Jump to content

Ένα wallpaper για το myphone - {Δηλώστε συμμετοχή!!!}

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 2 Αύγ. 2004 , 15:22)

Είστε τρεις (3) μέχρι στιγμής... Anyone else??? :p

Να πω την ταπεινή μου γνώμη: Γιατί δεν κάνετε έναν ανοικτό διαγωνισμό, με μια καταλικτική ημερομηνία. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, θα το κάνει. Και ίσως αυτός ο τρόπος, να είναι και κίνητρο.

Τώρα, το στυλ... πείτε πόσοι θα δηλώσετε συμμετοχή για να γίνει ο διαγωνισμός, κάτι σε καλλιστεία μου φέρνει. :p :D

Τι λέτε;

Don't criticize... what you can't understand...!

• Απαντήσεις 95
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 2 Αύγ. 2004 , 15:22)

Είστε τρεις (3) μέχρι στιγμής... Anyone else??? :p

Εμένα με υπολόγισες?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

@crazy_4: Τι καλά... 4 άτομα μέχρι στιγμής. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ναι αλλά έτσι όπως πάμε τότε ούτε του χρόνου δεν θα έχουν μαζευτεί συμμετοχές! Βγάλτε μια ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα και μια ημερομηνία μέχρι πότε μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αρχίσει ο διαγωνισμός!

Amanitou City

Με ανοικτό διαγωνισμό δεν πρόκειται να συμμετάσχει κανείς... Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε διαγωνισμό... Αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται ας δουν αυτό το thread. Αν δεν μαζευτούν τουλάχιστον 10 δεν εχει αξία... Να δώσουμε ημερομηνία και στο τέλος να βγουν 3 wallpapers απο... 27.000 χρήστες;

Τέσπα... Όσο για ανακοίνωση, όταν βρεθεί χρόνος... Για μαζευτείτε εδώ πάνω απο 4 ... και μετά βλέπουμε...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Βάλτε και κανένα link στις υπογραφές σας οι ενδιαφερόμενοι για να το μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι.. :)

Kai to diko mou edw einai: Wallpaper :whistle:
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 3 Αύγ. 2004 , 01:50)

Βάλτε και κανένα link στις υπογραφές σας οι ενδιαφερόμενοι για να το μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι.. :)

Καλή ιδέα. Αλλάζω την υπογραφή μου :D

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μόνο με 1 wallpaper μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας?? Ας μην υπάρξει αυτός ο περιορισμός :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 3 Αύγ. 2004 , 01:06)

Με ανοικτό διαγωνισμό δεν πρόκειται να συμμετάσχει κανείς... Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε διαγωνισμό... Αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται ας δουν αυτό το thread. Αν δεν μαζευτούν τουλάχιστον 10 δεν εχει αξία... Να δώσουμε ημερομηνία και στο τέλος να βγουν 3 wallpapers απο... 27.000 χρήστες;

Τέσπα... Όσο για ανακοίνωση, όταν βρεθεί χρόνος... Για μαζευτείτε εδώ πάνω απο 4 ... και μετά βλέπουμε...

Είμαι και εγώ μέσα :) (αλλά δε θέλω να με κοροϊδέυετε μετά...:p)

Ubuntu Linux

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μόνο με 1 wallpaper μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας?? Ας μην υπάρξει αυτός ο περιορισμός
Τελευταία φορά υπήρξε!

6 άτομα μέχρι στιγμής... Αντε! :)

Θα μπει και ανακοίνωση σύντομα στην πρώτη σελίδα...

Επειδή σε λίγες μέρες φεύγω, θα προσπαθήσω αλλά δεν υπόσχομαι τπτ....

Οπότε μέτρα 6 και κάτι ψιλά :p :lol:

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Χμμμ επειδή Αυγουστο το κόβω πολλοί να λείπουν (και εγώ μέσα σε αυτούς) λέω να το μεταφέρουμε για Σεπτέμβριο την ανακοίνωση...

Μέχρι τότε μπορείτε να προετοιμάζεστε, να σκέφτεστε τι θα σχεδιάσετε... Θα επιτραπούν πολλές συμμετοχές, για αν δείοξετε το ταλέντο σας σε όσα wallpapers θέλετε...

Μέχρι τότε φυσικά μπορεί όποιος θέλει να δηλώνει συμμετοχή εδώ... ;) Η ανακοίνωση στην πρωτη σελίδα απλά θα λειτουργήσει σαν... κράχτης. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 5 Αύγ. 2004 , 13:56)

Χμμμ επειδή Αυγουστο το κόβω πολλοί να λείπουν (και εγώ μέσα σε αυτούς) λέω να το μεταφέρουμε για Σεπτέμβριο την ανακοίνωση...

Καλύτερα θα ήταν να γίνει μετά τις 15 γιατί έχουμε κι εξεταστική :p

Τόσο απλό κι όμως τόσο όμορφο!

Αυτό το γαλάζιο με το γκρι δένουν πολύ όμορφα. Καλή δουλειά man ;)

Συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχές εδώ... αρχίστε να ετοιμάζετε τα έργα σας... Πάρτε έμπνευση από ότιδήποτε... Σεπτέμβρη θα γίνει η ανακοίνωση και η διορία θα είναι... 2-3 βδομάδες... Μετά θα τα ανεβάσετε όλοι στο MyGallery όπου και θα βαθμολογηθούν από όλους τους χρήστες...

Ετοιμαστείτε λοιπόν... και κάντε όσο πιο καλή δουλειά μπορείτε. ΑΠο όσο είδα... είναι εντυπωσιακή ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (11 Αύγ. 2004 , 12:05)

Click me!

Δεν μπορούσα να μην παρουσιάσω μια "παρωδία" του myphone. :p

LOOP κάνει, πίσω σ'αυτή τη σελίδα, το link που έδωσες :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος izual (12 Αύγ. 2004 , 01:16)

καλα, και εσυ IE? :wacko:

Nai.... :blink: :!:

Amanitou City

• 3 weeks later...

Και εγώ μέσα είμαι...

/* gkr41 μην διαβάζεις πολύ θα πάθεις τίποτα... */

http://eppforum.cretaforce.net/images/avatars/13.jpg

"We are made of emotions, we are all looking for emotions, it's only a question of finding a way to experience them..."

Ayrton Senna ::: Always in our hearts...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...