Tsoumaklis Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Απ' ότι βλέπω η cm team είναι αποφασισμένη να με βοηθήσει στα οικονομικά μου. Όσο βελτιώνουν την rom τόσο καθυστερώ στην αγορά του νέου κινητού μου άρα εξοικονομώ και χρήματα. Πάντως μπράβο τους, ένα κινητό 2 χρόνων γίνεται όλο και καλύτερο μέρα με τη μέρα. ελα ντε ακομα αντεχει πολυ καλα ο γαλαξιας μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δείτε τι με το καλό έρχεται στην CM9...!!!!:D Ανυπομονώ να δοθεί σύντομα για να δούμε τι διαφορές θα έχουμε! Επανερχόμενος στο παραπάνω post του Νίκου, όντως οι αλλαγές του linaro code έχουν υποβληθεί στην cyanogenmod στις 8 Ιουνίου και βρίσκονται υπό έλεγχο, η υποβολή είναι αυτή. Σε ένα άλλο θέμα, σήμερα το πρωί πήγα να περάσω την nightly 11-6 από την 29-5 και μου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Συγκεκριμένα το wi-fi αποσυνδεόταν και συνδεόταν σαν τρελό και τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να το κλείσω. Μετά από reboot αδυνατούσε να σκανάρει δίκτυο και άρχισε η rom τα reboots. Δοκίμασα τα κλασικά, wipe cache/dalvik, ξαναπέρασα τη rom κλπ αλλά μάταια. Επέστρεψα στο nandroid backup της 29-5 και όλα καλά ξανά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Επανερχόμενος στο παραπάνω post του Νίκου, όντως οι αλλαγές του linaro code έχουν υποβληθεί στην cyanogenmod στις 8 Ιουνίου και βρίσκονται υπό έλεγχο, η υποβολή είναι αυτή. Σε ένα άλλο θέμα, σήμερα το πρωί πήγα να περάσω την nightly 11-6 από την 29-5 και μου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Συγκεκριμένα το wi-fi αποσυνδεόταν και συνδεόταν σαν τρελό και τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να το κλείσω. Μετά από reboot αδυνατούσε να σκανάρει δίκτυο και άρχισε η rom τα reboots. Δοκίμασα τα κλασικά, wipe cache/dalvik, ξαναπέρασα τη rom κλπ αλλά μάταια. Επέστρεψα στο nandroid backup της 29-5 και όλα καλά ξανά. Ενδιαφέρων αυτό που αναφέρεις..Με γλίτωσες απο τσάμπα κόπο φαίνεται.Δεν είναι η πρώτη φορά που κατι δε παει καλά σε cm9 εχει βγει και αλλη "αποτυχημένη"nightly Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ενδιαφέρων αυτό που αναφέρεις..Με γλίτωσες απο τσάμπα κόπο φαίνεται.Δεν είναι η πρώτη φορά που κατι δε παει καλά σε cm9 εχει βγει και αλλη "αποτυχημένη"nightly Χρυσσόστομε το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρεται στο xda ακόμα από την nightly 10-6 και έχει μάλλον σχέση με τον stock kernel καθώς με semaphore δεν αναφέρεται πρόβλημα. Το κουφό από την άλλη είναι ότι ενώ το changelog αναφέρει σαν τελευταία διαθέσιμη nightly την 6-6 στο download site υπάρχουν διαθέσιμες και οι 8-9-10-11. Κάτι παίζεται εδώ, θα περιμένω για να δω. Πάντως δεν παίζει να έχω κατεβάσει προβληματικό αρχείο καθώς κάθε φορά ελέγχω το md5sum. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Επανερχόμενος στο παραπάνω post του Νίκου, όντως οι αλλαγές του linaro code έχουν υποβληθεί στην cyanogenmod στις 8 Ιουνίου και βρίσκονται υπό έλεγχο, η υποβολή είναι αυτή. Σε ένα άλλο θέμα, σήμερα το πρωί πήγα να περάσω την nightly 11-6 από την 29-5 και μου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Συγκεκριμένα το wi-fi αποσυνδεόταν και συνδεόταν σαν τρελό και τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να το κλείσω. Μετά από reboot αδυνατούσε να σκανάρει δίκτυο και άρχισε η rom τα reboots. Δοκίμασα τα κλασικά, wipe cache/dalvik, ξαναπέρασα τη rom κλπ αλλά μάταια. Επέστρεψα στο nandroid backup της 29-5 και όλα καλά ξανά. Από το build της 30/5 υπάρχει μεγάλο θέμα με το WiFi.. Εγώ πήγα να δοκιμάσω την CM9 αλλά δεν την πάλεψα και ξαναγύρισα στη Slim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Χρυσσόστομε το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρεται στο xda ακόμα από την nightly 10-6 και έχει μάλλον σχέση με τον stock kernel καθώς με semaphore δεν αναφέρεται πρόβλημα. Το κουφό από την άλλη είναι ότι ενώ το changelog αναφέρει σαν τελευταία διαθέσιμη nightly την 6-6 στο download site υπάρχουν διαθέσιμες και οι 8-9-10-11. Κάτι παίζεται εδώ, θα περιμένω για να δω. Πάντως δεν παίζει να έχω κατεβάσει προβληματικό αρχείο καθώς κάθε φορά ελέγχω το md5sum. Αυτό είχα δει και εγώ και για αυτό περίμενα να ακούσω κατι πριν τη περάσω.μου έκατσε καπως η έλλειψη changelog... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Από το build της 30/5 υπάρχει μεγάλο θέμα με το WiFi.. Εγώ πήγα να δοκιμάσω την CM9 αλλά δεν την πάλεψα και ξαναγύρισα στη Slim.. Μάλιστα. Άρα για εμένα ήταν απλά θέμα τύχης που είχα μείνει στην 29/5. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μάλιστα. Άρα για εμένα ήταν απλά θέμα τύχης που είχα μείνει στην 29/5. εγω παντως με 5/6 και sema δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 εγω παντως με 5/6 και sema δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως. Εγώ είχα bootloops όταν είχα WiFi, και με stock και με Semaphore και με Devil :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εγώ είχα bootloops όταν είχα WiFi, και με stock και με Semaphore και με Devil :confused: τι να πω,μπορει να ειναι καθαρα θεμα τυχης τοτε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelk77 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλησπέρα επειδή κι εγώ έριξα την τελ. nightly με stock kernel αλλα μεχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα (που έχει συμβεί να έχω με παλαιότερες nightly όπως reboot loops), αν δημιουργηθεί στην πορεία και ρίξω με τον ίδιο τρόπο ( της αναβάθμισης) παλαιότερη nightly θα έχω πρόβλημα? Παράθεση :!: http://www.artforall.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλησπέρα επειδή κι εγώ έριξα την τελ. nightly με stock kernel αλλα μεχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα (που έχει συμβεί να έχω με παλαιότερες nightly όπως reboot loops), αν δημιουργηθεί στην πορεία και ρίξω με τον ίδιο τρόπο ( της αναβάθμισης) παλαιότερη nightly θα έχω πρόβλημα? Αν δεν εχεις προβλημα γιατι δε μενεις οπως εισαι απλα και να δεις τι γινεται για λιγες μερες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelk77 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αν δεν εχεις προβλημα γιατι δε μενεις οπως εισαι απλα και να δεις τι γινεται για λιγες μερες; αυτό θα κάνω απλά για να είμαι προετοιμασμένος και να έχω έτοιμο το zip και να προχωρήσω άμεσα σε downgrade γιατί την τελευταία φορά έμεινα χωρίς τηλ. 2 μέρες αφού δεν είχα πρόσβαση σε pc. Παράθεση :!: http://www.artforall.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 αυτό θα κάνω απλά για να είμαι προετοιμασμένος και να έχω έτοιμο το zip και να προχωρήσω άμεσα σε downgrade γιατί την τελευταία φορά έμεινα χωρίς τηλ. 2 μέρες αφού δεν είχα πρόσβαση σε pc. μπορεις να βαλεις μια παλαιοτερη εκδοση ακριβως με τον ιδιο τροπο που περασες την τελευταια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Επανερχόμενος στο παραπάνω post του Νίκου, όντως οι αλλαγές του linaro code έχουν υποβληθεί στην cyanogenmod στις 8 Ιουνίου και βρίσκονται υπό έλεγχο, η υποβολή είναι αυτή. Σε ένα άλλο θέμα, σήμερα το πρωί πήγα να περάσω την nightly 11-6 από την 29-5 και μου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Συγκεκριμένα το wi-fi αποσυνδεόταν και συνδεόταν σαν τρελό και τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να το κλείσω. Μετά από reboot αδυνατούσε να σκανάρει δίκτυο και άρχισε η rom τα reboots. Δοκίμασα τα κλασικά, wipe cache/dalvik, ξαναπέρασα τη rom κλπ αλλά μάταια. Επέστρεψα στο nandroid backup της 29-5 και όλα καλά ξανά. Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Linaro Code. Πάνω που έλεγα να πάρω το SIII τον Αύγουστο. Λέτε να το γλυτώσω;:p Είχα διαβάσει για το πρόβλημα με το WiFi στις τελευταίες Nightlies και ότι αυτό παρουσιάζεται μόνο με stock kernel. Τώρα έχω περάσει την 20120610 με Semaphore και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Linaro Code. Πάνω που έλεγα να πάρω το SIII τον Αύγουστο. Λέτε να το γλυτώσω;:p Δεν ξέρω Νίκο αν αυτό σου λέει κάτι αλλά μόλις παράγγειλα από το πλαίσιο νέα μπαταρία (την μαμίσια) για παν ενδεχόμενο :p . Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Δεν ξέρω Νίκο αν αυτό σου λέει κάτι αλλά μόλις παράγγειλα από το πλαίσιο νέα μπαταρία (την μαμίσια) για παν ενδεχόμενο :p . Αν ολα πανε οπως λεγονται εγω δε βλεπω αν τον αλλαζω συντομα τον γαλαξια παντως...μαλον τη μπαταρια θα παρω και εγω :D edit: με την 11/6 μια ωρα που την αφησα με στοκ κερνελ δε βλεπω να εχει προβλημα στο wifi Edited June 11, 2012 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 edit: με την 11/6 μια ωρα που την αφησα με στοκ κερνελ δε βλεπω να εχει προβλημα στο wifi Δοκίμασα ξανά την 11-6. Μια από τα ίδια, wi-fi ανεπίδεκτο χρήσης. Επιστροφή στην recovery, πέρασμα semaphore 1.2.2 και όλα καλά και ανθηρά. Κάτι παίζει με τον stock kernel, το γιατί δεν επηρέασε εσένα μυστήριο (ως συνήθως με την cm9). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Δοκίμασα ξανά την 11-6. Μια από τα ίδια, wi-fi ανεπίδεκτο χρήσης. Επιστροφή στην recovery, πέρασμα semaphore 1.2.2 και όλα καλά και ανθηρά. Κάτι παίζει με τον stock kernel, το γιατί δεν επηρέασε εσένα μυστήριο (ως συνήθως με την cm9). δε ξερω τι να πω.αβυσος η cm9... ε κανα εγκατασταση αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667051 ολα καλα και χρυσα αλλα μου εχασε τα ελληνικα απο το πληκτρολογιο.το εχεις κανεις η ξερει κανεις τπτ για αυτο; Edited June 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μαλλον αρχισαν να τον ενσωματωνουν: Changes in next cm9 nightly for galaxysmtd strict-aliasing fixes from linaro MERGED ON JUN 11TH AT 19:51:40 IN ANDROID_SYSTEM_MEDIA Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 φανταζομαι στο μέλλον θα ενσωματωθούν και περισσότερα στοιχεία... δεν ξέρω προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, δηλαδή ποσο καλύτερες επιδόσεις μπορεί να εχει η cm9 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) μαλλον αρχισαν να τον ενσωματωνουν: Changes in next cm9 nightly for galaxysmtd strict-aliasing fixes from linaro MERGED ON JUN 11TH AT 19:51:40 IN ANDROID_SYSTEM_MEDIA Τέτοια θέλω να ακούω!:D Για να δούμε αν όντως είναι τόσο σημαντικές οι βελτιώσεις στην απόδοση όσο λένε ότι είναι. Πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα αλλά δεν παραπονιέμαι...!:P φανταζομαι στο μέλλον θα ενσωματωθούν και περισσότερα στοιχεία... δεν ξέρω προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, δηλαδή ποσο καλύτερες επιδόσεις μπορεί να εχει η cm9 Αυτό θέλουμε να δούμε. Γιατί να μην μπορεί να γίνει ταχύτερη; Τα πάντα εξελίσσονται και μάλιστα για την ομάδα Linaro θα είναι μια καλή διαφήμιση αν όντως έχει βελτιωθεί η επίδοση έστω και λίγο (το x2 που λένε το αφήνω στην άκρη αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Ότι καλό μου δίνουν το παίρνω χωρίς να ρωτάω και πολλά!:) Edited June 11, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 ε κανα εγκατασταση αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667051 ολα καλα και χρυσα αλλα μου εχασε τα ελληνικα απο το πληκτρολογιο.το εχεις κανεις η ξερει κανεις τπτ για αυτο; εβαλα πριν μια βδομαδα την 1.4 ειναι τελειο λες και εχεις το σ3 ειναι αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο αυτο παρατηρησα και εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 εβαλα πριν μια βδομαδα την 1.4 ειναι τελειο λες και εχεις το σ3 ειναι αλλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο αυτο παρατηρησα και εγω. Ναι δυστυχως.και οχι τπτ αλλο αλλα μονο και μονο με τις μικροαλλαγες που σου κανει νιωθεις οτι εχεις αλλο αερα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 οντως με τον νεο tw εχει αλλον αερα και μου φαινεται οτι παει πιο γρηγορα.κατι αλλο τωρα κοιταξα το Changelog και ειδα οτι ερχεται πολυ πραμα αλλα το προηγουμενο εχει μεινει στην 606 ξεριες κανεις τπτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts