stoilas2312 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) αγορασα χθες το ot 995 και δεν μου δουλευει το bluetooth,αναβει κανονικα το σημα του bt αλλα δεν παιρνει ουτε στελνει τιποτα ουτε απο αλλο κινητο ουτε απο pc,μηπως ξερει καποιος κατι? μηπως εχει καποια ρυθμιση? δεν πειραξα κατι ουτε εσβησα κατι απο το τηλεφονΚαι εγώ τώρα το είδα και μου ζητάει κωδικό τι να βάλω Και εμένα μου γράφει έγινε σύζευξη αλλά δεν συνδέθηκε:wacko: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billopc Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μηπως δεν ειναι ανιχνευσιμο δες την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 αγορασα χθες το ot 995 και δεν μου δουλευει το bluetooth,αναβει κανονικα το σημα του bt αλλα δεν παιρνει ουτε στελνει τιποτα ουτε απο αλλο κινητο ουτε απο pc,μηπως ξερει καποιος κατι? μηπως εχει καποια ρυθμιση? δεν πειραξα κατι ουτε εσβησα κατι απο το τηλεφονΚαι εγώ τώρα το είδα και μου ζητάει κωδικό τι να βάλω Και εμένα μου γράφει έγινε σύζευξη αλλά δεν συνδέθηκε:wacko: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Κάνε reset στην άλλη συσκευή (πχ bluetooth ακουστικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliss1975 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 αγορασα χθες το ot 995 και δεν μου δουλευει το bluetooth,αναβει κανονικα το σημα του bt αλλα δεν παιρνει ουτε στελνει τιποτα ουτε απο αλλο κινητο ουτε απο pc,μηπως ξερει καποιος κατι? μηπως εχει καποια ρυθμιση? δεν πειραξα κατι ουτε εσβησα κατι απο το τηλεφονο τελικα ολα οκ απλως μετα που χει γινει η συζευξη και δειχνει το βελακι οτι κατεβαινει το αρχειο παμε στο πανω μερος της οθονης εκει που ειναι το βελακι την τρεβαμε προς τα κατω και κανουμε επιβεβαιωση οτι δεχομαστε το αρχειο απο την αλλη συσκευη. μετα βρισκουμε το αρχειο στον φακελο αρχεια bluetooth. εμενα αλλο ειναι το θεμα μου εχει χρισιμοποιηση κανεις την συσκευη για συζευξη bluetooth με (διαγνωστικο αυτοκινητου obd θυρα) και προγραμμα torque ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 [*]Κανουμε extract το OT995_4.0.4-FR.zip και βαζουμε τον φακελο εδω: sdcard/clockworkmod/backup/ (δημιουργουμε δηλαδη φακελο clockworkmod στην SD και μετα μεσα σε αυτον δημιουργουμε αλλον εναν φακελο backup) [*]Οποτε εχουμε αυτην την σειρα: sdcard/clockworkmod/backup/OT995_4.0.4-FR το κινητο πρεπει να εχει γινει root για να να γινει αυτη η διαδικασια? και αν οχι επειδη ειμαι ασχετος με android τους φακελους sdcard/clockworkmod/backup/ τους δημιουργουμε στο alcatel android manager? και αν οχι πως το κανουμε γιατι εμενα το κινητο δεν μου εμφανιζετε πουθενα αλλου στον υπολογιστη περα απο τον alcatel android manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shift77 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδια ποτε ερχεται η ics ελλαδα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger_Aragorn Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κατάφερε κανείς να κάνει root στην official ICS FR ? Αν ναί πώς ? Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Κατάφερε κανείς να κάνει root στην official ICS FR ? Αν ναί πώς ? Κοιτα στις πιο πισω σελιδες φιλε μου......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Αμα ειχε 1GB RAM, δεν θα το αλλαζα ποτε :Ρ Λοιπον μερικα αποτελεσματα ICS vs GB Αριστερα γραφω την 4.0.4 και δεξια γραφω 2.3.6! AnTuTu -> 4042 - 3589 GLBenchmark -> 36 FPS - 34 FPS Nenamark 2 -> 33.7 FPS - 30.7 FPS Quadrant -> 1772 - 2767 Browsermark Dolphin -> 84491 - 97951 Browsermark Chrome -> 89448 - 2.3.6 Δεν υποστηριζει Browsermark Stock -> 86136 - 82335 Στο Quadrant η 4.0.4 χανει απο το Ι/Ο και λιγο στο 3D Αναλυτικα τα σκορ ειναι: CPU: 2855 - 2767 Mem: 1430 - 1450 I/O: 2385 - 7529 2D: 490 - 424 3D: 1507 - 1655 Πατνως γενικα, πιο γρηγορα την βλεπω να πηγαινει την 4.0.4. Ειχα ξεχασει να κανω update τον Chrome. +5000 σκορ περιπου! ~90.000 browsermark σε συσκευη με μονοπυρηνο ειναι αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα! Ενδυκτικα, Optimus 4x HD (nVIDIA Tegra 3 Quad Core 1.5GHz) βγαζει ~135.000 σκορ με Chrome. Edited October 24, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά καμία θήκη για το κινιτό (εκτός σιλικόνης , κάτι σαν αυτό:http://docteur-gsm.com/en/alcatel-ot-995/23679-alcatel-ot-995-flip-leather-case.html η αυτό:http://www.ebay.com/itm/WHITE-PULL-TAB-LEATHER-POUCH-CASE-STYLUS-PEN-FOR-ALCATEL-OT-995-/400329424235?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d357e3d6b) εδώ Ελλάδα; Ευχαριστω!!!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Από οτι διαβάζω η γαλλική ICS θα πάρει ένα FOTA update μέσα στον Νοέμβριο (patch για το GPS και ίσωσ κάποια αλλα θεματάκια). Όσοι την έχουμε περάσει ανεπίσημα θα μπορέσουμε να κάνουμε update ή θα πρέπει να κάνουμε restore κάποιο καινούργιο backup της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shift77 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια ποτε ερχεται η ics Ελλαδα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια ποτε ερχεται η ics Ελλαδα.Ευχαριστω Επισημα,ακομα κανεις δεν ξερει-λεει φιλε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krokodile Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ρε παιδιά καλό το android 4 αλλά θέλω πάλι τη 2,3 πως θα την βάλω το προσπαθώ αλλά δεν γίνετε τίποτα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ρε παιδιά καλό το android 4 αλλά θέλω πάλι τη 2,3 πως θα την βάλω το προσπαθώ αλλά δεν γίνετε τίποτα :mad: Δοκίμασε με το one touch upgrate αν δεν είχες πάρει backup από recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krokodile Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Δοκίμασε με το one touch upgrate αν δεν είχες πάρει backup από recovery ευχαριστώ έγινε πανεύκολα.Εύχρηστη η 4 αλλά δυστυχώς η μνήμη δεν περισευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδιά έχουμε καμιά καλή πρόταση για launcher για αντικατάσταση του SPB? Με ενδιαφέρει κυρίως να ελευθερωθεί λίγη ραμ αλλά να βλέπεται κιόλας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδιά έχουμε καμιά καλή πρόταση για launcher για αντικατάσταση του SPB? Με ενδιαφέρει κυρίως να ελευθερωθεί λίγη ραμ αλλά να βλέπεται κιόλας:Dnemus launcher Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Thnx!!:up: Κάτι ακόμα, κανένας τρόπος να μην αναβοσβήνει το notification light οταν η μπαταρία είναι στα κόκκινα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εμενα το Launcher Pro μου φανηκε αρκετα πιο ελαφρυ απο πολλους Launcher που δοκιμασα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ο nemus launcher ειναι ο πιο καλος-ελαφρης για το κντ πιστευω.Δοκιμασα σχεδον ολους τους launcher,και σε πολυ πιο αδυναμα κντ,και ηταν ο μονος που ετρεχε σε ολα απροβληματιστα.Βεβαια ειναι και θεμα γουστου-οπτικου τι θα μπει μετα απο τον καθενα μας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimn Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χθές μετά από λάθος εισαγωγή αρκετές φορές του κωδικό κλειδώματος κλείδωσε μόνιμα το τηλ. ενός φίλου. Πώς το κάνουμε reset ρε παιδιά? Παράθεση jimn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Για οσους ενδιαφερονται για custom 4.1.2 Cyanogenmod 10 for Alcatel OT-995.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945825 "Χθές μετά από λάθος εισαγωγή αρκετές φορές του κωδικό κλειδώματος κλείδωσε μόνιμα το τηλ. ενός φίλου. Πώς το κάνουμε reset ρε παιδιά? " Εννοεις την καρτα σιμ? Edited October 28, 2012 by johny1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Για οσους ενδιαφερονται για custom 4.1.2 Cyanogenmod 10 for Alcatel OT-995.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945825 "Χθές μετά από λάθος εισαγωγή αρκετές φορές του κωδικό κλειδώματος κλείδωσε μόνιμα το τηλ. ενός φίλου. Πώς το κάνουμε reset ρε παιδιά? " Εννοεις την καρτα σιμ? Oχι φιλε,απο οτι καταλαβαινω και εγω,το κντ κλειδωσε και οχι η sim,δυστηχως......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καινούργια έκδοση alcatel android manager στο site της alcatel Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts