outrospective Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 μπορει να με βοηθησει καποιος ειναι αναγκη δεν μπορω να περασω τις επαφες απο το KIES? δεν τις εχεις περασμενες στο gmail σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 δεν τις εχεις περασμενες στο gmail σου; ναι ειναι περασμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) ναι ειναι περασμενες ε τοτε πηγαινε λογαριασμοι και συγχρονισμος, κοιτα να ειναι τικαρισμενος ο αυτοματος συγχρονισμος, πατα τον λογαριασμο gmail, και επελεξε συγχρονισμο επαφων. Νομιζω οτι θα εισαι ενταξει μετα!:D Φυσικα για να τα κανεις ολα αυτα φροντισε να εχεις συνδεθει με internet. Edited March 30, 2012 by outrospective Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Επιτέλους το κινητό μας αποκτάει άλλον αέρα αφού με τον νέο Semaphore έχουμε 387,1MB και 399,3MB (BM έκδοση) μνήμης!:D Η έκδοση 0.9.8s είναι ακόμα σε στάδιο δοκιμής αλλά όποιος θέλει μπορεί να την περάσει στο κινητό του. Edited March 30, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλα φλασαρίσματα Ηρθαν Nghtly ROM's http://get.cm/?device=galaxysmtd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Από εκεί που είχαμε καιρό να φλασάρουμε ξαφνικά ήρθαν όλα μαζί! Nightly μαζί με Semaphore...! Χθες φλάσαρα την 4.0.4 αλλά αφού έχουμε νέα πράγματα πάμε για δοκιμές πάλι!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Επιτέλους το κινητό μας αποκτάει άλλον αέρα αφού με τον νέο Semaphore έχουμε 387,1MB και 399,3MB μνήμης!:D Η έκδοση 0.9.8s είναι ακόμα σε στάδιο δοκιμής αλλά όποιος θέλει μπορεί να την περάσει στο κινητό του. πολυ χρησιμο αυτο αλλα για την ωρα σε εμας με cm9 χαλαει και την εγγραφη αλλα και την αναπαραγωγη βιντεο.για καποιο λογο σε οσους εχουν slim ics δε χαλαει τιποτα:( Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Απλά πρέπει να το υποστηρίζει και η ROM για να μην χαλάει το βίντεο. Στην Slim το έκαναν και πιστεύω ότι δε θα αργήσουν να το φτιάξουν και στην CM9. Λίγη υπομονή χρειάζεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αυτές οι nightly builds της συσκευής μας βασίζονται στη δουλειά του pawitp; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 αντε να υπαρξει λιγο κινηση γιατι επεσε πολυ απραξια τον τελευταιο καιρο... πολυ καλα τα νεα... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 να ρωτησω κατι ρε παιδια τι διαφορα εχει η Nightly με την build 17? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 οι nightlies θα βγαινουν σχεδον καθε μερα και θα εχουν παντα καποιες μικροβελτιωσεις, τις οποιες μπορει να μην τις καταλαβαινουμε και καθολου.οποτε μην περιμενεις τρελες διαφορες σε σχεση με την build 17 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αυτές οι nightly builds της συσκευής μας βασίζονται στη δουλειά του pawitp; Ακριβώς! Ο pawtip τις φτιάχνει και αργότερα θα δημιουργήσει κατά πάσα πιθανότητα διαφορετικό thread για τις nightlies. Η πρώτη που βγήκε σήμερα είναι δοκιμαστική έκδοση. Ορίστε τι θα προστεθεί στην επόμενη nightly. να ρωτησω κατι ρε παιδια τι διαφορα εχει η Nightly με την build 17? Ότι ακριβώς είπε και ο φίλος πιο πάνω. Οι nightlies βγαίνουν συνέχεια (σχεδόν κάθε βράδυ) οι οποίες έχουν από μικρές ως και μεγάλες βελτιώσεις κάθε φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Εγκατεστησα BUILD 17 ολα καλα αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το συστημα πλοηγησης (IGO) δεν κλειδωνει το GPS Ξερει καποιος να μου πει τι συμβαινει? Υπαρχει καποιο προβλημα με το GPS? Ακυρο το ερωτημα βρηκα την λυση FasterFix!!!!!!!!! Edited March 31, 2012 by bilis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Το GPS κλειδώνει κανονικά στην CM9 (τουλάχιστον σε μένα) οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Η έκδοση του IGO που έχεις υποστηρίζει ICS; Για ψάξε το λίγο. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) βγηκε το patch και για τις υπολοιπες ρομ εκτος της slim για να τρεχουν χωρις προβλημα τους κερνελ με 387 η 400 mb.το δοκιμασα στη cm9 που εχω και με την 0.9.8s semaphore εχω 720p εγγραφη και αναπαραγωγη kai hardware accelaration στα μενου και στα βιντεο. εδω ειναι:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1575485 εβαλα πρωτα τον κερνελ και κατευθειαν το patch,εχω 188 mb διαθεσιμα και ακομα δεν εχω βαλει την 0.9.8sbm Edited April 1, 2012 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Το GPS κλειδώνει κανονικά στην CM9 (τουλάχιστον σε μένα) οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Η έκδοση του IGO που έχεις υποστηρίζει ICS; Για ψάξε το λίγο. ok!!!! επιλυθηκε το προβλημα εγκατεστησα το FasterFix!!!!!!!!! και βρηκε σημα σε dt χρονο.. ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 βγηκε το patch και για τις υπολοιπες ρομ εκτος της slim για να τρεχουν χωρις προβλημα τους κερνελ με 387 η 400 mb.το δοκιμασα στη cm9 που εχω και με την 0.9.8s semaphore εχω 720p εγγραφη και αναπαραγωγη kai hardware accelaration στα μενου και στα βιντεο. εδω ειναι:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1575485 εβαλα πρωτα τον κερνελ και κατευθειαν το patch,εχω 188 mb διαθεσιμα και ακομα δεν εχω βαλει την 0.9.8sbm Μου έφτιαξε την μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Εγκατέστησα το patch και τον 0.9.8s και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ένα μπράβο στο Στράτο και τους υπολοίπους developers που φροντίζουν το κινητό μας! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Εγκατέστησα το patch και τον 0.9.8s και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ένα μπράβο στο Στράτο και τους υπολοίπους developers που φροντίζουν το κινητό μας! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk τι ακριβως κανει γιατι δεν εχω καταλαβει....γιατι και εγω φοραω build 17 και εχω hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Εγκατέστησα το patch και τον 0.9.8s και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ένα μπράβο στο Στράτο και τους υπολοίπους developers που φροντίζουν το κινητό μας! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έχω την εντύπωση πως ο pawtip έγραψε ότι δεν λειτουργούν σωστά όλα τα HD βίντεο. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτά που έχουν υψηλό bitrate. Πάντως έχουμε πλέον αρκετή μνήμη ώστε να λειτουργεί άνετα το κινητό μας! τι ακριβως κανει γιατι δεν εχω καταλαβει....γιατι και εγω φοραω build 17 και εχω hd Υποστηρίζει τους καινούργιους kernel που σου δίνουν 387MB ή 400ΜΒ (BM έκδοση) RAM χωρίς να χαλάει την εγγραφή ή την αναπαραγωγή βίντεο. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έχω την εντύπωση πως ο pawtip έγραψε ότι δεν λειτουργούν σωστά όλα τα HD βίντεο. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτά που έχουν υψηλό bitrate. Πάντως έχουμε πλέον αρκετή μνήμη ώστε να λειτουργεί άνετα το κινητό μας! Υποστηρίζει τους καινούργιους kernel που σου δίνουν 387MB ή 400ΜΒ (BM έκδοση) RAM χωρίς να χαλάει την εγγραφή ή την αναπαραγωγή βίντεο. εγω εχω περασει τον 0.9.7 οχι bm μπορω να περασω απο πανω την εκδοση BM και μετα αυτο το αρχειο (με την γνωστη μεθοδο CWM Recovery (install zip from sdcard> choose zip from sdcard)? Θελει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Το patch είναι για την έκδοση του 0.9.8s και 0.9.8sbm που δίνουν 387MB ή 400ΜΒ RAM αντίστοιχα αλλά χάλαγε η εγγραφή και η αναπαραγωγή βίντεο. Αν βάλεις τον 0.9.8sbm θα εξακολουθείς να μην έχεις εγγραφή στα 720p και ας περάσεις το patch όπως και με τον 0.9.7bm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 εγω εχω περασει τον 0.9.7 οχι bm μπορω να περασω απο πανω την εκδοση BM και μετα αυτο το αρχειο (με την γνωστη μεθοδο CWM Recovery (install zip from sdcard> choose zip from sdcard)? Θελει κατι αλλο? Μπορείς να αλλάξεις κέρνελ οποιαδήποτε στιγμή απλά με install zip from sdcard. To patch σε συνδιασμό με κάποιον συμβατό κέρνελ ανεβάζει την ram περίπου στα 387ΜΒ χωρίς να χαλάσει τίποτα απολύτως. Ο 0,9,8bm όμως σε φτάνει στα 400ΜΒ χωρίς εγγραφή 720p. Αν τον βάλεις όμως χωρίς το patch, δε θα δουλεύει τίποτα από εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έχω την εντύπωση πως ο pawtip έγραψε ότι δεν λειτουργούν σωστά όλα τα HD βίντεο. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτά που έχουν υψηλό bitrate. Πάντως έχουμε πλέον αρκετή μνήμη ώστε να λειτουργεί άνετα το κινητό μας! Ο Pawitp με διαβάζει... Ειναι προφανές. Στα έλεγα στο chat εχθές για τα mkv στην slim, το έχω αναφέρει και στο άλλο thread με τις ICS. Δυστυχώς με το patch δεν παίζουν όλα τα HD videos σωστα... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts