ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα του αλλα αυτο που με χαλαει ειναι 4giga μνημη.Δεν πειραζει ομως με root κατι γινεται.. αξιζει δαγκωτα τα χρηματα που κοστιζει.ακομα και στα 350 ευρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 αξιζει δαγκωτα τα χρηματα που κοστιζει.ακομα και στα 350 ευρω. Όταν με το καλό παραλάβεις δες πως πάει σε σύγκριση με το padfone μιας και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Επίσης από περιέργεια γιατί έδωσες το padfone; Τι δεν σε ικανοποίησε; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lary7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για B-stock τι αποψη έχετε? Με ψηνει σαν προσφορα αλλα αναρωτιεμαι αν εχουν εγγυηση ή το περνεις οπως είναι. http://www.expansys.com.gr/b-stock-huawei-ascend-p1-eu-black-239673/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 εξαιρετικη η προσφορα του καταστηματος. ρωτησε κανεις τι παιζει με εγγυηση? θα ρωτησω κι εγω, αλλα επειδη ερχεται κυριακη, λογικα παει για δευτερα η απαντηση. :lol: αν μιλαμε για ευρωπαικη συσκευη, αρα και 100% εγγυηση, τοτε προχωρω στη παραγγελια. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Προχωρησα την αγορα να δω τη παιζει και ζηταει κωδικο κουπονιου,ξερει κανεις τ παιζει? Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Προχωρησα την αγορα να δω τη παιζει και ζηταει κωδικο κουπονιου,ξερει κανεις τ παιζει? Το κουπονι ειναι (προαιρετικό) για εκπτωση...Αν βρεις καπου το βαζεις και εχεις μειωση στην τιμη. Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα καποιο που να δουλευει αν βρει καποιος ας πει. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για B-stock τι αποψη έχετε? Με ψηνει σαν προσφορα αλλα αναρωτιεμαι αν εχουν εγγυηση ή το περνεις οπως είναι. http://www.expansys.com.gr/b-stock-huawei-ascend-p1-eu-black-239673/ 3.5 Προϊόντα Β' διαλογής Το προϊόντα Β' διαλογής (B-stock) δεν είναι καινούρια και διατίθενται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας ("first-come, first served"). Τα προϊόντα αυτά πωλούνται ως έχουν. Μερικά αξεσουάρ, όπως καλώδια, οδηγοί, CD και οδηγίες χρήσης, μπορεί να λείπουν. Η συσκευασία μπορεί να είναι ουδέτερη ή η γνήσια ανακατασκευασμένη από τον κατασκευαστή/προμηθευτή. Η κατάσταση κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα περιγραφής του είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά. Αν η κατάσταση του προϊόντος δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή ή αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 1768202 ή μέσω e-mail στο info@expansys.com.gr http://www.expansys.com.gr/terms/ Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lary7 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 3.5 Προϊόντα Β' διαλογής Το προϊόντα Β' διαλογής (B-stock) δεν είναι καινούρια και διατίθενται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας ("first-come, first served"). Τα προϊόντα αυτά πωλούνται ως έχουν. Μερικά αξεσουάρ, όπως καλώδια, οδηγοί, CD και οδηγίες χρήσης, μπορεί να λείπουν. Η συσκευασία μπορεί να είναι ουδέτερη ή η γνήσια ανακατασκευασμένη από τον κατασκευαστή/προμηθευτή. Η κατάσταση κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα περιγραφής του είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά. Αν η κατάσταση του προϊόντος δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή ή αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 1768202 ή μέσω e-mail στο info@expansys.com.gr http://www.expansys.com.gr/terms/ Αραγε να εχει ομως εγγυηση κανονικα σαν καινουριο ή θα υπαρχει κανενας ορος τυπου 3 μηνες εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Όταν με το καλό παραλάβεις δες πως πάει σε σύγκριση με το padfone μιας και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Επίσης από περιέργεια γιατί έδωσες το padfone; Τι δεν σε ικανοποίησε; Φίλε μου αν δεις πιο πίσω,το είχα το huawei και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.και φυσικά δε πρόκειται να το παραλάβω γιατί τον λόγο τον γράφω πιο πάνω,δεν δέχομαι σε 1 μέρα να αλλάζουν την τιμή 40 ευρώ πιο κάτω...πολύ απλά δεν το πληρώνω και δεν το παίρνω,ας μου το δώσουν με την νέα τιμή για να το πάρω.κατι που δε γίνεται. Το Asus απο την αλλη,τούμπανο,παρά πολύ καλό,όχι καλή αυτονομία όμως.το έδωσα για μια γρατζουνια....ω ναι...αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δωθει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ερώτηση: στα βαριά παιχνίδια πως πάει το κινητό, κολλάει καθόλου? πχ στο dead triger αν έχεις τα γραφικά στo high πως πάει? Ρωτάω γιατί η sgx540 είναι κάπως παλιά... αυτό κι εμένα μου ξένισε λίγο... η SGX540 εννοώ μπορεί κάποιος κάτοχος να μας διαφωτίσει λίγο όσον αφορά την απόδοση του στα απαιτητικά παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Καλημέρα. Κάποιες μαζεμένες απορίες... 1. Το gps του τελικά, είναι καλό? Γιατί το χρησιμοποιώ συχνά. 2. Έρχεται με προ εγκατεστημένη προστασία στην οθόνη? Αν ναι, αυτό είναι καλό ή σας χαλάει? 3. root στη συσκευή θεωρείται απαραίτητο? 4. Η επίσημη αντιπροσωπεία για service ποια είναι? Καλύπτεται κανονικά η αγορά από expansys? 5. Ελληνικό μενού υπάρχει κανονικά? ευχαριστώ.. Edited January 20, 2013 by TNTGOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Με ενδιαφέρει και εμένα πολύ το κινητό, απ' ότι διαβάζω η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή. Στο μόνο θέμα που έχω ενδοιασμό είναι η αγορά απο εξωτερικό (Γαλλία), σε συνδυασμό με το πολλές φορές απαράδεκτο service της Huawei εδώ στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σήμερα δεν άντεξα και άλλαξα μέσω της (κάτω του μετρίου βαθμού πολυπλοκότητας) διαδικασίας του "edit prop file" την Β105 (που του είχα περάσει προχθές) στην τελευταία διεθνή Β226. Τώρα πλεόν είναι εντελώς στοκ Android, χωρίς καμία περιττή εφαρμογή και....:superman:...πετάει ακόμη περισσότερο!!! :yahoo: Φίλε μου σ' ευχαριστώ! Δεν τον ήξερα αυτό τον τρόπο. Μέχρι τώρα το είχα με την Β104 με root. Τώρα το έχω με Β226. Μια ερώτηση όμως.. Το drop down menu είναι άδειο.. Εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Παει το FM Radio!! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η μετάβαση στη Β226... Με το IDEOS X5 που είχα η ICS που είχα βάλει, ήταν πολύ καλύτερη.. Edited January 20, 2013 by samko edit: Η Β226 που έβαλα, είναι η original της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Να σε ρωτησω κατι? Με το dropdown menu, βρήκες κάτι? Γιατί εμένα με βόλευε πολύ. Τώρα χρησιμοποιώ κάτι διακόπτες στύλ go switch (ημίμετρα βέβαια), αλλα το ήθελα το drop down menu. Πίστευα πως στην Β226 θα είχε παραμετροποίηση (οπως στο Ideos που του έβαζα οτι διακόπτη ήθελα, και με όποια σειρά ήθελα). Εσύ το έχεις άδειο, ή έκανες κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Χμ... Ενδιαφέρον.. Τελικά όλα είναι θέμα συνήθειας. Αρχίζω να συνηθίζω τα switches.. Θα δοκιμάσω να δω και το smart quick settings. Αν και την Β226 την έχω μόνο λίγες ώρες μάλλον θα την κρατήσω. Η έλλειψη fm ραδιοφώνου δεν είναι και τόσο μεγάλη.. Μπορώ και χωρίς αυτό..χεχε.. Εν αναμονή λοιπόν της Jelly Bean. Σ' ευχαριστω για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Κάποιες απορίες που θα ήθελα να απαντηθούν από κατόχους. 1.Η δεύτερη κάμερα λειτουργεί για βιντεοκλήσεις ή όχι.(Με skype λειτουργεί; ) 2.Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα μνήμης. Έχει κάποια ασυμβατότητα με κάποιες ή τις βλέπει όλες. Επίσης χρειάζεται να πάρω γρήγορη κάρτα ή και μια class 4 θα κάνει τη δουλειά μου; Δεν παίζω παιχνίδια και αν βάλω κανένα θα είναι της πλάκας και όχι τίποτε βαρύ. Τα 16GB είναι αρκετά ή θα χρειαστεί να πάρω 32GB. 3.Για την εγγραφή 1 λεπτού βίντεο FULL HD πόσα MB καταναλώνει, (περίπου) 4.Αναβαθμίσεις του κινητού από την κοινότητα υπάρχουν;(XDA ή άλλος). Γενικά η Huawei θα το υποστηρίξει καθόλου; 5.Θα ήθελα επιγραμματικά τα "προβλήματα" ή τις δυσλειτουργίες - ελλείψεις του τηλεφώνου. Τα ρωτάω γιατί είναι πρώτη φορά που παίρνω Android και το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι παντελώς άγνωστο σε μένα. Επίσης λόγω της "καλής" οικονομικής κατάστασης τα χρήματα δεν περισσεύουν για να φάμε καμιά πατάτα. Ζητάω συγνώμη για το μακροσκελές post και την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά ως άσχετος είμαι και αγχωμένος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλησπέρα.παρήγγειλα και εγω το κινητό απο expansys.Λογικά εγγυηση θα έχει έτσι΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μόλις πήρα τηλέφωνο στο expansys! Μου είπε πως είναι μοντέλο για την αγγλική αγορά (φοβόμουν μήπως ήταν για την ασιατική), έρχεται με ευρωπαϊκό αντάπτορα φόρτισης και έχει εγγύηση 2 χρόνια. αν χαλάσει το στέλνεις στο expansys (ΑΓΓΛΙΑ) και το πηγαίνουν στην αντιπροσωπία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Μόλις πήρα τηλέφωνο στο expansys! Μου είπε πως είναι μοντέλο για την αγγλική αγορά (φοβόμουν μήπως ήταν για την ασιατική), έρχεται με ευρωπαϊκό αντάπτορα φόρτισης και έχει εγγύηση 2 χρόνια. αν χαλάσει το στέλνεις στο expansys (ΑΓΓΛΙΑ) και το πηγαίνουν στην αντιπροσωπία. Με πρόλαβες για 10 λεπτά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την expansys. Συμπληρώνω ότι περιμένουν αύριο παραλαβή στην αποθήκη 500+ κομάτια και αρχίζουν τις αποστολές με DHL. Αν δεν αλλάξει κάτι το πολύ μέχρι την Παρασκευή θα το έχουμε στα χέρια μας. Κάποιες απορίες που θα ήθελα να απαντηθούν από κατόχους. 1.Η δεύτερη κάμερα λειτουργεί για βιντεοκλήσεις ή όχι.(Με skype λειτουργεί; ) 2.Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα μνήμης. Έχει κάποια ασυμβατότητα με κάποιες ή τις βλέπει όλες. Επίσης χρειάζεται να πάρω γρήγορη κάρτα ή και μια class 4 θα κάνει τη δουλειά μου; Δεν παίζω παιχνίδια και αν βάλω κανένα θα είναι της πλάκας και όχι τίποτε βαρύ. Τα 16GB είναι αρκετά ή θα χρειαστεί να πάρω 32GB. 3.Για την εγγραφή 1 λεπτού βίντεο FULL HD πόσα MB καταναλώνει, (περίπου) 4.Αναβαθμίσεις του κινητού από την κοινότητα υπάρχουν;(XDA ή άλλος). Γενικά η Huawei θα το υποστηρίξει καθόλου; 5.Θα ήθελα επιγραμματικά τα "προβλήματα" ή τις δυσλειτουργίες - ελλείψεις του τηλεφώνου. Τα ρωτάω γιατί είναι πρώτη φορά που παίρνω Android και το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι παντελώς άγνωστο σε μένα. Επίσης λόγω της "καλής" οικονομικής κατάστασης τα χρήματα δεν περισσεύουν για να φάμε καμιά πατάτα. Ζητάω συγνώμη για το μακροσκελές post και την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά ως άσχετος είμαι και αγχωμένος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν θέλει κάποιος ας απαντήσει και στα παραπάνω. Επίσης μια απάντηση που δεν πήρα είναι αν έχει το κινητό ελληνικό μενού. Edited January 21, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σου είπε και εσένα πως είναι αγγλικό μοντέλο; Εμένα τίποτα δε με αγχώνει περισσότερο από το να είναι για σχιστομάτιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σου είπε και εσένα πως είναι αγγλικό μοντέλο; Εμένα τίποτα δε με αγχώνει περισσότερο από το να είναι για σχιστομάτιδες! Μου είπε ότι περιμένουν στις αποθήκες τους 500+ κομάτια από τα κεντρικά τους στην Αγγλία. Τη ρώτησα αν έχει ελληνικό μενού και μου είπε ότι δεν ξέρει αλλά και να μην έχει μπορείς εύκολα να το περάσεις. Τώρα τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος απ αυτό;!! Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εγώ πιστεύω πως θα έχει ελληνικό μενού αλλά δε με απασχολεί και πολύ αυτό. Τη ρώτησα για ποια αγορά είναι προορισμένα και μου είπε την Αγγλική, επέμεινα και λίγο στην ερώτηση, μήπως είναι ασιατική, αλλά δεν μου είπε κάτι διαφορετικό. Τέλος πάντων, αφού το λέει ας την πιστέψω:P Το κακό είναι πως για την εγγύηση πρέπει να το στείλουμε στο Manchester, οπότε φεύγει το 10ρακι στα μεταφορικά. Δεν μπορείς να το στέλνεις χωρίς δεύτερη σκέψη, πρέπει να είσαι σίγουρος πως έχει βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ας έρθει με το καλό και θα δούμε. Όπως και να χει όλο και κάποια λύση θα βρούμε. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ήθελα να την ρωτήσω και για το B-stock που είναι πιο φθηνό και γιατί το άσπρο μοντέλο κοστίζει 140 ευρώ παραπάνω, αλλά το ξέχασα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts