tzehos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Κατά τη γνώμη σου αξίζει, ε; Βλέπω όλοι εδώ το λατρεύουν, και δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω! :lol: Ερώτηση: Πλήρωσες με paypal ή κατά την παράδοση; Στο έφεραν σπίτι ή πήγες και το παρέλαβες στο ταχυδρομείο; πλήρωσα με paypal και μου ήρθε με κουριερ στο σπίτι Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια βρήκα ενα bug της 4.2.2.Όταν Τράβας βίντεο δεν έχει ήχο μετα δεν ξέρω αν διορθώνεται η όχι.Αν ξέρει κανεις να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor106 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια βρήκα ενα bug της 4.2.2.Όταν Τράβας βίντεο δεν έχει ήχο μετα δεν ξέρω αν διορθώνεται η όχι.Αν ξέρει κανεις να μου απαντήσει. mina_kriti εμενα παιζει ηχο στην 4,2,2 και με 1,5ghz εβγαλε σκορ στο antutu 10.356. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Με ποια rom όμως;aokp,cm,pacman? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) παιδιά πέρασα από το http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html την παρακάτω έκδοση Jelly Bean+EMUI1.5 Version Number: U9200-EM-UMTS-V100R00G411D00B315 αλλά παρατήρησα ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Έχει δοθεί κάποια λύση σε αυτά ή να κάνω downgrade? Edited August 28, 2013 by tzehos Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor106 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Με ποια rom όμως;aokp,cm,pacman? την cm. 10.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Στο Expansys έχει 200€ ! :) Δεν υπολογισες τα μεταφορικα 13+ ,τελικη τιμη ~ 224ευρω .. Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) geor 106: Cm 10.2 απ οτι ξέρω είναι android 4.3 και δεν λειτουργεί bluetooth και gps.σωστα;κατα τα αλλά; Edited August 28, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια πως μπορω να χρησιμοποιησω το Ρ1 ως gps χωρις συνδεση στο ιντερνετ? γινεται? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor106 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 geor 106: Cm 10.2 απ οτι ξέρω είναι android 4.3 και δεν λειτουργεί bluetooth και gps.σωστα;κατα τα αλλά; sorry mina_kritis 10.1 τρεχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ποια εκδοση απο όλες όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 παιδιά πέρασα από το http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html την παρακάτω έκδοση Jelly Bean+EMUI1.5 Version Number: U9200-EM-UMTS-V100R00G411D00B315 αλλά παρατήρησα ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Έχει δοθεί κάποια λύση σε αυτά ή να κάνω downgrade? https://mega.co.nz/#!cJphCIJI!U35vthABkzh79SIzV5YT_h5Y1QkNTZFWDaqPwF0Lbrs emotion 1.6 με διορθωμένα bugs + ραδιόφωνο. προσαρμογή της κινέζικης έκδοσης 704 με gapps Εγκατάσταση από recovery. δουλεύει άψογα (καλό είναι να μπει πληκτρολόγιο swype ή κάτι αντίστοιχο) και με μηδενικό lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τωρα μου έρχεται να σε ρωτήσω "στην μάνα σου το πες;;; :D" αφού κατεβάσω το αρχείο κάνω ότι έκανα και την προηγούμενη φορά ; γιατί εκεί με τα κινέζικα κτλ σε έχασα... Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τωρα μου έρχεται να σε ρωτήσω "στην μάνα σου το πες;;; :D" αφού κατεβάσω το αρχείο κάνω ότι έκανα και την προηγούμενη φορά ; γιατί εκεί με τα κινέζικα κτλ σε έχασα... γίνεται εγκατάσταη όπως όταν βάζεις custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 https://mega.co.nz/#!cJphCIJI!U35vthABkzh79SIzV5YT_h5Y1QkNTZFWDaqPwF0Lbrs emotion 1.6 με διορθωμένα bugs + ραδιόφωνο. προσαρμογή της κινέζικης έκδοσης 704 με gapps Εγκατάσταση από recovery. δουλεύει άψογα (καλό είναι να μπει πληκτρολόγιο swype ή κάτι αντίστοιχο) και με μηδενικό lag Εύκολα την περασες την 1.6? Έχω την 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εύκολα την περασες την 1.6? Έχω την 1.5 ναι, καμία δυσκολία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ναι, καμία δυσκολία Μήπως μπορείς να μου πεις την διαδικασία? Σε ποιά Γλώσσα είναι? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 https://mega.co.nz/#!cJphCIJI!U35vthABkzh79SIzV5YT_h5Y1QkNTZFWDaqPwF0Lbrs emotion 1.6 με διορθωμένα bugs + ραδιόφωνο. προσαρμογή της κινέζικης έκδοσης 704 με gapps Εγκατάσταση από recovery. δουλεύει άψογα (καλό είναι να μπει πληκτρολόγιο swype ή κάτι αντίστοιχο) και με μηδενικό lag Σε ευχαριστω πολυ για αυτο. θα την περασω το βράδυ.γιατι αν.περιμενω την global εκδοση το κοβω καλα Χριστούγεννα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σε ευχαριστω πολυ για αυτο. θα την περασω το βράδυ.γιατι αν.περιμενω την global εκδοση το κοβω καλα Χριστούγεννα.. Φίλε μπορείς μήπως μόλις την περάσεις , να μου δώσεις έναν οδηγό με τα προγράμματα που χρειάζεται να κατεβάσω και πως θα την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411958 Τελευταία έκδοση Cyanogen CM10.2 (JB4.3) και μοναδική 4.3 που κυκολοφορεί για το P1. Το build είναι χτεσινό από μένα και το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δουλέψει είναι το bluetooth.Σχόλια και απορίες απαντώ κυρίως στο xda.Όποιος ενδιαφέρεται ας την κατεβάσει να την δοκιμάσει.Αν ψάξει σε προηγούμενα posts θα βρει και οδηγό του που και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigilos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά διάβασα σχεδον όλο το topic που αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο ομολογώ ότι ειναι μια συσκευή που αξίζει και μάλλον θα αποκτήσω μία μιας και η τιμή της τώρα είναι γύρω στα 130 ε. Εχει κανείς άποψη η συσκευή τώρα βγαίνει απο την εταιρία με αποσπόμενη μπαταρία η είναι μοντέλο κινέζικο;με όλα αυτά που διάβασα πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση κάποιας rom. http://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-Ascend-P1-LTE-Android-4G-LTE-Phones-Dual-Core-1-5GHz-Android-OS-4/1118886731.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Προσοχη αυτο ειναι η lte εκδοση, αυτο με τον s4 επεξεργαστη. Καλα χαρακτηριστικα αλλα οχι το ιδιο τηλεφωνο. Δεν εχει υποστηριξη απο xda και δεν μπορεις να βαλεις τις ρομ του p1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigilos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα την πάταγα σίγουρα.Οπότε ψάχνω οχι την lte έκδοση.Δεν παίρνει ούτε την oficial jelly bean me to emotion 1.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Νομιζω οχι. Δεν εχει βγει καμια ρομ γιαυτο εκτος απο την official ics δυστυχως, γιατι κατα τ αλλα εχει σουπερ χαρακτηριστικα. Το ψαχνω κι εγω για το p1 και αυτο εχω συμπερανει απο αυτα που εχω διαβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigilos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Νομιζω οχι. Δεν εχει βγει καμια ρομ γιαυτο εκτος απο την official ics δυστυχως, γιατι κατα τ αλλα εχει σουπερ χαρακτηριστικα. Το ψαχνω κι εγω για το p1 και αυτο εχω συμπερανει απο αυτα που εχω διαβασει. Ευχαριστώ ψάχνομαι τον τελευταίο καιρο για κάποιο smart και έχω καταλήξει σε αυτήν tην εταιρεία και στην lenovo τα χαρακτηριστικά του P1 μ αρέσουν και μάλλον θα το πάρω λιγο με την μπαταρία που δεν μπορώ να του βάλω μία εφεδρική μου την σπαει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts