Nero55 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 απο μπαταρια καλα τα παει ? Σκεφτομαι να δωσω το s2 μου και να το παρω γιατι πηρα ενα νεξους 7 και το κινητο το χρησιμοποιω για μυνηματα , μουσικη και λιγο ιντερνετ. Θα ναι αριστο σ αυτα ετσι ? Θα κάνει όλες τις λειτουργείες που θες χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_2 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω και εγω το x peria sole και θελω να μαθω σε τι τιμες βρισκετε αυτη τη στιγμη στην αγορα.. το προιγουμενο κινιτο που ειχα ιταν το sony xperia 8 και 8ελω να ρωτισω αν αυτο ειναι 10 φορες καλυτερο! και τελος να μου πειτε μερικα πραγματα που πρεπει να ξερω για αυτο το κινιτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) όχι αλλά εγώ το αφήνω όλο το βράδυ να φορτίζει όσο κοιμάμαι .... Εγω οταν το αφηνω μετα το 100% καμια ωρα παραπανω αρχιζει και κανει εναν σπαστικο ηχο αμα το παρατηρήσεις...Με αλλο δεν ξερω (αλλα δεν νομιζω να το κανει)Τωρα δοκιμαζω με φορτιστη Lg!!Επισης ο ηχος αυτος σταματαει μετα απο κανα λεπτο λογικα ειναι η ενεργεια που δεν παει πουθενα?? :/ Κατι αλλο που θελω να δοκιμασετε και να μου πειτε αν ισχυει για ολους...Οταν παει 100% αμα σβησω το κινητο θα εμφανιστει η εικονα με την μπαταρια και τον κεραυνο και θα λειπει ενα κουτακι για την φορτισει ενω ηταν 100% πριν το κλεισω και για να γεμισει το κουτακι θελει κανα 30ωρο!!Εχω την εντυπωση οτι οταν το κανω αυτο δηλαδη να το κλεινω στο 100% και να περιμενω να γεμισει το τελευταιο κουτακι (μιση ωρα περιπου) η μπαταρια διαρκει παραπανω!!Ας τα δοκιμασει καποιος αυτα που λεω μπας και ειναι κανα bug της GB η του κινητου δικου μου αν και δεν με απασχολει γιατι με συνεχομενο wi fi λιγα τηλς και λιγο μαρκετ μια μερα σιγουρα!!Το ρεκορ της μπαταριας ειναι 2 μερες και 15 ωρες μια χαρα ειναι πιστευω. Edited September 21, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Τελικα ο φορτιστης lg το κανει αλλα ακουγετε πιο χαμηλα Edited September 21, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδια σε ποση ωρα φορτιζει; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Παιδια σε ποση ωρα φορτιζει; To Πολυ μια ωρα και δεκα λεπτα σε μενα Αλλα απο το 5% και κατω Edited September 21, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ενω εχω ρυθμισει να εχω αναφορα μηνυματων δεν μου ερχετε ειδοποιηση οτι το μυνημα πηγε .πρεπει να κατεβασω προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδια μολις το αγορασα. Το βρηκα σε τελεια τιμη , 180 ευρω και ειναι καινουριο γιατι το παιδι το πηρε απο επιδοτηση . Πουλησα το s2 μου και θα εχω για βασικο κινητο μου το πανεμορφο sole :D Λοιπον θελω να μου πειτε ποια εκδοση ειναι καλυτερη. 2.3.7 ή να περασω ics ? Επισης ροοτ εχει βγει ? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδια μολις το αγορασα. Το βρηκα σε τελεια τιμη , 180 ευρω και ειναι καινουριο γιατι το παιδι το πηρε απο επιδοτηση . Πουλησα το s2 μου και θα εχω για βασικο κινητο μου το πανεμορφο sole :D Λοιπον θελω να μου πειτε ποια εκδοση ειναι καλυτερη. 2.3.7 ή να περασω ics ? Επισης ροοτ εχει βγει ? Ευχαριστω πολυ :) Aφού δεν έχει βγεί ακόμα ics πως να την περάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Aφού δεν έχει βγεί ακόμα ics πως να την περάσεις? Σοβαραα? Λαθος μου τοτε, νομιζα οτι βγηκε. Εχω την 2.3.7. με αριθμο εκδοσης 6.0.Β..3.184. Ροοτ εχει βγει? Edited September 21, 2012 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ενω εχω ρυθμισει να εχω αναφορα μηνυματων δεν μου ερχετε ειδοποιηση οτι το μυνημα πηγε .πρεπει να κατεβασω προγραμμα? Aναφορά παράδοσης είναι το τικ που εμφανίζεται πάνω πάνω σε κάθε μήνυμα που στέλνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_2 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 παιδια ποσο κοστιζει το κινιτο τωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 παιδια ποσο κοστιζει το κινιτο τωρα??? Στο skroutz το βρισκεις και με 219 ευρώ τώρα! Στο Πλαίσιο με 253. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Λοιπόν, το αγόρασα κι εγώ... Μιας και τα καλά έχουν αναφερθεί (και είναι πολλά, το κινητό δείχνει να ...πετάει) ας αναφερθώ σε προβλήματα - απορίες... α. Όταν μιλάω κανονικά με το ακουστικό, ο συνομιλητής μου ακούγεται πολύ μπάσος και γενικά αν έχει φασαρία τριγύρω, δεν ακούγεται πολύ. Το κουφό είναι ότι όσο μιλάω, πατάω τα πλήκτρα που έχει δεξιά πάνω κάτω, αλλά αντί να κάνει σιγά / δυνατά τον συνομιλητή μου, αυτό κάνει σιγά / δυνατά τον ήχο κλήσης..... Δεν θα έπρεπε αν κάνω αυτή τη διαδικασία κατά τη διάρκεια συνομιλίας, να ανεβοκατεβάζει την ένταση του συνομιλητή;;;; Και αν δεν γίνεται τελικά έτσι, πως μπορώ να κάνω πιο δυνατά την ένταση στο ακουστικό του τηλεφώνου;;;; (εκτός από τη cool εκδοχή να λέω στον άλλο "μίλα πιο δυνατά"!!!) β. Όσο κάνω διάφορα στην οθόνη του κινητού, τα τρία βασικά πλήκτρα αποφωτίζονται, με αποτέλεσμα αν είμαι σε σκοτεινό δωμάτιο να ψάχνομαι για τη θέση τους. Δεν υπάρχει καμία επιλογή να μην αποφωτίζονται όσο η οθόνη έχει φως??? γ. Όταν επιλέγω να τραβάω φωτο με το κουμπί που έχει στο πλάι, ενώ κάνει εστίαση, τελικά δεν τραβάει τη φωτο. Το πατάω μάλιστα με δύναμη, μήπως δεν έχει πατηθεί καλά, αλλά τίποτα... Χαλασμένο? (ωχ...) δ. Μπορώ να φορτίζω το κινητό με τον πρηγούμενο USB φορτιστή που είχα για το HTC Wildfire? Κυρίως με ενδιαφέρει για το αυτοκίνητο, όπου είχα αγοράσει φορτιστή για το Wildfire. Αν κάνει, ας μην αγοράζω καινούργιο. USB είναι και οι δύο. Θα έχω πρόβλημα; ε. Η κετρική οθόνη έχει 5 συνολικά θέματα (πηγαίνοντας δεξιά αριστερά εννοώ). Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες καρτέλες; Στο HTC είχα 7 θέματα, και είχα δυνατότητα να τοποθετώ περισσότερα εικονίδια Αυτάααα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Λοιπόν, το αγόρασα κι εγώ... Μιας και τα καλά έχουν αναφερθεί (και είναι πολλά, το κινητό δείχνει να ...πετάει) ας αναφερθώ σε προβλήματα - απορίες... α. Όταν μιλάω κανονικά με το ακουστικό, ο συνομιλητής μου ακούγεται πολύ μπάσος και γενικά αν έχει φασαρία τριγύρω, δεν ακούγεται πολύ. Το κουφό είναι ότι όσο μιλάω, πατάω τα πλήκτρα που έχει δεξιά πάνω κάτω, αλλά αντί να κάνει σιγά / δυνατά τον συνομιλητή μου, αυτό κάνει σιγά / δυνατά τον ήχο κλήσης..... Δεν θα έπρεπε αν κάνω αυτή τη διαδικασία κατά τη διάρκεια συνομιλίας, να ανεβοκατεβάζει την ένταση του συνομιλητή;;;; Και αν δεν γίνεται τελικά έτσι, πως μπορώ να κάνω πιο δυνατά την ένταση στο ακουστικό του τηλεφώνου;;;; (εκτός από τη cool εκδοχή να λέω στον άλλο "μίλα πιο δυνατά"!!!) β. Όσο κάνω διάφορα στην οθόνη του κινητού, τα τρία βασικά πλήκτρα αποφωτίζονται, με αποτέλεσμα αν είμαι σε σκοτεινό δωμάτιο να ψάχνομαι για τη θέση τους. Δεν υπάρχει καμία επιλογή να μην αποφωτίζονται όσο η οθόνη έχει φως??? γ. Όταν επιλέγω να τραβάω φωτο με το κουμπί που έχει στο πλάι, ενώ κάνει εστίαση, τελικά δεν τραβάει τη φωτο. Το πατάω μάλιστα με δύναμη, μήπως δεν έχει πατηθεί καλά, αλλά τίποτα... Χαλασμένο? (ωχ...) δ. Μπορώ να φορτίζω το κινητό με τον πρηγούμενο USB φορτιστή που είχα για το HTC Wildfire? Κυρίως με ενδιαφέρει για το αυτοκίνητο, όπου είχα αγοράσει φορτιστή για το Wildfire. Αν κάνει, ας μην αγοράζω καινούργιο. USB είναι και οι δύο. Θα έχω πρόβλημα; ε. Η κετρική οθόνη έχει 5 συνολικά θέματα (πηγαίνοντας δεξιά αριστερά εννοώ). Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες καρτέλες; Στο HTC είχα 7 θέματα, και είχα δυνατότητα να τοποθετώ περισσότερα εικονίδια Αυτάααα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Kαι γω μολις το πηρα. Απ οτι εχω καταλαβει . Λοιπον α) Εχει πολυ μικρη ενταση το ακουστικο . β) Δεν το γνωριζω αλλα δεν νομιζω να γινεται . γ) Θελει δυναμη για να πατηθει . Αν βαλεις λιγο παραπανω δυναμη θα το πατησεις . Και εγω χαλασμενο νομιζα οτι ηταν , αλλα μετα το καταλαβα ;) δ) Δεν θα υπαρξει προβλημα. Στο αυτοκινητο , χρησιμοποιησε το usb του htc κινητου σου . ε) Οχι δεν μπορεις να προσθεσεις περισσοτερα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις launcher . Προτεινω Go launcher :) :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 α. Και δεν ρυθμίζεται ούτε καν η ένταση????? Αν αυτό ισχύει είναι μεγάλο μείον για το κινητό, ειδικά από τη στιγμή που δεν ακούγεται και δυνατά. γ. Έχεις δίκιο... Τραβάει. Αλλά πρέπει να ...σπάσεις το δάχτυλο για να πατηθεί! ε. Τζάμπα είναι αυτό από το Market; Θα μου αλλάξει όλο το προφίλ του κινητού; Αν δεν μου αρέσει, φαντάζομαι θα μπορώ να επαναφέρω το παλιό, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 α. Και δεν ρυθμίζεται ούτε καν η ένταση????? Αν αυτό ισχύει είναι μεγάλο μείον για το κινητό, ειδικά από τη στιγμή που δεν ακούγεται και δυνατά. γ. Έχεις δίκιο... Τραβάει. Αλλά πρέπει να ...σπάσεις το δάχτυλο για να πατηθεί! ε. Τζάμπα είναι αυτό από το Market; Θα μου αλλάξει όλο το προφίλ του κινητού; Αν δεν μου αρέσει, φαντάζομαι θα μπορώ να επαναφέρω το παλιό, ε? Α. Οταν πατας να παρεις τηλ αυξησε τερμα την ενταση. Αν σου φαινεται μικρη , που ειναι , χρησιμοποιησε ακουστικα. Ε. Θα αλλαξει της οθονες και το μενου. Δοκιμασε το και αν θες το κανεις απεγκατασταση και γυρνας στο παλιο :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 α. μα αυτό ακριβώς λέω... Η ένταση δεν αυξάνεται, ούτε μειώνεται. Αυξομειώνει μόνο την ένταση του ήχου κλήσης... Και εννοώ όταν μιλάω ήδη με κάποιον στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 α. Και δεν ρυθμίζεται ούτε καν η ένταση????? Αν αυτό ισχύει είναι μεγάλο μείον για το κινητό, ειδικά από τη στιγμή που δεν ακούγεται και δυνατά. γ. Έχεις δίκιο... Τραβάει. Αλλά πρέπει να ...σπάσεις το δάχτυλο για να πατηθεί! ε. Τζάμπα είναι αυτό από το Market; Θα μου αλλάξει όλο το προφίλ του κινητού; Αν δεν μου αρέσει, φαντάζομαι θα μπορώ να επαναφέρω το παλιό, ε? Καλα θα μας τρελάνεις ολόκληρο Volume Button δεξιά εκεί που είναι το κουμπί για την κάμερα δεν το βλέπεις???:p Παιδιά επιτέλους μου ήρθαν οι θήκες!!Η άσπρη είναι απο σιλικόνη και η μπλέ από ένα πλαστικό σκληρό!!:) http://imageshack.us/a/img9/3457/dsc0074ph.jpg' alt='dsc0074ph.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Την φώτο την τράβηξα με το σολε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλα θα μας τρελάνεις ολόκληρο Volume Button δεξιά εκεί που είναι το κουμπί για την κάμερα δεν το βλέπεις???:p Παιδιά επιτέλους μου ήρθαν οι θήκες!!Η άσπρη είναι απο σιλικόνη και η μπλέ από ένα πλαστικό σκληρό!!:) http://imageshack.us/a/img9/3457/dsc0074ph.jpg' alt='dsc0074ph.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Την φώτο την τράβηξα με το σολε. Eχεις λινκ; ποσες μερες εκαναν; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Eχεις λινκ; ποσες μερες εκαναν; Εδώ αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/S-Line-Wave-Gel-Case-Cover-For-SONY-SOLA-Xperia-Sola-Screen-Protector-/150799674751?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item231c5c6d7f#ht_1491wt_1199 αλλά έχει τελειώσει η άσπρη η μπλε εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/DARK-BLUE-TEXTURED-SNAP-ON-HARD-SHELL-BACK-CASE-COVER-FOR-SONY-XPERIA-SOLA-MT27i-/271030517315?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f1aad7e43#ht_2324wt_1139 Έκαναν μια εβδομάδα(δεν είμαι σίγουρος μπορεί και λιγότερο) αλλά αξίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλα θα μας τρελάνεις ολόκληρο Volume Button δεξιά εκεί που είναι το κουμπί για την κάμερα δεν το βλέπεις???:p Έχεις δίκιο. Αλλά η βλακεία είναι του κινητού, γι' αυτό και μπερδεύτηκα. Όταν πατάς τα πλήκτρα του volume ενώ μιλάς, αντί να γράφει στην οθόνη "ένταση ακουστικού" συνεχίζει να γράφει "ένταση ειδοποίησης ήχου". Όμως, στη πράξη ανεβοκατεβάζει την ένταση του ακουστικού. Είναι πράγματι πολύ χαμηλή κι ας την έχεις τέρμα δυνατά. Άραγε θα το διορθώσουν σε κανένα επόμενο update του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Έχεις δίκιο. Αλλά η βλακεία είναι του κινητού, γι' αυτό και μπερδεύτηκα. Όταν πατάς τα πλήκτρα του volume ενώ μιλάς, αντί να γράφει στην οθόνη "ένταση ακουστικού" συνεχίζει να γράφει "ένταση ειδοποίησης ήχου". Όμως, στη πράξη ανεβοκατεβάζει την ένταση του ακουστικού. Είναι πράγματι πολύ χαμηλή κι ας την έχεις τέρμα δυνατά. Άραγε θα το διορθώσουν σε κανένα επόμενο update του κινητού; Εγώ μια χαρά ακούω με το ηχείο και μπορώ να πω πως το βρίσκω και πολύ δυνατό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εγώ μιλάω για το ακουστικό και όχι για το ηχείο... Και επειδή μίλησες για θήκες, εγώ παρήγγειλα το πρωί από εδώ, μια άσπρη και μια κίτρινη! http://www.ebay.co.uk/itm/Hybrid-Hard-Case-Cover-For-Sony-SOLA-Xperia-Sola-Screen-Protector-/170844312244?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item27c71d52b4#ht_1443wt_1199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Παιδιά να πω και γώ για τη θήκη του sole μου μπας και βοηθήσω κανένα συμφορουμίτη. Λοιπόν πήρα αυτή από amazon.uk και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007Y4KULY/ref=oh_details_o00_s00_i00 Ιδού πως φαίνεται πάνω στο τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts