Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά αυτό δε το είδες... Το πρόσθεσα αργότερα με τροποποίηση... Ποια ρύθμιση έχεις βάλει; Εγώ έβαλα δικές μου ρυθμίσεις 100-90-125 και μου κρατάει τη μνήμη γύρω στα 190ΜΒ...

Την Extreme, με την μπαταρία έχει κανένας άλλος θέμα ή να το ετοιμάζω για service σιγά σιγά;

Όλα καλά.

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τι θα σου κάνει το service?

Αν δεν μπορείς να βρεις τι σου τρώει την μπαταρία, τότε η μόνη λύση είναι reset settings.

Με την επαναφορά, θα δεις αν στην αρχική κατάσταση σταματήσει το πρόβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε πρώτη φάση του έβαλα την μπαταρία από ACE που έχω για να δω αν θα κάνει τα ίδια, και έβαλα και του Y στο ACE μέχρι το απόγευμα θα έχω καταλήξει αν είναι ή όχι η μπαταριά, αν δεν είναι η μπαταρία, τότε θα κάνω 3ή επαναφορά, και θα το αφήσω για μια μέρα χωρίς να περάσω τίποτα μέσα να δω πως θα συμπεριφερθεί.

Και τι θα σου κάνει το service?

Αν δεν μπορείς να βρεις τι σου τρώει την μπαταρία, τότε η μόνη λύση είναι reset settings.

Με την επαναφορά, θα δεις αν στην αρχική κατάσταση σταματήσει το πρόβλημα.

Σωστά, απορώ γιατί δεν τα κλείνουν. Είναι σαφές ότι το κινητό έχει πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση που του έκανα και είναι δικό τους θέμα να μου λύσουν το πρόβλημα ούτως ή άλλως, όταν πληρώνεις ένα τηλέφωνο δεν πληρώνεις μόνο το υλικό και το software αλλά και την τεχνική υποστήριξη. Το ότι σπαταλάω χρόνο για να βρω τι μπορεί να φταίει από μόνος μου δεν λέει τίποτα. Αν ήμουν κάποιος άσχετος θα το πήγαινα από την πρώτη στιγμή. Η ερώτηση τι θα σου κάνει το service είναι το λιγότερο άκυρη.

Edited by DeathAngel

Όλα καλά.

Κοίτα σε πρώτη εικόνα και το δικό μου κινητό δείχνει τα ίδια στο battery status.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι εύκολο να βρει κάνεις ποια εφαρμογή κάνει την ζημιά.Και επειδή όπως λες είσαι σχετικός, θα έπρεπε να ξέρεις ότι στα service το πρώτο που θα κάνουν είναι αυτό που μπορείς να κάνεις και μόνος σου.Επαναφορά και δοκιμή για μερικές μέρες.

Την μπαταρία την αποκλείω που δοκίμασες, γιατί δεν χαλάνε έτσι.

Δες και κάτι άλλο: δωσε μας ma κατανάλωσης σε idle status να το συγκρίνουμε με τα δικά μας.

Amazon Fire stick 4k max

13 ώρες μέχρι το 23%

Αναφέρομαι σε στιγμιαία κατανάλωση σε ma.

Χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή σαν το Battery monitor widget ή το current widget για να βλέπεις πόσο τρώει από την μπαταρία.

Amazon Fire stick 4k max

Αναφέρομαι σε στιγμιαία κατανάλωση σε ma.

Χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή σαν το Battery monitor widget ή το current widget για να βλέπεις πόσο τρώει από την μπαταρία.

Χμ πέρασα το πρώτο, θέλει την pro για να σου βγάλει στην στιγμιαία κατανάλωση; Γιατί δεν το βλέπω πουθενά αυτό.

Όλα καλά.

Χμ πέρασα το πρώτο, θέλει την pro για να σου βγάλει στην στιγμιαία κατανάλωση; Γιατί δεν το βλέπω πουθενά αυτό.

Πέρνα το current.Είναι πιο απλό και δίνει άμεσα την κατανάλωση.

Amazon Fire stick 4k max

Πέρνα το current.Είναι πιο απλό και δίνει άμεσα την κατανάλωση.

Το πέρασα και μου βγάζει nodata :(

Με επαναφορά το μπλιμπλίκι δουλεύει μια χαρά ξεκινάω βήμα βήμα να δω τι κάνει την ζημιά... Ξεκινάω root και βλέπουμε...

EDIT

Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι από το link2sd. Έχει κανένας άλλος περασμένο το Link2sd και την τελευταία αναβάθμισή στο κινητό για να μου πει αν του κάνει το ίδιο;

Edited by DeathAngel

Όλα καλά.

Το έχω κανονικά το link2sd αλλά δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα μετα την αναβάθμιση. Σταθερά με κάμποση χρήση η μπαταρία με πάει περίπου 2 μέρες ή αλλιώς περιπου 40-45 ώρες. Σε αυτό λάβε υπόψιν αρκετά μνμτα και τηλέφωνα, το wifi οχι πάντα ενεργοποιημένο, το gps πολύ λιγο και πάντα και οι 2 sim μόνο σε 2G. Αυτό που συνάντησα για πρώτη φορά χτες ηταν το οτι ενώ είχα βάλει το κινητό για φόρτιση χρειαστηκε να το αφαιρέσω για να το αλλάξω μπρίζα και μετά 5 λεπτα που το ξαναέβαλα στην μπρίζα μου εμφάνισε ένα μνμ που έλεγε "αδύνατη η φόρτιση λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας". Έκανα ένα restart την συσκευή και επανήλθε...

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Το έχω κανονικά το link2sd αλλά δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα μετα την αναβάθμιση. Σταθερά με κάμποση χρήση η μπαταρία με πάει περίπου 2 μέρες ή αλλιώς περιπου 40-45 ώρες. Σε αυτό λάβε υπόψιν αρκετά μνμτα και τηλέφωνα, το wifi οχι πάντα ενεργοποιημένο, το gps πολύ λιγο και πάντα και οι 2 sim μόνο σε 2G. Αυτό που συνάντησα για πρώτη φορά χτες ηταν το οτι ενώ είχα βάλει το κινητό για φόρτιση χρειαστηκε να το αφαιρέσω για να το αλλάξω μπρίζα και μετά 5 λεπτα που το ξαναέβαλα στην μπρίζα μου εμφάνισε ένα μνμ που έλεγε "αδύνατη η φόρτιση λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας". Έκανα ένα restart την συσκευή και επανήλθε...

Μια χαρά σου κρατάει, εμένα μόλις του περάσω Link2sd αρχίζει και τρώει μπαταρία σαν τρελό. Σου έβγαλε πρόσφατα αναβάθμιση στο Link2sd; Γιατί εμένα μου έκανε μία προχτές. Το περίεργο είναι ότι στο ace που το έχω περασμένο δεν μου κάνει νούμερα μόνο στο Y. :(

Όλα καλά.

Επιβεβαιώνω και εγώ για διάρκεια γύρω στις 2 μέρες αλλά το τηλέφωνο γενικά κάθεται.

Ελάχιστη ομιλία, λίγο ίντερνετ, καθόλου gps και όχι πολλά πειράματα με εφαρμογες.

Με τελευταίο update, root , χωρίς link 2sd.

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό που συνάντησα για πρώτη φορά χτες ηταν το οτι ενώ είχα βάλει το κινητό για φόρτιση χρειαστηκε να το αφαιρέσω για να το αλλάξω μπρίζα και μετά 5 λεπτα που το ξαναέβαλα στην μπρίζα μου εμφάνισε ένα μνμ που έλεγε "αδύνατη η φόρτιση λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας". Έκανα ένα restart την συσκευή και επανήλθε...

Μου το έχει κάνει και εμένα όταν πήγα να το φορτίσω νωρίς στο πρωί όταν ήταν η μπαταρία γύρω στο 2% και από οτι έιδα απο ένα battery widget που έχω η θερμοκρασία της μπαταρίας ήταν -12 C (!!!!!!!!!!) αφού το άφησα στο φορτιστή και πέταξε 5-6 φορές το μήνυμα και αφού η μπαταρία εφτασε τους 10 C μετά ήταν οκ , λογικά κάτι με την θερμοκρασία της μπαταρίας είναι την ώρα που πας να την φορτίσεις.

Πάντως και εμένα μετά την αλλαγή κάρτας μου το κάνει πολύ σπάνια να την χάνει ίσως 1 φορά στις 2-3 μέρες και συνήθως όταν πάει να χτυπήσει το τηλ. με ringtone που είναι στην κάρτα!

Και εμένα κρατάει σχεδόν δύο μέρες με αρκετή χρήση σε τηλέφωνα (λόγω εταιρικής γραμμής), ενεργό wi-fi σε σημεία που υπάρχει πρόσβαση, κάμποσο πείραγμα σε net και ψάξιμο του κινητού. Με root και χωρίς link2sd. Εάν δε, τύχει και δεν δουλεύω (αργίες, ΣΚ κ.λπ.), κρατάει και περισσότερο.

Ναι το κινητό το έχω κανονικά root και με την τελευταία έκδοση του link2sd. Και η δική μου έχει 3 ημέρες που αναβαθμίστηκε. Όσο αφορά την αποσύνδεση της sd σιγά σιγά έχει αραιώσει. Ίσως και να φταιέι η αναβάθμιση. Από εκεί και πέρα το autokiller memory μου έχει λύσει τα χέρια. Αρκετή διαφορα μπορώ να παρατηρήσω...

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ναι το κινητό το έχω κανονικά root και με την τελευταία έκδοση του link2sd. Και η δική μου έχει 3 ημέρες που αναβαθμίστηκε. Όσο αφορά την αποσύνδεση της sd σιγά σιγά έχει αραιώσει. Ίσως και να φταιέι η αναβάθμιση. Από εκεί και πέρα το autokiller memory μου έχει λύσει τα χέρια. Αρκετή διαφορα μπορώ να παρατηρήσω...

Ναι είναι σούπερ το autokiller εμένα πάντως με το Link2sd τρελάθηκε να τρώει μπαταρία, έχω περάσει τα πάντα εκτός από αυτό και πάει μια χαρά. Θα κάνω μια δοκιμή ακόμα να το περάσω να δω μπας και είναι τυχαίο το γεγονός. :ninja:

Όλα καλά.

Όσο αφορά την αποσύνδεση της sd σιγά σιγά έχει αραιώσει. Ίσως και να φταιέι η αναβάθμιση. Από εκεί και πέρα το autokiller memory μου έχει λύσει τα χέρια. Αρκετή διαφορα μπορώ να παρατηρήσω...

Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω. Το θέμα με την sd γίνεται πιο αραιά και το autokiller memory απλά είναι απίστευτο. Πραγματικά έχει σημαντική διαφορά το τηλέφωνο με αυτό...

Πέρασα ξανά link2sd ξανά στράγγισμα της μπαταρίας, απεγκατάσταση, συνεχίζει το ίδιο χάλι, ε 4ή επαναφορά μέσα σε δύο μέρες και ξανά στήσιμο το κινητό από τη αρχή χωρίς το Link2sd και όλα καλά. :( Λέτε να έχει να κάνει με την sd cart; Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο :( Εδώ είστε όλοι οκ στο ACE μου τρέχουνε όλα μια χαρά τι στο καλό; :(

Όλα καλά.

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα του Link2sd, εάν το κάνει και με άλλο πρόγραμμα, ε τότε κάτι θα παίζει με την sd...

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα του Link2sd, εάν το κάνει και με άλλο πρόγραμμα, ε τότε κάτι θα παίζει με την sd...

Δεν έχω βρει άλλο πρόγραμμα να δουλεύει σαν το link2sd τα υπόλοιπα απλά μεταφέρουν στην κάρτα όσα προγράμματα μπορούν από την δομή τους να μεταφερθούν. Το link2sd μπορεί να μεταφέρει τα πάντα και το σύστημα τα βλέπει σαν να είναι στην εσωτερική μνήμη του κινητού.

Όλα καλά.

Δεν έχω βρει άλλο πρόγραμμα να δουλεύει σαν το link2sd τα υπόλοιπα απλά μεταφέρουν στην κάρτα όσα προγράμματα μπορούν από την δομή τους να μεταφερθούν. Το link2sd μπορεί να μεταφέρει τα πάντα και το σύστημα τα βλέπει σαν να είναι στην εσωτερική μνήμη του κινητού.

Το App2sd δε λειτουργεί στην ίδια λογική; Στο net το βρίσκω ως εναλλακτική του link2sd, δε ξέρω όμως εάν είναι όντως ίδιο...

Ερώτηση σχετικά με το Autokiller memory: Εγκατέστησα ένα battery widget και εμφανίζεται η εφαρμογή ως hidden. Πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν το autokiller να κλείσει αυτόματα την εφαρμογή εάν η μνήμη πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Πως εξαιρώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή από τις ενέργειες του autokiller;

Το App2sd δε λειτουργεί στην ίδια λογική; Στο net το βρίσκω ως εναλλακτική του link2sd, δε ξέρω όμως εάν είναι όντως ίδιο...

Ερώτηση σχετικά με το Autokiller memory: Εγκατέστησα ένα battery widget και εμφανίζεται η εφαρμογή ως hidden. Πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν το autokiller να κλείσει αυτόματα την εφαρμογή εάν η μνήμη πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Πως εξαιρώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή από τις ενέργειες του autokiller;

Με το app2sd απλά μεταφέρεις όσες εφαρμογές το επιτρέπουν, από το κινητό στην memory card.Δεν κάνουν αυτό που κάνει το link.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια να κανω και εγω μια ερώτηση ? Οσο αφορά προγραμματα καταγραφής διαδρομών σε χαρτες (βλεπε endomondo, sport tracker) το κινητακι πώς τα παει? Συγνωμη αν εχει απαντηθει παλι αυτη η ερώτηση
nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2

Παιδια να κανω και εγω μια ερώτηση ? Οσο αφορά προγραμματα καταγραφής διαδρομών σε χαρτες (βλεπε endomondo, sport tracker) το κινητακι πώς τα παει? Συγνωμη αν εχει απαντηθει παλι αυτη η ερώτηση

Το σπόρτ τράκερ μια χαρά δουλεύει το δουλεύω τακτικά.

Όλα καλά.

Δουλεύει κανείς το κινητό με 8άρα κάρτα?

Αν ναι με τι κάρτα?Το πρόβλημα με το συνεχόμενο reading κλπ το έχει και αν ναι σε τι βαθμό?

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)