junglist Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Επιτέλους μαζική μάχη!! :) Αυτός ο κλεφτοπόλεμος του βγαίνω 3-4 μονομάχοι, χτυπάμε κάπου και φεύγουμε αμέσως είχε καταντήσει κουραστικός. Έπρεπε να περάσουν 8 επεισόδια για να δούμε μια οργανωμένη μάχη, έστω και σε άμυνα. Πάντως εγώ ένα πράγμα περιμένω πώς και πώς: ενώ και ο Γάιος είναι τελείως αντιπαθητικός, αυτόν το Άσερ θέλω πραγματικά να τον δω να αργοπεθαίνει και να σβήνει επιτέλους αυτό το σαρκαστικό γελάκι από την ασχημόφατσά του... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiord Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ο γαιος ειναι ναι μεν αντιπαθητικος ωστοσο η ιστορια εχει διαδαξει πως ετσι δρουσαν οι κατακτητες κ ιδιαιτερα οι ρωμαιοι!!!τωρα ο ασουρ θρλω κ γω να τον δω να αργοσβηνει μ εκνευριζει απιστευτα!!εμενα η αδυναμια μου ειναι ο γκανικους!!μ αρεσρι που ειναι ειρωνας γαμικ@σ και τρομερος μαχητης αλλα κατι μου λερι πως θα τον πεθανει συντομα ο σεναριογραφος!!κ κατι αλλο το θεωρω μεγαλη ******* να βγαζουν μονο δεκα επειδοδια τη σεζον!ναι μεν ακριβη παραγωγη αλλα το βλεπει ολος ο κοσμος ελεος δηλ!!το λεω γιατι κ το game of thrones που μ αρεσει δεκα θα χει κ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ το φινάλε!! :-) Πολύ καλή μάχη,επιβλητική μουσική και όλοι είχαν το τέλος που τους άξιζε! Πλέον τον Σπαρτακο πρέπει να τον φωνάζουμε Σουβλάκι-Μάστερ!! :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 όντως πολύ καλό το φινάλε. ευτυχώς δεν είχαμε πολλές απώλειες καλόν χαρακτήρων!!!! αναμένουμε την συνέχεια τώρα. αλήθεια ξέρουμε αν έχει πάρει έγκριση για νέα σεζόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Eμένα με κούρασε το τελευταίο επεισόδιο. 10 λεπτά δράση και 50 λεπτά διάλογοι και σάλτσες να γεμίσει το επεισόδιο. Ευτυχώς ήρθε η νέμεσις για πολλούς εκεί στις πλαγιές του Βεζούβιου. Δε βάζω σπόιλερς για όσους δεν το έχουν δει. Νομίζω πως υπάρχουν ήδη τα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να μη θυμάμαι λάθος. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 όντως πολύ καλό το φινάλε. ευτυχώς δεν είχαμε πολλές απώλειες καλόν χαρακτήρων!!!! αναμένουμε την συνέχεια τώρα. αλήθεια ξέρουμε αν έχει πάρει έγκριση για νέα σεζόν; Ε ΟΧΙ και δεν είχαμε απώλειες καλών χαρακτήρων! Μέσα σε ένα επεισόδιο πέθαναν η Mira, ο Oenomaus, ίσως η Ηλίθια ΚΑΙ η Lucretia. Ιδιαίτερα ο τελευταίος εξ αυτών των θανάτων ήταν τελείως, μα τελείως αψυχολόγητος και ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί είναι η νέμεσις για όλα όσα έκανε, αλλά και πάλι για εμένα η σειρά έχασε έναν πολύ σημαντικό, ίσως το δεύτερο σημαντικότερο χαρακτήρα μετά το Σπάρτακο με το θάνατο της Lucretia . Και άλλωστε μεταξύ μας η Lucretia είχε ήδη τιμωρηθεί για όλες τις "αμαρτίες" της αφού και τον άντρα της έχασε και το παιδί της και κόντεψε να πεθάνει και εξαθλιώθηκε για να μπορέσει να επιβιώσει. Τέλος πάντων, για εμένα το συγκεκριμένο γεγονός ήταν τελείως άκυρο και λάθος και ελπίζω να μπορέσουν να βρούν μια villain που να μπορεί να σταθεί στο ύψος της Lucretia - αν και πολύ αμφιβάλλω γιατί η Lawless δεν παίζεται.... Κατά τα άλλα, οι θάνατοι των Glaber και Ashur ήταν αναμενόμενοι και ιδιαίτερα του δεύτερου έπρεπε να έχει ήδη γίνει γιατί ο χαρακτήρας ήταν απίστευτα εκνευριστικός - όσο περίπου είναι και η Ηλίθια η οποία δυστυχώς το κόβω να τις καπουλάρει και να θέλει πάλι εκδίκηση του χρόνου κτλ. Kαι ναι, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για 3η σεζόν. Οπότε...καλή μας αναμονή μέχρι το Γενάρη του 2013. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πείτε μου ειλικρινά. Με τους βασικούς αντίπαλους νεκρούς, τι θα περιμένουμε στην 3η?Τον Βαρίνιο και νέους Ρωμαίους? Και οι μονομάχοι τι θα κάνουν παραπάνω? Πιστεύω ότι η σειρά σαν σενάριο δύσκολα θα προχωρήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πείτε μου ειλικρινά. Με τους βασικούς αντίπαλους νεκρούς, τι θα περιμένουμε στην 3η?Τον Βαρίνιο και νέους Ρωμαίους? Και οι μονομάχοι τι θα κάνουν παραπάνω? Πιστεύω ότι η σειρά σαν σενάριο δύσκολα θα προχωρήσει. Πιο πιθανόν θα ήταν να μη προχωρήσει αν για για τρίτη σεζόν η σειρά επικεντρονωνταν στη διαμάχη των μονομάχων με τη μικρή παροικία της ρώμης. Περιμένω να προχωρήσουν προς τη ρώμη με δυνατότερους αντιπάλους. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Υλικό από την ιστορία έχουν και για τρίτη season (ή και παραπάνω, αλλά όχι πολύ παραπάνω αναλόγως πως θα το χειριστούν και πόσο θα επεκταθούν σε διάφορες φάσεις της επανάστασης ). Πολύ καλό το φινάλε. Μπορεί οι δημιουργοί να αυτό-καυχιόνται ότι "το 'χουν στα φινάλε τους" αλλά νομίζω δικαίως. Χωρίς cliffhanger, και κλείνοντας (οριστικά) πολλές από τις ιστορίες που ξεκίνησε ή συνέχισε η season και μάλιστα τις περισσότερες με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο -για τους χαρακτήρες της σειράς και τους τηλεθεατές. Επίσης η season γενικά για μένα κινήθηκε σε καλό έως πολύ καλό επίπεδο. Κατάφεραν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν περισσότερο χαρακτήρες που πριν φαινόταν μονοδιάστατοι, και μερικούς σε σημείο που σχεδόν τους συμπαθούσες, ενώ πριν μερικά επεισόδια ή σε περασμένη season θα τους ευχόσουν βίαιο θάνατο. Και πάλι μετά από μερικά επεισόδια αυτό μπορεί να άλλαζε ξανά. Ήταν/είναι ρίσκο αυτό που έκαναν με τη Lucretia, αλλά η απόφαση να την κάνουν μισο/θεό-πάλαβη δεν είχε επιστροφή και ήταν πιστό στο γενικό πλαίσιο του χαρακτήρα της έτσι κι αλλιώς. Θα ήθελα να έχουμε Ilithya στον επόμενο "γύρο" μόνο και μόνο γιατί αυτή η season την ανέδειξε περισσότερο ως αξιόλογο χαρακτήρα, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα είχε πολλά να προσφέρει στην ιστορία παρακάτω (θα το τραβούσαν από τα μαλλιά ίσως για να τη σώσουν και να την ξανα-συνδέσουν). Εκεί που πάει η σειρά παρακάτω, τη χρειαζόταν τη γενναία ανανέωση στο καστ και μάλλον θα χρειαστεί να βάλει και το Starz πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ήταν/είναι ρίσκο αυτό που έκαναν με τη Lucretia, αλλά η απόφαση να την κάνουν μισο/θεό-πάλαβη δεν είχε επιστροφή και ήταν πιστό στο γενικό πλαίσιο του χαρακτήρα της έτσι κι αλλιώς. Θα ήθελα να έχουμε Ilithya στον επόμενο "γύρο" μόνο και μόνο γιατί αυτή η season την ανέδειξε περισσότερο ως αξιόλογο χαρακτήρα, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα είχε πολλά να προσφέρει στην ιστορία παρακάτω (θα το τραβούσαν από τα μαλλιά ίσως για να τη σώσουν και να την ξανα-συνδέσουν). Εκεί που πάει η σειρά παρακάτω, τη χρειαζόταν τη γενναία ανανέωση στο καστ και μάλλον θα χρειαστεί να βάλει και το Starz πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη... Συμφωνώ με όλα όσα λες. Επιμένω βέβαια πως πλέον χωρίς Batiatus και Lucretia η σειρά έχει χάσει δύο πολύ δυνατά χαρτιά της ανεπιστρεπτί. Όσο για την Ilithyia οι δημιουργοί επιβεβαιώνουν πως είναι νεκρή, για την περίπτωση που υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 παλιότερα έγραψα ότι απο λάθος είδα την ενδιάμεση σεζόν και όχι το blood and sand. τώρα βλέπω το b&s λοιπόν αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.... στην ενδιάμεση βλέπουμε τον batiatus και την άλλη στο τέλος νεκρους.στο b&s Πως γίνεται να ζουν? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 παλιότερα έγραψα ότι απο λάθος είδα την ενδιάμεση σεζόν και όχι το blood and sand. τώρα βλέπω το b&s λοιπόν αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.... στην ενδιάμεση βλέπουμε τον batiatus και την άλλη στο τέλος νεκρους.στο b&s Πως γίνεται να ζουν? Μα το blood and sand είναι η κανονική 1η σεζόν της σειράς. Η επόμενη σεζόν με ήρωα τον Γιαννακους είναι σαν πρεκουελ του B &S δηλαδή είναι χρονικά πριν εμφανιστεί o Σπάρτακος στην σχολή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μα το blood and sand είναι η κανονική 1η σεζόν της σειράς. Η επόμενη σεζόν με ήρωα τον Γιαννακους είναι σαν πρεκουελ του B &S δηλαδή είναι χρονικά πριν εμφανιστεί o Σπάρτακος στην σχολή. Μπορειτε να με ενημερωσετε κι εμενα γιατι μπλοκαρα...:confused: Ειχε και προηγουμενες seasons???? Και αν ναι, ποιες??? Ευχαριστω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 λοιπόν πρώτη σεζόν είναι το blood and sand. μετά λόγο προβλήματος υγείας του πρωταγωνιστή βγάλανε ένα prequel το gods of the arena με γεγονότα πριν της πρώτης σεζόν χρονικά.και τώρα το vengeance που παίχτηκε είναι η 2 σεζόν.που συνεχίζει τα γεγονότα κανονικά από εκεί που τελείωσε η πρώτη σεζόν (bllod and sand) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 λοιπόν πρώτη σεζόν είναι το blood and sand. μετά λόγο προβλήματος υγείας του πρωταγωνιστή βγάλανε ένα prequel το gods of the arena με γεγονότα πριν της πρώτης σεζόν χρονικά.και τώρα το vengeance που παίχτηκε είναι η 2 σεζόν.που συνεχίζει τα γεγονότα κανονικά από εκεί που τελείωσε η πρώτη σεζόν (bllod and sand) αφου λοιπον το gods of the arena ειναι prequel του blood and sand πως δειχνει τη λουκριτια και τον αλλο στο τελος νεκρουςς; πωπω τα εχω κανει κουβαρι στο μυαλο μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 αφου λοιπον το gods of the arena ειναι prequel του blood and sand πως δειχνει τη λουκριτια και τον αλλο στο τελος νεκρουςς; πωπω τα εχω κανει κουβαρι στο μυαλο μου. τους δειχνει νεκρους στο τελος (τελευταιο επεισοδιο του gods of the arena=ενδιαμεση σαιζον) για να γινει η συνδεση με το φιναλε της σαιζον "blood and sand δηλαδη της 1ης σαιζον" όπου τους καθάρισε ο Σπαρτακος. καλή υπομονή μας ως την επόμενη σαιζον. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τους δειχνει νεκρους στο τελος (τελευταιο επεισοδιο του gods of the arena=ενδιαμεση σαιζον) για να γινει η συνδεση με το φιναλε της σαιζον "blood and sand δηλαδη της 1ης σαιζον" όπου τους καθάρισε ο Σπαρτακος. καλή υπομονή μας ως την επόμενη σαιζον. αα! πες το ετσι λοιπον! τωρα,μαλιστα,καταλαβα! ειμαι στο 8ο επεισοδιο και ο αδερφος μου κατεβαζει και αυτα που παιζονται τωρα! ειπα κι εγω νεκροι τη μια και ζωντανοι την αλλη... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 αα! πες το ετσι λοιπον! τωρα,μαλιστα,καταλαβα! ειμαι στο 8ο επεισοδιο και ο αδερφος μου κατεβαζει και αυτα που παιζονται τωρα! ειπα κι εγω νεκροι τη μια και ζωντανοι την αλλη... παντως εμενα η σειρα με ενθουσιασε περισσοτερο απο καθε αλλη αμερικανικη σειρα που εχω δει τα τελευταια χρονια, συμπεριλαμβανομενου LOST και prisonbreak. ακομα και τα Αγγλικά που χρησιμοποιούν, μου φένεται πως έχουν κάτι το ποιητικό. πότε αναμενεται πρεμιέρα νέας σαιζόν άραγε ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ποσα επεισοδια έχει ο δευτερος κυκλος; 8; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ποσα επεισοδια έχει ο δευτερος κυκλος; 8; Το Vengeance είναι στα 10. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Όποιος θαύμασε τα καλη της ξανθιας κοπελιάς που έκανε το πορνίδιο στο πρόσφατο θρίλερ Cabin in the Woods, θα την απολαύσει και στην επόμενη σεζόν του Σπάρτακος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Για τους θαυμαστές του αρχικού και αδικοχαμενου από καρκίνο Σπάρτακο, βγήκε ένα video από την Starz με προσωπικές στιγμές του και κάνουν έρανο για κάποιο σκοπό. Πραγματικά πολύ συγκινητικο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qbrain Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 γενικά η σειρά είναι low budget, μοιάζει περισσότερο με video game στο ps3 παρά για τηλεοπτικό πρόγραμμα, ενω εχει κάλο στόρι και παίζουν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, οσο για τον νεο spartacus δυστυχώς δεν μπορεί να συγκριθεί, άλλα τι να κάνουμε... αν ήταν πάντως παραγωγή του HBO η σειρα θα ηταν στα τοπ 10 των τελευταίων ετων Παράθεση By qbrain http://qfail.blogspot.gr/ http://alchemythegame.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qbrain Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Μπορειτε να με ενημερωσετε κι εμενα γιατι μπλοκαρα...:confused: Ειχε και προηγουμενες seasons???? Και αν ναι, ποιες??? Ευχαριστω. Spartacus season 1 Blood and Sand 13 επεισόδια, προβολή 22-1-10 εως 16-4-10 1-01 22/Jan/10 The Red Serpent 1-02 29/Jan/10 Sacramentum Gladiatorum 1-03 05/Feb/10 Legends 1-04 12/Feb/10 The Thing In The Pit 1-05 19/Feb/10 Shadow Games 1-06 26/Feb/10 Delicate Things 1-07 05/Mar/10 Great And Unfortunate Things 1-08 12/Mar/10 Mark of the Brotherhood 1-09 19/Mar/10 Whore [Recap] 1-10 26/Mar/10 Party Favors [Recap] 1-11 02/Apr/10 Old Wounds 1-12 09/Apr/10 Revelations 1-13 16/Apr/10 Kill Them All αφορά τη ζωη του σπαρτακου στην σχολη season 0 Gods of the Arena (prequel) 6 επεισόδια, προβολή 21-1-11 έως 25-2-11 1-01 21/Jan/11 Past Transgressions 1-02 28/Jan/11 Missio 1-03 04/Feb/11 Paterfamilias 1-04 11/Feb/11 Beneath The Mask 1-05 18/Feb/11 Reckoning 1-06 25/Feb/11 The Bitter End αφορά τι έγινε πριν τον σπαρτακο στην σχολή μπατιατους season 2 Vengeance 10 επεισόδια, προβολή 27-1-12 έως 30-3-12 2-01 27/Jan/12 Fugitivus 2-02 03/Feb/12 A Place in This World 2-03 10/Feb/12 The Greater Good 2-04 17/Feb/12 Empty Hands 2-05 24/Feb/12 Libertus 2-06 02/Mar/12 Chosen Path 2-07 09/Mar/12 Sacramentum 2-08 16/Mar/12 Balance 2-09 23/Mar/12 Monsters 2-10 30/Mar/12 Wrath of the Gods αφορά τη ζωή του σπαρτακου μετα την σχολή και τη καταστροφή του αρχικού του εχθρού season 3 TBA επισοδια TBA, προβολη Ιανουαριου του 13, πότε ακριβώς TBA γενικά είναι καλό να έχεις δει το god of the arena πριν την δεύτερη σεζον, γιατι πολλά πράγματα θα σου φανούν περίεργα στην δεύτερη σεζόν, εκτος του γεγονότος οτι αλλάζουν 2 ηθοποιούς(πρωταγωνιστής λογο θανάτου και η γκόμενα του γαλατι γιατί βιάστηκε να υπογράψει αλλού συμβόλαιο μετά το θάνατο του πρωταγωνιστή) Edited August 14, 2012 by qbrain Παράθεση By qbrain http://qfail.blogspot.gr/ http://alchemythegame.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 χαλαρα απο τις πιο ευπεπτες σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts