Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο τηλεφωνο μου εχω sandisk 32 gb cl10 κ σε διαβεβαιωνω οτι λειτουργει μια χαρα.Οποτε μαλλον φταιει η καρτα.

Ευχαριστώ......:cry: αντε να τη στείλουμε πισω στην ταϊβαν τωρα.:wacko:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα κ τις θήκες που μου εστειλε η Huawei.

Πλακα εχουν & η μαυρη κανει πολυ ωραιο το κινητο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ

Σήμερα παρέλαβα κ τις θήκες που μου εστειλε η Huawei.

Πλακα εχουν & η μαυρη κανει πολυ ωραιο το κινητο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ

Ισχυει κ γω την μαυρη φοραω.Να σε ρωτησω η δευτερη απο τα αριστερα ειναι κιτρινη η λαχανι?

ειναι πολυ σοβαρο αυτο με το βιντεο...με αλλη εφαρμογη lgcamera μπορεις να τραβηξεις βιντεο δοκιμασες?

Με lgcamera η εγγραφή 1080p δουλεύει κανονικότατα.

Ισχυει κ γω την μαυρη φοραω.Να σε ρωτησω η δευτερη απο τα αριστερα ειναι κιτρινη η λαχανι?

Να σου πω την αλήθεια,ουτε Πράσινη ουτε λαχανι, ουτε πράσινο ανοιχτο ειναι.καπως φωσφοριζει περιεργα χεχε κιτρινη παντως οχι δεν Είναι.

Εβαλα για δοκιμη go launcher ex πολυ καλο,αλλα μιτ άδειασε τη μπαταρια για πλακα,που να ανοίξω κ wifi δλδ αντε γεια. Συμβαινει κ σε σας? Η θελει καμια ρυθμιση ?

Εβαλα για δοκιμη go launcher ex πολυ καλο,αλλα μιτ άδειασε τη μπαταρια για πλακα,που να ανοίξω κ wifi δλδ αντε γεια. Συμβαινει κ σε σας? Η θελει καμια ρυθμιση ?

Μουφαααα...Το εβαλα και εγω,ουτε 5 λεπτα δεν το κρατησα.:blink:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Παιδες θελω την βοηθεια σας!!!!!!Ειμαι και γω χαρουμενος κατοχος του κινητου εδω και 3 βδομαδες.

Αλλα ομως σημερα αρνειται να παρει τηλεφωνο. Δλδ παω περνω τον αριθμο παταω το πρασινο κουμπι για κληση και με βγαζει στη home screen ή ανοιγει καμια εφαρμογη και λαγκαρει.

Επισης μερικες φορες περνει το τηλρφωνο μετα απο 3 -5 λεπτα.

Πηγα στην wind και με ειπαν οτι ειναι ιος.... (?) τι να κανω?

HELP

Παιδες θελω την βοηθεια σας!!!!!!Ειμαι και γω χαρουμενος κατοχος του κινητου εδω και 3 βδομαδες.

Αλλα ομως σημερα αρνειται να παρει τηλεφωνο. Δλδ παω περνω τον αριθμο παταω το πρασινο κουμπι για κληση και με βγαζει στη home screen ή ανοιγει καμια εφαρμογη και λαγκαρει.

Επισης μερικες φορες περνει το τηλρφωνο μετα απο 3 -5 λεπτα.

Πηγα στην wind και με ειπαν οτι ειναι ιος.... (?) τι να κανω?

HELP

Αν ειναι ιος κανε τα παρακατω..(δεν εχεις να χασεις και τιποτα)Αν και πολυ σπανιο μου φαινεται να κολισεις ιο σε ανδροιδ...

Μέθοδος 1 - Εγκατάσταση λογισμικού Mobile Antivirus

Το παρακάτω είναι η λίστα των δωρεάν κινητό λογισμικό προστασίας από ιούς. Το λογισμικό προστασίας από ιούς, θα αφαιρέσετε τον ιό, αλλά και την πρόληψη του ιού μολύνουν από το κινητό σας τηλέφωνο.

Αvast! Mobile Security

Lookout Mobile Security

AVG Mobilation

Dr.Web για το Android

Μέθοδος 2 - Επαναφορά τηλέφωνο Android στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Εάν η εφαρμογή προστασίας από ιούς δεν αφαιρέσετε τον ιό, θα πρέπει να επαναφέρετε το Android τηλεφώνου σας στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Αυτό θα διαγράψει όλα τα προσωπικά δεδομένα και τις εφαρμογές σας από το τηλέφωνο, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σημαντικά δεδομένα σας ειναι αποθηκευμενα καπου αλλου

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

παιδια εκανα το κινητο ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο διαχειρηστη αλλα οταν παω να κανω μεταφορα εφαρμογων στην sd δεν με αφηνει,το ξανατρεξα παλι αλλα τπτ,πως μπορω να το κανω απεκατασταση πληρως του διαχεριστη?

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο. επιπλεον εχει κιαλλα προβληματα.... Η μπαταρια του τελειωνει κατευθειαν ακομα και οταν δεν το χρησιμοποιω... Την ωρα σε καθε εφαρρμογη την λεει διαφορετικα. Λαγκαρει πολυ. Σκεφτομαι πολυ να το αλλαξω με το Ace 2 σε περιπτωση που μου πουνε πληρωσω για να μου το διορθωσουν. Ειναι φανερο οτι εχει σημαντικο προβλημα η συσκευη. ενω ομως για 3 εβδομαδες δεν μου εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ...

Το Scrolling επισης εχει πολυ LAG....

Δεν ξερω τι φταιει.... Αλλα ψιλοτσαντιστηκα. Ηθελα να παρω τηλεφωνο φιλο για ενα σηματικο θεμα και δεν μπορουσα. Το θεμα ειναι οτι ειναι καινουργιο κινητο. Ημουνα ευχαριστημενος στην αρχη αλλα τωρα μου εβγαλε αυτα. Ειχα 4 κινητα Samsung πριν και κανενα τους δεν με εβγαλε προβλημα. Μαλλον θα ξαναπαω πισω στη Samsung

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο. επιπλεον εχει κιαλλα προβληματα.... Η μπαταρια του τελειωνει κατευθειαν ακομα και οταν δεν το χρησιμοποιω... Την ωρα σε καθε εφαρρμογη την λεει διαφορετικα. Λαγκαρει πολυ. Σκεφτομαι πολυ να το αλλαξω με το Ace 2 σε περιπτωση που μου πουνε πληρωσω για να μου το διορθωσουν. Ειναι φανερο οτι εχει σημαντικο προβλημα η συσκευη. ενω ομως για 3 εβδομαδες δεν μου εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ...

Δεν ξερω τι φταιει.... Αλλα ψιλοτσαντιστηκα. Ηθελα να παρω τηλεφωνο φιλο για ενα σηματικο θεμα και δεν μπορουσα. Το θεμα ειναι οτι ειναι καινουργιο κινητο. Ημουνα ευχαριστημενος στην αρχη αλλα τωρα μου εβγαλε αυτα. Ειχα 4 κινητα Samsung πριν και κανενα τους δεν με εβγαλε προβλημα. Μαλλον θα ξαναπαω πισω στη Samsung

Έκανες αυτά που είπε ο φίλος παραπάνω ή από μόνος σου λες 'Δεν είναι αυτό'? Ρωτάω γιατί και τα άλλα προβλήματα που λες, κάλλιστα θα μπορούσαν να οφείλονται σε ιό είτε σε κόλλημα που έχει φάει και να λυθούν με αυτές τις 2 κινήσεις..Εάν δεν λυθούν τα προβλήματα, τότε service.. Εγγύηση λογικά έχεις..

Κάποια εφαρμογή θα στην έκανε την δουλειά πιθανότατα. Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων που σου είπε ο φίλος και δες αν θα εξαλειφθούν τα προβλήματα. Αλλιώς επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία και άσε τι σου λένε στην wind. Κινητό 20 ημερών δεν είναι λογικό να κάνει τέτοια πράγματα κι ενώ μέχρι τώρα δούλευε ρολόι. Είναι καθαρά θέμα software. Προσπάθησε να θυμηθείς πότε άρχισε να στο κάνει και αν έκανες κάτι συγκεκριμένο πιο πριν.

Ναι παιδες μου.. Μια εφαρμογη την εκανε την δουλεια... Πηγα σε εναν φιλο μου που ξερει πολυ καλα απο android smartphones και εβαλε στο ματι το Single MP3 Donwloader.. Λογικα με λεει κατεβασες καποιο τραγουδι που να ειχε κατι μεσα...Και οντωςτωρα που το ξανασκεφτηκα σιγουρα ειναια αυτο γτ πριν μου βγαλει τα συμπτωματα ειχα κατεβασει 5 τραγουδια απο κει... Γτ αποκλειεται απο αλλη εφαρμογη διοτι ειχα πασθγνωστα games οπως AB, Fruit Ninja, Temple Run...

Και μερικες εφαρμογες σαν το Skype κτλ.

Παντως ευτυχως με το format εγινε κομπλε... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας... :D

Ναι παιδες μου.. Μια εφαρμογη την εκανε την δουλεια... Πηγα σε εναν φιλο μου που ξερει πολυ καλα απο android smartphones και εβαλε στο ματι το Single MP3 Donwloader.. Λογικα με λεει κατεβασες καποιο τραγουδι που να ειχε κατι μεσα...Και οντωςτωρα που το ξανασκεφτηκα σιγουρα ειναια αυτο γτ πριν μου βγαλει τα συμπτωματα ειχα κατεβασει 5 τραγουδια απο κει... Γτ αποκλειεται απο αλλη εφαρμογη διοτι ειχα πασθγνωστα games οπως AB, Fruit Ninja, Temple Run...

Και μερικες εφαρμογες σαν το Skype κτλ.

Παντως ευτυχως με το format εγινε κομπλε... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας... :D

;)

Τελος καλο,ολα καλα και λιγο προσοχη στο τι κατεβαζουμε

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Χθες το βράδυ τράβηξα 2 φωτογραφίες από κοντινή απόσταση στην παρέα μου σε σκοτεινό μέρος και βγήκαν με κόκκινα μάτια ενώ η επιλογή για μείωση των κόκκινων ματιών ήταν ενεργοποιημένη..Έτσι βγάζει κανονικά? Με κόκκινα μάτια? Ή φταίει που ήταν σε κοντινή απόσταση? (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ρωτάω γιατί το προηγούμενό μου κινητό ήταν ένα Samsung Pixon Μ8800 με 8Mp κάμερα και ποτέ δεν έβγαλε νυχτερινή φωτογραφία με κόκκινα μάτια. Edited by magiktigra

Το κινητό είναι τέλειο απ' όλες τις απόψεις. Μόνο δυο παράπονα έχω. Ότι αργεί να συνδεθεί στα δεδομένα μέσω 3G και ότι μου έχει κάνει 3 restart τις δέκα μέρες που το έχω στα χέρια μου. Μία μου το έκανε όταν κατέβασα τις ενημερώσεις στην αρχή και μία όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε 3G και κόλλησε στις ρυθμίσεις. Το κινητό φοράει την Β102, όπως έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου. Επανεκκινήσεις βλέπω δεν έχουν αναφερθεί. Μήπως ευθύνεται η συσκευή μου? Edited by akisthess

Το κινητό είναι τέλειο απ' όλες τις απόψεις. Μόνο δυο παράπονα έχω. Ότι αργεί να συνδεθεί στα μέσω 3G και ότι μου έχει κάνει 3 restart τις δέκα μέρες που το έχω στα χέρια μου. Μία μου το έκανε όταν κατέβασα τις ενημερώσεις στην αρχή και μία όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε 3G και κόλλησε στις ρυθμίσεις. Το κινητό φοράει την Β102, όπως έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου και αναρωτιέμαι αν η αναβάθμιση σε Β229 θα εξαλείψει αυτά τα προβλήματα.

οταν κατεβαζει ενημερωσεις συνηθως κανει ρισταρτ κ αρα μονο μια φορα εκανε ρισταρτ που πρεπει να σε ανησυχει...

οταν κατεβαζει ενημερωσεις συνηθως κανει ρισταρτ κ αρα μονο μια φορα εκανε ρισταρτ που πρεπει να σε ανησυχει...

Δεν σε κατάλαβα φίλε. 2 φορές μου έκανε στην αρχή μαζεμένες και μία τώρα, δεν μπορούσε να συνδεθεί στο 3G και τελικά κόλλησε στις ρυθμίσεις και έκανε restart. Να ανησυχώ ή είναι τα κλασικά κολλήματα του android? Να πω την αλήθεια δεν το έχω δουλέψει αρκετά το κινητό, επειδή δεν αγόρασα ακόμα κάρτα μνήμης και φοβάμαι μήπως μετά με πολλές εφαρμογές αυξηθούν και τα restart.

Χθες το βράδυ τράβηξα 2 φωτογραφίες από κοντινή απόσταση στην παρέα μου σε σκοτεινό μέρος και βγήκαν με κόκκινα μάτια ενώ η επιλογή για μείωση των κόκκινων ματιών ήταν ενεργοποιημένη..Έτσι βγάζει κανονικά? Με κόκκινα μάτια? Ή φταίει που ήταν σε κοντινή απόσταση? (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ρωτάω γιατί το προηγούμενό μου κινητό ήταν ένα Samsung Pixon Μ8800 με 8Mp κάμερα και ποτέ δεν έβγαλε νυχτερινή φωτογραφία με κόκκινα μάτια.

Απαντώ στον εαυτό μου μετά από κάποιες δοκιμές και λέω τη λύση για να μην υπάρχουν κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες..

Τα κόκκινα μάτια εμφανίζονται όταν πέφτει όλο το φως του φλας επάνω τους ξαφνικά και είναι οι κόρες διεσταλμένες..άρα πρέπει πρώτα πάντα να κάνουμε κλικ στην οθόνη (εφόσον θέλουμε να φωτογραφίσουμε πρόσωπο σε απόλυτο σκοτάδι ή αρκετά χαμηλό φωτισμό) για να φωτιστεί το μέρος και να συσταλούν οι κόρες των ματιών και πριν καλά καλά σβήσει το πρώτο φλας, βγάζουμε την φωτογραφία..Και εάν το παρατηρήσετε, στο πρώτο φλας, τα μάτια θα φανούν κόκκινα στα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου όμως αμέσως μετά θα πάρουν το φυσικό τους χρώμα..τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για φωτογραφία..

Αυτά για όσους είχαν την ίδια απορία με μένα. :p

Edited by magiktigra

Απαντώ στον εαυτό μου μετά από κάποιες δοκιμές και λέω τη λύση για να μην υπάρχουν κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες..

Τα κόκκινα μάτια εμφανίζονται όταν πέφτει όλο το φως του φλας επάνω τους ξαφνικά και είναι οι κόρες διεσταλμένες..άρα πρέπει πρώτα πάντα να κάνουμε κλικ στην οθόνη (εφόσον θέλουμε να φωτογραφίσουμε πρόσωπο σε απόλυτο σκοτάδι ή αρκετά χαμηλό φωτισμό) για να φωτιστεί το μέρος και να συσταλούν οι κόρες των ματιών και πριν καλά καλά σβήσει το πρώτο φλας, βγάζουμε την φωτογραφία..Και εάν το παρατηρήσετε, στο πρώτο φλας, τα μάτια θα φανούν κόκκινα στα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου όμως αμέσως μετά θα πάρουν το φυσικό τους χρώμα..τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για φωτογραφία..

Αυτά για όσους είχαν την ίδια απορία με μένα. :p

και σου λέω και το άλλο.. ρε φίλε.. smartphone πήρες... όχι φωτογραφική μηχανή... επομένως μν έχεις τεράστιες απαιτήσεις.. και μν τρελένεσαι...

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Γεια σας παιδια.προτεινετε μου καποια εφαρμογη ή καποιες ρυθμισεις που μπορω να κανω για να μην ειναι οι φωτογραφιες τοσο φωτεινες,ειδικα στα προσωπα και γενικα.ξερω είναι λόγω amoled αλλα μπορει να υπαρχει κατι που να βελτιωνει αυτο το αποτελεσμα που δεν ειναι τόσο αληθινο.

και σου λέω και το άλλο.. ρε φίλε.. smartphone πήρες... όχι φωτογραφική μηχανή... επομένως μν έχεις τεράστιες απαιτήσεις.. και μν τρελένεσαι...

Πρώτον δεν τρελαίνομαι..η ώρα να περνάει.. :p και δεύτερον η 'απαίτησή' μου έγινε σε σύγκριση με το παλιό μου κινητό και απλώς κατάλαβα τι χρειάζεται για να μην βγαίνεις φωτογραφίες με κόκκινα μάτια και το πόσταρα μήπως βοηθηθεί κάποιος άλλος 'συμφορουμίτης'. Ευχαριστώ.

Δεν σε κατάλαβα φίλε. 2 φορές μου έκανε στην αρχή μαζεμένες και μία τώρα, δεν μπορούσε να συνδεθεί στο 3G και τελικά κόλλησε στις ρυθμίσεις και έκανε restart. Να ανησυχώ ή είναι τα κλασικά κολλήματα του android? Να πω την αλήθεια δεν το έχω δουλέψει αρκετά το κινητό, επειδή δεν αγόρασα ακόμα κάρτα μνήμης και φοβάμαι μήπως μετά με πολλές εφαρμογές αυξηθούν και τα restart.

Καλησπέρα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τη χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Με ένα reset πιστεύω δε θα έχεις κανένα θέμα ;)

Καλησπέρα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τη χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Με ένα reset πιστεύω δε θα έχεις κανένα θέμα ;)

Δεν έχω κατεβάσει ούτε μια εφαρμογή πέρα από τις εργοστασιακές γι' αυτό απορώ κι εγώ. Μπορεί να φταίει και η Β102 που φοράω, επειδή είναι αγορασμένο από expansys. Για την καθυστέρηση στην σύνδεση δεδομένων με 3G από 2G ανέφερε κι ένας φίλος που φοράει την Β229 και αυτό είναι που με καίει περισσότερο. Εσένα συνδέεται γρήγορα? Τα restart δεν με απασχολούν τόσο, σαν χρήστης android έχω συνηθίσει!

• The title was changed to Huawei Ascend P1