steliosk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Που στο βγάζει αυτό φίλε μου; στις ρυθμίσεις; στο zune το ειδα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Οποία σου βγάζει είναι η τελευταία.... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ελπίζω με την 7.8 να μπορείς να δέχεσαι ειδοποιήσεις ενώ η οθόνη είναι κλειστή.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ελπίζω με την 7.8 να μπορείς να δέχεσαι ειδοποιήσεις ενώ η οθόνη είναι κλειστή.. αντε να δουμε ποτε θα μας την δωσουν....:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πως γινετε να με χρεωνει data ενω εχω συνδεθει μει wifi?Παιζει καμια ρυθμιση που απομονωνει τα data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλημερα σας μετα το ς3 μπηκα κι εγω στον πειρασμο να παρω το λουμια 900 φανταστικο εχω πολυ καλες εντυπωσεις ερωτηση : το κινητο ειναι της ΑΤ+Τ απο αμερικη ξεκλειδωτο φυσικα ολα παιζουν αψογα ελληνικο πληκτρολογιο κτλ αλλα εχω ενα θεμα η γλωσσα συστηματος δεν αλλαζει εχει μονο αγγλικα και ισπανικα αν δεν κανω λαθος μπορω με καποιο τροπο να προσθεσω ελληνικα? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλημερα σας μετα το ς3 μπηκα κι εγω στον πειρασμο να παρω το λουμια 900 φανταστικο εχω πολυ καλες εντυπωσεις ερωτηση : το κινητο ειναι της ΑΤ+Τ απο αμερικη ξεκλειδωτο φυσικα ολα παιζουν αψογα ελληνικο πληκτρολογιο κτλ αλλα εχω ενα θεμα η γλωσσα συστηματος δεν αλλαζει εχει μονο αγγλικα και ισπανικα αν δεν κανω λαθος μπορω με καποιο τροπο να προσθεσω ελληνικα? μάλλον θα θέλει διαδικασία για αλλαγή rom που να υποστηρίζει Ελληνική γλώσσα θα σου έλεγα να ρωτούσες σε επισκευές συσκευών διότι αυτή μπορούν και φλασάρουν συσκευές για να μην μπλέκεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Νομιζω οτι γινετε μεσω Zune αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 enjoy http://www.gsmarena.com/here_goes_a__sneak_peak_of_wp_78_on_a_nokia_lumia_900_-news-5149.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αν κατεβασω την παγκοσμια εκδοση (ΡΟΜ) που περιεχει και την ελληνικη γλωσσα μεσα και την περασω θα δουλεψει η θα το κλαιω??? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Έχει προσπαθήσει κανένας να κάνει ασύρματο συγχρονισμό στο 900 η σε οποιοδήποτε wp7 για να μου πει πως γίνεται? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως την ευχή γίνεται !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Πλαίσιο.gr http://img266.imageshack.us/img266/6083/avclub1prosforalumia900.jpg . http://img856.imageshack.us/img856/2126/avclub2prosforalumia900.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Πλαίσιο.gr http://img266.imageshack.us/img266/6083/avclub1prosforalumia900.jpg . http://img856.imageshack.us/img856/2126/avclub2prosforalumia900.th.png Με αυτό το ποστ έχει γίνει χαμός στο γκρουπ του πλαισίου στο Facebook Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 http://www.wpcentral.com/windows-phone-78-update-lumia-900-ready-nokia-servers Ε Ε Ερχεται!!!!! http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/field/image/2012/12/navi%20900.PNG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2012/12/Lumia%20900%2078_0_0.jpg Win Phone 7.8 available through Nokia Care centers for Lumias The Windows Phone 7.8 update for Lumia smartphones is reportedly available through Nokia Care i.e. local store/support centers, scattered throughout the world including parts of Europe and India. According to a number of tips we've received (mostly from India), the anticipated upgrade for those who remain on legacy hardware is available should official support channels be unavailable. Users can simply bring in their phone and have them updated right there by Nokia, even before the "early 2013" date. The new OS is currently resting on Nokia's servers, and is confirmed to be available for the Lumia 900, 800, 710 and 510. It's advised that consumers contact their local Nokia Care centres to see if the 7.8 update is available for your Lumia Windows Phone (you can start by drilling down through Nokia Support). We previously looked at Nokia and Microsoft rolling out the Windows Phone 7.8 update, which later turned out to be limited to just pre-production devices only. We're still impatiently awaiting the notifications to begin trickling through, but at least there are channels for consumers to manually upgrade hardware. http://www.wpcentral.com/windows-phone-78-available-nokia-care-lumia-handsets?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 http://www.wpcentral.com/windows-phone-78-available-nokia-care-lumia-handsets?utm_source=wpc&utm_medium=twitter χρόνια πολλά..αυτό με το κλειδωμένο Bluetooth να μην μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις αρχεία ποτε θα λυθεί ξέρετε? Γιατί ψηνομαι να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 καλημέρα το θέμα με το Bluetooth έχει λυθεί. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 χρόνια πολλά..αυτό με το κλειδωμένο Bluetooth να μην μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις αρχεία ποτε θα λυθεί ξέρετε? Γιατί ψηνομαι να το πάρω οταν βγει η 7.8 θα υποστηριζει το bluetooth sharing Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) εχω στα χερια μου πλεον ενα ασπρο 900ρι, δεν εχω δει πιο ομορφο κινητο! περισσοτερα μετα.. και με το καλημερα σοβαρο προβλημα, δεν μπορω να μιλησω στο τηλεφωνο, οσοι με παιρνουν μου λενε οτι ακουνε τον εαυτο τους πολυ δυνατα μαλιστα (ηχω δηλαδη). Απο οτι ειδα εχει το cancellation mic κοντα στο ακουστικο, αυτο φταιει? υπαρχει καμμια επιλογη να ακυρωσω το cancellation mic? Edited January 11, 2013 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα παιδες. Το Lumia 900 Cyan δεν εχει το clock hub στην 7.8 ? official 7.8. thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σε προσφορά κάτω από τα 300 ευρώ στο πλαίσιο. Καλή προσφορά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 ε 299 ειναι 300 σχεδον :D Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 σημερα εγινα και εγω κατοχος του lumia 900. Απο αυτα που καταλαβα δεν εχει δοθει επισημα η καινουργια αναβαθμιση των windows phone 8, αλλα υπαρχει τροπος να την εγκαταστησουμε. Ειναι ευκολο καποιος να με βοηθησει? θα ηθελα να δω πως μπορω με σιγουρια να βρω ποια rm ειναι το κινητο, πια εκδοση πρεπει να διαλεξω απο το navifix και αν ξερεται (το πιθανοτερο) και πιο ευκολο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MK3 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος του lumia 900. Έχω 2 ερωτήσεις να κάνω προς τους παλιούς κατόχους 1)Το κουμπί της κάμερας είναι λίγο πιο χαλαρό συγκριτικά με αυτά του ήχου και του power ή είναι το ίδιο? (σε εμένα είναι ελάχιστα πιο χαλαρό, ρωτάω μήπως έπεσα σε προβληματική συσκευή) 2)Χρησιμοποιείτε κάποια θήκη για προφύλαξη κινητού-οθόνης? Έχετε να προτείνετε κάποια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 δεν υπαρχει αναβαθμιση σε windowsphone 8, μονο μεχρι 7.8. Το κουμπι ειναι πιο χαλαρο ναι, θηκη οποια βρεις στα λεφτα που θες καλη ειναι. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts