Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αποκλειεται να ειναι ετσι μην σου φαινεται παραξενο, αυτο σημαινει οτι στις δεκα ωρες που λες δεν το αφηνεις απο τα χερια σου :p οποτε λογικο ειναι να τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.

Σβησε του καθολου την οθονη :D

Δεν ασχολούμαι τόσες ώρες.απλά μάλλον κάτι κρατάει ενεργή την οθόνη.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ασχολούμαι τόσες ώρες.απλά μάλλον κάτι κρατάει ενεργή την οθόνη.

Ε αν ειναι οπως το λες τοτε καποια εφαρμογη ευθυνεται, βαλε το better bettery stats να δεις λεπτομερεστερα την χρηση μπαταριας και ισως σε βοηθησει να δεις ποια στο προκαλει...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Λογικά έκανες update τον rom manager. Μια νέα έκδοση του rom manager δημιουργεί στην sd card ένα αρχείο .nomedia με αποτέλεσμα το κινητό να μην διαβάζει αρχεία πολυμέσων από την sd card. Σήμερα κιολας βγήκε έκδοση του rom manager που λύνει το συγκεκριμένο bug.

Οσοι έχετε το πρόβλημα απλά πηγαίνετε στην sd card και σβήστε το .nomedia αρχείο και κάντε και ένα clear στα δεδομένα του media storage ώστε να ξαναδιαβάσει την κάρτα.

Πρόκειται για πρόβλημα μιας συγκεκριμένης εφαρμογής και όχι της ρομ.

Ενω ημουν ετοιμος να παω σε stock συγκρατηθηκα τελικα, απενεργοποιησα το rom manager και ελπιζω να μην ξανασυμβει τιποτα παρομοιο γιατι τοτε δεν θα φυγει μονο η ρομ αλλα και το κινητο στον τοιχο :lol:

Ηρακλής!

Ενω ημουν ετοιμος να παω σε stock συγκρατηθηκα τελικα, απενεργοποιησα το rom manager και ελπιζω να μην ξανασυμβει τιποτα παρομοιο γιατι τοτε δεν θα φυγει μονο η ρομ αλλα και το κινητο στον τοιχο :lol:

Οπως είπες και τις προάλλες, δεν υπάρχει τέλεια ρομ :)

Ολο και κάτι θα προκύπτει πάντα. Ψυχραιμία και για όλα θα βρίσκουμε τη λύση εδω μέσα παρέα :)

Κώστας

Ολα καλα τωρα με την cm9, αρκετα smooth και αψογη διαχειριση μνημης :)

Ενα θεματακι εχω μονο με τον καιρο οπου εχω ορισει ως τοποθεσια το Ηρακλειο κι αυτο δειχνει τωρα Ιεραπετρα :D

Ηρακλής!

Παιδιά μια ερώτηση.Στο gtalk έχει δοκιμάσει κανείς σας βιντεοκλήση. Το προσπάθησα 2-3 φορές και δεν μπορούσα να δω ούτε να ακούσω αυτόν που καλούσα.το δοκίμασα και με wifi και με 3 g. Edited by xrtc7

Συνεβη σε κανεναν τα τυχαια reboots οπως γραφει και ο φιλος kulakio εδω..;

.;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30340295

Σημερα μου το εκανε δυο φορες :mad:

Ηρακλής!

Όχι, δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο. Δε σου λέω να δεις για εφαρμογές και τέτοια γιατί είναι σίγουρος ότι τα έχεις ψάξει όλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όχι, δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο. Δε σου λέω να δεις για εφαρμογές και τέτοια γιατί είναι σίγουρος ότι τα έχεις ψάξει όλα.

Ναι τα εχω ψαξει, τι να πω ισως να ετυχε, αλλα χθες ηταν το rom manager, σημερα αυτο, αυριο τι θα ειναι αραγε..;:confused:

Ηρακλής!

Αυτά είναι τα ρίσκα μιας custom ROM. Γενικά όμως είναι αρκετά γρήγορη και σταθερή. Προβλήματα μπορούν να σου παρουσιάσουν και οι stock (σε μικρότερη συχνότητα φυσικά).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλησπερα στο φορυμ και απο εμενα.θελω να ρωτησω τα εξης : 1 καποιο καλο task manager η δεν χρειαζεται; 2 ειχα εκδοση 2.3.3 και titanium.......εκανα πρωτα bakcup μονο προγραμματα.μπορω να τα περασω σε αλλη ρομ;το λεω γιατι εβαλα cm9 20120816 εκδοση και ξανεβαλα titanium αλλα δεν μπορω......υποθετω το backup απο cwm δεν κανει......

Μπορείς να περάσεις κανονικά τις εφαρμογές σου με το Titanium στην CM9 αρκεί να μην είναι πολλές γιατί θα σου βγάλει την γνωστή ειδοποίηση για "Low Storage".

Το Backup από το CWM είναι για ολόκληρη τη ROM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Η default θέση των αρχείων για το Titanium είναι /sdcard/TitaniumBackup. Έλεγξε αν είναι έτσι και δοκίμασε πάλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εχει δοκιμασει κανενας τον tw5 του s3..;δουλευει καλα..;:rolleyes:

Ηρακλής!

Τον είχα δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Είναι γρήγορος και ομαλός αλλά μου άρεσε πιο πολύ σε εμφάνιση ο stock και έτσι γύρισα στον Nova που έχει την ίδια εμφάνιση με τον stock και είναι πολύ καλός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Τον είχα δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Είναι γρήγορος και ομαλός αλλά μου άρεσε πιο πολύ σε εμφάνιση ο stock και έτσι γύρισα στον Nova που έχει την ίδια εμφάνιση με τον stock και είναι πολύ καλός.

Να τον βαλω λες..;ειναι βαρυς..; δεν πιστευω να δημιουργησει καμια ανωμαλια...:rolleyes:

Ηρακλής!

Ξέρεις τα κόλπα... Nandroid και μετά βάλε πάνω ότι θες. Δεν θυμάμαι αν είναι βαρύς, νομίζω πως δεν είναι ιδιαίτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ξέρεις τα κόλπα... Nandroid και μετά βάλε πάνω ότι θες. Δεν θυμάμαι αν είναι βαρύς, νομίζω πως δεν είναι ιδιαίτερα.

Τα ξερω Νικο αλλα θελω να ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικος στο τι βαζω, γιατι δεν θελω να τρεχω μετα παλι !!

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις :)

edit: του froilson δοκιμασες εσυ..;

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Δεν θυμάμαι για να μην σου πω ψέματα. Κάπου είχα δώσει το link πιο παλιά. Θα το κοιτάξω μήπως το βρω πάλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν θυμάμαι για να μην σου πω ψέματα. Κάπου είχα δώσει το link πιο παλιά. Θα το κοιτάξω μήπως το βρω πάλι.

Καλα ρε Νικο, αν δεν μπορεις να το βρεις τωρα δεν πειραζει, αστο για αυριο, σε ευχαριστω ξανα !!

Ηρακλής!

Έλα το βρήκα. Αυτόν είχα περάσει τότε. Όπως σου είπα ήταν πολύ καλός αλλά φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχουν βγει και από άλλους διαφορετικές εκδόσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Έλα το βρήκα. Αυτόν είχα περάσει τότε. Όπως σου είπα ήταν πολύ καλός αλλά φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχουν βγει και από άλλους διαφορετικές εκδόσεις.

Αψογος!!

Ναι, εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις, θα το ψαξω λιγο ακομη και θα δω που θα καταληξω...παντως φαινεται αρκετα ομορφος, για να δουμε...

Ηρακλής!

Ρε παιδιά πέρασα την τελευταία stable CM9 αλλά ενώ ακόμα και στην official από samsung το gps μου κλείδωνε αμέσως, τώρα κάνει 5-10 λεπτά να κλειδώσει και όταν αρχίσω να κουνιέμαι με χάνει σχεδόν αμέσως. Επίσης δεν είναι ακριβές. με βγάζει 5-10 μέτρα εκτός δρόμου. έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; ξέρει κανένας την λύση;