Jump to content

Το myphone.gr προτείνει: Τα καλύτερα «dumb-phones» της αγοράς


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιο θεωρείτε σαν το καλύτερο dumb-phone της αγοράς;  

269 members have voted

  1. 1. Ποιο θεωρείτε σαν το καλύτερο dumb-phone της αγοράς;

    • ZTE R236
      34
    • LG A190
      13
    • Samsung GT-E3210
      13
    • Nokia 2220 Slide
      11
    • Alcatel OT-706
      18
    • Sony Spiro W100
      27
    • Alcatel OT-806
      42
    • LG GS-290
      5
    • Nokia C2-02
      64
    • Samsung S3850 Corby II
      42


Recommended Posts

Πολυ ωραια κινηση απο το team του myphone. Μπραβο παιδια.

 

Εχω το LG A180 (σαν το Α190 αλλα με μια SIM) και πραγματικα η μπαταρια του κραταει 2+ εβδομαδες. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ! :lol:

 

Φυσικα ψηφισα το Νοκια γιατι απλα ειναι πανεμορφο και σε κανει να απορεις γιατι κανουν τα superphones των 600+ ευρω τοσο απροσωπα.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Link to comment
Share on other sites

Γιατί απουσιάζουν κινητά της Motorola όπως το Gleam ή το Wilder; Και τα δύο στοιχίζουν κάτω από 100 ευρώ, το ένα είναι σχεδιαστικά όμορφο και clamshell ενώ το άλλο είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.
Link to comment
Share on other sites

Γιατί απουσιάζουν κινητά της Motorola όπως το Gleam ή το Wilder; Και τα δύο στοιχίζουν κάτω από 100 ευρώ, το ένα είναι σχεδιαστικά όμορφο και clamshell ενώ το άλλο είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

 

Μόνο σε 10 καταλήγει ο συντάκτης κάθε φορά. ΠΑΝΤΑ θα λείπουν κάποια, γιαυτό και λέμε «το myPhone.gr προτείνει». Τα 2 που αναφέρεις ΔΕΝ αποτελούν στην παρούσα στιγμή προτάσεις του συντάκτη.

 

Μπορείς όμως εσύ να τα προτείνεις, όπως και έκανες. Μην ρωτάτε λοιπόν διαρκώς γιατί λείπει αυτό, γιατί λείπει εκείνο. 10 συσκευές θα προτείνει ΚΑΘΕ φορά ο εκάστοτε συντάκτης.

 

Εσείς βρίσκεστε εδώ για να επικροτήσετε τις προτάσεις του, ή να αντιπροτείνετε τις δικές σας, εμπεριστατωμένα. Μην ξεχνάτε στην τελική, οτι εδώ ΟΛΟΙ μας, βοηθάμε μέλη και επισκέπτες στο να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ το καλύτερο δυνατό κινητό, για τα λεφτά που ψάχνει ο καθένας. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Nokia C2-02 και Alcatel Ot - 806 από 'μένα! Το C2- 02, για το series 40 και το απίστευτα όμορφο σχέδιο που παίζει να συνδυάζει την πρακτικότητα στο έπακρο ( απλό πληκτρολόγιο, οι smsάκηδες θα με καταλάβουν ;) + touch ) και το ot - 806,για το qwerty και το wifi του. :) Edited by mr_47
Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Spiro - προλβηματικο οσο δεν παει, αλκατελ πολυ καλη συσκευη απο αποψη τιμης/ χαρακτηριστικων αλλα σερνεται, και εχει χαλια κατασκευη. Το νοκια εαν η τιμη του ηταν 20-30Ε πιο κατω ναι θα ηταν ανταγωνιστικο αλλα με την διπλασια τιμη και χωρις wfi δεν νομιζω να αξιζει, πληρωνεις μονο την εμφανιση. Corby, τα χει ολα και σε πολυ καλη τιμη, κατασκευη, wifi, μεγαλη οθονη, και πηγαινει αρκετα γρηγορα . Σιγουρα το corby χωρις δευτερη σκεψη
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα
Link to comment
Share on other sites

κατι με series 40 (στην προκειμενη το C2-02) .

Ειναι μακραν το καλυτερο λειτουργικο για feature phones και θυμιζει και λιγο απο Symbian.

 

τωρα, σε ακομη χαμηλοτερες τιμες, πιστευω το Χ1-01 (S30) ειναι η απολυτη προταση.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

σαν κλασσικος νοσταλγος "νοκιακιας" αν ηταν να αγορασω καποιο θα διαλεγα το C2-02! Δεν θα με ενοιαζαν ουτε τα 100 ευρω ουτε το βαρος ουτε η ελειψη Wifi. Θα χαιρομουν που θα ειχα ενα old school slide nokia κινητο στην τσεπη μου.

 

Παρ'ολα αυτα αποφασισα να ψηφισω αντικειμενικα και νομιζω πως το corby 2 ειναι μακραν το καλυτερο σε αυτη την κατηγορια.

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Link to comment
Share on other sites

Αν και με την Alcatel ποτέ δεν τα είχα καλά, κυρίως λόγω ποιότητας υλικών, εντούτοις το OT-806 μ'έχει εντυπωσιάσει αρκετά κυρίως για την τιμή σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει. Θεωρώ οτι έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης - τιμής, οπότε και δίνω την ψήφο μου.
...everything can happen...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...