mobile_32 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) Η μικρή οθόνη του και το γεγονός ότι δεν λειτουργεί το Τ9 με τα πλήκτρα του κινητού (το κυριότερο για μένα για προσωπικούς λόγους). Κατά τα άλλα τα κινητά σε δυνατότητες είναι ακριβώς ίδια. όντος η μικρή οθόμη είναι ένα θέμα σημαντικό (όπως επίσης και το Τ9) οπότε για το Υ με βλέπω και εμένα!!! Η μπαταρία απο αυτονομία στο Υ τι λέει? Root Κατεβάζουμε το αρχείο πολύ καλός ο οδηγός φίλε:) Edited March 16, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) Η μπαταρία απο αυτονομία στο Υ τι λέει? Τα ίδια με το Pro πάνω κάτω και 3G και Data αβέρτα μέσω 3G μια μέρα με προβολή οθόνης 2 ώρες, στο χαλαρό (μια μέση χρήση) βγάζει 2-3 μερούλες για πλάκα όπως το κόβω. Edited March 16, 2012 by mcde Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 @DeathAngel γιατί δεν μεταφέρεις τον οδηγό σου στο αντίστοιχο θέμα (Οδηγοί) στο οποίο θα εχεις και δικαιώματα editing σε περίπτωση που χρειαστεί αργότερα να αλλάξεις κάτι ;; Νομίζω ότι θα βοηθήσει και όσους ψάχνουν κάποιον τέτοιο οδηγό στο μέλλον.. Just saying ;) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) @DeathAngel γιατί δεν μεταφέρεις τον οδηγό σου στο αντίστοιχο θέμα (Οδηγοί) στο οποίο θα εχεις και δικαιώματα editing σε περίπτωση που χρειαστεί αργότερα να αλλάξεις κάτι ;; Νομίζω ότι θα βοηθήσει και όσους ψάχνουν κάποιον τέτοιο οδηγό στο μέλλον.. Just saying ;) Γιατί νόμιζα ότι εκεί έχουν πρόσβαση μόνο οι mods πάω να το φτιάξω τώρα :) Εδιτ: Μόνο οι mods έχουν πρόσβαση :) Λυπούμαστε, DeathAngel. Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. Edited March 16, 2012 by DeathAngel mods Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Στείλει pm στον superuser που ειναι ο mod του θέματος... Θα σε βοηθήσει.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Ο οδηγός που έφτιαξε ο DeathAngel μεταφέρθηκε στο "My Guides" με τον τίτλο [Root] για το Samsung Galaxy Y, Y Pro, Y Duos και Y Duos Pro ώστε να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να τον βρει εύκολα και γρήγορα! Ευχαριστούμε τον DeathAngel για τον οδηγό του! Edited March 16, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλησπέρα σας. Εντός των επόμενων ωρών θα είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Διάβασα όλα τα posts στο συγκεκριμένο θέμα και ήδη πήρα μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα για το κινητό και τις δυνατότητές του. Διάβασα και τον οδηγό του DeathAngel για το root, διαδικασία την οποία θα ακολουθήσω μόλις το παραλάβω στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 http://www.zougla.gr/eshop/products/mobile/product/samsung-galaxy-y-duos στα 159,00 € Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 http://www.zougla.gr/eshop/products/mobile/product/samsung-galaxy-y-duos στα 159,00 € 152.75 τι κερδίζω; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει: 1. Στη συσκευασία αγοράς περιλαμβάνονται ακουστικά ? 2. Όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά ακούγονται κανονικά από το μεγάφωνο του κινητού, οι ήχοι εισερχομένων κλήσεων - ήχοι εισερχομέμων μηνυμάτων ? 3. Όταν έχεις αναπάντητη κλήση ή εισερχόμενο μήνυμα υπάρχει κάποιο ενδεικτικό σήμα (λυχνία) που σου δείχνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει: 1. Στη συσκευασία αγοράς περιλαμβάνονται ακουστικά ? Να απαντήσω στο (1) γιατί το παρέλαβα εχθές: Ναι, έχει ακουστικά η συσκευασία (και καλώδιο USB για τη σύνδεση με τον Η/Υ). Για τα άλλα που ρωτάς δεν έχω άποψη αφού δεν το έχω δουλέψει ακόμα... 152.75 τι κερδίζω; Ο συγκεκριμένος είναι όντως ο πιο φθηνός, όμως δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο αλλά το φέρνει μόνο κατόπιν παραγγελίας και μου είπε τηλεφωνικώς ότι χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να το παραλάβει. Για κάποιον που δε βιάζεται είναι καλή περίπτωση. Εγώ δυστυχώς ξέμεινα από κινητό ξαφνικά ("ήπιε" ένα cappuccino που έχυσε η γκαρσόνα σε μία καφετέρια) και δε μπορούσα να περιμένω, οπότε έδωσα 165 € σε άλλο πωλητή για να το παραλάβω την επόμενη μέρα... Edited March 21, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει: 1. Στη συσκευασία αγοράς περιλαμβάνονται ακουστικά ? 2. Όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά ακούγονται κανονικά από το μεγάφωνο του κινητού, οι ήχοι εισερχομένων κλήσεων - ήχοι εισερχομέμων μηνυμάτων ? 3. Όταν έχεις αναπάντητη κλήση ή εισερχόμενο μήνυμα υπάρχει κάποιο ενδεικτικό σήμα (λυχνία) που σου δείχνει αυτό ? 1. Ναι αλλά δεν τα έχω δουλέψει για λεπτομέρειες 2. Με κάτι philips ακουστικά που βάζω για να ακούω μουσική ακούγετε και στο τηλέφωνο και στα ακουστικά 3. Όχι αλλά νομίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό. Α να αναφέρω πως με τα ακουστικά που βάζω παρ ότι δεν έχουν μικρόφωνο μπορώ και μιλάω κανονικά, ακούω από τα ακουστικά και μιλάω από το μικρόφωνο του τηλεφώνου. Edited March 21, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 152.75 τι κερδίζω; Προφανώς, €6,25 :D Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_a Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 3. Όχι αλλά νομίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό. Ισχύει. Εγώ έχω την εφαρμογή NoLED, και με το που ερχεται μήνυμα ή αναπάντητη, ανάβει μια μικρή ένδειξη στην οθόνη και μένει αναμμένη μέχρι να το δώ. Μπορείς επίσης να τη συνδέσεις και με τα μέιλ σου, ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που θες να σε ειδοποιεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_a Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει: 1. Στη συσκευασία αγοράς περιλαμβάνονται ακουστικά ? Το είχα πει και παραπάνω... Εαν αποφασίσεις να κρατήσεις τα ακουστικά της συσκευασίας, να ξέρεις ότι ο ήχος αν θες να ακούσεις μουσική δεν είναι και ότι καλύτερο. Τα μπάσα δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου. Γι'αυτό φυσικά δε φταίει το κινητό, απλά χρειάζεσαι άλλα ακουστικά. Αν τα θες όμως μόνο ως handsfree είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλημέρα , να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν ασχετος που είμαι , όταν παίρνεις τηλέφωνο πρέπει από πριν να έχεις διαλέξει ποια κάρτα θα χρεωθεί ή σαν κάτι alcatel που έχω δει σε φίλους που πληκτρολογείς το νούμερο ή διαλέγεις επαφή και από κάτω σου βγάζει δύο επιλογες sim1 και sim2 και τότε διαλέγεις από ποια κάρτα θα γίνει το τηλεφώνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλημέρα , να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν ασχετος που είμαι , όταν παίρνεις τηλέφωνο πρέπει από πριν να έχεις διαλέξει ποια κάρτα θα χρεωθεί ή σαν κάτι alcatel που έχω δει σε φίλους που πληκτρολογείς το νούμερο ή διαλέγεις επαφή και από κάτω σου βγάζει δύο επιλογες sim1 και sim2 και τότε διαλέγεις από ποια κάρτα θα γίνει το τηλεφώνημα. Η επιλογή της κάρτας sim γίνεται εκ των προτέρων με πολύ απλή διαδικασία και μετά παίρνεις τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που είναι ήδη κάτοχοι του κινητού και άρα το έχουν αντιμετωπίσει : "έχω ενα NOKIA στο οποίο έχω περάσει στη μνήμη του συγκεκριμένου τηλεφώνου όλες τις επαφές μου (με δύο ή και περισσότερους αριθμούς σε κάθε επαφή, διευθύνσεις, e-mail κ.λ.π). Όλα τα back-up που έχω είναι μέσω του προγράμματος PC suite της NOKIA και μέχρι τώρα σε όλα τα NOKIA που αγόραζα κατά καιρούς, μπορούσα απ' ευθείας από τον υπολογιστή να φορτώσω όλες τις επαφές μου (με όλα τα στοιχεία τους) στο νέο κινητό. Τώρα μόλις αποκτήσω το νέο μου τηλέφωνο (SAMSUNG Y Duos) με ποιό τρόπο θα μεταφέρω όλα τα παραπάνω από το παλιό μου NOKIA στο καινούργιο SAMSUNG Y Duos ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που είναι ήδη κάτοχοι του κινητού και άρα το έχουν αντιμετωπίσει : "έχω ενα NOKIA στο οποίο έχω περάσει στη μνήμη του συγκεκριμένου τηλεφώνου όλες τις επαφές μου (με δύο ή και περισσότερους αριθμούς σε κάθε επαφή, διευθύνσεις, e-mail κ.λ.π). Όλα τα back-up που έχω είναι μέσω του προγράμματος PC suite της NOKIA και μέχρι τώρα σε όλα τα NOKIA που αγόραζα κατά καιρούς, μπορούσα απ' ευθείας από τον υπολογιστή να φορτώσω όλες τις επαφές μου (με όλα τα στοιχεία τους) στο νέο κινητό. Τώρα μόλις αποκτήσω το νέο μου τηλέφωνο (SAMSUNG Y Duos) με ποιό τρόπο θα μεταφέρω όλα τα παραπάνω από το παλιό μου NOKIA στο καινούργιο SAMSUNG Y Duos ??? Μέσω outlook είναι μια περίπτωση που μου έρχεται στο κεφάλι. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Μέσω outlook είναι μια περίπτωση που μου έρχεται στο κεφάλι. Kάποιος άλλος τρόπος μεταφοράς των επαφών από το ΝΟΚΙΑ στο Duos ??????? Αν όχι, υπάρχουν κάπου στο forum οδηγίες που να περιγράφουν τον τρόπο μεταφοράς μέσω Outlook ??? Edited March 22, 2012 by George1966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Kάποιος άλλος τρόπος μεταφοράς των επαφών από το ΝΟΚΙΑ στο Duos ??????? Αν όχι, υπάρχουν κάπου στο forum οδηγίες που να περιγράφουν τον τρόπο μεταφοράς μέσω Outlook ??? νομίζω με μια μικρή χρέωση το αναλαμβάνει ο Γερμανός Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Εγώ σήμερα έκανα τη μεταφορά από το Ericsson C902 που είχα στο DUOS μέσω του PC Suite της Ericsson. Για καλή μου τύχη το λογισμικό της Ericsson είχε επιλογή μεταφοράς επαφών σε Android κινητά (προφανώς γιατί η εταιρία βγάζει τέτοιου είδους τηλέφωνα). Τη μεταφορά την έκανα μέσω του λογ/σμού gmail (google) και όλα πήγαν άψογα... Έκανα και root το κινητό... Σιγά-σιγά θα μάθουμε και τα υπόλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsolkas Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 αν εχουν κ τα 2 μπλουτουθ στειλτα με μπλουτουθ.αλλιως οπως σου ειπαν τα παιδια.συγχρονισμο στο αουτλουκ κ μετα απο αυτο στο νεο σου κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 όλα έχουν απαντηθεί πιο πάνω. 1. δεν υποστηρίζει. 2. εσωτερική μνήμη: 170 ΜΒ, RAM: 290 MB 3. Η αναλυση είναι όντως μικρή, αλλά όλα φαίνονται μια χαρά. Και βίντεο παρακολουθείς, και φωτογραφίες βλέπεις, πολύ άνετα. 4. είναι dual standby αλλά μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με προώθηση στο άλλο νούμερο όταν είναι εκτός δικτύου. 5. υψηλής αναλυσης παιχνίδια δεν παίζει. Το κινητό κάνει 169Ε, όχι 500... Σύμφωνα με την Samsung το κινητό υποστηρίζει flash Aν όχι δοκίμασε να κατεβάσεις το flash από το android market(δεν γνωρίζω αν υπάρχει και στο samsung applications) Aν πάλι δε γίνεται δες εδώ http://www.androidcampus.in/2011/10/adobe-flash-player-102-for-armv6-and.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peavy Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που είναι ήδη κάτοχοι του κινητού και άρα το έχουν αντιμετωπίσει : "έχω ενα NOKIA στο οποίο έχω περάσει στη μνήμη του συγκεκριμένου τηλεφώνου όλες τις επαφές μου (με δύο ή και περισσότερους αριθμούς σε κάθε επαφή, διευθύνσεις, e-mail κ.λ.π). Όλα τα back-up που έχω είναι μέσω του προγράμματος PC suite της NOKIA και μέχρι τώρα σε όλα τα NOKIA που αγόραζα κατά καιρούς, μπορούσα απ' ευθείας από τον υπολογιστή να φορτώσω όλες τις επαφές μου (με όλα τα στοιχεία τους) στο νέο κινητό. Τώρα μόλις αποκτήσω το νέο μου τηλέφωνο (SAMSUNG Y Duos) με ποιό τρόπο θα μεταφέρω όλα τα παραπάνω από το παλιό μου NOKIA στο καινούργιο SAMSUNG Y Duos ??? Το έκανα μόλις σήμερα κάνεις backup στις επαφές στην sd κάρτα του NOKIA και μετά το αρχείο που δημιουργείται το βάζεις στο pc αν έχει δημιουργήσει αρχείο με κατάληξη .vbf τότε το ανοίγεις με winrar, 7zip, winzip κτλ και βρίσκεις τα contacts, λογικά θα δεις πολλά αρχεία .vcf τα αποσυμπιέζεις σε ένα φάκελο στο pc π.χ. contacts και μετά βάζεις αυτόν τον φάκελο με τα .vcf αρχεία στο samsung (έγω τον έβαλα στην sd κάρτα του Samsung) μετά πας στον κατάλογο και πατάς το πλήκτρο μενού και κάνεις import/export> Import from SD card > Phone > Import all vCard files και σου περνάει όλες τις επαφές κομπλέ με διπλά τηλέφωνα, email κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts