mare Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Τελικά πέρασε από το service τησ Samsung ήταν η υποδοχή usb ολα οκ τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ειχες εγγυηση ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mare Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ναι όλα πληρωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Καλησπερα. Νομιζω πως το κινητο μου εφτασε στην ημερομηνια ληξης του.. Με παιρνουν τηλεφωνο&δεν εμφανιζει το ονομα του καλουντος ενω ειναι κανονικα αποθηκευμενο στη καρτα sim Οταν παω να μπω στο facebook για κανα πενταλεπτο μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη και μετα χωρις να ακουμπησω καν την οθονη, με πεταει εξω η βγαζει ενα μηνυμα "αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης".. Μετα οσες φορες κι αν προσπαθησω να μπω με πεταει στην αρχικη οθονη.. Οταν παταω το πληκτρο κλησης (το πρασινο εικονιδιο αριστερα κατω με το τηλεφωνο) ειτε για να δω προσφατες κλησεις η για να καλεσω καποιον αριθμο χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο,παλι με πεταει στην αρχικη οθονη.. Το ιδιο συμβαινει κ οταν παω να μπω στις επαφες η στα μηνυματα.. Πολλες φορες η οθονη αφης δεν ανταποκρινεται.. Παω να σχηματισω το μοτιβο για να ξεκλειδωσω το κινητο και συμπεριφερεται σαν να ειναι κλειστο.. Πολλες φορες δε βγαζει κανεναν ηχο οταν ερχεται εισερχομενο μηνυμα και εδω κ καιρο εχει βαλει δικο του ηχο και στις δυο sim τον ιδιο οσον αφορα την ειδοποιηση οταν ερχεται καποιο εισερχομενο μηνυμα,τον οποιο εγω δε μπορω να αλλαξω και να βαλω αλλο.. Και το χειροτερο ολων.. Πλεον με φουλ φορτιση,η μπαταρια κραταει 6-7 ωρες,τουτεστιν χρειαζεται φορτιση δυο φορες την ημερα.... Καμμια λυση περαν του να το πεταξω απο τον τριτο στον καδο;; Το κινητο ειναι rootαρισμενο και εχει link2sd με ολες τις εφαρμογες συνδεδεμενες στο ξεχωριστο partition.. Παροτι ομως εχει root&link2sd η μνημη ram ειναι 250/289mb και ο αποθηκευτικος χωρος συστηματος ειναι φουλ με 0% διαθεσιμα Αν μπορει καποιος να βοηθησει... Ευχαριστω εκ των προτερων Edited August 24, 2013 by kOsD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γιατί δεν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γιατι νομιζω οτι αυτη ειναι η εσχατη λυση. Χανω τα παντα.. Επαφες,μηνυματα,εφαρμογες,φωτος,το ροοτ,ολα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γιατι νομιζω οτι αυτη ειναι η εσχατη λυση. Χανω τα παντα.. Επαφες,μηνυματα,εφαρμογες,φωτος,το ροοτ,ολα...:wacko: Aπό τη στιγμή που δεν λειτουργεί σωστά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Πάρε back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Aπό τη στιγμή που δεν λειτουργεί σωστά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Πάρε back up. Καποια αλλη λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Η πιο αποτελεσματική λύση είναι το Factrory Reset από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τι φταίει. Πάρε τα Backup σου και προχώρα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Η πιο αποτελεσματική λύση είναι το Factrory Reset από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τι φταίει. Πάρε τα Backup σου και προχώρα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οκ ευχαριστω!!! Μετα ξανα ολα απο την αρχη;; root,εφαρμογες,επαφες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το Root λογικά θα παραμείνει μετά το Factory Reset αλλά όλα τα άλλα πρέπει να τα ξαναπεράσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το Root λογικά θα παραμείνει μετά το Factory Reset αλλά όλα τα άλλα πρέπει να τα ξαναπεράσεις. Το factory reset γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ή μέσα από τις Ρυθμίσεις ή από το Recovery Mode. Από όπου και να το κάνεις είναι το ίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ή μέσα από τις Ρυθμίσεις ή από το Recovery Mode. Από όπου και να το κάνεις είναι το ίδιο. Συνεχιζει και κανει τα παλαβα του ακομα και μετα το factory reset... Να το στειλω για service!?!? Το θεμα ειναι ομως οτι φοραει πανω gingerbread.xxma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις πάλι το Firmware με Odin για να δεις αν θα στρώσει; Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα το στέλνεις για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 sos... του έβαλα μια jb rom που βρήκα στο xda και δεν μπούταρε... οπότε πατώντας το volume down+start button+κεντρικό πλήκτρο με έβαλε στην οθόνη για να μπορέσω να φλασάρω. Δυστυχώς όμως φλάσαρα λάθος firmware...και πλέον η οθόνη είναι άσπρη και δεν μπαίνει ΠΛΕΟΝ πουθενά!!! Υπάρχει λύση;;; Δεν μπορώ να φλασάρω πλέον το σωστό firmware.... Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Η οθόνη είναι άσπρη μονίμως; Δε κλείνει δηλαδή το κινητό εάν πατήσεις το power button; Εάν δε κλείνει, βγάλε τη μπαταρία... Με volume up+start button+κεντρικό πλήκτρο σε βγάζει στην ODIN λειτουργία για να περάσεις το σωστό firmware μέσω του ODIN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Η οθόνη είναι άσπρη μονίμως; Δε κλείνει δηλαδή το κινητό εάν πατήσεις το power button; Εάν δε κλείνει, βγάλε τη μπαταρία... Με volume up+start button+κεντρικό πλήκτρο σε βγάζει στην ODIN λειτουργία για να περάσεις το σωστό firmware μέσω του ODIN; Κλείνει το κινητό, αλλά όταν βγάζω μπαταρία, sim, sd card κλπ. και τα ξαναβάζω. Πατάω τα κουμπιά Power button+volume down+ κεντρικό πλήκτρο εμφανίζει πάλι άσπρη οθόνη και μετά πατάω το volume up. Έχω δοκιμάσει τα πάντα... είχα και ένα jig usb που κανονικά θα επρεπε να με βγάζει σε download mode τίποτα... Δοκίμασα μέσω odin μήπως...αλλα δεν βλέπει το κινητό για να φλασάρει. Οπότε η μόνη μου λύση είναι το service απλά ελπίζω να μην καταλάβουν λόγω ότι ειμαι και γυναίκα ότι έχω φλασάρει άλλη firmware. Δεν φαινόταν έτσι και αλλιώς πριν κάνω την ζημιά στο counter...:X Οπότε προσοχή τι firmware...φλασάρουμε είναι το δίδαγμα! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δοκίμασα μέσω odin μήπως...αλλα δεν βλέπει το κινητό για να φλασάρει Με volume up+start button+κεντρικό πλήκτρο σε βγάζει στην ODIN λειτουργία για να περάσεις το σωστό firmware μέσω του ODIN; Κατ' αρχάς, έκανα λάθος, για να μπεις σε ODIN download mode πρέπει να πατήσεις volume down+start button+κεντρικό πλήκτρο και μετά volume up. Για να μπείς σε ODIN MODE πρέπει με κλειστό το κινητό να πατήσεις το συνδυασμό πλήκτρων που σου αναφέρω, διαφορετικά δε πρόκειται να το δει το τηλέφωνο. Το κάνεις αυτό και βγαίνει η λευκή οθόνη; Ουσιαστικά θα πρέπει να κάνεις αυτό που φαίνεται στο βίντεο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Κατ' αρχάς, έκανα λάθος, για να μπεις σε ODIN download mode πρέπει να πατήσεις volume down+start button+κεντρικό πλήκτρο και μετά volume up. Για να μπείς σε ODIN MODE πρέπει με κλειστό το κινητό να πατήσεις το συνδυασμό πλήκτρων που σου αναφέρω, διαφορετικά δε πρόκειται να το δει το τηλέφωνο. Το κάνεις αυτό και βγαίνει η λευκή οθόνη; Ουσιαστικά θα πρέπει να κάνεις αυτό που φαίνεται στο βίντεο: ok προφανώς δεν τα έγραψα όπως έπρεπε... αλλά κάνω αυτό ακριβώς που λες, δεν είμαι άσχετη. Πατάω πρωτα το volumedown+start button+κεντρικό πλήκτρο( το κινητό φυσικά κλειστό) αλλά μου εμφανίζει άσπρη οθόνη, πατάω μήπως... που δεν... μετά volume up και συνεχίζει η άσπρη οθόνη. Απ' ότι μου είπαν στο xda μάλλον πρέπει να φλασάρουν ξανά την recovery mode kai download mode και αυτό γίνεται μόνο σε service ή εάν είχα riff box κάτι που δεν γίνεται καθώς η αγορά του στοιχίζει γύρω στα 100 δολάρια και εφόσον έχω την εγγύηση που πιθανότατα με καλύπτει. off topic @AndreasQTEK Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο, προς Θεού. Απλά σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να είχα αποφύγει τέτοιο λάθος εξ αρχής λες και ήμουν newbie(χωρίς παρεξήγηση) την πάτησα. Χθες το έψαξα όλη μέρα, εάν υπήρχε λύση θα την είχα βρει πιστεύω... Edited September 11, 2013 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ok προφανώς δεν τα έγραψα όπως έπρεπε... αλλά κάνω αυτό ακριβώς που λες, δεν είμαι άσχετη Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε θεώρησα σε καμία περίπτωση ότι είσαι άσχετη, απλά ήθελα να επιβεβαιώσουμε ότι κάνεις τη σωστή διαδικασία και να βοηθήσω με όσα (λίγα) γνωρίζω ως πρώην κάτοχος Y Duos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 zaf4 τι εγινε με το κινητο?το καταφερες να λειτουργησει ξανα?ποια ROM εβαλες?ευχαριστημενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην αναγνώριση του partition απο την εφαρμογή link2sd. Συγκεκριμένα πήρα μια 8GB sdhc (class 10) κάρτα για να κάνω το ρουτ. Αφου δεν λειτουργούσαν τα λινκ στην πρωτη σελίδα εκανα το ρουτ με αυτο το αρχειο http://forum.xda-developer....php?t=1611830 Το Partition στην κάρτα το έκανα με το minitool partition wizard home edition αρχικά ως ext2 και έδωσα χώρα 1,5GB. Mέχρι εδώ όλα καλά. Βάζω το Link2sd και μου πετάει μήνυμα ότι "το σενάριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί: write no space on device left" Θεωρόντας οτι μάλλον έφταιγε η ελλειψη χώρου στο συστημα έκανα επαναφορα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να κάνω το partition και σε fat32 και σε ext3 χωρις αποτελεσμα πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημερα στην κοινοτητα.εχθες εγινα register στο oneclickroot ,επειδη ηταν το μονο που δεν με δυσκολευε, αλλα στο κρισιμο σημειο ζητουσε register.Και ενω εγινα register αρχισαν τα προβληματα και δεν μπορω να κανω root το tablet μου ενω οταν ηταν unregister δεν παρουσιαζε τιποτα και ελεγε οτι θα το κανει root.Μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω χειροκινητα στο tablet τα adb drivers,καμια βοηθεια λιγο αναλυτικα?θελω να κανω root και δυο samsung duos S7562&6102.και αν θελω ν ανεβασω εικονες εδω πως το κανω?σε ποιο σαιτ τις ανεβαζω και παιρνω τα λινκ?ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην αναγνώριση του partition απο την εφαρμογή link2sd. Συγκεκριμένα πήρα μια 8GB sdhc (class 10) κάρτα για να κάνω το ρουτ. Αφου δεν λειτουργούσαν τα λινκ στην πρωτη σελίδα εκανα το ρουτ με αυτο το αρχειο http://forum.xda-developer....php?t=1611830 Το Partition στην κάρτα το έκανα με το minitool partition wizard home edition αρχικά ως ext2 και έδωσα χώρα 1,5GB. Mέχρι εδώ όλα καλά. Βάζω το Link2sd και μου πετάει μήνυμα ότι "το σενάριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί: write no space on device left" Θεωρόντας οτι μάλλον έφταιγε η ελλειψη χώρου στο συστημα έκανα επαναφορα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να κάνω το partition και σε fat32 και σε ext3 χωρις αποτελεσμα πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Solved!Στην εφαρμογή Link2sd μου έδειχνε ότι ο αποθηκευτικός χώρος του συστήματος είχε φουλάρει. Έσβησα 2-3 άχρηστες εφαρμογές και το partition προσαρτήθηκε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts