overmind7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) meta apo polly psaximo exw kataliksei se auto to kinhto... poia ine h gnwmi sas? axizei na to parw twra h ine palio pia kai na koitaxw gia kati pio kainourgio? Apo xarakthristika ine kalo? h na koitaxw na parw to s2? Edited October 6, 2012 by overmind7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Γεια σας κ απο μένα παιδιά!Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λογω κινητο μετά απο εξαντλητική έρευνα αγοράς! Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Θα θελα όμως να μαθω κατά πόσο εν τέλει είναι καλή η ένταση του ακουστικού του αλλα κ το ηχείο του.Το προηγούμενο samsung που είχα με είχε απογοητεύσει εντελώς σε αυτόν τον τομέα! Η ένταση του ακουστικού είναι μέτρια. Σε πλήρη ησυχία μπορώ να το έχω στη μέση, αλλά όταν γίνεται θόρυβος και τέρμα να είναι μπορεί να μην το ακούω καλά. Πρέπει να απομακρυνθώ. Θόρυβο εννοώ ένα δωμάτιο που "φωνάζουν" ή ένα κινητήρα φορτηγού στα 2-3 μέτρα. Πρακτικά έτσι κι αλλιώς απομακρύνεσαι αλλά τρώς μία απογοήτευση όταν διαπιστώνεις ότι τζάμπα πατάς το κουμπί της έντασης αφού είναι ήδη στο τέρμα. Υποτίθεται ότι η Jellybean θα έχει μία επιλογή αύξησης του ήχου μέσω software αλλά δε ξέρω πόσο αποτελεσματικό θα είναι. Πρακτικά θα συνηθίσεις να απομακρύνεσαι όταν δέχεσαι μία κλήση και έχει πολύ θόρυβο. Το ηχείο δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εχω ενα Advance απο προχτες, παραλληλα με το Sole. Το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικα καλο και εξαιρετικα αδικημενο. Το αποκτησα σφραγισμενο κατω απο 300 ευρω και θελω να πω οτι στη συγκριση με το Sole υπερεχει κατα κρατος, ειδικα οταν οι τιμες τους ειναι τοσο κοντα. Το τηλεφωνο θα παρει απ΄ ευθειας την Jelly Bean και μαλιστα σχετικα συντομα συμφωνα με την επισημη ανακοινωση του κατασκευαστη του. Επισης εχω μια εγγυρη (αλλα οχι 100%) πληροφορια οτι σε λιγες μερες τα Public θα το προσφερουν μαλλον στα 249 ευρω. Ακομη και στα 300 αξιζει με χιλια η αγορα του γιατι ειναι σαφως καλυτερο απο το Ace 2 στα ιδια χρηματα. Το βλεπω σαν ενα Mini Nexus και το συστηνω ανεπιφυλακτα. Κριμα που ηταν στην αφανεια τοσο καιρο! εισαι πολυ μπροστα φιλε!μολις ειδα διαφημιση public sta 249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 http://www.public.gr/prod/tilefonia/mobile-phones/samsung-gt-i9070-galaxy-s-advance-mayro/prod3070010pp/#.UHPpXZEayK0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω σε λευκό, εσείς που το έχετε έχει τίποτα προβλήματα; εννοώ ανεξήγητα restart, κολλήματα κτλ; έχει gorilla glass ή όχι;;;;; Edited October 9, 2012 by mimis82 Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω σε λευκό, εσείς που το έχετε έχει τίποτα προβλήματα; εννοώ ανεξήγητα restart, κολλήματα κτλ; έχει gorilla glass ή όχι;;;;; Κανενα προβλημα φιλε μου το κινητο ειναι αψογο και προβλεπεται και καλυψη απο xda δη με jb. Εχει gg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Για μεγαλο διαστημα εκανα συγκρισεις επι συγκρισεων σε android κινητα και βλεπω τωρα το συγκεκριμενο ως τρομακτικη ευκαιρια για την τιμη του στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Οσον αφορα το χρωμα Τελειο το λευκο αλλα περισσοτερο ταιριαζει σε γυναικες. μαλλον το μαυρο δειχνει πιο σοβαρο. Ομως παρολαυτα ενα μειονεκτημα του ειναι οτι δεν εχει ζουμ στην καμερα και απο κριτικες που διαβασα οτι εχει μετρια καμερα για 5mpix. χμμμμ :/ Edited October 10, 2012 by Diafanos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taksidiara_Psuxi Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ας μας πουν οι κατοχοι του λεπτομερειες για την καμερα γιατι κ εγω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο και θα ηθελα να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Οι συσκευές που έφερε το Public είναι "ελληνικές"; Πώς μπορώ να το καταλάβω αυτό με σιγουριά; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Οι συσκευές είναι "Ελληνικές", η κάμερα είναι σαφέστατα πάνω από τον μέσο όρο (όπως ξεκάθαρα λένε τα reviews των "αξιόπιστων" ιστοσελίδων) και το εντελώς κοροϊδία ψηφιακό ζούμ (ζουμ χωρίς κινούμενα οπτικά μέρη είναι μιά απλή μεγέθυνση ενός κομματιού της ψηφιακής λήψης) που λείπει από το εργοστασιακό λογισμικό, μπορεί να αποκτηθεί μέσω εφαρμογών απο το μάρκετ. Μόλις δοκίμασα το Camera Zoom FX και ζουμάρει κανονικά...αλλά...ψηφιακό ζουμ (όπως όλων των κινητών) είναι ΑΧΡΗΣΤΟ! Μέχρι να το συζητήσετε το θέμα, θα έχουν τελειώσει (τα σχεδόν ίδια με το Galaxy SIII Mini που θα ανακοινωθεί αύριο) και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Καλά ίδιο με το Galaxy sIII mini δεν το λες, το advance έχει μνήμη εσωτερική που χωρίζεται σε κανονική και usb????? τι μ@κακία είναι αυτό;;;;; όσο για το τρέχτε να προλάβετε....... άστο ρε φίλε το απόγευμα ήμουν Public και απούλητα ήταν όλα.... ο κόσμος έχει ξυπνήσει και κανείς δεν θέλει μια μέτρια συσκευή με προπολεμικό Adroid 2,3 όταν είμαστε ήδη στο 4,1...... θα μου πεις τώρα θα αναβαθμιστεί και αν ναι μετά τι θα χωράει στην ελάχιστη και ανόητα κατανεμημένη μνήμη του μισή εφαρμογή;;;;;;;;;; για να μην μιλήσω για την άθλια ανάλυση οθόνης που έχει..... Γνώμη μου περιμένετε να δείτε το SGS3 mini αύριο πριν αγοράσετε..... από την αρχή δεν μου έκατσε καλά το advance..... παρά ήταν καλό για να είναι αληθινό.......:O Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Και τι ακριβώς ανάλυση θα έχει το μεταπολεμικό SIII Mini;;;;;;;;;; Και...ξέρουμε, βεβαίως-βεβαίως, ότι πολύ σύντομα το Advance θα φοράει επίσημη Jelly Bean! Τώρα, τι ανόητα κατανεμημένο βρήκες στην εσωτερική του μνήμη δεν κατάλαβα! Oλα τα Android που έχω πάρει (και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα), παρόμοια κατανομή έχουν. Οταν το "βάλεις μπρός", έχεις εσωτερική μνήμη 2GB καθαρά γιά εφαρμογές και 3,9GB για ότι γουστάρεις. Ελάχιστα κινητά διαθέτουν όλη την εσωτερική μνήμη για εφαρμογές (πχ Nexus). Aν εσένα δε σου φτάνουν, περίμενε με τα 4,5 κατοστάρικα σου το SIII Mini! Oι (ελάχιστοι) υπόλοιποι, που επίσης δεν τους φτάνουν τα 2GB για εφαρμογές (συν το τι προσφέρει ένα App2SD...δηλαδη περίπου διπλάσια χωρητικότητα) μπορούν να πάρουν τώρα το πολύ καλύτερο(από το SIII Mini) Galaxy Nexus με πολύ λιγότερα από 450 ευρώ! Oρίστε και οι "τεράστιες" διαφορές ανάμεσα στα 250 και στα (κατ' ελάχιστο) 450 ευρώ σας! Δεν πιστεύω να ξεχνάτε πόσο ιδρώνει ο πισινός σας για να βγάλετε τα 200 επιπλέον ευρώ...εεεε;;;; ;) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5033&idPhone2=4469#results Καταρχήν αύριο παρουσιάζετε οπότε δεν είμαστε σίγουροι για τα specs του mini..... μόνο που το s3 mini έχει 16gm rom είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην αγοράσουμε το advance με μόλις 2gb, ενδεικτικά θα σου πω ότι το Fifa 12 είναι 1,2 gb οπότε αγοράζουμε Android για τις χιλιάδες εφαρμογές και όχι για τα 2gb που δεν χωρούν τίποτα....... :p Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καταρχήν αύριο παρουσιάζετε οπότε δεν είμαστε σίγουροι για τα specs του mini..... μόνο που το s3 mini έχει 16gm rom είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην αγοράσουμε το advance με μόλις 2gb, ενδεικτικά θα σου πω ότι το Fifa 12 είναι 1,2 gb οπότε αγοράζουμε Android για τις χιλιάδες εφαρμογές και όχι για τα 2gb που δεν χωρούν τίποτα....... :p που τα ειδες τα 16gb rom? επισης ειμαι σιγουρος πως ολος ο κοσμος θα δινε 150 ευρω παραπανω για μια συσκευη για να μην χρειαζεται να χρησιμοποιει το app2sd. αν ηταν ετσι οι κατοχοι των xperia του 2011 δεν θα μπορουσαν ουτε chrome να βαλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Το πήρα προχτές από τα public και μου έδωσαν μαζί δώρο φορτιστή αυτοκινήτου και χάρτες mls. Μετά από 2 χρόνια συμβίωσης με το galaxy 3 πιστεύω έκανα μια καλή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbet Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Και εγώ το πήρα από το public πριν 2 μέρες και πήρα τα δώρα που αναφέρεις, αλλά μόνο αφού έσκασα ακόμα 49 ευρώ για την εγγύηση public. Εσένα σου τα δόσανε μόνο αγοράζοντας το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Και εγώ το πήρα από το public πριν 2 μέρες και πήρα τα δώρα που αναφέρεις, αλλά μόνο αφού έσκασα ακόμα 49 ευρώ για την εγγύηση public. Εσένα σου τα δόσανε μόνο αγοράζοντας το κινητό; εγω το πηρα απο τα public,μεσω internet...θα χω τα ιδια δωρα? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Και εγώ το πήρα από το public πριν 2 μέρες και πήρα τα δώρα που αναφέρεις, αλλά μόνο αφού έσκασα ακόμα 49 ευρώ για την εγγύηση public. Εσένα σου τα δόσανε μόνο αγοράζοντας το κινητό; Ναι μόνο με την αγορά του κινητού. Μου είπε η υπάλληλος για την εγγύηση public μπλα μπλα μπλα με 49 ευρώ αλλά δεν την ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Το πήρα προχτές από τα public και μου έδωσαν μαζί δώρο φορτιστή αυτοκινήτου και χάρτες mls. Μετά από 2 χρόνια συμβίωσης με το galaxy 3 πιστεύω έκανα μια καλή αναβάθμιση. Το πήρα κι εγώ την Πέμπτη απο τα Public αλλα δεν μου έκαναν κανένα δώρο. Απο κατάστημα το πήρες ή απο ίντερνετ; Εγώ απο το κατάστημα στο Σύνταγμα Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το πήρα κι εγώ την Πέμπτη απο τα Public αλλα δεν μου έκαναν κανένα δώρο. Απο κατάστημα το πήρες ή απο ίντερνετ; Εγώ απο το κατάστημα στο Σύνταγμα Από το κατάστημα του Πειραιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εμένα μου παν οτι αυτά τα δώρα τα δίνουν μόνο οταν κάνεις κai σύνδεση στη wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γραψτε εντυπώσεις γιατι σκέφτομαι να το πάρω. Πόσο σας διαρκεί η μπαταρία? Είστε ευχαριστοιμένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αλλος ενας κατοχος ! Απο χθες ! Απο multirama! Ta δωρα εχουν σταματησει γιαυτο το κινητο η απλα υπηρχαν και υπαρχουν ακομα μονο με συνδεση Wind. Καμια συμβουλη στον καινουργιο????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Σε τι χρωμα το πηρατε παιδια? Οποιος εχει το λευκο, βλεπει να λεκεδιαζει ευκολα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 το πήρα και εγώ εχθές από public με τα δώρα αξίας περίπου 80€.πρώτη δουλειά antutu benchmark 5632p.καλό κράτημα στο χέρι, κΑΛοΥτσΙκη κάμερα, αρκετά γρήγορο σε άνοιγμα σελίδων-εφαρμογών.και κάποια αλλά πράγματα που δοκίμασα μου έδωσαν την εντύπωση ότι αξίζει μέχρι και το τελευταιο ευρώ της αγοράς του.έχοντας και το s3 εδώ και μήνες το βρίσκω παρά πολύ καλό συγκρίνοντας το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πρώτες εντυπώσεις: Υπέρ 1) Η μπαταρία φαινεται να αντέχει. 2η μέρα χρήσης με WiFi Bluetooth ανοιχτα και είμαι ακόμα πάνω απο 50%. 2) Αρκετά γρήγορο χωρίς κολλήματα. 3) Ελαφρύ στην αίσθηση και ωραίο κράτημα. Κατά Είμαι πρωτάρης σε Android και πρώην χρήστης Bada 1)Έλειψη ξεχωριστού κουμπιού για την κάμερα και χωρίς ζούμ. 2)Το Android σε σχέση με το Bada σε θέματα λειτουργικότητας και χρηστικότητας είναι αιώνες πίσω. Και εξηγούμε: Το μενού του είναι λιγότερο λογικά δομημένο. Απο την αρχή των κινητών τηλεφώνων έχουμε μάθει πως εάν πατήσουμε το πράσινο κουμπί με το οποίο απαντάμε τις κλήσεις, τότε θα δούμε όλες τις κλήσεις(εισερχόμενες, εξερχόμενες, αναπάντητες). Στο Android δεν υπάρχει αυτό το κουμπί και για να δώ τις κλήσεις πρέπει να μπώ στις Επαφές !!! :O και απο εκεί στο αρχείο καταγραφής. Στο Wave I υπήρχε το κουμπί απάντησης το οποίο σε μετέφερε στις κλήσεις, αλλα υπήρχε και μέσα στο μενού η επιλογή "Αρχεία καταγραφής" που έκανε το ίδιο πράγμα. Στο Android ούτε αυτό δεν υπάρχει. Πολύ φοβάμαι πως θα διαπιστώσω και άλλα τέτοια με τον καιρό. Ελπίζω όταν το κινητό πάρει την 4.1 να λυθούν αρκετά απο αυτά.... Ειδάλλως μας βλέπω το 2013 να πέρνουμε κινητό Samsung με TizenOS. Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 παιδια και εγω λεω να το παρω και θελω να ρωτησω αν πηρατε και επισημα την αναβαθμιση ics η ακομα το τηλεφωνο ειναι στην 2.3.6 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts