Jump to content

Alcatel OT-995

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Κάνε ένα format και βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς τη σωστή έκδοση recovery

Μέχρι στιγμής έχεις δίκιο φίλε tsicrete.

Το περίεργο είναι πως ενώ έκανα κάποιες φορές format στην κάρτα, το ρημάδι ήθελε οπωσδήποτε να το κάνω μέσα από το ίδιο το κινητό και όχι από τον υπολογιστή!

Τέλος πάντων, σ' αυτή τη φάση είμαι σε κατάσταση backup και η διαδικασία δείχνει να προχωράει ομαλά

Να ΄σαι καλά!

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είμαι σε φάση δοκιμών.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, σαν πρώτη εντύπωση θα επιβεβαιώσω κι εγώ πως το τηλέφωνο δείχνει να είναι πιο σταθερό και πιο γρήγορο απ' ότι με την GB.

Μόλις τελείωσα με τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών που θα χρειαστώ προσωπικά (34 στον αριθμό) και το τηλέφωνο δουλεύει με την ίδια σχεδόν ταχύτητα, απ' ότι σαν καθαρή και σκέτη εγκατάσταση.

Είμαι σίγουρος, πως με την παρέμβαση του System Cleanup θα καταφέρω να το φέρω στα ίσια του, αφού απεγκαταστήσω και την υπόλοιπη σαβούρα που μ' ενοχλεί και μόνο με την παρουσία της (φωνητικές κλήσεις, αναζητήσεις του Γούγλη κ.ά.).

Το σημαντικότερο πάντως για εμένα, είναι το γεγονός πως πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ το led στις βιντεοσκοπήσεις!

Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν, αν και τελικά μάλλον το ανήψι μου θα πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο, που έγινε και η αιτία να καταφύγω στο παγωτέισον.

Edited by othon

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην rom του tsicrete στο ημερολογιο εχει λαθος το πασχα.. λεει οτι ειναι 29 μαρτιου

Α ναι? Και για πες μου από πότε τα android σου λένε για γιορτές και Πάσχα? Προφανώς συγχρονίζεις το ημερολόγιο σου με κάποια υπηρεσία που σου δίνει λάθος πληροφορίες και τις μεταφέρεις εδώ!

Για ανέβασε μία φωτογραφία να το δούμε και εμείς...

Α ναι? Και για πες μου από πότε τα android σου λένε για γιορτές και Πάσχα? Προφανώς συγχρονίζεις το ημερολόγιο σου με κάποια υπηρεσία που σου δίνει λάθος πληροφορίες και τις μεταφέρεις εδώ!

Για ανέβασε μία φωτογραφία να το δούμε και εμείς...

γιατι να πω ψεματα? θα βγαλω φωτογραφια και θα την ανεβασω αυριο..

δεν το λεω για να μην την βαλουν τα παιδια.. ισα ισα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!! την εχω στο κινητο και ειναι παρα πολυ special !!!! παει σφαιρα και παρα πολυ καλη! θα βγαλω φωτο να δεις να μας πεις πως εγινε αυτο.. λεει και την καθαρα δευτερα (18/3 του μηνα λει οτι ειναι )

Δυστυχώς το google calendar ενώ έχει σωστά τις περισσότερες ορθόδοξες εορτές εμφανίζει την ημερομηνία του καθολικού Πάσχα. Δυστυχέστερα για εμάς το calendar της συσκευής συγχρονίζει συνήθως με το google calendar. Βέβαια ο καθένας μπορεί να επιλέξει όποια υπηρεσία θέλει (google, msn κλπ) μιας και έχω την εντύπωση πως η hotmail έχει την σωστή ημερομηνία.

Συνεπώς δεν είναι πρόβλημα της ROM αλλά της Google.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Tsicrete, επειδή δεν γνωρίζω αν έχεις ενσωματώσει ή όχι την εφαρμογή No-frills CPU, μπορείς να με βοηθήσεις με τη ρύθμισή της;

Είχα σκοπό να σου στείλω πμ, αλλά λόγω του ότι ενδεχομένως θα βοηθηθούν κι άλλοι μαζί μ' εμένα, θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω δημόσια.

Σαν πρώτη φάση, αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή ενός χρήστη στο Market, έχω ορίσει σαν Διαχειριστή το "smartass V2 και προγραμματιστή το "noop".

Έχω παρατηρήσει μια μικρή αύξηση στην όλη συμπεριφορά του τηλεφώνου, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σου, μήπως ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να ορίσω και τι όχι.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για τη rom, όσο και για τη μετάφρασή σου, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη!

εγω κόλλησα στο root...

όλα συνδεμένα,και το alcatel one touch upgrade...μόνο που όταν πατάω το κόκκινο εικονίδιο στο superoneclick δεν το τρέχει και γράφει :

"η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά (0xc0000135).Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ" για να τερματίσετε την εφαρμογή."

λέω δε...

προσπαθώ να κάνω run as admin..μου γράφει το ίδιο...

θα προσπαθήσω και με το λάπτοπ και θα δώ μετά αν έχετε και σείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει...

μια ερωτησούλα μόνο ξανά...αφού συνδέσω το τηλ με το pc πατάω να ανοίξει το one touch upgrade,διαλέγω 995 συσκευή και δεν πατάω το εκκίνηση έτσι?Απλά ανοίγω τον φάκελο με το ξεζιπαρισμένο superoneclick και πατάω το εικονίδιο με το μπαρμπαδέλι το κόκκινο...έτσι?

σορυ ρε σας τα έκανα βυζά...το ξέρω:O

.. λεει και την καθαρα δευτερα (18/3 του μηνα λει οτι ειναι )

Καλά μιλάμε αυτό θα πει τεχνολογία! Πες μου ότι έχει και reminder "Ψιτ Πειραιώτη τράβα πάρε λαγάνα" :lol:

Ακομη περιμενω τις φωτο σου.... Οριστε δυο δικές μου...

http://s16.postimage.org/e7wmr82s5/device_2013_02_25_192406.png

http://s13.postimage.org/5uyucypwn/device_2013_02_25_192450.png

Ρε λες να σου πούλησαν προβληματικό κινητό? Εσένα να λέει το Πάσχα λάθος και το δικό μου να το λέει σωστά;;; Εμένα να με ενημερώνει για απεργίες στο μετρό και το δικό σου τίποτα???

Λοιπόν...καλό θα ήταν πριν αρχίσουμε να γράφουμε δημόσια σε ένα φόρουμ, για ένα θέμα το οποίο -προφανώς- δεν κατέχουμε, να κάνουμε τον κόπο και να ενημερωθούμε πρώτα... έτσι; Αλλιώς inbox...

Δυστυχώς το google calendar ενώ έχει σωστά τις περισσότερες ορθόδοξες εορτές εμφανίζει την ημερομηνία του καθολικού Πάσχα. Δυστυχέστερα για εμάς το calendar της συσκευής συγχρονίζει συνήθως με το google calendar. Βέβαια ο καθένας μπορεί να επιλέξει όποια υπηρεσία θέλει (google, msn κλπ) μιας και έχω την εντύπωση πως η hotmail έχει την σωστή ημερομηνία.

Συνεπώς δεν είναι πρόβλημα της ROM αλλά της Google.

Να 'σαι καλά άνθρωπε μου! Ένας λογικός μέσα στο χάος!

Tsicrete, επειδή δεν γνωρίζω αν έχεις ενσωματώσει ή όχι την εφαρμογή No-frills CPU, μπορείς να με βοηθήσεις με τη ρύθμισή της;

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για τη rom, όσο και για τη μετάφρασή σου, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη!

Ναι, είναι ενσωματωμένη στη ROM. Δεν τη χρησιμοποιώ αλλά οι ρυθμίσεις που γράφεις είναι ΟΚ, από ότι διαβάζω και σε ξένα φόρουμ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

εγω κόλλησα στο root...

όλα συνδεμένα,και το alcatel one touch upgrade...μόνο που όταν πατάω το κόκκινο εικονίδιο στο superoneclick δεν το τρέχει και γράφει :

"η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά (0xc0000135).Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ" για να τερματίσετε την εφαρμογή."

μια ερωτησούλα μόνο ξανά...αφού συνδέσω το τηλ με το pc πατάω να ανοίξει το one touch upgrade,διαλέγω 995 συσκευή και δεν πατάω το εκκίνηση έτσι?

Εσύ δεν διαβάζεις αρκετά. Μια (1) (eine) (uno) σελίδα πίσω λέω ότι χρειάζεται και το Android Manager γιατί εγκαθιστά απαραίτητους drivers. To one touch upgrade ΔΕΝ χρειάζεται να το τρέξεις. Όσο για το πρόβλημα με το SuperOneClick χρειάζεσαι το .NET Framework 2.0 κατέβασε το και εγκατέστησε το. Μετά άνοιξε το one click, πάνω δέξια εκεί που λέει Exploit θα διαλέξεις "Alcapwn" και μετά το κουμπί root.

τελικά βρήκα τι έφταιγε...

έλειπε το net.framework 3.5 απο το καβουρντιστήρι μου με τα xp...το εγκατέστησα...δούλεψε και έκανα το rootάρισμα...

έκανα και βήμα βήμα οτι είπε ο φίλος χρήστος279 και πλέον έχω αισκρίμ...:D

τα κατάφερα με τη βοήθεια σας και σας ευχαριστώ...

μου φαίνεται λές και μπήκε τούρμπο στο κινητό μου...μόλις μάθω που είναι τι τα ξαναλέμε...και μόλις περάσω τις επαφές μιας και δε βρίσκω πως να τις εισάγω απο την sd...:blink:

anyway...το 99% της δουλειάς πέτυχε και σε μένα τον καραάσχετο...δοκιμάστε το αξίζει και ξανά χίλια μπράβο στα παιδιά,και ιδίως στο φίλο tsicrete που έβαλε και τη δουλειά...:thanks:

πάω να το σκαλίξω...:food:

το alcatel android manager λείπει απο τη συσκευή και ίσως αν το είχε να μπορούσα να συγχρονίσω επαφές που είχε εκεί μέσα...υπάρχει άλλος τρόπος να συνδεθεί εκεί χωρίς την εφαρμογή?

Τις επαφές μπορείς να τις συγχρονίζεις με το google account. Προσωπικά το θεωρώ πιο ασφαλές από το να τις έχω μόνο στον υπολογιστή γιατί δεν ξέρεις πόσο μεγάλη γκαντεμιά μπορεί να σου τύχει καμιά φορά... Φυσικά και ένα export στην κάρτα SD μια στο τόσο δεν βλάπτει...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

έλα τώρα είδα οτι απάντησες...αχαχαχα...το χάος εννοείς εμένα ε?:lol:

δε πειράζει...διάβασα αρκετά...17 πίεση ανέβασα όταν είδα το πράσινο ανθρωπάκι στην οθόνη και νούμερα να τρέχουν...:wacko:

τέλος καλό όλα καλά και ξαναμπράβο...που να σε βρώ να σε κεράσω?

tsicrete, όλα καλά, τελικά οι ρυθμίσεις είναι οκ.

Θα τολμήσω να σ' ενοχλήσω για τελευταία φορά, θέλοντας να ρωτήσω αν έχεις παρατηρήσει πρόβλημα στα δικαιώματα του SuperUser.

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Lucky Patcher και αρνείται πεισματικά να του δώσει δικαιώματα διαχειριστή, καθώς επίσης και στο System Cleanup, το οποίο απλώς σταμάτησε να δουλεύει...

Να σημειώσω πως έχω την τελευταία έκδοσή του.

Τις επαφές μπορείς να τις συγχρονίζεις με το google account. Προσωπικά το θεωρώ πιο ασφαλές από το να τις έχω μόνο στον υπολογιστή γιατί δεν ξέρεις πόσο μεγάλη γκαντεμιά μπορεί να σου τύχει καμιά φορά... Φυσικά και ένα export στην κάρτα SD μια στο τόσο δεν βλάπτει...

το κατάλαβα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν τις συγχρόνισα...μόλις καταφέρω να τις εισάγω απο την κάρτα θα το κάνω για να το μάθω μια για πάντα!Θενξ...

το τρόπο ψάχνω...γιατί δεν ξέρω ακόμη το ics

Ο τρόπος δεν είναι διαφορετικός νομίζω. Θα πας στους λογαριασμούς και στον λογαριασμό του gmail θα καθορίσεις αν και κάθε πότε θα γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών καθώς και του ημερολογίου κλπ...

Ο τρόπος δεν είναι διαφορετικός νομίζω. Θα πας στους λογαριασμούς και στον λογαριασμό του gmail θα καθορίσεις αν και κάθε πότε θα γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών καθώς και του ημερολογίου κλπ...

ξέρεις τι παίχτηκε σε μένα?

πρίν κάνω όλη τη διαδικασία,έκανα αυτό που είπε ο χρήστος πιο πάνω δηλ εξαγωγή στη κάρτα μνήμης...

μετά τη διαδικασία του παγωτού και τώρα αφού βρήκα πώς κάνω εισαγωγή απο τη κάρτα μνήμης...δεν βρίσκει λέει το αρχείο vcard στην sd...

μπορεί να παίχτηκε κάτι άλλο και να μην περάστηκαν στην sd...δεν ξέρω...δεν είναι και μεγάλο το κακό...απλά θα χρειαστώ πάλι καμιά μέρα να τις περάσω.Τις βασικές απο παλιά τις βρίσω στη sim αλλά τις βγάζει τσαινίζ...:lol:

Μπορεί και να μην είχε φορμαριστεί σωστά η κάρτα sd γι' αυτό και οι βλακείες. Στο δικό μου το 918 mix με την "μαμά" SD είχα κάποια προβληματάκια που λύθηκαν όταν έβαλα μια sandisk κόκκινη-ασημί (δεν θυμάμαι σε ποια class αντιστοιχεί) η οποία φορμαρίστηκε σε υπολογιστή (για να κάνω και το partition του link2sd).

Μπορεί και να μην είχε φορμαριστεί σωστά η κάρτα sd γι' αυτό και οι βλακείες. Στο δικό μου το 918 mix με την "μαμά" SD είχα κάποια προβληματάκια που λύθηκαν όταν έβαλα μια sandisk κόκκινη-ασημί (δεν θυμάμαι σε ποια class αντιστοιχεί) η οποία φορμαρίστηκε σε υπολογιστή (για να κάνω και το partition του link2sd).

και γω δε φοράω μαμά,μια sandisk όπως την περιγράφεις,κλάση 10...32 gb έχω και την φορμάρισα και γώ στο λάπτοπ πριν της αντιγράψω τα αρχεία απο την παλιά.

Τότε κάτι έγινε κατά την εξαγωγή των επαφών στην κάρτα. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά...

tsicrete, όλα καλά, τελικά οι ρυθμίσεις είναι οκ.

Θα τολμήσω να σ' ενοχλήσω για τελευταία φορά, θέλοντας να ρωτήσω αν έχεις παρατηρήσει πρόβλημα στα δικαιώματα του SuperUser.

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Lucky Patcher και αρνείται πεισματικά να του δώσει δικαιώματα διαχειριστή, καθώς επίσης και στο System Cleanup, το οποίο απλώς σταμάτησε να δυλεύει..

Νασημειώσω πως έχω την τελευταία έκδοσή του.

Εγω χρησιμοποιω το smart booster της NQ και συνεργάστηκε μια χαρα με το super user... Κανει και πολυ καλη δουλειά, εχει ενα ωραιο Widget που σε ειδοποιεί. Αν ξεπερασεις το 80% της μνημης και με ενα κλικ εισαι έτοιμος σε. δευτερολεπτα

Εγω χρησιμοποιω το smart booster της NQ και συνεργάστηκε μια χαρα με το super user... Κανει και πολυ καλη δουλειά, εχει ενα ωραιο Widget που σε ειδοποιεί. Αν ξεπερασεις το 80% της μνημης και με ενα κλικ εισαι έτοιμος σε. δευτερολεπτα

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, χρήσιμη η εφαρμογή, αλλά δεν έχει σχέση με το πρόβλημά μου.

Το θέμα στη συσκευή μου είναι ότι δεν δίνει δικαιώματα στις εφαρμογές που μ' ενδιαφέρουν.

Παρεπιπτόντως, το System Cleanup, στο οποίο και κάνω αναφορά, δεν έχει να κάνει με διαχείριση μνήμης, αλλά με απεγκατάσταση εφαρμογών και autorun manager.

Να ΄σαι καλά πάντως, παρόλο που δεν χρησιμοποιώ task managers, λέω να το δοκιμάσω για μια ώρα ανάγκης.

Δοκίμασε να επαναγκαταστήσεις την εφαρμογή superuser. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το SuperSU από το playstore, το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Δοκίμασε να επαναγκαταστήσεις την εφαρμογή superuser. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το SuperSU από το playstore, το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Το δοκίμασα και αυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Προφανώς κάπου έχει γίνει λάθος ή δεν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση του παγωτού, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Θα το επανεγκαταστήσω και θα δω τι θα αλλάξει.

• The title was changed to Alcatel OT-995