Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sola/

Απο εδω μου λεει οτι υπαρχει διαθεσιμο update και με προτρεπει να κατεβασω το PC Companion. Εχουμε δουλεια το απογευμα:D

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις εβαλα την ics.περιμενω να ανοιξει.Θα σας πω εντυπωσεις μολις γευτω το παγωτακι μου :)

μολις εβαλα την ics.περιμενω να ανοιξει.Θα σας πω εντυπωσεις μολις γευτω το παγωτακι μου :)

Μεσω companion ή SEUS?

Οπ!! Την πήρα και εγώ!! Κρίμα που το κινητό έμεινε με 5% μπαταρία!! Εντυπώσεις το βραδάκι μάλλον!! Περιμένουμε να μας πείτε όσοι την έβαλαν μια μέθοδο root, ίσως και έναν οδηγό για να ξέρουμε που βαδίζουμε :))
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

γενικα η ics μου φαινεται πιο ωραια.Σε καποια σημεια ειναι πιο smooth αλλα σε αλλα εχει ενα ελαφρυ λαγκαρισμα.Στις ρυθμισεις στην μουσικη και στις εικονες αργει λιγο.Ισως φταει που δεν τα εσβησα ολα πριν κανω την αναβαθμιση.Αν δω οτι επιμενει το προβλημα κανω ενα reinstall το βραδυ.By the way.Μολις ανοιξα την αναβαθμιση ηταν ενεργοποιημενο ηδη το glove mode.To ειχα ξεχασει αυτο το feature και νομιζα οτι λαλησε το κινητο :O

Παιδια βοηθεια ! Παω να κανω το Update με το pc companion και οταν φτανω εκει που λεει απενεργοποιηστε και πατηστε το κουμπι μειωσης εντασης , και συνδεστε δεν μπορει να κανει εγκατασταση και βγαζει των Windows αποτυχια εγκαταστασης. Δοκιμασα σε ολες τις θυρες
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Τωρα δοκιμαζω με seus. Μολις το κατεβασα..
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

M2. Κατεβαίνει.

Achtung to all. Ακόμα και με clean install το SEUS λέει ξεκάθαρα οτι τα δεδομένα σε κάρτα SIM και SD δεν εππηρεάζονται!:)

Επιλέγουμε την πρώτη επιλογή που μας δίνει η την δεύτερη για καθαρή εγκατάσταση?

η πρωτη επιλογη περναει την 4 απο πανω χωρις να χασεις κατι.Η δευτερη σβηνει εφαρμογες και ρυθμισεις (μενουν ο,τι εχεις στην sd).

Δικια μου αποψη, κανε καθαρη εγκατασταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναλογα τι θέλεις. Αν θέλεις να ξαναστήσεις το κινητό από την αρχή (ή εχεις backup εφαρμογων κτλπ) θα έλεγα να πας στο δεύτερο. Αν απλά θελεις ICS χωρίς να μπαίνεις στις παραπάνω διαδικασίες πάνε στο πρώτο

η πρωτη επιλογη περναει την 4 απο πανω χωρις να χασεις κατι.Η δευτερη σβηνει εφαρμογες και ρυθμισεις (μενουν ο,τι εχεις στην sd).

Δικια μου αποψη, κανε καθαρη εγκατασταση

Πφφ..Άρα πρέπει να την ξαναπεράσω μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγκατάσταση!:wacko:

Πφφ..Άρα πρέπει να την ξαναπεράσω μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγκατάσταση!:wacko:

ξεκινησες την εγκατασταση απο πανω;

Οπως και ναχει, δες πως παει το κινητο σου.Μπορει να μην εχεις καποιο προβλημα.Απο προσωπικη εμπειρια εγω θα εκανα clean install.Εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεκινησες την εγκατασταση απο πανω;

Οπως και ναχει, δες πως παει το κινητο σου.Μπορει να μην εχεις καποιο προβλημα.Απο προσωπικη εμπειρια εγω θα εκανα clean install.Εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα.;)

Την πέρασα αλλά απ ότι κατάλαβα κολλάει λιγάκι..Πάω για καθαρή εγκατάσταση και επιστρέφω με νέες εντυπώσεις!

Την πέρασα αλλά απ ότι κατάλαβα κολλάει λιγάκι..Πάω για καθαρή εγκατάσταση και επιστρέφω με νέες εντυπώσεις!

πριν ξεκινησεις, παρε ενα καλο back up

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο επαφές έχω..Δεν θέλω κάτι άλλο!

ok!παντως στο μαρκετ υπαρχουν πολυ καλες εφαρμογες για back ups επαφων,μηνυματων,ακομα και εφαρμογων.:)

καλοριζικο το παγωτακι παιδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα οκ με το seus :)

ok!παντως στο μαρκετ υπαρχουν πολυ καλες εφαρμογες για back ups επαφων,μηνυματων,ακομα και εφαρμογων.:)

καλοριζικο το παγωτακι παιδες!

πες καμια καλη free...

Έκανα ξανά την εγκατάσταση αν και δεν μου έβγαλε επιλογή αυτήν την φορά..Πλέον πάει αρκετά γρήγορα,δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα...

σε μένα ακόμα να βγάλει κάποια ειδοποίηση θα δοκιμάσω και στο seus μηπως βρει εκει τιποτα
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola