vampyre Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τσουρέκια πάλι με το Χάμιλτον...θα δούμε το πιτ στοπ από 27 διαφορετικά replays... Στα @@ μας το μπουλόνι βλάκα Πουρναράκη. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 παίρνει φόρα ο kimi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παίρνει φόρα ο kimi!!! Παιρνει φορα η LOTUS...ο kimi ποτε δεν την εχασε (αντε οταν τα πινε ισως λιγο, αλλα και εκει γρηγορος ηταν) :D . Ο Alonso δεν αντεξε, κατ ευθειαν εκλαψε λιγο εκει με τον Rosberg... Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 συναρπαστικος αγωνας και αυτος.δωσε ρε αλονσο!!!!!ο μασσα πλεον πρεπει να φυγει.ο αλονσο παλευει μονος του .δεν γινεται πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 συναρπαστικος αγωνας και αυτος.δωσε ρε αλονσο!!!!!ο μασσα πλεον πρεπει να φυγει.ο αλονσο παλευει μονος του .δεν γινεται πλεον μα γιατί το λες αυτό!!!το παιδί έχει προσφέρει 2 ολόκληρους βαθμούς στην ferrari φέτος!! σοβαρά τώρα για εμένα έπρεπε να έχει φύγει από την αρχή της σεζόν. δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσουν να τον διώξουν επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μια από τις πιο σημαντικες/θεαματικες νικες στην ιστορία της Ferrari. Απολαύστε τα highlights. http://www.youtube.com/watch?v=Drxe78lluyU&list=UU-zeQ3bATgj3u4VgAjPptIA&index=1&feature=plcp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Hockenheim, Alonso trionfa! http://img824.imageshack.us/img824/2922/0m7icvyf630x365.jpg Ανετη νίκη για Αλόνσο και τη Φερράρι σήμερα στο Χόκενχάιμ. Την επόμενη εβδομάδα, Ουγγαρία. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με αυτά και με αυτά, εκτιμώ πως το δύσκολα θα το χάσει το πρωτάθλημα οδηγών ο Ισπανός φέτος. Αν και έχει δρόμο ακόμα, είμαστε στα μισά ακόμα της σεζόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Αλονσοναρα Ψυχάρα! Ερώτηση στο podium απο τον Nikki Lauda στον Alonso για το πως αισθάνεται που ένας Ισπανός οδηγός παίρνει την νίκη μεσα στην Γερμανία με ιταλικό μονοθέσιο: "Δεν ξέρω από πολιτικές ερωτήσεις αλλά ... Κέρδισε ένας Ισπανός οδηγός με ένα Ιταλικό αυτοκίνητο που σχεδίασε ένας Έλληνας" http://www.youtube.com/watch?v=QSdsZFnj7o0 http://www.autoblog.gr/2012/07/22/video-alonso-winner-at-hockenheim-2012and-interview-with-niki-lauda/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+autoblog%2Ffeed+%28AutoBlog%29 Edited July 22, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ποινή 20” και 5η θέση στον Vettel Το τελικό αποτέλεσμα του Grand Prix Γερμανίας έμενε σε εκκρεμότητα μέχρι οι αγωνοδίκες να εξετάσουν την προσπέραση του Sebastian Vettel στον Jenson Button στον προτελευταίο γύρο του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Vettel κατάφερε να περάσει τον Βρετανό βγάζοντας ολόκληρο το μονοθέσιό του στην ασφαλτοστρωμένη περιοχή διαφυγής στο εξωτερικό της πίστας. Μετά το τέλος του GP οι αγωνοδίκες στο Hockenheim εξέτασαν το συμβάν και έκριναν ότι η κίνηση του Γερμανού ήταν παράτυπη, τιμωρώντας τον με ποινή διέλευσης, που -καθώς δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα- μετατράπηκε στην πρόσθεση 20 δευτερολέπτων στο συνολικό χρόνο του. Η τιμωρία αυτή ρίχνει τον Vettel στη 5η θέση του αγώνα, ανάμεσα στις δύο Sauber των Kobayashi και Perez. Ταυτόχρονα, ρίχνει τον Vettel στους 110 βαθμούς στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, 44 πίσω από τον πρωτοπόρο Fernando Alonso. Μεγάλος ευνοημένος από αυτήν την απόφαση είναι ο Kimi Raikkonen, ο οποίος παίρνει άλλο ένα βάθρο φέτος και ανεβαίνει στους 98 βαθμούς, απειλώντας πλέον άμεσα και τον ίδιο τον Vettel, και φυσικά ο Button που ανεβαίνει στη 2η θέση. από το http://www.msfree.gr/ms.php?id=28033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ποινή 20” και 5η θέση στον Vettel Το τελικό αποτέλεσμα του Grand Prix Γερμανίας έμενε σε εκκρεμότητα μέχρι οι αγωνοδίκες να εξετάσουν την προσπέραση του Sebastian Vettel στον Jenson Button στον προτελευταίο γύρο του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Vettel κατάφερε να περάσει τον Βρετανό βγάζοντας ολόκληρο το μονοθέσιό του στην ασφαλτοστρωμένη περιοχή διαφυγής στο εξωτερικό της πίστας. Μετά το τέλος του GP οι αγωνοδίκες στο Hockenheim εξέτασαν το συμβάν και έκριναν ότι η κίνηση του Γερμανού ήταν παράτυπη, τιμωρώντας τον με ποινή διέλευσης, που -καθώς δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα- μετατράπηκε στην πρόσθεση 20 δευτερολέπτων στο συνολικό χρόνο του. Η τιμωρία αυτή ρίχνει τον Vettel στη 5η θέση του αγώνα, ανάμεσα στις δύο Sauber των Kobayashi και Perez. Ταυτόχρονα, ρίχνει τον Vettel στους 110 βαθμούς στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, 44 πίσω από τον πρωτοπόρο Fernando Alonso. Μεγάλος ευνοημένος από αυτήν την απόφαση είναι ο Kimi Raikkonen, ο οποίος παίρνει άλλο ένα βάθρο φέτος και ανεβαίνει στους 98 βαθμούς, απειλώντας πλέον άμεσα και τον ίδιο τον Vettel, και φυσικά ο Button που ανεβαίνει στη 2η θέση. από το http://www.msfree.gr/ms.php?id=28033 Μαμακία κατά την ταπεινή μου άποψη. Στο τέλος θα φοράνε παπούτσια μπαλέτου. Ελεος πια. Αγώνες είναι και αυτό ήταν racing incident όπως το είδα εγώ από την τηλεόραση. Οι αγωνοδίκες δεν είναι τυχαίοι αλλά μου φαίνεται έχουν παρασυρθεί από τον πολύ καθωσπρεπισμό. (politically correcteness). <-- BS. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παλικάρια σήμερα δυστυχώς έχασα τον αγώνα.. Δεν γινόταν να τον δω για πρώτη φορά φέτος :( Υπάρχει περίπτωση να τον δω κάπου κανονικά με ελληνική περιγραφή? ΥΠΕΡευχαριστώ προκαταβολικα! ΔΕΝ έχω μάθει ακόμα τα αποτελέσματα και ΔΕΝ θα ήθελα να τα μάθω χωρίς να δω τον αγώνα! Μην έχουμε κανένα spoil. .! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ωραία... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ωραία... :) ναι ωραία μόλις το διαβασα και εγω!! Την περιγραφή των αγώνων την έχει αναλάβει ο Νίκος Κορόβηλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ναι ωραία μόλις το διαβασα και εγω!! Την περιγραφή των αγώνων την έχει αναλάβει ο Νίκος Κορόβηλας Δεν τον έχω ακούσει να περιγράφει... καλός είναι? :worry: Από την άλλη, δύσκολο να βρεις χειρότερο από τον Πουρναράκη. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αμα το ραβει καπου καπου στα onboard να ακουμε λιγο τα εργαλεια καλα θα ειναι.. Δε θελω κατι αλλο εγω προσωπικα. Τραγικο βεβαια αυτο με το μεσημεριανο.. Με τους αγωνες που ειναι αργα τι θα γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Δεν τον έχω ακούσει να περιγράφει... καλός είναι? :worry: Από την άλλη, δύσκολο να βρεις χειρότερο από τον Πουρναράκη. :p δεν τον έχω ακούσει και εγώ ποτέ.ειναι αυτός που περιγράφει το wrc από τότε που το έχει πάρει η ερτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Με τους αγωνες που ειναι αργα τι θα γινει? Μπορεί μετά τα μεσάνυχτα...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts