junglist Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 εχει κανείς καμια ιδεα κανενα προγραμμα να βρω τι μου τρωει την μπαταρια; ευχαριστω Σου έστειλα στις 17 του μήνα ΠΜ με το καλύτερο πρόγραμμα που υπάρχει για αυτή την δουλειά. Δε σε κάλυψε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) εχεις δικιο. μολι το εβαλα. θελει καποιες ρυθμισεισ; το εβαλα και ηδη τρεχει. θελει καποιες ρυθμισεισ; τι και πως να ελενξω εγω; Edited September 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 εχεις δικιο. μολι το εβαλα. θελει καποιες ρυθμισεισ; το εβαλα και ηδη τρεχει. θελει καποιες ρυθμισεισ; τι και πως να ελενξω εγω; Επιλέγεις το Partial Wake locks και βλέπεις οι πρώτες εγγραφές ποιες είναι. Αυτές τρώνε πιο πολύ μπαταρία. Εννοείται να έχουν περάσει αρκετές ώρες πρώτα με το κινητό εκτός φορτιστή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εγκατέστησα και εγώ μέσω του Odin3 v1.85 την έκδοση S6102XXLG3_OXXLG4_XXLG3 αφού την κατέβασα και ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι μου κόλλησε το πρώτο reboot μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης και αναγκάστηκα να κάνω τη διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες για αυτή τη περίπτωση. Όλα καλά, ελληνικά παντού, και στο σύστημα και στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 και στο κατω ποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εγκατέστησα και εγώ μέσω του Odin3 v1.85 την έκδοση S6102XXLG3_OXXLG4_XXLG3 αφού την κατέβασα και ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι μου κόλλησε το πρώτο reboot μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης και αναγκάστηκα να κάνω τη διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες για αυτή τη περίπτωση. Όλα καλά, ελληνικά παντού, και στο σύστημα και στο πληκτρολόγιο. Ενημέρωσέ μας τι γίνεται με την μπαταρία, γιατί σε εμένα πέφτει πολύ πιο γρήγορα από ότι με το αρχικό firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 φανταστικε γιατρε της μπαταριασ, εχει φτασει στο 38% η μπαταρια μ. ποια ρυθμιση πρεπει να βαλω στο απο κατω για να δω τι φταει τελικα; να σου ανεβασω μια φωτο εδω; Πως μπορω να την ανεβασω; μου ζητα συνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 φανταστικε γιατρε της μπαταριασ, εχει φτασει στο 38% η μπαταρια μ. ποια ρυθμιση πρεπει να βαλω στο απο κατω για να δω τι φταει τελικα; να σου ανεβασω μια φωτο εδω; Πως μπορω να την ανεβασω; μου ζητα συνδεσμο Εμένα λες; :p :p Κοίτα είναι απλά τα πράγματα. Ανοίγεις το Batterystats, στο πάνω μενού διαλέγεις όπως σου είπα το Partial Wakelocks και στο από κάτω το Since unplugged. Μετά γράψε εδώ αναλυτικά τα 3 πρώτα αποτελέσματα. Θέλω το όνομα, την διάρκεια (πχ 6h 50m) και το count (πχ 5100 23,5%) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 γραφει αυτα. since 1d 3 mm 55 s bat:-33%(0%to 33%) no reference since unplugged se yet (0s)count :1 100,0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 δασκαλε θα χρειαστω να το φορτισω σε λιγο. τι να κοιταξω τελικα΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 δασκαλε θα χρειαστω να το φορτισω σε λιγο. τι να κοιταξω τελικα΄; Κάτι δεν πάει καλά. Έβαλες στο μενού το Partial Wakelocks? Η εικόνα πρέπει να είναι όπως παρακάτω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Σου έστειλα στις 17 του μήνα ΠΜ με το καλύτερο πρόγραμμα που υπάρχει για αυτή την δουλειά. Δε σε κάλυψε; Μπορώ να έχω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα ; Καθώς το μόνο που έχει μένει πάνω στο κινητό, είναι η διαφορετική εκδοσή κερνελ από την v2.3.6 Gingerbread σε 2.6.35.7 official.torino@androide # 1, όλα τα προγράμματα τα απεγκαταστήσα, το ξανάκανα unroot κ η μπαταριά κρατάει 1 μέρα.. Μπορώ να βρω την v2.3.6 Gingerbread και να την ξανά φορτώσω; Edited September 24, 2012 by ganagnost02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) βλεπω την εικονα σου αλλα δεν μου βγαινει κατι τετιο. μηπως κατι στισ ρυθμισεισ να φταιει; γιατρε μου, οταν παω στισ πληροφοριες για την χρηση τησ μπαταριας μου βγαζει: σε αναμονη 40% τηλεφωνο σε κατασταση αδρανειας 35% φωνητικες κλησεις 17% οθονη 6% συστημα android 4% ειναι λογικά αυτά; Edited September 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μπορώ να έχω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα ; Καθώς το μόνο που έχει μένει πάνω στο κινητό, είναι η διαφορετική εκδοσή κερνελ από την v2.3.6 Gingerbread σε 2.6.35.7 official.torino@androide # 1, όλα τα προγράμματα τα απεγκαταστήσα, το ξανάκανα unroot κ η μπαταριά κρατάει 1 μέρα.. Μπορώ να βρω την v2.3.6 Gingerbread και να την ξανά φορτώσω; Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έχεις εγκατεστημένο αυτή τη στιγμή; Εννοώ έκδοση βασικού φάσματος και αριθμό κατασκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 βλεπω την εικονα σου αλλα δεν μου βγαινει κατι τετιο. μηπως κατι στισ ρυθμισεισ να φταιει; Μπορείς να ανεβάσεις την εικόνα σου να δω τι σου βγάζει ; γιατρε μου, οταν παω στισ πληροφοριες για την χρηση τησ μπαταριας μου βγαζει: σε αναμονη 40% τηλεφωνο σε κατασταση αδρανειας 35% φωνητικες κλησεις 17% οθονη 6% συστημα android 4% ειναι λογικά αυτά; Μια χαρά τα βλέπω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έχεις εγκατεστημένο αυτή τη στιγμή; Εννοώ έκδοση βασικού φάσματος και αριθμό κατασκευής; ευχαριστώ για την απάντηση, λοιπόν έχω έκδοση Android = 2.3.6 έκδοση Βασικού Φάσματος = S6102XXLD6 έκδοση kernel = 2.6.35.7 official.torino@androide # 1 Αριθμός κατασκευής = GINGERBREAD.XXLD6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση, λοιπόν έχω έκδοση Android = 2.3.6 έκδοση Βασικού Φάσματος = S6102XXLD6 έκδοση kernel = 2.6.35.7 official.torino@androide # 1 Αριθμός κατασκευής = GINGERBREAD.XXLD6 Αυτά είναι που είχα και εγώ πριν την προχθεσινή αναβάθμιση, όπου εγκατέστησα την XXLG3. Δε θυμάμαι πριν ποια έκδοση Kernel είχα αλλά τώρα έχω την 2.6.35.7 official.torino@androide # 49. Να υποθέσω ότι αυτή που έχεις δεν είναι η stock; Εάν δεν είναι, ρίξε μια ματιά εδώ. Στο πρώτο post γίνεται αναφορά για την εγκατάσταση μιας custom έκδοσης kernel. Σε κάποιο σημείο του 1ου post (σχεδόν στο μέσο) λέει: "IF YOU GOT PROBLEMS PLEASE GO BACK TO THE STOCK KERNEL DOWNLOAD Stock Kernel". Φαντάζομαι ότι κατεβάζοντας το συγκεκριμένο αρχείο και κάνοντας την διαδικασία που απαιτείται, θα επιστρέψεις στην stock kernel. Μήπως να το δοκίμαζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εσυ το εχεις ροοτ κ κατεβασες την τορινο ; η στο ζητησε εγκατασταση ; επισης η μπαταρια σ πως τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εσυ το εχεις ροοτ κ κατεβασες την τορινο ; η στο ζητησε εγκατασταση ; επισης η μπαταρια σ πως τα παει; Εγώ δεν έχω πειράξει καθόλου την kernel. Ο,τι είχα από την αρχή. Μόνο την έκδοση βασικού φάσματος άλλαξα. Και ναι, το έχω root-άρει... Η μπαταρία μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες με μία μέση χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εγω το άλλαξα αναγκαστικά γιατί το ζήτησε το A2SDGUI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εγω το άλλαξα αναγκαστικά γιατί το ζήτησε το A2SDGUI Ναι, το είδα σε προηγούμενα μηνύματα. Για αυτό λέω να δοκιμάσεις να επανέλθεις στη stock έκδοση μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 κατεβάζει ενα αρχειο tar, ενω ειχα κανει εγκατασταση ενα αρχειο ονοματι CWM-6102.zip ειναι το ιδιο η θα φορτωσω τπτ αλλο :cry: :-? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) κατεβάζει ενα αρχειο tar, ενω ειχα κανει εγκατασταση ενα αρχειο ονοματι CWM-6102.zip ειναι το ιδιο η θα φορτωσω τπτ αλλο :cry: :-? Εάν έχω καταλάβει σωστά, το CWM-6102.zip είναι το εργαλείο που πρέπει πρώτα να τρέξεις στο recovery mode και μετά από αυτό θα επιλέξεις το αρχείο tar. Τα βήματα για την εγκατάσταση kernel είναι τα ακόλουθα: 1:/Copy both KernelFlasher.zip & boot.img(kernel) to the root of your sdcard. 2:/ Boot into Recovery using 3 button combo 3:/ apply update from sdcard 4:/ select your ___cwm___.zip Find CWM Hare 5:/Select zip from sdcard... => KernelFlasher2.zip DOWNLOAD 6:/Reboot Και επίσης εάν έχω καταλάβει σωστά, τα αρχεία τα ρίχνεις zip μέσα στην sd card... Edited September 24, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εγώ έχω τρέξει μόνο το παρακάτω και είμαι σίγουρος!! a. After download & Install A2SDGUI from Google play.. b. Run A2SDGUI – if A2SDGUI can’t start.. Don’t worry.. c. Reboot Your phone.. d. Boot Stock Recovery (Press & hold: Power + Volume Up + Home keys & release when sgy duos logo appears) e. Apply update from sdcard --> CWM-try1.zip --> install zip from sd card --> choose zip from sdcard --> dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-signed.zip --> Yes – Install --> Reboot system.. Download dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-signed.zip from here : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=715940 Όποτε, μήπως την τορινο την έκανε απο αναβάθμιση μονό του το κινητό και τσάμπα σε παιδεύω τόση ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δε με παιδεύεις... Όλες οι περιπτώσεις που έχω διαβάσει για την διαδικασία αλλαγής kernel λένε (πιο αναλυτικά) τα εξής: Copy these files inside SDCard: ***.zip (kernel), CWM-6102.zip (ClockWorkMod Recovery tool) Note: Don't keep these files inside any "FOLDERS".. Just copy it to SDCard root (parent) folder.. Switch off your mobile. After a small vibration (switch off confirmation) PRESS and HOLD 3 BUTTONS (VOLUME UP+HOME BUTTON+POWER BUTTON) when samsung galaxy logo appears, release the 3 pressed keys.. After few seconds.. You will see Android system recovery (red text with 4 options lines).. Select "apply update from sdcard" Note: (Volume up+down for "scrolling" through options or selection of files, home button for "select" any option.. in CWM only: power button for "back" option) Then Select "CWM-6102.zip". ClockworkMod Recovery v5.0.2.6 is loaded now. Select "install zip from sdcard" Select "choose zip from sdcard" Scroll and Select "***.zip" and select "Yes" Wait till the menu appears again. Select "Reboot system now" and you have successfully installed Compact kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts