Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2012 (edited) Καλησπερα, βασικα θελω προτασεις πανω στο θεμα της αγορας ποντικιου για παιχνιδια. Λογω budget δεν κοιταω για razer mamba πχ αλλά θα ηθελα κατι αξιολογο. Εδω να σημειωσω πως πιο βολικο μου ειναι να κραταω το ποντικι με τις ακρες των δαχτυλων, ενα στυλ fingertip/claw δηλαδη και οχι palm grip. Ημουν ετοιμος να παρω το roccat cova+ αλλά το δοκιμασα σε εναν φιλο μου και ειδα οτι δεν βολευει για τον τροπο που πιανω το ποντικι (κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο ποντικι παντως). Ετσι, εψαξα αρκετα και εχω στο μυαλο μου τα εξης ποντικια 1) CM Storm Spawn http://www.cmstorm.com/en/products/peripherals/spawn/ Οι κριτικες που διαβασα λενε πως ειναι παρα πολυ καλο με πολυ αξιολογο αισθητηρα και λογω μεγεθους τελειο για claw grip. Τεινω προς την αγορα αυτου αλλά θα ηθελα καμια αποψη απο καποιον που το εχει. 2) Aerocool Strike-X Freedom http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/52-strike-x-mouse/161-strike-x-freedom Για το συγκεκριμενο ποντικι οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποιο αξιολογο review και δεν εχω ιδεα τι παιζει. Ειναι ασυρματο (αν και δεν φορτιζει μεσω usb απ'οτι καταλαβα) το οποιο ειναι βολικο φανταζομαι. Απο μεγεθος μοιαζει καλο αλλά επειδη οπως ειπα δεν βρηκα κανενα review δεν εχω πολλες πληροφοριες. Επισης η μαλλον πολυ χαμηλη τιμη του με ξενιζει λιγο, μηπως ειναι μουφα ποιοτικα κτλ? 3) Roccat™ Pyra Wireless http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Pyra-Wireless/ Τα προϊοντα της roccat τα εκτιμω, τουλαχιστον οσα εχω δει απο κοντα ηταν καλα. Το συγκεκριμενο ειναι και ασυρματο με καλωδιο επαναφορτισης μεσω usb, πολυ βολικο αυτο μιας και μπορεις να παιζεις ενω φορτιζει. Εχει κι αυτο μικρο μεγεθος αρα ειναι οκ γι'αυτο που θελω λογικα, παλι αν υπαρχει καποιος κατοχος ας με διαφωτισει σχετικα. 4)Logitech G9X http://reviews.logitech.com/7061/5092/logitech-g9x-laser-mouse-reviews/reviews.htm Κλασσικο ποντικι της Logitech με πολυ καλες κριτικες. Εμφανισιακα για καποιο λογο δεν με τραβαει πολυ αλλά αυτο ειναι λεπτομερεια. Η τιμη του εχει μεγαλες διακυμανσεις αρα θα πω σαν ενδεικτικη τιμη τα 75 ευρω. Αξιζει τη σχετικα μεγαλη διαφορα τιμης? 5) Saitek Cyborg R.A.T. 5 http://cyborggaming.com/prod/rat5.htm Ακριβουτσικο με ρυθμιζομενο μεγεθος. Θα βολευε για claw ή fingertip λαβη? Επισης εχω διαβασει κατι σχολια για προβληματα ακριβειας με τον αισθητηρα. 6) Razer DeathAdder http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100 Kλασσικη επιλογη αλλά το μεγεθος του με κανει να πιστευω οτι δεν θα με βολευει πολυ αν και διαβαζω οτι μερικοι το χρησιμοποιουν κι ετσι Edited January 31, 2012 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Διόρθωσε τα link σου δεν λειτουργούνε όλα, το Saitek Cyborg R.A.T. 5 μην το πάρεις είναι φανφάρες και κουραφέξαλα μόνο, δεν θα το γολευτείς ποτέ. θα είναι πολύ άχαρο στο χέρι, τη σειρά Razer από την άλλη μην τη φοβάσαι καθόλου. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Νομιζω ειναι οκ τα λινκς τωρα. Η αληθεια ειναι πως το r.a.t. μαλλον δεν ειναι τοσο αξιοπιστο οσο θα ηθελα. Νομιζω πως ειμαι αναμεσα στα spawn, deathadder και pyra wireless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ως κάτοχος του G9X πάνω από χρόνο,γενικά κολλημένος με την συγκεκριμένη εταιρία,μόνο καλά λόγια έχω να πω.Πολύ θετικό το ότι μπορεί να προσαρμοστεί το βάρος με τα βαρίδια και ένα καλώδιο που δεν καταλαβαίνει από κακομεταχείριση.Για τα δικά μου δεδομένα και προτιμήσεις,έχοντας δοκιμάσει κάποιες άλλες συσκευές,βρήκα στο G700 το κάτι παραπάνω που με ώθησε στην αγορά του.Μεγάλο σε μέγεθος,ποιότητα Logitech,πολλά κουμπιά σε πολύ εργονομική θέση με μεγάλο εύρος παραμετροποίησης,κάτι που δίνει την δυνατότητα και για άλλες χρήσεις πέρα από το gaming.Αρνητικό ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί το ότι αδειάζει γρήγορα η μπαταρία,κάτι που εν μέρη διορθώνεται με την αγορά μεγαλύτερης.Βέβαια από την στιγμή που φορτίζει και λειτουργεί ταυτόχρονα μικρό το κακό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ως κάτοχος του G9X πάνω από χρόνο,γενικά κολλημένος με την συγκεκριμένη εταιρία,μόνο καλά λόγια έχω να πω.Πολύ θετικό το ότι μπορεί να προσαρμοστεί το βάρος με τα βαρίδια και ένα καλώδιο που δεν καταλαβαίνει από κακομεταχείριση.Για τα δικά μου δεδομένα και προτιμήσεις,έχοντας δοκιμάσει κάποιες άλλες συσκευές,βρήκα στο G700 το κάτι παραπάνω που με ώθησε στην αγορά του.Μεγάλο σε μέγεθος,ποιότητα Logitech,πολλά κουμπιά σε πολύ εργονομική θέση με μεγάλο εύρος παραμετροποίησης,κάτι που δίνει την δυνατότητα και για άλλες χρήσεις πέρα από το gaming.Αρνητικό ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί το ότι αδειάζει γρήγορα η μπαταρία,κάτι που εν μέρη διορθώνεται με την αγορά μεγαλύτερης.Βέβαια από την στιγμή που φορτίζει και λειτουργεί ταυτόχρονα μικρό το κακό. Το g700 είναι υβριδικό? Γενικά για gaming να προτιμήσεις ποντίκι με καλώδιο γιατί δεν ξέρω το κατά πόσο θα σου κάνει ένα ασύρματο ποντίκι, αν θες κάτι σε ασύρματο πάρε υβριδικό και όταν δεν θέλεις ασύρματη χρήση να συνδέεις το καλώδιό του για να είσαι άρχοντας στο gaming. Ας πει κάποιος που έχει ασύρματο ποντίκι το κατά πόσο είναι οκ για gaming γιατί εγώ δεν το γνωρίζω αυτό :cool: Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήσης,προσωπικά τουλάχιστον,με το G700 δεν είδα απολύτως καμία διαφορά σε ενσύρματη και ασύρματη χρήση.Κυρίως δοκιμασμένο σε ίδια σημεία απαιτητικού ως προς την ακρίβεια-κίνηση fps.Θέμα lag απλά δεν είδα πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Το g700 ειναι μεγαλο ομως και δεν θα με βολευει. Το g9x αν και καλο θα ελεγα οτι ειναι μαλλον ακριβο και dpi πανω απο 3500 ειναι υπερβολη και ουσιαστικα δεν τα επιλεγεις ποτε. Το μονο ασυρματο που εβαλα στη λιστα ειναι το pyra wireless το οποιο φορτιζει απο καλωδιο usb και ετσι μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο φορτιζει και επειδη εχει 1000hz polling rate δεν εχει lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 θελω και γω να παρω αλλα τα 70-80 ειναι πολλα αυτα την εποχη για ενα mouse...αν και με το rocat mousepad που εβαλα ειδα διαφορα αλλα το μυαλο μ κολλαει στο οτι φταιει το ποντικι (mx510) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 θελω και γω να παρω αλλα τα 70-80 ειναι πολλα αυτα την εποχη για ενα mouse...αν και με το rocat mousepad που εβαλα ειδα διαφορα αλλα το μυαλο μ κολλαει στο οτι φταιει το ποντικι (mx510) Πριν αγορασεις ποντικι καλο θα ειναι να δεις τι στυλ λαβης εχεις. Πως πιανεις το ποντικι δηλαδη για να μη παρεις κατι που δεν σε βολευει. Υπαρχουν αξιολογα gaming ποντικια κατω απο τα 70 ευρω, αν ψαξεις αυτα που εχω βαλει θα δεις οτι περα απο το g9x και το r.a.t τα αλλα εχουν πιο νορμαλ τιμες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchd2 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Το g700 ειναι μεγαλο ομως και δεν θα με βολευει. Το g9x αν και καλο θα ελεγα οτι ειναι μαλλον ακριβο και dpi πανω απο 3500 ειναι υπερβολη και ουσιαστικα δεν τα επιλεγεις ποτε. Το μονο ασυρματο που εβαλα στη λιστα ειναι το pyra wireless το οποιο φορτιζει απο καλωδιο usb και ετσι μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο φορτιζει και επειδη εχει 1000hz polling rate δεν εχει lag. Τοτε τι καλυτερο απτο να παρεις το G9 σκετο. Εχει ΠΟΛΥ χαμηλοτερη τιμη (ενδεικτικα πριν 2 χρονια το πηρα στα 50 ευρω), ειναι ακριβως ιδιo με το G9x με μονη διαφορα στα dpi. Ειναι σκυλι , το καλωδιο του απλα ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΤΕ, ειναι ΠΛΗΡΩΣ παραμετροποιησιμο (ολα τα κουμπια αλλαζουν), και εχει 1)2 πλαινα κουμπια (τα κλασσικα που εχουν ολα τα ποντικια) 2)2 κουμπια ακριβως απο πανω, τα οποια ειναι για αυξομειωση του sensivity, αλλα αλλαζουν και τα βαζεις οτι θες 3)Τη ροδελα που παει δεξια και αριστερα, οποτε εχεις +2κουμπια Συνολικα 6, και αν χρειαζεσε κιαλλα, πανω / κατω και πατημα ροδελας μας πανε στα 9...τουμπανακι. Να πω οτι εχει και 2 καλυματα, βαρακια για να αυξομειωνεις το βαρος, κλειδωμα / ξεκλειδωμα ροδελας (για να παει γρηγορα η αργα), και επισης δυνατοτητα αποθυκευσης μεχρι 3 προφιλ. Που σημενει, περνεις το ποντικι σου και το πατας στο φιλο σου / νετ καφε , και εχεις ετοιμα τα κουμπια οπως ακριβως τα εχεις φτιαξει χωρις να χρειαζετε να κατεβαζεις drivers κτλπα. Επισης γινεται αυτοματα (μεσω των προφιλ που εχεις φτιαξει) μολις ανοιγει το ταδε προγραμμα να αλλαζει και το προφιλ. ΠΧ., μολις ανοιξεις το WOW να αλλαζει το προφιλ σε κουμπια για το WOW, μολις ανοιξεις τον ΟΠΕΡΑ σε κατι αλλο, και ουτω καθεξης. Το καθε προφιλ μπορεις να το αναγνωριζεις απτα ledakia που αναβουν, τα οποια αν θυμαμαι καλα μπορεις να διαλεξεις μεσα απο 18 χρωματα. Αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts