jeffpapadopoulos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 1 ερωτηση ακομα ... 1080π μπορει να παιξει ??? του περασα ενα βιντεακι χ8ες και μου το εβγαζε ως κατεστραμενο αρχειο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δοκιμασε με καποιον player απο το Play store οπως τον MX player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δοκιμασε με καποιον player απο το Play store οπως τον MX player. Τον δοκιμασα ομως παλι τα ιδια. το παιζει αλλα Ψιλοκολαει :mad: ... Περασα το ιδιο βιντεακι και στα 720 και στα 1080... στα 1080 μου ελεγε στο pc οτι ενδεχεται να μν το αναπαραγει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 ο φορτιστής που έχουμε είναι ταχυφορτιστής ? Απλος ειναι. Οταν τον συνδεεις λεει common charging.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Απλος ειναι. Οταν τον συνδεεις λεει common charging.. Που το λέει αυτό; Πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω root το sole μου και ίσως περάσω και καμιά custom rom...Βαρέθηκα με την GB...Έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι στο sole του ή θα μαι ο πρώτος;;; Edited July 12, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Custom rom που βρήκες ? Νομίζω δεν υπάρχουν ακίμα για το κινητό μας. Κανα νέο από τη νέα αναβάθμιση που περιμένουμε ? Στο forum της sony xperia όλοι κράζουν για το πρόβλημα με το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τελικά το ξυπνητήρι σας δουλεύει με κλειστή τη συσκευή; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τελικά το ξυπνητήρι σας δουλεύει με κλειστή τη συσκευή; To ότι είναι Android. Έτσι είναι σχεδιασμένο το λειτουργικό. Μόνο στην λειτουργία πτήσης χτυπάει το ξυπνητήρι (κι όταν φυσικά είναι σε πλήρη λειτουργία) Αυτή η απάντηση δε σε κάλυψε; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τελικά το ξυπνητήρι σας δουλεύει με κλειστή τη συσκευή; Φίλε μου σου έχουν απαντήσει ήδη...άντε να στο ξαναπώ άλλη μια...το ξυπνητήρι δεν δουλεύει με κλειστό το κινητό σε όλα τα android...μόνο όταν είναι ανοιχτό το κινητό ή όταν είσαι σε flight mode.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Σε πόση ώρα φορτίζει πλήρως το κινητό σας ? Εμένα λίγο πιο κάτω από 2 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Και μενα τοσο περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Α οκ. γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα γρήγορη η φόρτιση του αυτή τη φορά. Χτες η μπαταρία μου έπεφτε ιδιαίτερα γρήγορα. Συνήθως τα βράδια που κοιμάμαι , μέσα σε 8 ώρες χάνει 2% μόνο σε standby . Χτες έχασε καμοιά 10%. Edited July 12, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Α οκ. γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα γρήγορη η φόρτιση του αυτή τη φορά. Χτες η μπαταρία μου έπεφτε ιδιαίτερα γρήγορα. Συνήθως τα βράδια που κοιμάμαι , μέσα σε 8 ώρες χάνει 2% μόνο σε standby . Χτες έχασε καμοιά 10%. ισως να ετυχε.ισως κολλησε καποια εφαρμογη,ισως εχασε το σημα του οσο κοιμοσουν.δες τι του εφαγε τι μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Δεν ξερω πια τι να κανω ... 1080π δν παιζει κανενα βιντεο. Παιζει σπασμοδικα και ξενερωσα !!! σε ολους ετσι ειναι η κανω κατι λα8ος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Παιδιά πως γίνεται να έχω επιλογή αγγλικών και ελληνικών στα sms? γιατί έμενα μου βγάζει μόνο αγγλικά και κινέζικα και δεν βγάζω άκρη. Edited July 12, 2012 by B_Dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Για δοκιμασε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Για δοκιμασε αυτο. να'σαι καλά!!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Sorry παιδιά δεν πρόσεξα ότι είχα απάντηση. Το McAfee το έχετε βάλει; Χρειάζεται; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudiss Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 υπαρχει τροποσ να κανω φακελους στο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Που το λέει αυτό; Πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω root το sole μου και ίσως περάσω και καμιά custom rom...Βαρέθηκα με την GB...Έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι στο sole του ή θα μαι ο πρώτος;;; Με ενα google search θα βρεις τον επισημο οδηγο γ ια να δεις αν εχεις unlocked bootloader. Για root δεν εχω βρει κατι.. Custom rom κυκλοφορει μια Sss speed αλλα δεν εχω βρει feedback... Sent from my MT27i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Sorry παιδιά δεν πρόσεξα ότι είχα απάντηση. Το McAfee το έχετε βάλει; Χρειάζεται; Ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να σβησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Αλλο ενα firm εμφανιστηκε χθες, 6.0.B.3.177. Με το πασο σου κυρα Sony. Δεν βιαζομαστε. Απλα εχουμε κινητο που δεν πιανει σημα. Δεν ειναι κατι σημαντικο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntominikos Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 γεια σας.. θα ηθελα να μαθω διαφορες πληροφοριες.. τ ειναι το root που χρηαζεται.. πως γινεται.. ευχαριστω προκαταβολικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Αλλο ενα firm εμφανιστηκε χθες, 6.0.B.3.177. Με το πασο σου κυρα Sony. Δεν βιαζομαστε. Απλα εχουμε κινητο που δεν πιανει σημα. Δεν ειναι κατι σημαντικο:rolleyes: Τα παμε αυτο με το σημα με μια επιδιρθωση φτιαχνετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το προσπαθησα και με PC Companion και με SUS. Δεν εφτιαξε τιποτα. Το μονο που κερδισα ειναι οτι πλεον δεν χρειαζεται restart το κινητο. Αλλα το σημα χανεται αρκετες φορες την ημερα. ΥΓ: Βασικα τωρα ειδα οτι το ποσταρα σε λαθος θεμα:p Στο U εχω θεμα. Στο δικο μου Sole δεν εχω κανει ακομα update οποτε δεν εχω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts