Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα, αλλά έχω μια απορία:

πώς μπορώ να κλείσω τον ήχο της κάμερας και της φωτογραφικής μηχανής??

έχω δοκιμάσει τα πάντα. ακούγεται ακόμα και στο φουλ αθόρυβο!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:help:Με την καινούρια αναβαθμιση ξανα ρωταω η μπαταρια πως πάει παιδες;;; Ειμαι σε φασει να το κανω ή να μην το κανω, φοβάμαι μήπως κρατάει λιγοτερο η μπαταρια σε σχεση με αυτη που φοραω τωρα την Β229..Και κατι ακομη,απο τ βλεπω στο βιντεο κανει back up και τα κραταει ολα σωστα;:shock: ευχαριστω :clap:
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

παιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα, αλλά έχω μια απορία:

πώς μπορώ να κλείσω τον ήχο της κάμερας και της φωτογραφικής μηχανής??

έχω δοκιμάσει τα πάντα. ακούγεται ακόμα και στο φουλ αθόρυβο!

Ο ηχος της καμερας κλεινει μονο στο emotion ui 1.0 που εδωσε πριν λιγες μερες η huawei.

:help:Με την καινούρια αναβαθμιση ξανα ρωταω η μπαταρια πως πάει παιδες;;; Ειμαι σε φασει να το κανω ή να μην το κανω, φοβάμαι μήπως κρατάει λιγοτερο η μπαταρια σε σχεση με αυτη που φοραω τωρα την Β229..Και κατι ακομη,απο τ βλεπω στο βιντεο κανει back up και τα κραταει ολα σωστα;:shock: ευχαριστω :clap:

Δεν πρεπει να υπαρχει διαφορα στην μπαταρια κ αν υπαρχει δεν ειναι εμφανη αρκετα ετσι ωστε να ειναι αξιοσημειωτη.Ναι τα κραταει ολα κ στην καρτα μνημης σε μενα δεν μου διεγραψε τιποτα αν κ ειχα κανει ενα backup τα αρχεια μου.

Ο ηχος της καμερας κλεινει μονο στο emotion ui 1.0 που εδωσε πριν λιγες μερες η huawei.

Δεν πρεπει να υπαρχει διαφορα στην μπαταρια κ αν υπαρχει δεν ειναι εμφανη αρκετα ετσι ωστε να ειναι αξιοσημειωτη.Ναι τα κραταει ολα κ στην καρτα μνημης σε μενα δεν μου διεγραψε τιποτα αν κ ειχα κανει ενα backup τα αρχεια μου.

Εισαι ωραιος..κερνάω καφέ.χαχαχα..:thanks:

Λογικο δεν ειναι να μην τους εχει αν δεν τους εχεις περασει?Στο αρχειο που κατεβαζεις ειναι μεσα αυτοι οι φακελοι,τους κανεις αντιγραφη στην καρτα κ μετα ξεκινας την αναβαθμιση.

τους περασα τους φακελους, τους μετονομασα οπως λεει το βιντεο, αλλα παλι γραφει failed στην διαδικασια. :mad: δυστυχως. any ideas παιδες?

να προσθεσω οτι οι θηκες που κανει δωρο η εταιρεια, ειναι 5 αν περασεις απο τα γραφεια τους και αν τις στειλουν ταχυδρομικα, σου στελνουν λιγοτερες λογω εξοδων. και ειναι πολυ ποιοτικες σε σχεση με αυτο που περιμενα (οντας τσαμπα).

Edited by jimmyop

στη φαση που κανει μπακ απ επιλεγει 3 αρχεια το ενα απο αυτα δεν το εχω ειναι το: com.android.calculator2.huawei πειραζει?ή

πρεπει να τα επιλεξω ολα τα αρχεια μου και να τα κανω μπακ απ,γιατι τα χρειαζομαι!

Edited by stiv1

έχω ως ρύθμιση πληκτρολογίου τη "μέθοδο εισαγωγής της HUAWEI"

επί 1 μήνα προσπαθώ να βάλω πληκτρολόγιο 4Χ3 αλλά δε μπορώ.

μέχρι που χθες κατά λάθος μπήκε 4Χ3 στα αγγλικά μόνο!!!

στα ελληνικά παράμενει το QWERTY, δηλαδή ;ςΕΡΤΥ.

πώς γίνεται αυτό?? μπορώ να κάνω και τα ελληνικά 4Χ3??

μου είναι αδύνατο να γράφω σε QWERTY

Ενταξει σαν πρωτη εντυπωση μου φαινεται καλη η αναβαθμιση. Πρεπει να το συνηθίσω γιατι πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο. Περιμενω να φορτιση για να το επεξεργαστω:food:

Παρατηρησα τον ηχο του κλειδωματος και ξεκλειδωματος δε με δουλευει. Σε εσας δουλευει;;

Καλησπέρα, έχω το p1 1,5 μήνα τώρα και από ότι βλέπω έχω την πιο παλιά έκδοση (b102), και θα ήθελα να το κάνω αναβάθμιση σε κάποια πιο νέα έκδοση χωρίς φυσικά να το κάνω ροοτ το κινητό. Όποιος μπορεί να μου εξηγήσει πως να το κάνω θα το εκτιμούσα πολύ εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα ώστε να μην επιβαρύνω το νήμα. Ευχαριστώ

ΥΓ: δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση ότι δεν έχω αγοράσει sd κάρτα επιπλέον.

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Tέλεια! :)

Μπορείς επίσης να μπείς στο http://www.swype.com και να ακολουθήσεις οδηγίες για το πώς να κατεβάσεις δωρεάν το καινούργιο Swype που είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο! Τέλειο Τ9, τέλεια πληκτρολόγηση με swiping και τέλεια φωνητική πληκτρολόγηση στα Ελληνικά! Εσύ μιλάς...αυτό γράφει!

Όντως έτσι είναι..και εγώ από την αρχή έχω το swype και είναι τέλειο και πανέμορφο ιδίως με το θέμα 'Ερμής' που έχω επιλέξει..μαύρο μαύρο :p

giotavan: Βεβαίως και μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση.

Τελικά δεν κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση. Μετά την μετονομασία κάνω upgrade sd card και μου βγάζει fail. Επίσης μου λείπει το com.android.calculator2.huawei , δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Τελικά δεν κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση. Μετά την μετονομασία κάνω upgrade sd card και μου βγάζει fail. Επίσης μου λείπει το com.android.calculator2.huawei , δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Οχι δεν παιζει ρολο και εγω δεν το βρηκα αυτο το αρχειο και μου εγινε κανονικά η εγκατάσταση.

στο αρχειο pdf με τις οδηγιες για την αναβαθμιση λεει οτι ειναι για τις εκδοσεις απο β218 και β219. εμενα το κινητο μου λεει Β104. ισως γι αυτο δεν πετυχαινει η αναβαθμιση και σε μενα και στον φιλο πιο πανω. παντως απο την HUAWEI στο facebook, μου ειπαν οτι υπαρχει κινδυνος με την εγγυηση, γιατι επισημα δεν εχουν βγαλει καποια αναβαθμιση.

Οχι δεν παιζει ρολο και εγω δεν το βρηκα αυτο το αρχειο και μου εγινε κανονικά η εγκατάσταση.

Μήπως να φλασάρω το αρχείο update.app?

στο αρχειο pdf με τις οδηγιες για την αναβαθμιση λεει οτι ειναι για τις εκδοσεις απο β218 και β219. εμενα το κινητο μου λεει Β104. ισως γι αυτο δεν πετυχαινει η αναβαθμιση και σε μενα και στον φιλο πιο πανω. παντως απο την HUAWEI στο facebook, μου ειπαν οτι υπαρχει κινδυνος με την εγγυηση, γιατι επισημα δεν εχουν βγαλει καποια αναβαθμιση.

Το διάβασα κι εγώ αλλά δεν νομίζω πως παίζει ρόλο τελικά αφού κάτοχοι με Β103 αναβάθμισαν. Πάντως κάποιος που ρώτησε στο site, από όπου κατεβάζουμε το rar, του απάντησαν πως η Β104 είναι under test!!! Μάλλον θα περιμένω official rom η θα ρουτάρω...

Βγηκε και Emui 1.5 JellyBean Alpha.

http://m.facebook.com/Huaweiemui?id=144202112387346&_rdr

Εγινε η αναβαθμηση σε Emui 1.5 JB εγινε και root, κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

Edited by balnik

Βγηκε και Emui 1.5 JellyBean Alpha.

http://m.facebook.com/Huaweiemui?id=144202112387346&_rdr

Αντε να δουμε πως θα την περασουμε κ αυτην χαχα..:baby:

Οι Β102, Β103, Β104 και Β105 είναι βορειοευρωπαϊκές και θα έπρεπε να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Μυστήριο! :confused:

Μόλις διάβασα ένα σχόλιο στην σελίδα του emotion ui στο facebook από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα και αυτό που έκανε ήταν να φλασάρει πρώτα το ρώσικο και ύστερα το ευρωπαϊκό. Θα το δοκιμάσω αύριο!!!

Ξερει κανείς πως μπορω να την επαναφερω στην προηγούμενη εκδοση Β229?? εστω καποιο link ωστε να με βοηθήσει!

κατέβασα από κάποια φόρουμ και σίτε τις εκδόσεις U9200-1-V100R001C185B103 και U9200-1-V100R001C185B105 (έχω την U9200-1-V100R001GBRC00Β102) άμα την βάλω στην sd κάρτα που έχει το κινητό γιατί δεν έχω πάρει έχτρα και πατήσω αναβάθμιση λογισμικού θα αναβαθμιστώ στις πιο νέες επίσημες εκδόσεις σωστά???
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

• The title was changed to Huawei Ascend P1