gerstavros2 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δοκιμάζοντας την 4.0.4 μέχρι σήμερα όλα καλά. Απλώς πρέπει να αλλάξω άμεσα τον launcher γιατί είναι μη πραγματοποιήσιμος. Καταρχάς δεν έχω βρει μενού για ρυθμίσεις του launcher. Έχει κανείς ανακαλύψει κάτι; Επίσης, δε μου βγάζει όλα τα widgets που θα μπορούσα να έχω. Έχω εγκαταστήσει το go weather EX και δε μου εμφανίζει widget για να βγάλω στην επιφάνεια. Το έλεγξα και δεν είναι εγκατεστημένο στην SD το go weather. Σε γενικές γραμμές ποιό launcher συστήνετε για το ICS; το go weather EX δουλεύει μόνο στον Go launcher προφανώς. Ένας ελαφρύς και παραμετροποιήσιμος είναι ο Nemus Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Τελικά με την 4.0.4 original FR που του πέρασα μου έχει κάνει 2-3 σβησίματα στα καλά καθούμενα. Το πιάνω πχ από το τραπέζι να το ελέγξω και το βρίσκω κλειστό... Και δεν είναι θέμα μπαταρίας μιας και όταν το ανοίγω η μπαταρία είναι πάνω από το 50%... Άλλος με παρόμοια εμπειρία; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Τελικά με την 4.0.4 original FR που του πέρασα μου έχει κάνει 2-3 σβησίματα στα καλά καθούμενα. Το πιάνω πχ από το τραπέζι να το ελέγξω και το βρίσκω κλειστό... Και δεν είναι θέμα μπαταρίας μιας και όταν το ανοίγω η μπαταρία είναι πάνω από το 50%... Άλλος με παρόμοια εμπειρία; Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο με όλη την καλή τη διάθεση; Για ποιο λόγο βιαστήκατε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας; Αφού μια χαρά λειτουργεί και στην 2.3! Έτσι κι αλλιώς, απ' όσο βλέπω (σαν άσχετος μεν) μόνο η αισθητική του μενού άλλάζει, δεν προστίθενται νέες δυνατότητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 την καλησπερα μου στην παρεα εχω εδω και λιγο καιρο την συσκευη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ...ειμαι root και με το link2sd και το 2ο partition στην καρτα το κινητο δουλευει αρκετα καλα...πλεον ομως η 8αρα καρτα δεν φτανει και θα χρειαστω μεγαλητερη....καλοδεχουμενη η ICS οταν ερθει η ελληνικη ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους ευχομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο με όλη την καλή τη διάθεση; Για ποιο λόγο βιαστήκατε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας; Αφού μια χαρά λειτουργεί και στην 2.3! Έτσι κι αλλιώς, απ' όσο βλέπω (σαν άσχετος μεν) μόνο η αισθητική του μενού άλλάζει, δεν προστίθενται νέες δυνατότητες! Σε εμένα τουλάχιστον, χωρίς απαιτητικές εφαρμογές να τρέχουν, η ram ήταν πάντα κάτω από 80ΜΒ και το κινητό κολλούσε - καθυστερούσε ακόμα και σε απλές διαδικασίες. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Παρατήρησα ότι με την ICS δε βρίσκει με ακρίβεια το στίγμα μου από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (όταν δεν έχεις GPS σε εμφανίζει μέσα σε μια κυκλική περιοχή χοντρικά) ενώ με την GB ακόμα και σε κλειστό χώρο χωρίς GPS έδινε ακριβώς τη θέση μου. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 εγω οταν δοκιμασα την cm10 δεν λειτουργει το 3G (ζηταει pin δικτυου) εσενα λειτουργει????:O οταν σου ζηταει pin πατα ''παραβλεψη'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_argyris Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδιά , το κινητό τελικά πόσα Megabyte RAM έχει; Εμένα , απ' ότι βλέπω έχει σύνολο 315 mb! :wacko: (135 using , 180 free) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδιά , το κινητό τελικά πόσα Megabyte RAM έχει; Εμένα , απ' ότι βλέπω έχει σύνολο 315 mb! :wacko: (135 using , 180 free) 512 έχει, απλά αυτά που δεν βλέπεις τα ΄΄τρωει΄΄ το σύστημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Οτι rom βαλω με 4.1.2 μου τσακιζει την μπαταρια. Αντιθετα με 4.0.4 η μπαταρια σουπερ! Συμβαινει και σε κανεναν αλλον αυτο η ειναι δικο μου λαθος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Οτι rom βαλω με 4.1.2 μου τσακιζει την μπαταρια. Αντιθετα με 4.0.4 η μπαταρια σουπερ! Συμβαινει και σε κανεναν αλλον αυτο η ειναι δικο μου λαθος ??? δεν ειναι λαθος δικο σου η rom τρωει τοσο την μπαταρια και εγω την cm10 δουλευω και καθε βαδυ το φορτιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά, έχει κανείς σας κρατημένη τη μαμά rom; Ένας φίλος έκανε πατάτα με το δικό του και δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Τελικά με την 4.0.4 original FR που του πέρασα μου έχει κάνει 2-3 σβησίματα στα καλά καθούμενα. Το πιάνω πχ από το τραπέζι να το ελέγξω και το βρίσκω κλειστό... Και δεν είναι θέμα μπαταρίας μιας και όταν το ανοίγω η μπαταρία είναι πάνω από το 50%... Άλλος με παρόμοια εμπειρία; το ιδιο και σ' εμενα... γυρισα παλι στιν 2.36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδιά, έχει κανείς σας κρατημένη τη μαμά rom; Ένας φίλος έκανε πατάτα με το δικό του και δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε.:wacko: τη εχω εγω αλλα το κιν μου δεν εχει ελληνικα δεν προοριζεται για ελλαδα οποτε δεν ξερω αν σε βοηθησω... τη ακριβως επαθε το κινητο?..... μηπως βρουμε λυση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 τη εχω εγω αλλα το κιν μου δεν εχει ελληνικα δεν προοριζεται για ελλαδα οποτε δεν ξερω αν σε βοηθησω... τη ακριβως επαθε το κινητο?..... μηπως βρουμε λυση.. Το κινητό παρουσίασε κολλήματα μετά από άστοχη απεγκατάσταση της εφαρμογής της κάμερας, αλλά βρήκαμε τρόπο και το επαναφέραμε, τραβώντας την υπάρχουσα δική μου και περνώντας την στο δικό του. Το θέμα είναι ότι εγώ κυριολεκτικά την έχω αδειάσει και καλό θα ήταν να υπάρχει μία καθαρή, για μια ώρα ανάγκης. Σ' ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου να βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 το ιδιο και σ' εμενα... γυρισα παλι στιν 2.36 Τελικά χρησμοποιώ την 4.0.4 tweaked του mrcheese. Τέλεια όλα, αρκετή ελεύθερη μνήμη, setcpu και όλα χωρίς κανένα κόλλημα/restart/reboot μέχρι τώρα. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Τελικά χρησμοποιώ την 4.0.4 tweaked του mrcheese. Τέλεια όλα, αρκετή ελεύθερη μνήμη, setcpu και όλα χωρίς κανένα κόλλημα/restart/reboot μέχρι τώρα. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. ελληνικα εχει αυτη? Edited January 6, 2013 by xrpana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Α ξέχασα... Χωρίς ελληνικά (menu). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το κινητό παρουσίασε κολλήματα μετά από άστοχη απεγκατάσταση της εφαρμογής της κάμερας, αλλά βρήκαμε τρόπο και το επαναφέραμε, τραβώντας την υπάρχουσα δική μου και περνώντας την στο δικό του. Το θέμα είναι ότι εγώ κυριολεκτικά την έχω αδειάσει και καλό θα ήταν να υπάρχει μία καθαρή, για μια ώρα ανάγκης. Σ' ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου να βοηθήσεις. μα για αυτο ειμαστε εδω φιλαρακι να βοηθαει ο ενας τον αλλο.. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καινουρια MIUI rom (4.1.2). Τωρα βαζω να την δοκιμασω. Την εχει τεσταρει κανεις ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36369770&postcount=3270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καινουρια MIUI rom (4.1.2). Τωρα βαζω να την δοκιμασω. Την εχει τεσταρει κανεις ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36369770&postcount=3270 εχει προβληματα.. δεν εξιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Οντως πολλα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Οντως πολλα προβληματα... τι προβληματα βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ναι σουταρε τα άφοβα! Παιδιά εχθές έστειλα mail στην Alcatel. Σήμερα μου απαντησαν! Σας παραθέτω την απάντησή τους! Αγαπητέ κε Αργύρη καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία, Η αναβάθμιση σε ICS γίνεται ανά περιοχές επομένως δεν μπορούμε να περάσουμε Αγγλικό ICS σε Ελληνικό κινητό. Το Ελληνικό ICS για το 995 θα είναι διαθέσιμο μέσα στις αρχές του 2013. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Alcatel onetouch Ηρθα σε επικοινωνα με ALCATEL HELLEAS (2109490550) και μου ειπαν οτι εχουν προβλημα με την Ελληνικη μεταφραση... να μου το δωσουν να το μεταφρασω εγω αν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 τι προβληματα βγαζει? Καταρχας μου ζηταει " sim network unlock pin" ενω το πληκτρολογιο δε δουλευει ( force close) με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω τιποτα ...!!! Και γενικα πολλα προγραμματα κολλανε και κανει restart το κινητο συνεχεια... Εβαλα τωρα την pac rom 4.1.2 με εναν καινουριο kernel που βγηκε και περιμενω να δω μπας και καλυτερευσει λιγο η μπαταρια αλλιως πισω στην 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts