AndreasQTEK Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δηλαδή για να καταλάβω και να μην κάνω καμια βλακεία για το δικό μου που έχει εκδοση φάσματος S6102XXLD1 δηλαδή Regions Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom κατεβάζω το πρώτο firmware (S6102XXLE3_S6102_OXXLD3) ή κάποιο απο τα δύο άλλα; Ευχαριστώ! Πας εδώ, βρίσκεις εκεί που λέει "Galaxy Y Duos S6102 Stock Firmware/ROM Odin Package" και "Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom" και κατεβάζεις την τελευταία S6102XXLG3_OXXLG4_XXLG3. Αλλά ας μας το επιβεβαιώσει και ο χρήστης klgrpls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Πας εδώ, βρίσκεις εκεί που λέει "Galaxy Y Duos S6102 Stock Firmware/ROM Odin Package" και "Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom" και κατεβάζεις την τελευταία S6102XXLG3_OXXLG4_XXLG3. Αλλά ας μας το επιβεβαιώσει και ο χρήστης klgrpls. Όπως τα λες. Επίσης το δικό μου είχε το ίδιο firmware με της ioli25, είχε παντού Ελληνικά και κανένα πρόβλημα με αυτά πουθενά όπως ακριβώς και με το καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Απέκτησα πρόσφατα το Samsung Galaxy Y Duos S6102. Ειχα πριν το SAMSUNG GT-C 6112. Ερωτήσεις 1 Μπορω να εχω διαφορετικο ηχο [οταν με καλουν] στην sim 1 και αλλο ηχο στην sim2 [οπως στο GT-C 6112] 2 Μορω να εχω αλλη επιφάνειας εργασίας οταν ειναι ενεργη η sim1 και αλλη στην sim 2; [οπως στο GT-C 6112] Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Απέκτησα πρόσφατα το Samsung Galaxy Y Duos S6102. Ειχα πριν το SAMSUNG GT-C 6112. Ερωτήσεις 1 Μπορω να εχω διαφορετικο ηχο [οταν με καλουν] στην sim 1 και αλλο ηχο στην sim2 [οπως στο GT-C 6112] 2 Μορω να εχω αλλη επιφάνειας εργασίας οταν ειναι ενεργη η sim1 και αλλη στην sim 2; [οπως στο GT-C 6112] Ευχαριστώ 1. Ναι. Πας Ρυθμίσεις/Ήχος/Ήχος κλήσης και σου βγάζει δύο tabs, ένα για τη κάθε sim. Εκεί λοιπόν ρυθμίζεις τον επιθυμητό ήχο για κάθε sim. 2. Ναι. Πατάς επάνω στην αρχική οθόνη παρατεταμένα και σου εμφανίζει κάποιες επιλογές, επιλέγεις Θέματα φόντου και διαλέγεις το φόντο που θες. Αμέσως μετά την επιλογή, το σύστημα σε ρωτά σε ποια sim θέλεις να μπει το συγκεκριμένο φόντο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα σε ολους Για γραφιδα τι μπορουμε να χρεισιμοποιησουμε ρε παιδια ; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1924 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπερα παιδια.Αρχικα να ζητησω συγγνωμη αν ειμαι off topic.Εψαχνα στο site πανω στον πανικο μου για το που γραφουμε τα προβληματα που εχουμε και δεν καταφερα να βρω κατι καλυτερο.Λοιπον παιδια εχω το samsung galaxy y duos και το προβλημα μου ηταν οτι πολλες εφαρμογες μου λεει οτι δεν ειναι συμβατες.Οποτε αρχισα λοιπον να διαβασω για το root και ειπα να το κανω.Ακολουθησα τις οδηγιες του site σας για το πως να το κανω root και μετα ακολουθησα κατα γραμμα τις πολυ απλες οδηγιες αυτου του site http://www.howtogeek.com/116456/how-to-install-incompatible-android-apps-from-google-play/ .Ουσιαστικα δηλαδη το μονο που αλλαξα ηταν το ro.product.model απο GT S6102 σε Nexus S για να μπορω να εγκαθιστω τις μη συμβατες εφαρμογες.Μετα διεγραψα την μηνη cache και τα data απο το google play store οπως λεει και εκανα reboot.Και εδω εχουμε το προβλημα.Δεν ανοιγει το κινητο.Οταν εμφανιζει το logo samsung δονειται 3 φορες γρηγορα και μετα κανει restart μονο του.Και μετα τα ιδια και τα ιδια μεχρι να του βγαλω την μπαταρια.Ζητω απεγνωσμενα την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakosa Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν η S6102XXLG3_OXXLG4_XXLG3 εχει μεσα ελληνικο πληκτρολογιο , περα απο την γλωσσα συστηματος. ευχαριστω sorry. εχει ελληνικο πληκτρολογιο... Edited September 15, 2012 by spyrakosa Παράθεση Spyral..:nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopyl Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMODATA ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΑΘΗΝΑ(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 131.70 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 2 ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ.ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 1)ΤΙ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 2)ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΟΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΣΤΗ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΗΧΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ..ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 16, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γεια σας. Μια ερωτηση, ποσο σας κρατα η μπαταρια; Εγω καθε βραδυ την φορτιζω αναγκαστικα, ειναι λογικο; Και το θεμα ειναι οτι ξεφορτιζει χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη χρηση. Με καλυπτει η εγγυηση για αλλαγη; το εχω 4 μηνες Ας βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γεια σας. Μια ερωτηση, ποσο σας κρατα η μπαταρια; Εγω καθε βραδυ την φορτιζω αναγκαστικα, ειναι λογικο; Και το θεμα ειναι οτι ξεφορτιζει χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη χρηση. Με καλυπτει η εγγυηση για αλλαγη; το εχω 4 μηνες Ας βοηθησει καποιος; Είσαι root; Τι προγράμματα έχεις εγκαταστήσει γενικά;αφήνεις όλη μέρα το data και το wifi ανοιχτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γεια σας. Μια ερωτηση, ποσο σας κρατα η μπαταρια; Εγω καθε βραδυ την φορτιζω αναγκαστικα, ειναι λογικο; Και το θεμα ειναι οτι ξεφορτιζει χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη χρηση. Με καλυπτει η εγγυηση για αλλαγη; το εχω 4 μηνες Ας βοηθησει καποιος; Είσαι root; Τι προγράμματα έχεις εγκαταστήσει γενικά;αφήνεις όλη μέρα το data και το wifi ανοιχτό; Το δικό μου χωρίς ροοτ, με απενεργοποιημένο 3G και GPS, ενεργές και οι 2 κάρτες, με Wifi 1 ώρα περίπου ανα ημέρα (με σερφάρισμα οχι ξεχασμένο ανοιχτο), ομιλία περίπου 1-2 ώρες ανα ημέρα, αρκετά μηνύματα (<30), παίχνίδια 30'-1 ώρα ανα μέρα και κλειστό το βράδυ χρειάζεται φόρτιση κάθε 2-3 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Πέρασα την custom Technoduos 1.5 Rom Όλα παίζουν μια χαρά μετά από μισή μέρα χρήσης. Ταχύτατο το κινητό στα μενού του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εχω κανει ροοτ. ουτε wifi ανοιχτο ουτε data. Εχω 2 εφαρμογεσ vodafone/cosmote, ενα φακο, ενα ξυπνητηρι, το hotmail κανα δυο παιχνιδια αυτα. Και να σκεφτειτε οτι εβγαλα το s2link γιατι ετρωγε πολυ μπαταρια. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εχω κανει ροοτ. ουτε wifi ανοιχτο ουτε data. Εχω 2 εφαρμογεσ vodafone/cosmote, ενα φακο, ενα ξυπνητηρι, το hotmail κανα δυο παιχνιδια αυτα. Και να σκεφτειτε οτι εβγαλα το s2link γιατι ετρωγε πολυ μπαταρια. Καμια ιδεα; Δεν δικαιολογείται τέτοια κατανάλωση. Ψάξε και βάλε το betterbatterystats. Μετά από μια μέρα χρήσης και όταν είσαι σχεδόν με άδεια μπαταρία, πριν συνδέσεις φορτιστή, άνοιξε το και τσέκαρε το wake kernellocks και ποια process είναι στις πρώτες θέσεις. Αυτά κάνουν την ζημιά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Υπάρχει κατι σε free; Αν ρίξεις μια ματιά πιο πάνω στις απαντήσεις μου θα δεις ότι πέρασα μέσω odin άλλο firmware και όλα είναι ΟΚ. Οδηγοί αν ρίξεις μια ματιά παντού και εδώ και στο xda και σε άλλα site. Τρείς μέρες άνετα. 3 μερες;;;; εγω γιατι καθε βραδυ φορτιζω; χωρις να κανω καμια ιδιατερη χρηση; Edited September 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Για όσους έχουν βάλει την Technoduos. Πώς δουλεύει το A2SD? Χωρίς Swapper με ενδιαφέρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Υπάρχει κατι σε free; 3 μερες;;;; εγω γιατι καθε βραδυ φορτιζω; χωρις να κανω καμια ιδιατερη χρηση; Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα σχετικά με τη μπαταρία. Αυτό που σου είπα είναι με το stock firmware που είχε όταν το πήρα και την TechnoDuos. Εβγαλα την TechnoDuos και έβαλα stock πιό νέο από αυτό που είχα και σε ερώτηση έγραψα ότι ή μπαταρία τελείωνε πιό γρήγορα. Αν έχεις την υπομονή κάνε ένα hard reset και κοίταξε να δεις αν πέφτει η μπαταρία το ίδιο γρήγορα τσεκάροντας ταυτόχρονα τις εφαρμογές που εγκαθηστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εμένα το δικό μου, με δεδομένο ότι η μία από τις δύο γραμμές είναι εταιρική, οπότε μέχρι το απόγευμα κάνω κάμποσες κλήσεις, αρκετό σερφαρισμα και ανοιχτό όλο το βράδυ, θα κρατήσει σίγουρα 2 μέρες. Με ελάχιστο internet κρατάει 3 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Καλημέρα είμαι κ εγώ κάτοχος ενός duos, μπορώ να πω πως είναι καλό κινητό, έχω ένα θεματακι με το χάσιμο της κάρτας sd που κ που, 3 φορές μου έχει χάσει το σήμα κ στις 2 κάρτες σιμ.. κ έστρωσε μονό με επανεκκίνηση 1 μείον είναι η μικρή εσωτερική μνήμη !! μπαταριά χαλαρή χρήση ομιλίας/ίντερνετ/γάμε 2-3 μέρες. γνωρίζει κανένας εάν το ξεκλειδώσω μεγαλώνει από 180 μβ όπως γίνετε σε κάποια αλλά μοντέλα; Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY BLACK ACE ; Edited September 18, 2012 by ganagnost02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλημέρα είμαι κ εγώ κάτοχος ενός duos, μπορώ να πω πως είναι καλό κινητό, έχω ένα θεματακι με το χάσιμο της κάρτας sd που κ που, 3 φορές μου έχει χάσει το σήμα κ στις 2 κάρτες σιμ.. κ έστρωσε μονό με επανεκκίνηση 1 μείον είναι η μικρή εσωτερική μνήμη !! μπαταριά χαλαρή χρήση ομιλίας/ίντερνετ/γάμε 2-3 μέρες. γνωρίζει κανένας εάν το ξεκλειδώσω μεγαλώνει από 180 μβ όπως γίνετε σε κάποια αλλά μοντέλα; Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY BLACK ACE ; Η μνήμη μεγαλώνει μόνο με root, συγκεκριμένο kernel και ειδικά προγράμματα, κάνοντας χρήση της sd card. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 με την χρήση Link2sd λες.. έχει την Gingerbread 2.3, και βλέπω εδώ στο φόρουμ πως μπορεί να γίνει ροοτ. για το black ace, όποιος το έχει να μου πει την γνώμη του; τνχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 με την χρήση Link2sd λες.. έχει την Gingerbread 2.3, και βλέπω εδώ στο φόρουμ πως μπορεί να γίνει ροοτ. για το black ace, όποιος το έχει να μου πει την γνώμη του; τνχ. Το link2sd μόνο του είναι για μεταφορά εφαρμογών, δεν μεγαλώνει την μνήμη. Μιλάω για a2sd+swapper+link2sd. Περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853669 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 μαλλον το διατυπωσα λαθος,. εννουσα το λινκ που λεει για το ροοτ κ το link2sd.. :-s:D ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλημερα σας, Προσπάθησα να κανω εγκατασταση καποια προγραμματα, με την σειρα απο τον οδηγο που βρηκα στο παρακατω σιτε http://forum.xda-developer....php?t=1853669 ελπίζω να είναι καλώς οδηγός και να μην έκανα καμία λαλάκια 1) Στο 1ο βήμα έφτιαξα τρεις partition μάλλον δεν ήθελε swap τελικά, γιατί όταν έκανα εγκατάσταση το swapper πήρε τα 200 mb από την sd.. εγώ δίκιο; 2) Το βήμα 2 δεν το έκανα "Install Custom Kernel (init.d support)" καθως πιστευω πως δεν χρειαζετε να αλλαξω kernel. 3) Έκανα τα παντα σωστα, εχω ενα θεμα για όποιον γνωρίζει.. στο βημα 5 και συγκεκριμενα στην φώτο παρακάτω δεν μου ενεργοποιεί την τελευταία επιλογή swap is Activated. http://syukraniwan.files.wordpress.com/2012/08/8d.png επισης στην παρακατω φώτο μου φέρνει στο ram information μονο ενα ram free(total):0mb . :-? ειναι λογικο; http://syukraniwan.files.wordpress.com/2012/08/8f.png 4) Τελος οταν παω στις ρυθμισεις -> εφαρμογες-> διαχειριση εφαρμογων, δεν θα επρεπε μεσα να μου γραφει και τα mb της sd-ext κάρτας ; αφου ολη η διαδικασία γι αυτό γίνετε. Έκανα τπτ λάθος η θελει και κατι παραπάνω;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 εχει κανείς καμια ιδεα κανενα προγραμμα να βρω τι μου τρωει την μπαταρια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts