AndreasQTEK Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το τσέκαρα και το CSC του κινητού είναι COA.... Ρουμανίας... Εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα αντικατάσταση με άλλο ελληνικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris152 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΗΛ/ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΡΤΑ SD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ΟΛΕΣ τις εφαρμογές δε μπορείς να τις μεταφέρεις. Κάποιες μπορείς να τις μεταφέρεις με τη χρήση κάποιων εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στο τηλέφωνό σου από το Google Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tseli Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ρουμανίας... Εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα αντικατάσταση με άλλο ελληνικό... Όντως Ρουμανίας.. το είδα κι εγώ στο λινκ που παρέθεσες.. και σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορα.. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω ακρη όπως και δεν έβγαλα... Έχω απογοητευτεί... Διάλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα για καλύτερα και τελικά..... Είμαι εντελώς αρχάρια στο όλο θέμα.. πρώτη επαφή με android.. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και να ασχοληθώ με το κινητό μου.. Βασικά αλλαγή rom θέλω αλλά τελος πάντων.. θα ενημερωθώ και από εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Οσον αφορά το link2sd δεν το έκανα μετά το unroot, ήταν ακόμα rootαρισμένο.. Αλλά έκανε αυτό που περιέγραψα παραπάνω.. Δυστυχώς, δεν είχα προλάβει να διαβάσω τα σχόλια σας και έδωσα το κινητό στη samsung.. Ευχαριστώ πολύ πάντως :))) να ειστε καλα!! Τελικα, ήταν αυτό που είπατε, μια αναβάθμιση ήθελε, μου την κάνανε και σήμερα το πήρα πίσω:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Είμαι εντελώς αρχάρια στο όλο θέμα.. πρώτη επαφή με android.. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και να ασχοληθώ με το κινητό μου.. Βασικά αλλαγή rom θέλω αλλά τελος πάντων.. θα ενημερωθώ και από εδώ...Μην αγχώνεσαι. Και εγώ εντελώς αρχάριος ήμουν όταν αγόρασα το τηλέφωνο πριν μερικούς μήνες αλλά αναγκαστικά έμαθα. Ο,τι χρειαστείς ρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris152 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ΟΛΕΣ τις εφαρμογές δε μπορείς να τις μεταφέρεις. Κάποιες μπορείς να τις μεταφέρεις με τη χρήση κάποιων εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στο τηλέφωνό σου από το Google Play. και τωρα που θελω να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη δεν μπορω γιατι με λεει οτι η μνημη τηλεφωνου σας ειναι φουλ και τη κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 και τωρα που θελω να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη δεν μπορω γιατι με λεει οτι η μνημη τηλεφωνου σας ειναι φουλ και τη κανω τωρα?Εάν διαβάσεις τις τελευταίες 3-4 σελίδες και τα links που δίνονται θα βρεις απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris152 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εάν διαβάσεις τις τελευταίες 3-4 σελίδες και τα links που δίνονται θα βρεις απαντήσεις... φιλε που ειναι αυτες 3-4 σελίδες και τα links? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 φιλε που ειναι αυτες 3-4 σελίδες και τα links? Εννοώ τις 3-4 τελευταίες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου δωση ενα λινγ για να κατεβασω μια ....καλη.. customs rom για το κινητο ενοσ φιλου ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1749 Εδώ θα βρεις κάμποσες custom ROMs. Τώρα το ποια είναι καλή και ποια όχι είναι και λίγο υποκειμενικό. Για εμένα πιο σταθερή είναι η TechnoDUOS For Galaxy Y Duos GT-S6102 [1.5 BDSky STABLE] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1749 Εδώ θα βρεις κάμποσες custom ROMs. Τώρα το ποια είναι καλή και ποια όχι είναι και λίγο υποκειμενικό. Για εμένα πιο σταθερή είναι η TechnoDUOS For Galaxy Y Duos GT-S6102 [1.5 BDSky STABLE][/QU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1749 Εδώ θα βρεις κάμποσες custom ROMs. Τώρα το ποια είναι καλή και ποια όχι είναι και λίγο υποκειμενικό. Για εμένα πιο σταθερή είναι η TechnoDUOS For Galaxy Y Duos GT-S6102 [1.5 BDSky STABLE][/QU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1749 Εδώ θα βρεις κάμποσες custom ROMs. Τώρα το ποια είναι καλή και ποια όχι είναι και λίγο υποκειμενικό. Για εμένα πιο σταθερή είναι η TechnoDUOS For Galaxy Y Duos GT-S6102 [1.5 BDSky STABLE][/QU ευχαριστω για την απαντηση σου απο MIUI ΕΧΕΙς καθολου υποψιν αν εχει ελληνικα καποτε την εβαλα σε ενα samsung galaxy kai δουλευε πολυ καλα με ελληνικη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) ευχαριστω για την απαντηση σου απο MIUI ΕΧΕΙς καθολου υποψιν αν εχει ελληνικα καποτε την εβαλα σε ενα samsung galaxy kai δουλευε πολυ καλα με ελληνικη γλωσσα Δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη, δεν την έχω δουλέψει ποτέ. Από αυτές που δοκίμασα, οι περισσότερες είχαν ελληνικά σχεδόν παντού με την πλέον ελληνικοποιημένη να είναι η TechnoDuos. Ενημερωτικά, παρήγγειλα αυτές τις μπαταρίες. Είναι χωρητικότητας 1800mAh τη στιγμή που η "μαμά" μπαταρίες είναι 1300mAh. Να δούμε μπας και καταφέρω να επεκτείνω λίγο τη διάρκεια του κινητού γιατί μετά την εγκατάσταση του Link2SD καταπίνει τη μπαταρία όπως το pacman τις τελείες... Edited January 22, 2013 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 η συσκευη οπως ερχεται εχει προστατευτικο οθονης? ειναι απαραιτητο να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όχι, δεν έχει προστατευτικό οθόνης, εάν εννοείς τη μεμβράνη προστασίας. Απαραίτητο δεν είναι αλλά λαμβάνοντας υπόψη το πολύ χαμηλό του κόστος, νομίζω ότι καλό θα είναι να βάλεις. Εγώ έχω βάλει από τη πρώτη μέρα, αγορά από ebay, αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Γεια σας παιδια. Εχω το 2252 τωρα και λέω να πάρω το 6102 , μιας και το b7610 μου κάνει νερα. Αυτο που θέλω να μάθω απο τους κατόχους ειναι : 1. Μπαταρία. Κρατάει αρκετα ??? Το έχει δοκιμάσει κανένας με χρήση αποκλειστικά στα 2g να δούμε αυτονομία ? 2. Κανει λογκαρίσματα ? Δλδ κολλάει ? 3. Γενικα αξίζει ? Thankss Edited January 26, 2013 by nebtios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 με χρηση 2G - κανα μιςαωρο τηλεφωνο , ιντερνετ αλλο τοσο με wifi και καμμια 10ρια μυνηματα υπολογισε 2 μερες ανετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Γεια σας παιδια. Εχω το 2252 τωρα και λέω να πάρω το 6102 , μιας και το b7610 μου κάνει νερα. Αυτο που θέλω να μάθω απο τους κατόχους ειναι : 1. Μπαταρία. Κρατάει αρκετα ??? Το έχει δοκιμάσει κανένας με χρήση αποκλειστικά στα 2g να δούμε αυτονομία ? 2. Κανει λογκαρίσματα ? Δλδ κολλάει ? 3. Γενικα αξίζει ? Thankss Με ενα 50αρικο παραπανω πας σε αρκετα καλυτερα κινητα. Παντως κ αυτο ειναι πολυ αξιοπιστο κινητακι κ ο,τι σου παρεχει στο παρεχει στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tseli Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Γεια σας... θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.. θα ήθελα να πάρω καινούρια κάρτα μνήμης.. γνωρίζω οτι όσο μεγαλύτερη κλάση, τόσο ταχύτερη κάρτα.. έλεγα να παρω ή 8αρα ή 16αρα.. θα θελα να μου πείτε αν παίζει κάποιο ρόλο η κλάση και το μέγεθος της κάρτας στην κατανάλωση της μπαταρίας.. μπορεί να ρωτώ κ βλακείες, απλά αν μπορείτε, δώστε μου τα φώτα σας.. τι να επιλέξω; Επίσης ήθελα να μάθω για το επιταχυνσιόμετρο.. έχει το κινητό μας; κ αν ναι που το βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εγκατέστησα τη νέα έκδοση firmware S6102XXMA1 (Ιανουαρίου 2013) με το ODIN αφού την κατέβασα από εδώ. Επιπλέον έκανα root χρησιμοποιώντας το αρχείο Samsung_Root_and_Busybox_20120617 από εδώ με το οποίο εκτός από τον Superuser προστέθηκε και ο Root Explorer. Τέλος από τον ίδιο ιστότοπο, χρησιμοποίησα τα zip αρχείο Samsung_Appstore_erased_20120322 για να διαγράψω την εφαρμογή SamsungApp που έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ισχυει οτι το κινητο μετα απο αναβαθμιση της Samsung ειναι active dual που σχεδον κανενα αλλο κινητο δεν ειναι??? Ευχαριστω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Όχι δεν ισχύει. Δε γίνεται dual active αλλά μετά την αναβάθμιση εγκαθίσταται μία επιπλέον λειτουργία που λέγεται ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΠΛΗΣ SIM και ουσιαστικά κάνει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για να προωθείται η μία γραμμή στην άλλη στη περίπτωση που μιλάμε στη μία γραμμή. Απλή προώθηση κλήσεων δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts