Viper Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sola/ Απο εδω μου λεει οτι υπαρχει διαθεσιμο update και με προτρεπει να κατεβασω το PC Companion. Εχουμε δουλεια το απογευμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 μολις εβαλα την ics.περιμενω να ανοιξει.Θα σας πω εντυπωσεις μολις γευτω το παγωτακι μου :) Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 μολις εβαλα την ics.περιμενω να ανοιξει.Θα σας πω εντυπωσεις μολις γευτω το παγωτακι μου :) Μεσω companion ή SEUS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razzmatazz Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μέσω Seus την βρήκε και εμένα. Την κατεβαζω τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 μέσω του sony pc μου βγήκε από το κινητό δεν έβγαζε τίποτα . Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Οπ!! Την πήρα και εγώ!! Κρίμα που το κινητό έμεινε με 5% μπαταρία!! Εντυπώσεις το βραδάκι μάλλον!! Περιμένουμε να μας πείτε όσοι την έβαλαν μια μέθοδο root, ίσως και έναν οδηγό για να ξέρουμε που βαδίζουμε :)) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ΡΕ παιδια, για να κανουμε την αναβαθμιση, πρπει να βγαλουμε την καρτα μνημησ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 γενικα η ics μου φαινεται πιο ωραια.Σε καποια σημεια ειναι πιο smooth αλλα σε αλλα εχει ενα ελαφρυ λαγκαρισμα.Στις ρυθμισεις στην μουσικη και στις εικονες αργει λιγο.Ισως φταει που δεν τα εσβησα ολα πριν κανω την αναβαθμιση.Αν δω οτι επιμενει το προβλημα κανω ενα reinstall το βραδυ.By the way.Μολις ανοιξα την αναβαθμιση ηταν ενεργοποιημενο ηδη το glove mode.To ειχα ξεχασει αυτο το feature και νομιζα οτι λαλησε το κινητο :O Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδια βοηθεια ! Παω να κανω το Update με το pc companion και οταν φτανω εκει που λεει απενεργοποιηστε και πατηστε το κουμπι μειωσης εντασης , και συνδεστε δεν μπορει να κανει εγκατασταση και βγαζει των Windows αποτυχια εγκαταστασης. Δοκιμασα σε ολες τις θυρες Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 κανε την αναβαθμιση μεσω seus. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τωρα δοκιμαζω με seus. Μολις το κατεβασα.. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 M2. Κατεβαίνει. Achtung to all. Ακόμα και με clean install το SEUS λέει ξεκάθαρα οτι τα δεδομένα σε κάρτα SIM και SD δεν εππηρεάζονται!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Επιλέγουμε την πρώτη επιλογή που μας δίνει η την δεύτερη για καθαρή εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Επιλέγουμε την πρώτη επιλογή που μας δίνει η την δεύτερη για καθαρή εγκατάσταση? η πρωτη επιλογη περναει την 4 απο πανω χωρις να χασεις κατι.Η δευτερη σβηνει εφαρμογες και ρυθμισεις (μενουν ο,τι εχεις στην sd). Δικια μου αποψη, κανε καθαρη εγκατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αναλογα τι θέλεις. Αν θέλεις να ξαναστήσεις το κινητό από την αρχή (ή εχεις backup εφαρμογων κτλπ) θα έλεγα να πας στο δεύτερο. Αν απλά θελεις ICS χωρίς να μπαίνεις στις παραπάνω διαδικασίες πάνε στο πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 η πρωτη επιλογη περναει την 4 απο πανω χωρις να χασεις κατι.Η δευτερη σβηνει εφαρμογες και ρυθμισεις (μενουν ο,τι εχεις στην sd). Δικια μου αποψη, κανε καθαρη εγκατασταση Πφφ..Άρα πρέπει να την ξαναπεράσω μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγκατάσταση!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Πφφ..Άρα πρέπει να την ξαναπεράσω μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγκατάσταση!:wacko: ξεκινησες την εγκατασταση απο πανω; Οπως και ναχει, δες πως παει το κινητο σου.Μπορει να μην εχεις καποιο προβλημα.Απο προσωπικη εμπειρια εγω θα εκανα clean install.Εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ξεκινησες την εγκατασταση απο πανω; Οπως και ναχει, δες πως παει το κινητο σου.Μπορει να μην εχεις καποιο προβλημα.Απο προσωπικη εμπειρια εγω θα εκανα clean install.Εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα.;) Την πέρασα αλλά απ ότι κατάλαβα κολλάει λιγάκι..Πάω για καθαρή εγκατάσταση και επιστρέφω με νέες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Την πέρασα αλλά απ ότι κατάλαβα κολλάει λιγάκι..Πάω για καθαρή εγκατάσταση και επιστρέφω με νέες εντυπώσεις! πριν ξεκινησεις, παρε ενα καλο back up Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 πριν ξεκινησεις, παρε ενα καλο back up Μόνο επαφές έχω..Δεν θέλω κάτι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μόνο επαφές έχω..Δεν θέλω κάτι άλλο! ok!παντως στο μαρκετ υπαρχουν πολυ καλες εφαρμογες για back ups επαφων,μηνυματων,ακομα και εφαρμογων.:) καλοριζικο το παγωτακι παιδες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ολα οκ με το seus :) Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ok!παντως στο μαρκετ υπαρχουν πολυ καλες εφαρμογες για back ups επαφων,μηνυματων,ακομα και εφαρμογων.:) καλοριζικο το παγωτακι παιδες! πες καμια καλη free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έκανα ξανά την εγκατάσταση αν και δεν μου έβγαλε επιλογή αυτήν την φορά..Πλέον πάει αρκετά γρήγορα,δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 σε μένα ακόμα να βγάλει κάποια ειδοποίηση θα δοκιμάσω και στο seus μηπως βρει εκει τιποτα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts