hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλημερα :) Εχω παρατηρησει οτι μετα απο επανεκκινηση δεν εμφανιζεται στο συρταρι ειδοποιησεων το power widget αλλα πρεπει να συρεις την μπαρα δυο φορες ή να περιμενεις λιγο ενω την εχεις συρει να εμφανιστει...ειναι normal αυτο..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλημέρα, δεν θυμάμαι να μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο όσο την είχα. Περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ακολουθώντας το οδηγό έγινε μια χαρά η εγκατάσταση της CM9 stable 2012-08-10. 'Ενα λάθος έγινε την πρώτη φορά λόγω λάθους αρχείου Google Apps (gapps-ics-xxxxxxxx-signed.zip) είχα κατεβάσει την έκδοση για gb και αφού ξεκινούσε έμενε στο ανδροειδές και δεν μπορούσε να τρέξει ο wizzard, λογικό φυσικά. Σε προηγούμενα ποστ είδα κάποιους με τα ίδια προβλήματα γι'αυτό να είστε προσεκτικοί. ;) Αφού ξαναέκανα την διαδικασία απο την αρχή (Wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache), install zip from sdcard κλπ κλπ όλα ΟΚ. Τα μενού Ελληνικά που νόμιζα οτι δεν υπάρχουν, εκτός φυσικά το swype που έβαλα αυτό του οδηγού Ξεκινώντας την cm9 οι εντυπώσεις ωραίες, αλλά ψάχνοντας για κάποιον file manager για να μπορέσω να δω τις sd και να κάνω το titanium και JSBackup επαναφορά για να ξαναφέρω τις εφαρμογές μου, τις επαφές κλπ, δεν βρήκα πουθενά πρόγραμα διαχείρησης αρχείων (ερώτηση : υπάρχει file manager?) :mad: , τέλος πάντων μου έστειλε με bt ο γιος μου τον astro και ξεκίνησα. Ο JSbackup δεν μπορει να φέρει πίσω ούτε επαφές ούτε δεδομένα ημερολογίου μόνο τα sms έφερε, γιατί λέει είναι διαφορετικής έκδοσης τo backup (έρχομαι από JW8) λογικό μου ακούγεται αλλά πως θα φέρω τα δεδομένα ημερολογίου πίσω που τα χρειάζομαι? :worry: Οσον αφορά το titanium καλύτερα να κάνουμε εξ αρχής εγκατάστη των εφαρμογών γιατί απ'ότι είδα άλλα restore δεν δουλεύουν καθόλου (πχ Navigon) ενώ άλλα μια χαρά. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλημέρα, δεν θυμάμαι να μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο όσο την είχα. Περίεργο μου φαίνεται. Νικο, δεν ειναι τοσο σοβαρο προβλημα αλλα ειναι λεπτομερεια η οποια οσο να ναι ειναι εκνευριστικη. Κατα τα αλλα, ειναι πολυ καλη και πραγματι ειναι stable οχι σαν την cm7 ;) Ακολουθώντας το οδηγό έγινε μια χαρά η εγκατάσταση της CM9 stable 2012-08-10. 'Ενα λάθος έγινε την πρώτη φορά λόγω λάθους αρχείου Google Apps (gapps-ics-xxxxxxxx-signed.zip) είχα κατεβάσει την έκδοση για gb και αφού ξεκινούσε έμενε στο ανδροειδές και δεν μπορούσε να τρέξει ο wizzard, λογικό φυσικά. Σε προηγούμενα ποστ είδα κάποιους με τα ίδια προβλήματα γι'αυτό να είστε προσεκτικοί. ;) Αφού ξαναέκανα την διαδικασία απο την αρχή (Wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache), install zip from sdcard κλπ κλπ όλα ΟΚ. Τα μενού Ελληνικά που νόμιζα οτι δεν υπάρχουν, εκτός φυσικά το swype που έβαλα αυτό του οδηγού Ξεκινώντας την cm9 οι εντυπώσεις ωραίες, αλλά ψάχνοντας για κάποιον file manager για να μπορέσω να δω τις sd και να κάνω το titanium και JSBackup επαναφορά για να ξαναφέρω τις εφαρμογές μου, τις επαφές κλπ, δεν βρήκα πουθενά πρόγραμα διαχείρησης αρχείων (ερώτηση : υπάρχει file manager?) :mad: , τέλος πάντων μου έστειλε με bt ο γιος μου τον astro και ξεκίνησα. Ο JSbackup δεν μπορει να φέρει πίσω ούτε επαφές ούτε δεδομένα ημερολογίου μόνο τα sms έφερε, γιατί λέει είναι διαφορετικής έκδοσης τo backup (έρχομαι από JW8) λογικό μου ακούγεται αλλά πως θα φέρω τα δεδομένα ημερολογίου πίσω που τα χρειάζομαι? :worry: Οσον αφορά το titanium καλύτερα να κάνουμε εξ αρχής εγκατάστη των εφαρμογών γιατί απ'ότι είδα άλλα restore δεν δουλεύουν καθόλου (πχ Navigon) ενώ άλλα μια χαρά. Δεν υπαρχει file manager, εγω εβαλα το oi file manager... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν υπαρχει file manager, εγω εβαλα το oi file manager... Πολύ μεγάλο μείον για μένα η έλλειψη file manager. Φλασάρεις και αν δεν έχεις internet η pc μένεις με το κινητό στο χέρι. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν έναν υποτυπώδες?:confused: Να βάλω Semaphore? πάει καλύτερα? Κι άλλο ένα, πταίσμα θα μου πεις αλλά πρέπει να το αναφέρω, στο ημερολόγιο για να κάνεις εγγραφή πρέπει να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό στην google, δεν θέλω ρε φίλε να με φακελώνει η κάθε google, θα ψάξω στο μάρκετ για άλλο ημερολόγιο χωρίς φακέλωμα. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο, εχεις το apk στην sd και οποτε θελησεις το φλασαρεις, ετσι απλα ;) Εγω ετσι το κανω και με τις περισσοτερες απο τις αγαπημενες μου εφαρμογες, εχω τα apk ετοιμα μηπως και χρειαστω κατι :p Edited August 22, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο, εχεις το apk στην sd και οποτε θελησεις το φλασαρεις, ετσι απλα ;) Εγω ετσι το κανω και με τις περισσοτερες απο τις αγαπημενες μου εφαρμογες, εχω τα apk ετοιμα μηπως και χρειαστω κατι :p Τα apk τα είχα στην sd, πρόσβαση στην sd πως θα είχα? αφού δεν υπάρχει file manager:whistle: Μπορείς βέβαια, άν το ξέρεις από πριν οτι δεν υπάρχει διαχείρηση αρχείων στον CM9 (εγώ δεν το ήξερα γι'αυτό την πάτησα) να βάλεις τις εφαρμογές που θέλεις στον φάκελο downloads στην εσωτερική sd η οποία είναι η μοναδική που μπορείς να έχεις πρόσβαση χωρίς file manager και όχι στην εξωτερική emmc. ;) Την επόμενη φορά θα το ξέρω, από την κουβέντα μας ισως προλάβουμε την ταλαιπωρία κάποιου άλλου.. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Χθες το βραδυ το φορτισα κλειστο και το πρωι που το ανοιξα μπαινω στο ιντερνετ και ο πλοηγος ειχε διατηρησει το παραθυρο που ειχα ανοιξει χθες :rolleyes: Αυτο θα πει multitask :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημερα :) Εχω παρατηρησει οτι μετα απο επανεκκινηση δεν εμφανιζεται στο συρταρι ειδοποιησεων το power widget αλλα πρεπει να συρεις την μπαρα δυο φορες ή να περιμενεις λιγο ενω την εχεις συρει να εμφανιστει...ειναι normal αυτο..;:rolleyes: Είναι περίπου ένα μήνα που μου συμβαίνει και εμένα. Άρχισε ξαφνικά με κάποια nightly και συνεχίζει απτόητο σε άσχετες στιγμές. Το έχουν αναφέρει κάμποσοι στο xda αλλά απάντηση από dev (pawitp) δεν έχει υπάρξει ούτε απ' ότι βλέπω θα υπάρξει γιατί δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Ελπίζουμε μόνο να φτιαχτεί από το πουθενά μόνο του, όπως και το wi-fi πριν από κάμποσο καιρό. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παρόλο που δεν υπάρχει file manager, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το έξις: Δημιουργείς ένα αρχείο zip το titanium backup και το πετάς στην εσωτερική sd. Μετά μέσω cwm κανείς εγκατάσταση το titaniumbackup.zip που δημιούργησες και το έχεις πλέον εγκατεστημένο.στη συνέχεια επαναφέρεις ότι εφαρμογή θες, όπως π.χ. έναν file manager:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Είναι περίπου ένα μήνα που μου συμβαίνει και εμένα. Άρχισε ξαφνικά με κάποια nightly και συνεχίζει απτόητο σε άσχετες στιγμές. Το έχουν αναφέρει κάμποσοι στο xda αλλά απάντηση από dev (pawitp) δεν έχει υπάρξει ούτε απ' ότι βλέπω θα υπάρξει γιατί δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Ελπίζουμε μόνο να φτιαχτεί από το πουθενά μόνο του, όπως και το wi-fi πριν από κάμποσο καιρό. Επομενως ειναι ενα θεμα αυτο, να τονισω ομως οτι δεν συμβαινει παντα, σημερα ας πουμε δεν συνεβη κατι τετοιο, απο οσο φαινεται θα μεινει στα ανεξηγητα της cm9 :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εχει βαλει κανεις devil3_1.1.0 με 403mb ram χωρις patch..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αψογος!! Ναι, εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις, θα το ψαξω λιγο ακομη και θα δω που θα καταληξω...παντως φαινεται αρκετα ομορφος, για να δουμε... Δοκίμασες τον tw5 από το S3? Είναι καλός? Επίσης, να βάλω semaphore θα δω διαφορά?:rolleyes: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Δοκίμασες τον tw5 από το S3? Είναι καλός? Επίσης, να βάλω semaphore θα δω διαφορά?:rolleyes: Οχι ακομη :p Με τον semaphore γινεται πιο smooth ακομη αλλα η αυτονομια χειροτερευει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Νέα stable CM9! cm-9.1.0-galaxysmtd.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τελεια :D Νικο, απαιτειται full wipe..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Δε νομίζω! Κάνε τα γνωστά κόλπα με την cache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπέρα σας, είπα σήμερα και εγώ να κάνω το άλμα και να δοκιμάσω την CM9. Αφού κατάφερα με την δεύτερη να την περάσω, δεν έχω καθόλου δίκτυο κινητής. Η κάρτα μου είναι Cosmote 2 in 1 (δύο αριθμοί σε μία SIM), οπότε να υποθέσω ότι δεν υπάρχει συμβατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπέρα σας, είπα σήμερα και εγώ να κάνω το άλμα και να δοκιμάσω την CM9. Αφού κατάφερα με την δεύτερη να την περάσω, δεν έχω καθόλου δίκτυο κινητής. Η κάρτα μου είναι Cosmote 2 in 1 (δύο αριθμοί σε μία SIM), οπότε να υποθέσω ότι δεν υπάρχει συμβατότητα;μήπως την έβαλες ανσποδα?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μήπως την έβαλες ανσποδα?? Όχι φίλε μου, δυστυχώς δεν είναι κάτι τέτοιο αφού σε κανένα στάδιο της "αναβάθμισης δεν πείραξα την SIM card.... Πρέπει να δημιουργήθηκε πρόβλημα με το IMEI και δυστυχώς δεν έχω κρατήσει backup του efs φακέλου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όχι φίλε μου, δυστυχώς δεν είναι κάτι τέτοιο αφού σε κανένα στάδιο της "αναβάθμισης δεν πείραξα την SIM card.... Πρέπει να δημιουργήθηκε πρόβλημα με το IMEI και δυστυχώς δεν έχω κρατήσει backup του efs φακέλου :( Φλάσαρε ένα modem, ή γύρνα πίσω σε στοκ λογισμικό να δεις μήπως επαναφερθεί. Συνήθως φτιάχνεται με φλασάρισμα modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Φλάσαρε ένα modem, ή γύρνα πίσω σε στοκ λογισμικό να δεις μήπως επαναφερθεί. Συνήθως φτιάχνεται με φλασάρισμα modem. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού με τα πολλά είχα επιστρέψει σε stock και έκανα ένα trick που μου πρότειναν στο άλλο θέμα, ξαναπέρασα την CM9 και φαίνεται να δουλεύουν σωστά όλα τώρα :) Επίσης έχω την αίσθηση ότι το wifi έχει καλύτερο range πλέον. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Νέα stable CM9! cm-9.1.0-galaxysmtd.zip Την δοκίμασε κανείς? Η διαφορά της είναι το NFC και κάποια bugs δεν ξέρω αν υπάρχουν τρανταχτές διάφορες. Ερώτηση, αν κανείς αναβάθμιση (από την Cm9 stable της 9/8 στην νεότερη το στήσιμο του κινητού, εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ τα χάνεις και θέλουν από την αρχή όλα? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Την δοκίμασε κανείς? Η διαφορά της είναι το NFC και κάποια bugs δεν ξέρω αν υπάρχουν τρανταχτές διάφορες. Ερώτηση, αν κανείς αναβάθμιση (από την Cm9 stable της 9/8 στην νεότερη το στήσιμο του κινητού, εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ τα χάνεις και θέλουν από την αρχή όλα? οχι την περνας κανονικα οπως και τις αλλες με απλα wipes. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλημερα :) Εχω παρατηρησει οτι μετα απο επανεκκινηση δεν εμφανιζεται στο συρταρι ειδοποιησεων το power widget αλλα πρεπει να συρεις την μπαρα δυο φορες ή να περιμενεις λιγο ενω την εχεις συρει να εμφανιστει...ειναι normal αυτο..;:rolleyes: Επανερχόμενος στο παραπάνω φαινόμενο, έχει παρατηρήσει κανείς από όσους το είχαν στην stable 9.0.0 εάν έχει διορθωθεί με την τελευταία stable 9.1.0; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts