Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε με καποιον player απο το Play store οπως τον MX player.

Τον δοκιμασα ομως παλι τα ιδια. το παιζει αλλα Ψιλοκολαει :mad: ... Περασα το ιδιο βιντεακι και στα 720 και στα 1080... στα 1080 μου ελεγε στο pc οτι ενδεχεται να μν το αναπαραγει :(

Απλος ειναι. Οταν τον συνδεεις λεει common charging..

Που το λέει αυτό;

Πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω root το sole μου και ίσως περάσω και καμιά custom rom...Βαρέθηκα με την GB...Έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι στο sole του ή θα μαι ο πρώτος;;;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Custom rom που βρήκες ? Νομίζω δεν υπάρχουν ακίμα για το κινητό μας. Κανα νέο από τη νέα αναβάθμιση που περιμένουμε ? Στο forum της sony xperia όλοι κράζουν για το πρόβλημα με το σήμα.

Τελικά το ξυπνητήρι σας δουλεύει με κλειστή τη συσκευή;

To ότι είναι Android. Έτσι είναι σχεδιασμένο το λειτουργικό. Μόνο στην λειτουργία πτήσης χτυπάει το ξυπνητήρι (κι όταν φυσικά είναι σε πλήρη λειτουργία)

Αυτή η απάντηση δε σε κάλυψε;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τελικά το ξυπνητήρι σας δουλεύει με κλειστή τη συσκευή;

Φίλε μου σου έχουν απαντήσει ήδη...άντε να στο ξαναπώ άλλη μια...το ξυπνητήρι δεν δουλεύει με κλειστό το κινητό σε όλα τα android...μόνο όταν είναι ανοιχτό το κινητό ή όταν είσαι σε flight mode..

Α οκ. γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα γρήγορη η φόρτιση του αυτή τη φορά. Χτες η μπαταρία μου έπεφτε ιδιαίτερα γρήγορα. Συνήθως τα βράδια που κοιμάμαι , μέσα σε 8 ώρες χάνει 2% μόνο σε standby . Χτες έχασε καμοιά 10%. Edited by kosmasgr

Α οκ. γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα γρήγορη η φόρτιση του αυτή τη φορά. Χτες η μπαταρία μου έπεφτε ιδιαίτερα γρήγορα. Συνήθως τα βράδια που κοιμάμαι , μέσα σε 8 ώρες χάνει 2% μόνο σε standby . Χτες έχασε καμοιά 10%.

ισως να ετυχε.ισως κολλησε καποια εφαρμογη,ισως εχασε το σημα του οσο κοιμοσουν.δες τι του εφαγε τι μπαταρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω πια τι να κανω ... 1080π δν παιζει κανενα βιντεο. Παιζει σπασμοδικα και ξενερωσα !!! σε ολους ετσι ειναι η κανω κατι λα8ος ???

Παιδιά πως γίνεται να έχω επιλογή αγγλικών και ελληνικών στα sms? γιατί έμενα μου βγάζει μόνο αγγλικά και κινέζικα και δεν βγάζω άκρη. Edited by B_Dark

Που το λέει αυτό;

Πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω root το sole μου και ίσως περάσω και καμιά custom rom...Βαρέθηκα με την GB...Έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι στο sole του ή θα μαι ο πρώτος;;;

Με ενα google search θα βρεις τον επισημο οδηγο γ

ια να δεις αν εχεις unlocked bootloader. Για root δεν εχω βρει κατι.. Custom rom κυκλοφορει μια Sss speed αλλα δεν εχω βρει feedback...

Sent from my MT27i using Tapatalk

Sorry παιδιά δεν πρόσεξα ότι είχα απάντηση. Το McAfee το έχετε βάλει; Χρειάζεται;

Ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να σβησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλο ενα firm εμφανιστηκε χθες, 6.0.B.3.177. Με το πασο σου κυρα Sony. Δεν βιαζομαστε. Απλα εχουμε κινητο που δεν πιανει σημα. Δεν ειναι κατι σημαντικο:rolleyes:

Αλλο ενα firm εμφανιστηκε χθες, 6.0.B.3.177. Με το πασο σου κυρα Sony. Δεν βιαζομαστε. Απλα εχουμε κινητο που δεν πιανει σημα. Δεν ειναι κατι σημαντικο:rolleyes:

Τα παμε αυτο με το σημα με μια επιδιρθωση φτιαχνετε!!

Το προσπαθησα και με PC Companion και με SUS. Δεν εφτιαξε τιποτα. Το μονο που κερδισα ειναι οτι πλεον δεν χρειαζεται restart το κινητο. Αλλα το σημα χανεται αρκετες φορες την ημερα.

ΥΓ: Βασικα τωρα ειδα οτι το ποσταρα σε λαθος θεμα:p Στο U εχω θεμα. Στο δικο μου Sole δεν εχω κανει ακομα update οποτε δεν εχω καποιο προβλημα.

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola