tsicrete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) αλλαξα και θυρα παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωση να μην εκατσε σωστα η 4.0.4??????να την ξαναπερασω? 4.0.4 ??? Ποια Rom πέρασες???? Πφφφφ το superoneclick ειναι για να root-αρεις Gingerbread!!!! Edited November 14, 2012 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 4.0.4 ??? Ποια Rom πέρασες???? Πφφφφ το superoneclick ειναι για να root-αρεις Gingerbread!!!! περασε την h1n1 που ειναι ηδη root;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 περασε την h1n1 που ειναι ηδη root;) Τι να πω; Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ειναι τελικα root ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ειναι τελικα root ???? ναι φιλαρακι ειναι... σε εμανα τουλαχιστον:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsogoal13 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ,Η ΑΡΒΑΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ!!!!!!!!!!:( ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ?ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ....ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited November 15, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsogoal13 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Kαλησπερα κι απο μενα...μετα απο ενα μηνα που η συσκευη περιφερεται στα κουριερ,η αρβατο θα αλλαξει την πλακετα!!!!:( .Εχει συμβει τιποτα παρομοιο σε κανενα?Τη συσκευη την δουλεψα μολις 10 μερες....ποσο θα τους παρει η επισκευη?εχει κανεις παρομοια εμπειρια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsogoal13 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Και κατι αλλο..γινεται να εχει καει η πλακετα και να μπαινει στην αρχικη λευκη οθονη;δε φορτιζε,αλλα μ φαινεται περιεργο.δε τους εμπιστευομαι στην αρβατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Και κατι αλλο..γινεται να εχει καει η πλακετα και να μπαινει στην αρχικη λευκη οθονη;δε φορτιζε,αλλα μ φαινεται περιεργο.δε τους εμπιστευομαι στην αρβατο. Φιλε μου,εκει ειναι το επισημο service οποτε δεν εχεις και αλλη επιλογη.Εγγυηση εχεις οποτε υπομονη........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Πριν από λίγο είδα στο xda ότι Πορτογαλία και Γερμανία πήραν ics, έχω ήδη ρωτήσει αν έχουν και Ελληνικά σαν επιλογή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Πριν από λίγο είδα στο xda ότι Πορτογαλία και Γερμανία πήραν ics, έχω ήδη ρωτήσει αν έχουν και Ελληνικά σαν επιλογή απο που ειναι να το κατεβασουμε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 απο που ειναι να το κατεβασουμε να δουμε.. Του έχω ζητήσει να μας την δώσει ως αρχείο, πριν από λίγο μου απάντησε και ένας με την Γερμανική ics ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Του έχω ζητήσει να μας την δώσει ως αρχείο, πριν από λίγο μου απάντησε και ένας με την Γερμανική ics ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα ΣΙΓΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥΣ ;) -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited November 20, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ΣΙΓΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥΣ ;) ο οποίος με έχει γράψει στα @@ του και δεν μου απάντησε στην ίδια ερώτηση:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ο οποίος με έχει γράψει στα @@ του και δεν μου απάντησε στην ίδια ερώτηση:) αυτοι απο που το κατεβαζουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 αυτοι απο που το κατεβαζουν?? μεσω fota από ότι κατάλαβα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Kαλησπερα κι απο μενα...μετα απο ενα μηνα που η συσκευη περιφερεται στα κουριερ,η αρβατο θα αλλαξει την πλακετα!!!!:( .Εχει συμβει τιποτα παρομοιο σε κανενα?Τη συσκευη την δουλεψα μολις 10 μερες....ποσο θα τους παρει η επισκευη?εχει κανεις παρομοια εμπειρια???? Mε προβλημα στην hdmi απο το πλαισιο που το πηγα (να το πανε προφανως στην αντ/πεια)... μου το φερανε πισω σε 7 μερες περιπου!... / Το wi-fi παιζει καλα σε εσας; γιατι σε εμενα ειναι πολυ αδυναμο :( ...μπορει να φτιαξει με καποιο τροπο αυτο; Edited November 20, 2012 by myphonides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να κανω το τηλ μου να εχει ελληνικο μενου? πληκτρολογιο και διαφορες εφαρμογες το εχω κανει με το select locale απο το play store αλλα το μενου ειναι στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Μια ερώτηση: κάνω την πρώτη φόρτιση του κινητού (κλειστό) και απ' ό,τι λέει το manual κατά τη διάρκεια της φόρτισης πρέπει να ανάβει το λεντάκι αριστερά επάνω. Σ' εμένα όμως δεν συμβαίνει αυτό. Μήπως επειδή το φορτίζω κλειστό; Ευχαριστώ! EDIT: Τελικά, το λεντάκι ανάβει κανονικά! Φαίνεται δεν το είχα προσέξει! Λοιπόν, το κινητό είναι απίστευτο, ταχύτατο, με μηδέν κολλήματα, ό,τι ήθελα. Είμαι κατευχαριστημένος απο την επιλογή μου και καλώς σας βρήκα εδώ στο φόρουμ της ALCATEL. Να πω όμως κάτι: βάζοντας το φορτιστή στην πρίζα, έκανε έναν σπινθήρα (η πρίζα, όχι ο φορτιστής). Συμβαίνει αυτό, ειδικά στα πολύπριζα απ' ό,τι έχω παρατηρήσει. Επαναλαμβάνω: ο σπινθήρας έγινε κατά την επαφή του φορτιστή στην πρίζα. Δεν έπαθε τίποτε ούτε το κινητό ούτε ο φορτιστής, μια χαρά δουλεύουν, αλλά ανησυχώ μήπως μπορεί να προκλήθηκε κάτι στο καινούριο μου κινητό. Πάντως δεν διαπίστωσα να έχει κάτι, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Από την επόμενη φόρτιση πάντως, θα το βάζω στην πρίζα απευθείας και όχι σε ταφ ή πολύπριζο όπως έκανα πριν λίγο! Edited November 20, 2012 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μια ερώτηση: κάνω την πρώτη φόρτιση του κινητού (κλειστό) και απ' ό,τι λέει το manual κατά τη διάρκεια της φόρτισης πρέπει να ανάβει το λεντάκι αριστερά επάνω. Σ' εμένα όμως δεν συμβαίνει αυτό. Μήπως επειδή το φορτίζω κλειστό; Ευχαριστώ! EDIT: Τελικά, το λεντάκι ανάβει κανονικά! Φαίνεται δεν το είχα προσέξει! Λοιπόν, το κινητό είναι απίστευτο, ταχύτατο, με μηδέν κολλήματα, ό,τι ήθελα. Είμαι κατευχαριστημένος απο την επιλογή μου και καλώς σας βρήκα εδώ στο φόρουμ της ALCATEL. Να πω όμως κάτι: βάζοντας το φορτιστή στην πρίζα, έκανε έναν σπινθήρα (η πρίζα, όχι ο φορτιστής). Συμβαίνει αυτό, ειδικά στα πολύπριζα απ' ό,τι έχω παρατηρήσει. Επαναλαμβάνω: ο σπινθήρας έγινε κατά την επαφή του φορτιστή στην πρίζα. Δεν έπαθε τίποτε ούτε το κινητό ούτε ο φορτιστής, μια χαρά δουλεύουν, αλλά ανησυχώ μήπως μπορεί να προκλήθηκε κάτι στο καινούριο μου κινητό. Πάντως δεν διαπίστωσα να έχει κάτι, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Από την επόμενη φόρτιση πάντως, θα το βάζω στην πρίζα απευθείας και όχι σε ταφ ή πολύπριζο όπως έκανα πριν λίγο! δεν υπαρχει προβλημα με τον φορτιστη αυτο συμβαινει στους περισοτερους φορτιστες και οχι μονο των κινητων τηλεφωνων... καλως ηρθες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Χρήστο, ευχαριστώ για την απάντηση! :) Κάτι άλλο τώρα: Έκανα μια πρώτη τετράωρη φόρτιση, σκάλισα 1-1,5 ώρα το κινητό και πήγα για ύπνο. 7,5 ώρες μετά, όταν ξύπνησα δηλαδή, το επίπεδο της μπαταρίας είχε πέσει στο 13%. Είναι φυσιολογικό αυτό; Είχα απενεργοποιημένο το wifi και σημειωτέον το κινητό ήταν σε flight mode. Σίγουρα θα θέλει κάποιο χρόνο για να στρώσει η μπαταρία, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Χρήστο, ευχαριστώ για την απάντηση! :) Κάτι άλλο τώρα: Έκανα μια πρώτη τετράωρη φόρτιση, σκάλισα 1-1,5 ώρα το κινητό και πήγα για ύπνο. 7,5 ώρες μετά, όταν ξύπνησα δηλαδή, το επίπεδο της μπαταρίας είχε πέσει στο 13%. Είναι φυσιολογικό αυτό; Είχα απενεργοποιημένο το wifi και σημειωτέον το κινητό ήταν σε flight mode. Σίγουρα θα θέλει κάποιο χρόνο για να στρώσει η μπαταρία, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας! παντα στην αρχη οταν περνουμε ενα καινουργιο τηλ του βγαζουμε στην κυριολεξια τα ματια εξω :p.... εγω το τηλ μου το εχω περιπου 1 μηνα και δεν το εχω αφησει σε ησυχια....εχω αλλαξει 6-7 φορες firmware συν της δοκιμες και τα συναφει....... και να ξερεις οτι σε ολα τα smartphone η μπαταρια δεν αντεχει πανω απο 2 μερες(γνωμη μου)... οποτε μην ανυσηχεις το τηλ τα σπαει εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.....(για τα λεφτα του ειναι ''τελειο" ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 p_k αναλογα πως το σκαλισες... Εγω σημερα επαιξα ενα παιχνιδι κσι ειδα βιντεο καπου 40 λεπτα και η φορτιση πηγε απο 100 στο 60% και το εχω κατι μηνες ...αλλα δεν ειμαι και εμπειρος για να ξερω τι φταιει και δεν μου κραταει η μπαταρια Γενικα και σε μιση ωρα με ανοιχτη ακροαση και τιποτα παραπανω θελει να το φορτιζω καθε μερα (για να ειμαι σιγουρος) / Ως ασχετος τωρα (σορι για το 2πλο αλλα) ξαναρωτω: Το wi-fi υπαρχει τροπος να αυξηθει η εμβελεια του;;; Γιατι σε εμενα ειναι αρκετα αδυναμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 myphonides, εντάξει, έπαιξα αρκετά με το κινητό! :) Για παν ενδεχόμενο πάντως, του έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το φόρτισα ξανά. Θα το αφήσω ως αύριο το πρωί να δω πώς θα πάει η μπαταρία. Στο θέμα του wi-fi που αναφέρεις, παρατήρησα κι εγώ ότι έχοντάς το δίπλα στο ρούτερ γράφει "Ισχύς σήματος Καλή", ενώ στο Χ8 που είχα πριν έλεγε "εξαιρετική", αλλά δουλεύει άψογα. Δεν κολλάει, δεν χάνει επαφή με το ρούτερ, οπότε όλα καλά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 οταν παιζεις παιχνιδια ή βλεπεις βιντεο τραβαει πολυ ρευμα γιατι δουλευει η καρτα γραφικων στο φουλ. παντως παιζει ρολο και το firmware το ειδα στο δικο μου... με το cyanogenmod δεν το προλαβαινω, με το ics στα φυσιολογικα και με το (μαμα) 2.3.6 GB πολυ περισσοτερη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts