spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Απεγκατεστησα την experience και εβαλα στοκ 1.54 αλλα οταν παω να κανω root μου λεει οτι η διαδρομη δεν βρεθηκε και κατι τεοια κουφα. Τι τρελλο ειναι αυτο παλι? Παλια που το ειχα ρουταρει ηταν ολα οκ Ας βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Απεγκατεστησα την experience και εβαλα στοκ 1.54 αλλα οταν παω να κανω root μου λεει οτι η διαδρομη δεν βρεθηκε και κατι τεοια κουφα. Τι τρελλο ειναι αυτο παλι? Παλια που το ειχα ρουταρει ηταν ολα οκ Ας βοηθησει καποιος Πηγαινε στην πρωτη σελιδα που υπαρχουν οι οδηγοι,κατι κανεις λαθος δεν γινεται αλλιως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Πηγαινε στην πρωτη σελιδα που υπαρχουν οι οδηγοι,κατι κανεις λαθος δεν γινεται αλλιως.. δεν κανω κατι λαθος,την ιδια διαδικασια που εκανα τοσες φορες κανω και τωρα αλλα μου λεει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 δεν κανω κατι λαθος,την ιδια διαδικασια που εκανα τοσες φορες κανω και τωρα αλλα μου λεει το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου, Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναδοκιμασε μπας και γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναδοκιμασε μπας και γινει τιποτα το εχω κανει αλλα τιποτα, το εβαλα και σε αλλο pc αλλα τιποτα ξεκλειδωτο bootloader εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το εχω κανει αλλα τιποτα, το εβαλα και σε αλλο pc αλλα τιποτα ξεκλειδωτο bootloader εχω Μηπως καταλαθος κανεις ροοτ για την 1.10 και οχι για την 1.54? Εδω εισαι 1. Πας εδώ: http://forum.xda-developer....php?t=2029756 2. Κατεβάζεις τα αρχεία από τα links 3. Εγκαθιστάς το flashtool 4. Αποσυμπιέζεις κάπου το kernel.zip και το Root_with_Restore_by_Bin4ry 5. Ανοίγεις το flashtool (το σκέτο αν έχεις 32μπιτο λειτουργικό, το flashtool64 αν έχεις 64μπιτο) 6. Συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και τον ηυ για να το δει 7. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχειο MT27i_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf που εχεις αποσυμπιέσει απο το kernel.zip 8. Το flashtool κανει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του (προσοχή : αφού μιλάμε για το sola πατάς το vol down και οχι το <- ). 9. Ακολουθείς τις οδηγίες του kosmasgr με το Root_with_Restore_by_Bin4ry 10. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχείο MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf που έχεις αποσυμπιέσει από το kernel.zip 11. Το flashtool κάνει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναδοκιμασε μπας και γινει τιποτα το εχω κανει αλλα τιποτα, το εβαλα και σε αλλο pc αλλα τιποτα ξεκλειδωτο bootloader εχω Μηπως καταλαθος κανεις ροοτ για την 1.10 και οχι για την 1.54? Εδω εισαι 1. Πας εδώ: http://forum.xda-developer....php?t=2029756 2. Κατεβάζεις τα αρχεία από τα links 3. Εγκαθιστάς το flashtool 4. Αποσυμπιέζεις κάπου το kernel.zip και το Root_with_Restore_by_Bin4ry 5. Ανοίγεις το flashtool (το σκέτο αν έχεις 32μπιτο λειτουργικό, το flashtool64 αν έχεις 64μπιτο) 6. Συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και τον ηυ για να το δει 7. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχειο MT27i_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf που εχεις αποσυμπιέσει απο το kernel.zip 8. Το flashtool κανει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του (προσοχή : αφού μιλάμε για το sola πατάς το vol down και οχι το <- ). 9. Ακολουθείς τις οδηγίες του kosmasgr με το Root_with_Restore_by_Bin4ry 10. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχείο MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf που έχεις αποσυμπιέσει από το kernel.zip 11. Το flashtool κάνει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του. περναω 1.10 πρωτα μετα 1.54 μετα κερνελ 1.10 και παω για ρουτ και μου λεει αυτα τα κουφα Edited May 7, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 περναω 1.10 πρωτα μετα 1.54 μετα κερνελ 1.10 και παω για ρουτ και μου λεει αυτα τα κουφα Τοτε τι να σου πω δεν ξερω τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Τοτε τι να σου πω δεν ξερω τι γινεται? παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω κανω τα σωστα βηματα. Τι να πω ? Ολη αυτη η ταλαιπωρεια επειδη η κωλοsony δεν μας δινει jb...αν ξανα παρω εγω sony να με χε,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω κανω τα σωστα βηματα. Τι να πω ? Ολη αυτη η ταλαιπωρεια επειδη η κωλοsony δεν μας δινει jb...αν ξανα παρω εγω sony να με χε,,,,,, Μην το λες διαβασα στο xda. Οτι μπορει να δωσει.Τι να σου πω δε γινεται να μην μπορεις να το κανεις,δοκιμασε το αλλη μιανφορα πιο προσεκτικα γιατιμκαι εγω το ιδιο νομιζα οταν προσπαθουσα να το. rootaro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δουλευει και η 5.7,2 που παλια δεν δουλευε παιδια αλλα χανετε το πανοραμα...για την 4.7.2 δεν ξερω τι παιζει Οσο για την εγκατασταση της ρομ εγω διαβασα αυτο στους xda αλλα δεν μπορω να δοκιμασω ακομη(ανοιξτε την φωτο για να δειτε) Σε εμενα προσωπικα τελικα δεν δουλευει ουτε με 5.7.2 η καμερα!βασικα πριν φλασαρω το fixaki σου δουλευε κανονικα,αφοτου το φλασαρα η καμερα εχασε τον προσανατολισμο της(κρατωντας το κινητο ορθιο η καμερα κατεγραφε σαν να ηταν πλαγιαστο),εκανα restore ενα back up που ειχα με καθαρη την Jb και η καμερα δουλευει κομπλε οποτε αν μπορει και καποιος αλλος ας τσεκαρει το fixaki.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μην το λες διαβασα στο xda. Οτι μπορει να δωσει.Τι να σου πω δε γινεται να μην μπορεις να το κανεις,δοκιμασε το αλλη μιανφορα πιο προσεκτικα γιατιμκαι εγω το ιδιο νομιζα οταν προσπαθουσα να το. rootaro... Το διοκιμασα αλλη μια φορα και τελικα μου το εκανε μετα απο μεγαλη προσπαθεια, τι να πω μονο στα sony μου συμβαινει αυτο. Ευχαριστω πολυ παντως. τωρα μπορω να φλασαρω μεσω cwm τη jb? Δε πιστευω να θελει και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Το διοκιμασα αλλη μια φορα και τελικα μου το εκανε μετα απο μεγαλη προσπαθεια, τι να πω μονο στα sony μου συμβαινει αυτο. Ευχαριστω πολυ παντως. τωρα μπορω να φλασαρω μεσω cwm τη jb? Δε πιστευω να θελει και τιποτα αλλο Δοκιμασε ετσι αφου ι δεν εχουμε σιγουρομτροπο εγκαταστασης και μας λες... Edited May 7, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Το διοκιμασα αλλη μια φορα και τελικα μου το εκανε μετα απο μεγαλη προσπαθεια, τι να πω μονο στα sony μου συμβαινει αυτο. Ευχαριστω πολυ παντως. τωρα μπορω να φλασαρω μεσω cwm τη jb? Δε πιστευω να θελει και τιποτα αλλο εφοσον εισαι unlock bl και ροοτ σε official .54 δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!flasareis το boot.img με flashtool και μετα απο cwm την jb! ειναι σημαντικο να flashareis πρωτα το boot.img με flashtool γιατι για να δουλεψει η ρομ θελει τον συγκεκριμενο kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 εφοσον εισαι unlock bl και ροοτ σε official .54 δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!flasareis το boot.img με flashtool και μετα απο cwm την jb! ειναι σημαντικο να flashareis πρωτα το boot.img με flashtool γιατι για να δουλεψει η ρομ θελει τον συγκεκριμενο kernel πως το φλασαρω το boot img, εδω ειανι το θεμα γιατι οταν κανω κατευθειαν μεσω cwm φλας το zip μου λεει aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 πως το φλασαρω το boot img, εδω ειανι το θεμα γιατι οταν κανω κατευθειαν μεσω cwm φλας το zip μου λεει aborted http://www.androidgadgematic.com/2012/09/how-to-flash-kernel-sony-xperia-any.html τσεκαρε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 πως το φλασαρω το boot img, εδω ειανι το θεμα γιατι οταν κανω κατευθειαν μεσω cwm φλας το zip μου λεει aborted Βγαζεις το boot.IMG απο το