sakiss Δημοσιεύτηκε January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2012 (edited) Η Samsung προσθέτει στην οικογένεια Galaxy τα πρώτα μέλη[imgalign]http://st2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-y-duos.jpg[/imgalign] της σειράς Duos, τα οποία ξεχωρίζουν για την υποστήριξη διπλής κάρτας SIM. Samsung Galaxy Y Duos Oθόνη 3.14” TFT LCD CPU 832MHz Κάμερα 3MP ((+ εμπρόσθια κάμερα VGA στο Pro) 4GB (3GB RAM + 2GB microSD) Android 2.3 WiFi, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Διαστάσεις: 109.8 x 60 x 11.98 mm Βάρος 109gr Μπαταρία: Li-Ion 1300mAh Τεχνικά Χαρακτηριστικά Y Duos Οδηγός για Root (by DeathAngel) Περί Android (για αρχάριους) - Ορολογία του Android - Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android, τώρα τι; Απορίες αρχαρίων - Eίσοδος στο Android Market από το PC - Η ενότητα του Android στο myphone.gr - Περί task killer/manager - Ελληνικές Android εφαρμογές - FAQ/Tips 1 - FAQ/Tips 2 - FAQ/Tips 3 - Synch Chrome bookmarks <-> Android Edited May 14, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stal Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Πολυ ωραιο ειναι...Αντε να ερθει ρε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Υπάρχει review εδώ: http://www.technobaboy.com/2012/01/30/samsung-galaxy-y-duos-gt-s6102-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stal Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Εχω την εντυπωση οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει απο samsung dual sim..Λογικα και η τιμη του θα ειναι νορμαλ,για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλουτσικο είναι... εμένα βέβαια τα πλήκτρα δεν με βολευουν,αλλά τής γυναίκας τής άρεσε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stal Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αντε ρε που ειναι το εργαλειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κοιτώ και εγώ μήπως το δω-βρω κάπου αλλά τίποτα. . . Έχουμε καμία ενημέρωση για τη διάθεση στα καταστήματα; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Άντε να ερθει ελλαδα! Βγαλαν αυτο με τα κουμπια πρωτα γιατι ξερουν οτι δεν τα προτιμουν πολλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Άντε να ερθει ελλαδα! Βγαλαν αυτο με τα κουμπια πρωτα γιατι ξερουν οτι δεν τα προτιμουν πολλοι. Εγώ πάντως το μοντέλο με τα πλήκτρα και τζάμπα να με το έδιναν δεν θα το έπαιρνα. Απαράδεκτη μικρή οθόνη και λιλιπούτεια πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Σίγουρα είναι η γνώμη σου και είναι σεβαστή αλλά νομίζω ότι με αυτές τις λέξεις-φράσεις προσβάλεις όσους το απόκτησαν. . . :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τί λέτε σε σχέση με το ανταγωνιστικό Alcatel 918D ??? (μεγαλύτερη οθόνη και μάλλον καλύτερη ανάλυση - αλλά λιγότερο όμορφο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τί λέτε σε σχέση με το ανταγωνιστικό Alcatel 918D ??? (μεγαλύτερη οθόνη και μάλλον καλύτερη ανάλυση - αλλά λιγότερο όμορφο) Αν δεν το πιάσουμε στα χέρια μας, ότι και να πούμε θα είναι εικασίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Τί λέτε σε σχέση με το ανταγωνιστικό Alcatel 918D ??? (μεγαλύτερη οθόνη και μάλλον καλύτερη ανάλυση - αλλά λιγότερο όμορφο) Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 To έστειλα να διαξιφισθεί !!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Και σήμερα που ρώτησα στη wind δεν έχει έρθει... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια βγηκε αλλα μας τα χαλασε λιγο στην τιμή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0663361&catid=100800 Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Οκ δεν είναι υπερβολική η τιμή αλλά με χαλάει που δεν έχει δεύτερη κάμερα. . . Επίσης σχολιάζω το γεγονός ότι στη περιγραφή γράφει "Ανθεκτικό" :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 καί το πρώτο βιντεάκι http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-y-duos-galaxy-y-pro-duos-hands-on-70707/ τρεχει ανετα εφαρμογες οπως facebook ? Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ακόμα να έρθει σύμφωνα με τη multirama. Θα έρθει μου είπαν την επόμενη εβδομάδα. Επίσης το κινητό έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του public χωρίς να το έχει διαθέσιμο για παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmatsa Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αυτα γράφει το review του θεματος: 4GB (3GB RAM + 2GB microSD) Αυτά γράφει το gsmarena... MEMORY Card slot microSD, up to 32GB, 2 GB included Internal 512 MB ROM, 384 MB RAM Τελικα τι απο τα δυο ισχυει οσον αφορα την εσωτερική μνήμη? :confused: Το multirama πριν δυο μερες το ειχε καπου στα 134 νομιζω...αλλα σημερα το ανεβασε στα 169 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_a Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αυτα γράφει το review του θεματος: Αυτά γράφει το gsmarena... MEMORY Card slot microSD, up to 32GB, 2 GB included Internal 512 MB ROM, 384 MB RAM Τελικα τι απο τα δυο ισχυει οσον αφορα την εσωτερική μνήμη? :confused: Το multirama πριν δυο μερες το ειχε καπου στα 134 νομιζω...αλλα σημερα το ανεβασε στα 169 :( Εγώ το πήρα χτες από το multirama στο Mall. Μόνο εκεί είχε πάει χτες και από Τρίτη στα υπόλοιπα καταστήματα. Από όσο βλέπω στο κινητό μου, η εσωτερική μνήμη είναι 170 ΜΒ. Και η RAM 290 ΜΒ. Την ROM δεν ξέρω πως να το κοιτάξω... Γενικά εκτός από την ανάλυση της οθόνης που είναι χαμηλή, πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό κινητο. Αλλά και η οθόνη δεν με πειράζει, γιατί μπορείς να δεις αρκετά καθαρά οτιδήποτε... Απλά φάινονται λίγο οι "κουκίδες"... Αλλά για όποιον δεν τον πειραζει αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα κατά τα αλλα... Ως προς την τιμή, όντως 169 κάνει, και νομίζω ότι αυτή θα είναι η τιμή του για την Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjj Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Φίλε Nik, Μιας και το έχεις άλλη μια μέρα, έχεις νέες εντυπώσεις να επισημάνεις? Είτε θετικά είτε αρνητικά.. Επίσςη, η μπαταρία πόσο κρατάει? Θα βγαζει και δεύτερη μέρα πιστέυεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmatsa Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 @ nik_a ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριεεεεεεεεες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_a Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Φίλε Nik, Μιας και το έχεις άλλη μια μέρα, έχεις νέες εντυπώσεις να επισημάνεις? Είτε θετικά είτε αρνητικά.. Επίσςη, η μπαταρία πόσο κρατάει? Θα βγαζει και δεύτερη μέρα πιστέυεις? Λοιπόν, σχετικά με την μπαταρία με μία φόρτιση μου έβγαλε 2 μέρες με πολύ χρήση (τηλέφωνα, εφαρμογές, κατέβασμα, wifi). Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να το ψάξω πολύ... Γενικά, μου άρεσε το gps. είναι αρκετά ακριβές. Οι φωτογραφίες είναι μέτριες. Σε αυτό φταίει που δεν έχει και φλας. Δεν μπορώ να φτιάξω δικούς μου φακέλους μέσα στο μενού, ενώ μπορώ να φτιάξω στην αρχική οθόνη... Δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα android αυτό, δεν είχα πριν... Από εφαρμογές, από όσο είδα μπορείς να κατεβάσεις σχεδόν τα πάντα... και τρέχουν ανετά! Εμένα δε μου έχει κολλήσει κάτι. Επίσης, να αναφέρω κάτι που εγώ το θεωρώ σημαντικό... Τις εφαρμογές που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με το λειτουργικό και δεν χρειάζεται να τρώνε χώρο από την εσωτερική μνήμη, τις αποθηκεύει από μόνο του στην κάρτα μνήμης! Το music player, αν έχεις καλά ακουστικά, έχει πολύ ωραίο ηχο.. αλλά αυτά που έχει μέσα το πακέτο, δε λένε... καλό είναι όποιος μπορεί να πάρει άλλα... Σχετικά με τα μηνύματα εγώ εντυπωσιάστηκα με το swype! Πολλοί λένε ότι δε τους βολεύει αλλά εμένα μου έλυσε τα χέρια λόγω μικρής οθόνης! Τα βίντεο από youtube παίζουν μια χαρά, ειδικά σε HQ! Γενικά, είμαι αρκετά ευχαριστημένη! Λίγο μόνο με προβληματισε που κάποια στιγμή, μου έδειχνε ότι η μία sim δεν είχε σήμα, ενώ κανονικά είχε, και δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις! το έκλεισα και το ξανάνοιξα και όλα μια χαρά! Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά έχετε το υπόψη... Αυτά... Οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο θέλετε να μάθετε, ευχαρίστως να βοηθήσω, προτού το πάρετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts