akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μου είπε ότι περιμένουν στις αποθήκες τους 500+ κομάτια από τα κεντρικά τους στην Αγγλία. Τη ρώτησα αν έχει ελληνικό μενού και μου είπε ότι δεν ξέρει αλλά και να μην έχει μπορείς εύκολα να το περάσεις. Τώρα τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος απ αυτό;!! Επιβεβαιωνω και εγω μολις μιλησα με expansys και μου ειπαν οτι αυτην την στιγμη το P1 δεν υπαρχει στις αποθηκες τους και οτι περιμενουν αυριο 22 του μηνα ενα μεγαλο αποθεμα απο αγγλια οποτε αυριο η μεθαυριο θα φυγουν και οχι σημερα............ :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Επιβεβαιωνω και εγω μολις μιλησα με expansys και μου ειπαν οτι αυτην την στιγμη το P1 δεν υπαρχει στις αποθηκες τους και οτι περιμενουν αυριο 22 του μηνα ενα μεγαλο αποθεμα απο αγγλια οποτε αυριο η μεθαυριο θα φυγουν και οχι σημερα............ :( Μακάρι να το πάρουμε αρκετοί γιατί θα χρειαστούμε -πιστεύω- αλληλοβοήθεια για τη σωστή αξιοποίησή του. Πάντως σε Forum που διάβασα δύσκολα θα βρεις κάποιον με αρνητική γνώμη. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις αλλά στα 253,40€ δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο. Και στο φινάλε δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει μικρότερες ή μεγαλύτερες ελλείψεις. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα σας.. Μόλις το παρήγγειλα από Expansys και εγώ... Στην κατάσταση παραγγελίας μου γράφει "Αναμένεται σε περίπου 5 Ημέρες"...... Άρα μάλλον κάτι παίζει με τη διαθεσιμότητα.. Εκτός και αν είναι εκτίμηση του πότε θα έρθει σε εμένα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μακάρι να το πάρουμε αρκετοί γιατί θα χρειαστούμε -πιστεύω- αλληλοβοήθεια για τη σωστή αξιοποίησή του. Πάντως σε Forum που διάβασα δύσκολα θα βρεις κάποιον με αρνητική γνώμη. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις αλλά στα 253,40€ δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο. Και στο φινάλε δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει μικρότερες ή μεγαλύτερες ελλείψεις. Η αλληθεια ειναι αυτη ολοι το χαρακτηριζουν πολυ γρηγορο με εξαιρετικη αυτονομια και παρα πολυ καλο ντιζαιν.......... αν και μονο το οτι πολυ εμπειροι χρηστες εδω μεσα που εχουν περασει τα παντα απο τα χερια τους το χαρακτηριζουν εξαιρετικο αρκει..............:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα σας.. Μόλις το παρήγγειλα από Expansys και εγώ... Στην κατάσταση παραγγελίας μου γράφει "Αναμένεται σε περίπου 5 Ημέρες"...... Άρα μάλλον κάτι παίζει με τη διαθεσιμότητα.. Εκτός και αν είναι εκτίμηση του πότε θα έρθει σε εμένα...... Σε εμενα παντως γραφει 4 μερες............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Αναβάθμιση σε JB έχει δοκιμάσει κανείς; Εγώ είδα αυτό το άρθρο: http://www.trickytweaks.com/update-huawei-u9200-ascend-p1-to-b508-4-1-1-jelly-bean-emotion-ui.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Αναβάθμιση σε JB έχει δοκιμάσει κανείς; Εγώ είδα αυτό το άρθρο: http://www.trickytweaks.com/update-huawei-u9200-ascend-p1-to-b508-4-1-1-jelly-bean-emotion-ui.html Το είδα αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Είναι η δική του ή καμια custom; Επίσης γνωρίζει κάποιος το sar του , σε κάποια σέλίδα ειδα ότι είναι 0,606 αλλά καλό είναι να το σιγουρέψουμε. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) παιδια δε νομιζω να σβηστέι το ραδιοφωνο χωρις να περάσουμε καμια ROM έτσι΄;απο expansys θα το πάρω.θα έχει fm έτσι; Edited January 21, 2013 by GIORGOSGGGGGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Η Β525 είναι Κινέζικη. Eίναι επίσημη της Huawei με το διαφορετικό EMUI interface. Εχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά και δεν έχει καμία εφαρμογή της Google, δηλαδή, εκτός από όλες τις άλλες, δεν έχει Play Strore! Το όλο πακέτο των gapps (όπως ονομάζονται) φλασάρονται με διαδικασίες ρουταρίσματος και cmw. Ενδιαφέρεστε ακόμη να την περάσετε;;; :p http://cn.ui.vmall.com/emotiondownload.php?type=Ascend%20P1 Συγνωμη φιλε haki τι εννοεις.......οτι αυτα που θα παραλαβουμε απο expansys θα εχουν μεσα κινεζικη rom??...........αφου μας ειπαν οτι προερχονται απο Αγγλια...............:wacko: Edited January 21, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παιδια δε νομιζω να σβηστέι το ραδιοφωνο χωρις να περάσουμε καμια ROM έτσι΄;απο expansys θα το πάρω.θα έχει fm έτσι;παιδια θα μπορούσατε να μου απαντήσετε.αν δεν έχει ράδιο θα ακυρώσς την παραγγελία.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakemjk Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Κάποιες απορίες που θα ήθελα να απαντηθούν από κατόχους. 1.Η δεύτερη κάμερα λειτουργεί για βιντεοκλήσεις ή όχι.(Με skype λειτουργεί; ) 2.Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα μνήμης. Έχει κάποια ασυμβατότητα με κάποιες ή τις βλέπει όλες. Επίσης χρειάζεται να πάρω γρήγορη κάρτα ή και μια class 4 θα κάνει τη δουλειά μου; Δεν παίζω παιχνίδια και αν βάλω κανένα θα είναι της πλάκας και όχι τίποτε βαρύ. Τα 16GB είναι αρκετά ή θα χρειαστεί να πάρω 32GB. 3.Για την εγγραφή 1 λεπτού βίντεο FULL HD πόσα MB καταναλώνει, (περίπου) 4.Αναβαθμίσεις του κινητού από την κοινότητα υπάρχουν;(XDA ή άλλος). Γενικά η Huawei θα το υποστηρίξει καθόλου; 5.Θα ήθελα επιγραμματικά τα "προβλήματα" ή τις δυσλειτουργίες - ελλείψεις του τηλεφώνου. Τα ρωτάω γιατί είναι πρώτη φορά που παίρνω Android και το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι παντελώς άγνωστο σε μένα. Επίσης λόγω της "καλής" οικονομικής κατάστασης τα χρήματα δεν περισσεύουν για να φάμε καμιά πατάτα. Ζητάω συγνώμη για το μακροσκελές post και την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά ως άσχετος είμαι και αγχωμένος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γεια σε όλους! Το κινητό το έχω από αρχές Σεπτέμβρη, δηλαδή 4 μήνες. Και έχουν πέσει στα χέρια μου και εκδόσεις του expansys και από εδώ Ελλάδα. 1. και οι 2 κάμερες λειτουργούν σε βιντεοκλήσεις (και σε skype!) 2. θα πρότεινα class10 να χεις το κεφάλι σου ήσυχο... άλλωστε το να γράφει/παίζει hd video σίγουρα θα απαιτεί κάποια ταχύτητα από την microsd κάρτα... απ ότι έχω καταλάβει, οτιδήποτε μέχρι 32 γίγα είναι συμβατό. 3. 145mb @ 1080p / 100mb @ 720p 4. υπάρχουν, δεν τις έχω δοκιμάσει... προσπάθησα μία φορά rooting με πειραγμένη rom (δεν το χω ξαναδοκιμάσει) κ είχε κολλήσει το κινητό στο boot. μετά ένιωσε με hard reset. 5. το μοναδικό αρνητικό είναι η ενσωματωμένη μπαταρία... στην έκδοση που έρχεται, τόσο από expansys όσο και από ελλάδα, έχει κανονικά ράδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εσείς αυτό το EMUI (emotion UI) της Huawei το ξέρετε; Το έχετε στο κινητό σας; Τι σχέση έχει με αυτό που λένε πως το P1 είναι σχεδόν Stock Android; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Γεια σε όλους! Το κινητό το έχω από αρχές Σεπτέμβρη, δηλαδή 4 μήνες. Και έχουν πέσει στα χέρια μου και εκδόσεις του expansys και από εδώ Ελλάδα. 1. και οι 2 κάμερες λειτουργούν σε βιντεοκλήσεις (και σε skype!) 2. θα πρότεινα class10 να χεις το κεφάλι σου ήσυχο... άλλωστε το να γράφει/παίζει hd video σίγουρα θα απαιτεί κάποια ταχύτητα από την microsd κάρτα... απ ότι έχω καταλάβει, οτιδήποτε μέχρι 32 γίγα είναι συμβατό. 3. 145mb @ 1080p / 100mb @ 720p 4. υπάρχουν, δεν τις έχω δοκιμάσει... προσπάθησα μία φορά rooting με πειραγμένη rom (δεν το χω ξαναδοκιμάσει) κ είχε κολλήσει το κινητό στο boot. μετά ένιωσε με hard reset. 5. το μοναδικό αρνητικό είναι η ενσωματωμένη μπαταρία... στην έκδοση που έρχεται, τόσο από expansys όσο και από ελλάδα, έχει κανονικά ράδιο... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μιας και έχεις πιάσει και το κινητό από expansys ελληνικά έχει μέσα; Οι micro sd που είδα στα 32gb είναι περίπου στα 35€. Αν έχετε υπόψη σας κάτι πιο οικονομικό και λειτουργικό προτείνετε μου. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Εγώ παράγγειλα σήμερα από electroworld microSD στα 32gb αυτή της sandisk που είναι για κινητά και είναι class 10 με κουπόνι κόστισε 29.53 euro. Πήρα και Hands free και άλλα πράγματα όμως και βγήκαν στα 50 ευρό όλα μαζί. Έτσι δεν πλήρωσα και μεταφορικά. Διαφορετικά έχει 3 ευρώ μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή. Στο expansys, αυτή την ίδια την είχε 31 ευρώ. Edited January 21, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μιας και έχεις πιάσει και το κινητό από expansys ελληνικά έχει μέσα; Οι micro sd που είδα στα 32gb είναι περίπου στα 35€. Αν έχετε υπόψη σας κάτι πιο οικονομικό και λειτουργικό προτείνετε μου. Αν ενδιαφερεσαι για 16αρα εγω θα σου προτεινα αυτην την εχω και ειναι εξαιρετικη..... http://www.skroutz.gr/s/376620/Samsung-MicroSDHC-Class-10-16GB.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα παιδες.Αν αγοράσω μεσω paypal το κινητό θα το παραλάβω απο το ταχυδρομείο της περιοχής μου; Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα παιδες.Αν αγοράσω μεσω paypal το κινητό θα το παραλάβω απο το ταχυδρομείο της περιοχής μου; αν αγορασεις με paypal θα επικοινωνησουν μαζι σου και θα σου ζητησουν καποιο λογαριασμο δεη η οτε στο ονομα της διευθυνσης αποστολης για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια σου.......εφοσον δεν εχεις ξαναψωνισει φυσικα.......και θα παραλαβεις απο την γενικη ταχυδρομικη πιθανοτατα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μιας και έχεις πιάσει και το κινητό από expansys ελληνικά έχει μέσα; Οι micro sd που είδα στα 32gb είναι περίπου στα 35€. Αν έχετε υπόψη σας κάτι πιο οικονομικό και λειτουργικό προτείνετε μου. Για κάρτες μνήμης κοίτα στο ebay, είναι αρκέτα πιο φθηνές από Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) αν αγορασεις με paypal θα επικοινωνησουν μαζι σου και θα σου ζητησουν καποιο λογαριασμο δεη η οτε στο ονομα της διευθυνσης αποστολης για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια σου.......εφοσον δεν εχεις ξαναψωνισει φυσικα.......και θα παραλαβεις απο την γενικη ταχυδρομικη πιθανοτατα....... Μου είπαν ότι τα φέρνει η DHL. Οι πληροφορίες που δίνεις πιο πάνω είναι σωστές αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα που πλήρωσα με Paypal. Για κάρτες μνήμης κοίτα στο ebay, είναι αρκέτα πιο φθηνές από Ελλάδα. Δεν είμαι και πολύ της υπομονής και πήγα και πήρα αυτή που από ebay θα την έπαιρνα περίπου 7 ευρώ φθηνότερα αλλά δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα έρθει μιας και το τηλέφωνο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα το πάρω Πέμπτη-Παρασκευή. Σ ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες. Edited January 21, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μου είπαν ότι τα φέρνει η DHL. Οι πληροφορίες που δίνεις πιο πάνω είναι σωστές αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα που πλήρωσα με Paypal. Ευχαριστώ παιδες Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μου είπαν ότι τα φέρνει η DHL. Οι πληροφορίες που δίνεις πιο πάνω είναι σωστές αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα που πλήρωσα με Paypal. παντως κρητη τα φερνει η γενικη ταχυδρομικη απο expansys τωρα αν υπαρχει καποιου ειδους συνεργασια με dhl και ups που συνεργαζεται η expansys .........ναι το βρισκω πιθανον μιας και dhl εξ οσων γνωριζω δεν υπαρχει στην κρητη..............για αλλες περιοχες δεν ξερω.......τι εγινε τους εστειλες τα στοιχεια σου?? γιατι εγω τα εστειλα τους πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν ολα οκ αλλα η παραγγελια μου δεν βλεπω να εχει αλλαξει απο το περιμενουμε στοιχεια.................. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δε θα μπορούσες να το πας σε έκδοση με ραδιόφωνο και να κάνεις export στον υπολογιστή την εφαρμογή(γίνεται αυτό); Τώρα η κορυφαία επιλογή για ROM στο κινητό είναι η B226 με αυτό το apk, ε? Όταν πάρουμε και εμείς τα δικά μας, θα μας βοηθήσεις σαν καλό παιδί που είσαι βήμα βήμα να το κάνουμε και, εμείς έτσι; Ε, φανταστικέ κύριε haki; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Χαχαχα, θα σου στέλνουμε εικόνες από ουισκοβάρελα και παραγεμισμένα ποτήρια μέσω ίντερνετ να παίρνεις μπρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 παντως κρητη τα φερνει η γενικη ταχυδρομικη απο expansys τωρα αν υπαρχει καποιου ειδους συνεργασια με dhl και ups που συνεργαζεται η expansys .........ναι το βρισκω πιθανον μιας και dhl εξ οσων γνωριζω δεν υπαρχει στην κρητη..............για αλλες περιοχες δεν ξερω.......τι εγινε τους εστειλες τα στοιχεια σου?? γιατι εγω τα εστειλα τους πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν ολα οκ αλλα η παραγγελια μου δεν βλεπω να εχει αλλαξει απο το περιμενουμε στοιχεια.................. Τους έστειλα λογαριασμό τηλεφώνου, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον παρέλαβαν. Το status "Κύρια κατάσταση: Αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες Εξήγηση: Απαιτούνται επιπρόσθετες πληροφορίες από μέρους σας για την περαιτέρω επεξεργασία της παραγγελίας σας. Σας έχουμε αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ζητώντας σας περισσότερες πληροφορίες. Εάν δεν λάβατε e-mail, επικοινωνήστε μαζί μας. Αυτή η παραγγελία θα εκκρεμεί μέχρι να λάβουμε περαιτέρω πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν δυσκολίες που ίσως δημιουργούνται." Για να δούμε θα αλλάξει το status αύριο ή θα τους κράξω; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Τους έστειλα λογαριασμό τηλεφώνου, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον παρέλαβαν. Το status "Κύρια κατάσταση: Αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες Εξήγηση: Απαιτούνται επιπρόσθετες πληροφορίες από μέρους σας για την περαιτέρω επεξεργασία της παραγγελίας σας. Σας έχουμε αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ζητώντας σας περισσότερες πληροφορίες. Εάν δεν λάβατε e-mail, επικοινωνήστε μαζί μας. Αυτή η παραγγελία θα εκκρεμεί μέχρι να λάβουμε περαιτέρω πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν δυσκολίες που ίσως δημιουργούνται." Για να δούμε θα αλλάξει το status αύριο ή θα τους κράξω; Ενταξει τα ιδια λεει και μενα.......αυριο εκτος απροοπτου θα το αλλαξουν............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts