Jump to content

aris152

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aris152

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 1

aris152's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΚΑΤΈΣΤΗΣΑ ΤΟ KIES 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
  2. καλησπερα παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω οδηγιες χρήσης ελληνικα samsung grant 9082?
  3. μαλλον δεν το καταλαβα λιγακι τελικα το εκανα οπως με ειπες κ, τελικα βλεπω το εικονιδιο αλλα με λεει το link2sd μου λεει ¨δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση root.εάν έχετε πρόσβαση,βεβαιωθείτε πως την επιτρέψατε στο superuser¨ενω το επετρεψα! καμία ιδέα τι χρειάζετε να κάνω??
  4. ουτε εγω καταλαβα...εσυ εβγαλεσ ακρη?
  5. Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί αύξησης της έντασης (vol up) το home (κεντρικό κουμπί) και το Power δεξιά για να μας βάλει στο system recovery. το εκανα αλλα με εβγαλε αυτο? unrooting unrooted successfully install from sdcard complete μετα εκανα Then press on the "reboot system now" και οταν ανοιξε το κινητο μου δεν ειδα τιποτε σχετικα με το εικονιδιο που θα λέει super user? το κινητο μου ειναι Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos επισεις κατεβασα το δευτερο εκει που λεει =Για unroot για το Galaxy Υ DUOS κατεβάζουμε αυτό εδώ το αρχείο και κάνουμε την ίδια διαδικασία με το root μόνο που για αντί update.zip επιλέγουμε το unroot.zip.
  6. φιλε που ειναι αυτες 3-4 σελίδες και τα links?
  7. και τωρα που θελω να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη δεν μπορω γιατι με λεει οτι η μνημη τηλεφωνου σας ειναι φουλ και τη κανω τωρα?
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΗΛ/ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΡΤΑ SD!
×
×
  • Create New...