spyrusb Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το κινητό μπορεί να αναπαράγει βίντεο ανάλυσης 720p; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το κινητό μπορεί να αναπαράγει βίντεο ανάλυσης 720p; Ευχαριστώ πολύ. φυσικά.... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Η μόνη θήκη και προστατευτικό οθόνης που βρήκα και πήρα είναι αυτά: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7888 http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7843&zenid=7hatfb7o6m4ogci3lo7p66kht6 Βρήκατε τίποτα άλλο; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 πανακριβα, τα ιδια στο ebay θα τα βρεις γυρω στα 8 ευρω max συνολικα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εχθες μου αλλαξαν ενα με doa,και προβλημα στο gps,και το καινουργιο εχει προβλημα,στο 5 λεπτο περιπου χανει το σημε και δεν το ξαναβρισκει...........:mad:εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?Το δοκιμασα με 2 διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εχθες μου αλλαξαν ενα με doa,και προβλημα στο gps,και το καινουργιο εχει προβλημα,στο 5 λεπτο περιπου χανει το σημε και δεν το ξαναβρισκει...........:mad:εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?Το δοκιμασα με 2 διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης. Εγω οχι, μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που διμηουργει το προβλημα?:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγω οχι, μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που διμηουργει το προβλημα?:rolleyes: Για εντελως εργοστασιακη κατασταση μιλαω,απειραχτο. Τεσπα θα παει και αυτο πισω τελικα.........:confused: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Σημερα εβαλα παλι το GPS, απο Κηφισια -> Πειραια. Κανενα προβλημα. Tο Sygic τουλαχιστον. Ισα ισα, κλειδωνει απιστευτα γρηγορα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εχθες μου αλλαξαν ενα με doa,και προβλημα στο gps,και το καινουργιο εχει προβλημα,στο 5 λεπτο περιπου χανει το σημε και δεν το ξαναβρισκει...........:mad:εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?Το δοκιμασα με 2 διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης. Ειχα και γω το ιδιο προβλημα , το αλλαξα και τωρα ειναι ΟΚ. Εγω θελω να ρωτησω ρε μαγκες αν εχετε δοκιμασει να βαλετε το FasterFix, το οποιο ενω το εγκαθιστα και παρ οτι ειμαι root δεν το ανοιγει με τιποτα. Επισης ετσι για το γμτ , ενω υποτιθετε οτι το 995 ειναι η ναυαρχιδα της ALCATEL , στο 990 εχουν βαλει στην default camera ρυθμιση για φλας στο video, και το μικροφωνο στην ληψη video ειναι υποδειγματικο, 2 πραγματα που λειπουν απο το δικο μας. Ας ελπισουμε με την ics (αν την δωσουν) να δουμε φως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Σημερα εβαλα παλι το GPS, απο Κηφισια -> Πειραια. Κανενα προβλημα. Tο Sygic τουλαχιστον. Ισα ισα, κλειδωνει απιστευτα γρηγορα. και μενα το ιδιο ακριβως.κανενα προβλημα με sygic δοκιμαστε κ το gps test Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια δεν ξέρω το θέλω πολύ αλλά βλέπω ότι έχετε προβληματάκια ? συμβαίνουν και σε αλλά ανδροιντ ή μονό σε αυτό ? θέλω να το πάρω σαν πρώτο Smartphone αξίζει το κόπο βασικά σήμερα θα το περνά αλλά διστάζω ? μπορεί να μου κάνεις τιποτα αν είναι καλό τη διάβασα πολλές σελίδες και είδα ότι έχει πρόβλημα με την μπαταρία :confused::confused: Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια δεν ξέρω το θέλω πολύ αλλά βλέπω ότι έχετε προβληματάκια ? συμβαίνουν και σε αλλά ανδροιντ ή μονό σε αυτό ? θέλω να το πάρω σαν πρώτο Smartphone αξίζει το κόπο βασικά σήμερα θα το περνά αλλά διστάζω ? μπορεί να μου κάνεις τιποτα αν είναι καλό τη διάβασα πολλές σελίδες και είδα ότι έχει πρόβλημα με την μπαταρία :confused::confused: Φιλε δεν ειναι προβλημα με την μπαταρια ενα ψιλοbug περισσοτερο θα το ελεγα,μιας και δεν εχεις προβλημα με το κντ. Το μονο ....σοβαρο.....προβλημα ειναι αυτο με το gps.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 εγω παντως δεν εχω προβλημα με το gps δεν χανει το σημα καθολου.. To δουλευω με Ginius don't panic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια δεν ξέρω το θέλω πολύ αλλά βλέπω ότι έχετε προβληματάκια ? συμβαίνουν και σε αλλά ανδροιντ ή μονό σε αυτό ? θέλω να το πάρω σαν πρώτο Smartphone αξίζει το κόπο βασικά σήμερα θα το περνά αλλά διστάζω ? μπορεί να μου κάνεις τιποτα αν είναι καλό τη διάβασα πολλές σελίδες και είδα ότι έχει πρόβλημα με την μπαταρία :confused::confused: Μμπορείς να πάρεις και το Galaxy S Plus που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στα 220€. Κοιτά εδώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619829&catid=100800 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Είναι λίγο αστείο αλλά το πείρα σήμερα και δεν ξέρω πως να αλλάξω το τρόπο γραφής μηνυμάτων πώς να το πω δεν το θέλω σαν πληκτρολογιο πσ το θέλω με τους αριθμούς το δει έχω αλλά δεν ξέρω πωσ γίνετε και κάτι άλλο δεν έχει ξυπνητήρι ? Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Είναι λίγο αστείο αλλά το πείρα σήμερα και δεν ξέρω πως να αλλάξω το τρόπο γραφής μηνυμάτων πώς να το πω δεν το θέλω σαν πληκτρολογιο πσ το θέλω με τους αριθμούς το δει έχω αλλά δεν ξέρω πωσ γίνετε και κάτι άλλο δεν έχει ξυπνητήρι ? Ξυπνητήρι έχει, πάτα πάνω στο ρολόι!για πληκτρολόγιο δε ξέρω :) Edit:δοκίμασε το go keyboard από play store! Έχει το πληκτρολόγιο με τα νούμερα! Edited August 3, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Είναι λίγο αστείο αλλά το πείρα σήμερα και δεν ξέρω πως να αλλάξω το τρόπο γραφής μηνυμάτων πώς να το πω δεν το θέλω σαν πληκτρολογιο πσ το θέλω με τους αριθμούς το δει έχω αλλά δεν ξέρω πωσ γίνετε και κάτι άλλο δεν έχει ξυπνητήρι ? για Τ9 πληκτρολόγιο http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=135466.0 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 για Τ9 πληκτρολόγιο http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=135466.0 Αν κατάλαβα καλά θέλει πληκτρολόγιο όπως τα απλά κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αν κατάλαβα καλά θέλει πληκτρολόγιο όπως τα απλά κινητά ναι,το παραπάνω έχει και απλό πληκτρολόγιο με τους αριθμούς,αυτό λέω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Όχι τα τ9 το απλό το απλό με τους αριθμούς δεν μπορώ να το περιφράξω κάπως αλλιώς…. Τωρα εχει αυτο http://img361.imageshack.us/img361/8615/keyboardproanimafe9gn0.gif Εγω θελω αυτό http://a4.mzstatic.com/us/r1000/018/Purple/24/52/51/mzl.aebklzci.320x480-75.jpg σορι μονο ετσι σαν ασχετος λολ Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) ναι,το παραπάνω έχει και απλό πληκτρολόγιο με τους αριθμούς,αυτό λέω Και μόλις παρατήρησα ότι και το touch pal αυτό του κινητού έχει αυτή τη λειτουργιά :rolleyes: Edited August 3, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Και μόλις παρατήρησα ότι και το touch pal αυτό του κινητού έχει αυτή τη λειτουργιά :rolleyes:[/quoteναι το ειδα στο μενου λολ αλλα μπορεις να πεις και και πως γινεται? Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Και μόλις παρατήρησα ότι και το touch pal αυτό του κινητού έχει αυτή τη λειτουργιά :rolleyes:[/quoteναι το ειδα στο μενου λολ αλλα μπορεις να πεις και και πως γινεται? Ρυθμίσεις πληκτρολογίου touch pal και μετά διάταξη πληκτρολογίου βάζεις ορίζοντια 12 πληκτρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosraul Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 το ιδιο παρεμινε ? λολ Παράθεση Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) το ιδιο παρεμινε ? λολ Πατά σε κενό μύνημα παρατεταμένα πάνω στο χώρο που θα γράψεις,θα σου ανοίξει ένα παράθυρο μεθοδως εισαγωγής και επιλέγεις πληκτρολόγιο touchpal. Το βρήκες; Edited August 3, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts