίγει.

Να σημειώσω ότι δεν το είχα κλείσει πριν κοιμηθώ.

Πάταω όλα τα κουμπιά αλλά κανένα δεν ανταποκρίνεται.

Η οθόνη είναι μαύρη σαν να ειναι σβηστό.

Μόνο όταν πατάω πατημένο το κουμπί του on/off κάνει μια μικρή δόνηση αλλά και πάλι τίποτα.

Μου κλέψανε τον φορτιστή στο αεροδρόμιο από την βαλίτσα και θα πάω σήμερα να πάρω άλλον αλλά τι φταίει; Έχει τελειώσει η μπαταρία του κινητού; Δεν έχει πέσει, δεν έχει χτυπηθεί, λειτουργούσε άψογα πριν κοιμηθώ.

Περιφάνεια

Αντίσταση

Όνειρο

Κατάκτηση

Καλημέρα. Όποιος μπορεί να απαντήσει λίγο σύντομα γιατί με έχει φάει το άγχος.

Προχθές πήρα το galaxy S advance από το πάμπλικ. Το ίδιο βράδυ (όλο το βράδυ) το κινητό φόρτιζε.

Χθες όλη μέρα το χρησιμοποιούσα αλλά όχι σε τρελό βαθμό. Το χθεσινό βράδυ κοιμήθηκα (κατα τις 1) με την μπαταρία ελάχιστα κάτω από την μέση. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα στις 7:30 δεν ανοίγει.

Να σημειώσω ότι δεν το είχα κλείσει πριν κοιμηθώ.

Πάταω όλα τα κουμπιά αλλά κανένα δεν ανταποκρίνεται.

Η οθόνη είναι μαύρη σαν να ειναι σβηστό.

Μόνο όταν πατάω πατημένο το κουμπί του on/off κάνει μια μικρή δόνηση αλλά και πάλι τίποτα.

Μου κλέψανε τον φορτιστή στο αεροδρόμιο από την βαλίτσα και θα πάω σήμερα να πάρω άλλον αλλά τι φταίει; Έχει τελειώσει η μπαταρία του κινητού; Δεν έχει πέσει, δεν έχει χτυπηθεί, λειτουργούσε άψογα πριν κοιμηθώ.

παρε το φορτιστη και ολα θα πανε καλα... ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ok τώρα πάω αλλά μισή μπαταρία σε 6 ώρες χωρίς να χρησιμοποιήται; :confused:

μπορει να εφαγε καποιο σκαλωμα...

μην ανησυχεις, θα το συνηθισεις ;)

Λοιπόν πήρα φορτιστή από τα μουλτιράμα. Τον συνδέω, κάνει πάλι μια κικρή δόνηση αλλά τίποτα άλλο. Ούτε ανάβει η οθόνη, ούτε δείχνει πως φορτίζει...

Περιφάνεια

Αντίσταση

Όνειρο

Κατάκτηση

Λοιπόν πήρα φορτιστή από τα μουλτιράμα. Τον συνδέω, κάνει πάλι μια κικρή δόνηση αλλά τίποτα άλλο. Ούτε ανάβει η οθόνη, ούτε δείχνει πως φορτίζει...

βγαλε τη μπαταρια, βαλτο να φορτιζει, αστο κανενα 5λεπτο 10λεπτο και μετα χωρις να το βγαλεις απο τη πριζα πατα παρατεταμενα το πληκτρο on/off για 10 δευτερολεπτα μπορει και παραπανω μεχρι να ανοιξει η συσκευη

ICS δεν θα παρει.

13 Νοεμβριου θα παρει επισημα την jelly bean.

Πώς ξέρεις οτι τότε θα πάρει την αναβάθμιση; Σήμερα ρώτησα την Samsung Hellas και μου απάντησαν πως ακόμα δεν έχουν ενημέρωση για την ημερομηνία αναβάθμισης.

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Πώς ξέρεις οτι τότε θα πάρει την αναβάθμιση; Σήμερα ρώτησα την Samsung Hellas και μου απάντησαν πως ακόμα δεν έχουν ενημέρωση για την ημερομηνία αναβάθμισης.

άμα περιμένεις απο τη samsung hellas :lol: :lol: :lol:

http://www.theverge.com/2012/9/24/3381542/samsung-galaxy-s-iii-android-jelly-bean-update-device-list

Είχα sony ericsson κ θέλω να μεταφέρω επαφές.Ξερει καποιος τον καλύτερο τροπο?(εννοείται εκτός απο μεταφορά μια-μια με bluetooth).

Επίσης έχω χαθεί με τον συγχρονισμό επαφών με fb.Καμμιά βοήθεια?

Λοιπον σημερα παρελαβα το Advance....πρωτες εντυπωσεις θετικες,απλα θα θελα τα φωτα σας ρε λεβεντοπαιδα στο εξης...

Συναρμολογησα την συσκευη το μεσημερι,και επειδη ηξερα οτι παντα οι μπαταριες ακομα και μεσα στην ζελατινα τους,εχουν καποιο φορτιο ενεργειας,πατησα το power button....η συσκευη εκκινησε κανονικοτατα,απο το μεσημερι την εχω ψιλοταλαιπωρησει λιγο με wi-fi,καμερα κλπ και μολις πριν 10' η μπαταρια εβγαλε ενδειξη 30%....περιμενα να εχει ξεφορτισει απο ωρα αλλα δεν....υποθετω οτι δεν ειναι κατι κακο,σωστα?

Oneplus One to rule them all!

Νομίζω πως μεταφέρει μόνο απο σονυ σε σονυ

Εγώ χρησημοποιώ αυτο και με έχει βολέψει. Θέλει bluetooth όμως

http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

Παιδια καλησπερα.

Ειμαι και εγω στην αναζητηση smartphone και ειχα καταληξει μεταξυ των Samsung Galaxy Ace 2 και Xperia Sole....

Πηγα σημερα στα Public στο συνταγμα για να τα δω live αυτ τα 2 που προειπα ( θα ειναι το πρωτο μου android - smartphone) κινητο και οπως τα χαζευα .....ΤΣΟΥΠ η ομορφουλα πωλητρια να με ρωτησει αν χρειαζομαι βοηθεια...

Την ρωταω οτι μεταξυ αυτων των 2 που εχω καταληξει ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη της και μου λεει το Sole...και μετα μου λεει οτι υπαρχει και το Galaxy S Advance....Μου το δειχνει και:

Εντυπωσιαστηκα στην αρχη απο την οθονη του...μου φανηκε πολυ καλυτερη και απο τα 2 προηγουμενα ( δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειναι AMOLED)

Μου φανηκε πιο στιβαρο και ομορφο , με τις καμπυλες του στις ακρες ( απο τις γωνιες του Sole...)

Μου ειπε και την τιμη και χαρηκα ακομα περισοτερο....

Η ερωτηση μου ειναι η εξης ( μεγαλη)

ΣΗΜ : Οποιο κινητο παρω θα μου βγει φτηνα γιατι θα κανω φορητοτητα απο cosmote σε wind ( συμβολαιο) ..υπολογιζω να μου βγει κανα 70αρι με 80αρι€ το πολυ...( αυριο θα μιλησω με την wind να δω τι ακριβως μου προσφερει...)

Απο τα τρια που σας ειπα στο Sole μου αρεσε το touch flow και η καμερα του ( πιο ζωντανα χρωματα)

Στο Advance ζηλεψα την οθονη...

Εχει τοσο μεγαλη διαφορα ο 2πυρινος του Sole με τον 1πυρινο του Advance ??

Οποτε αξιζει να παρω το συγκεκριμενο αντι του Sole (για το ACE 2 δεν ρωταω...)

Η χρηση που κανω ειναι σαν ενος κανονικου κινητου ( wifi κλειστο συνεχεια,3G θα το ενεργοποιω μονο οταν θελω να μπω νετ,gps MONO οταν χρειαζεται , δηλαδη ελαχιστα και απο facebook - mail , μπαινω ελεγχω βγαινω.....)

Φιλε haki ( και οποιος αλλος εχει και τα 2 στην κατοχη του , η τα εχει δουλεψει) απο οτι καταλαβα εχεις και τα 2 οποτε σε pm καθε βοηθεια σου και συμβουλη αναγκαια και ευπροσδεκτη για να προχωρησω σε αγορα αμεσα , μεχρι την παρασκευη 19/10

Σας ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα ... :O:O:O

@ fragiskos και τα δύο κινητά (s advance, sole) έχουν ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή της sony ericsson και την ίδια GPU. Είναι ο STE U8500 Dual-core 1 GHz Cortex-A9 και GPU Mali-400MP.

μπορείς να το δείς και μόνος σου: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4469&idPhone2=4408

Εγώ έχω παραγγείλει το advance για 5 λόγους

-μεγαλήτερη μπαταρία

-μεγαλήτερη RAM (768MB)

-θα πάρει 4.1 jelly bean

-μεγαλήτερη και καλύτερη στα χρώματα οθόνη (Super AMOLED)

-Μαρκα SAMUNG που απο όσα κινητά έχω ακόμα δουλεύουν.

Αλλά το s advance όμως χάνει στην κάμερα καθώς δεν έχει πάρει καλες κριτικές και δεν έχει zoom (αυτο λήνεται με μία εφαρμογή απο το store).

Εγώ θα αγόραζα το sole αν δεν είχε βγεί η προσφορά για το advance.

παιδιά το zoom είναι ψηφιακό

αν δεν μπορείτε απο την εφαρμογή της κάμερας, που μάλλον δεν μπορείτε, γίνεται με τα περισσότερα προγράμματα για παρουσίαση-επεξεργασία εικόνων

Παρέλαβα σήμερα το advance μου (σε υπέροχο λευκό χρώμα) και οι πρώτες 6 ώρες μαζί του με έχουν ενθουσιάσει (βέβαια, το προηγούμενο κινητό ήταν το vivaz). Κανένα κόλλημα αν και το ζόρισα όσο μπορούσα. GPS πολύ καλό, κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Μένει να δω τη διάρκεια της μπαταρίας.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)