ζιπ και το φλασαρρεις μεσω flash tool (το boot.img)σε λειτουργεια fast boot και μετα φλασαρεις το ζιπ χωρις το. Boot.IMG μεσω. Cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 http://www.androidgadgematic.com/2012/09/how-to-flash-kernel-sony-xperia-any.html τσεκαρε αυτο το εχω το flash tool αλλα δε ξερω διαδικασια, Ανοιγω flashtool και πηγαινω σε fastboot το flashtool και το κινητο το βαζω σε flashboot πατημενο το κουμπι επανω αλλα μετα απο λιγο εκει ππου το led ειναι μπλε κλεινει το κινητο, τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το εχω το flash tool αλλα δε ξερω διαδικασια, Ανοιγω flashtool και πηγαινω σε fastboot το flashtool και το κινητο το βαζω σε flashboot πατημενο το κουμπι επανω αλλα μετα απο λιγο εκει ππου το led ειναι μπλε κλεινει το κινητο, τι πρεπει να κανω μου συνεβαινε και εμενα αυτο και αφου δεν μπορουσα να βρω λυση το εκανα με τον δευτερο τροπο που λεει το σαιτ που σου εστειλα με σω flashboot files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) μου συνεβαινε και εμενα αυτο και αφου δεν μπορουσα να βρω λυση το εκανα με τον δευτερο τροπο που λεει το σαιτ που σου εστειλα με σω flashboot files θα κανω extract τα αρχεια πρωτα μετα θα κανω δεξι κλι πανω στο boot.img ανοιγω οπεν command και γραφω fastboot flash boot boot.img και παταω enter η πρεπει να προσθεσω και το fastboot reboot? το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω το κινητο σε fastboot μετα παο λιγο κλεινει Οταν κανω open command και γραφω τις εντολες μου λεει δεν ειναι εκτελεσιμο αρχειο Edited May 7, 2013 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatCat Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χρόνια πολλά σε όλους! Χθες επιτέλους βρήκα τον χρόνο να περάσω ICS στο κινητό μου με clean install όπως περιγράφεται εδώ . Δεν έχω root κλπ., επί του παρόντος δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβάσω τι πρέπει να κάνω. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη γιατί προ ICS, το κινητό ήταν για τα μπάζα, με τρομερά lags, κολλούσε, έκανε μόνο του reboot, γενικά φερόταν σαν δαιμονισμένο. Το βασικό μου πρόβλημα με το ICS (μέχρι στιγμής!) είναι ότι οι διάφορες ειδοποιήσεις (π.χ. κλήσεις, αναπάντητες, ραντεβού) δεν ξυπνούν την οθόνη και δεν ανάβουν τα LED. Δοκίμασα και με το Light Flow Lite αλλά δεν είδα χαΐρι. Όσο κι αν φαίνεται ασήμαντο, είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα γιατί λόγω δουλειάς είμαι συχνά αναγκασμένη να έχω το κινητό μακρυά μου και στο αθόρυβο, οπότε θα ήθελα με μια ματιά να βλέπω τι γίνεται. Επίσης, όταν βάζω custom ringtone σε συγκεκριμένες επαφές ώστε οι αγαπημένοι μου να έχουν καθένας τον δικό του ήχο, δεν την κρατάει τη ρύθμιση και χτυπάει με ό,τι ήχο να 'ναι. Μπορεί μήπως κανείς να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 θα κανω extract τα αρχεια πρωτα μετα θα κανω δεξι κλι πανω στο boot.img ανοιγω οπεν command και γραφω fastboot flash boot boot.img και παταω enter η πρεπει να προσθεσω και το fastboot reboot? το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω το κινητο σε fastboot μετα παο λιγο κλεινει Οταν κανω open command και γραφω τις εντολες μου λεει δεν ειναι εκτελεσιμο αρχειο Δοκίμασε να το περάσεις όπως περνάς τα ftf αρχεία για το root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 καλησπερα , μετα απο ροοτ που εκανα στο κινητο εχω παρατηρησει οτι ανεβαζει ποιο ευκολα θερμοκρασια το πισω μερος του κατα την χρηση...υπαρχει περιπτωση απο το ροοτ και απο καποιες εφαρμογες που τρεχουν να ζεσταινεται τωρα ποιο ευκολα;μπορω καπως αυτο να το ελενξω και να το περιορισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 καλησπερα , μετα απο ροοτ που εκανα στο κινητο εχω παρατηρησει οτι ανεβαζει ποιο ευκολα θερμοκρασια το πισω μερος του κατα την χρηση...υπαρχει περιπτωση απο το ροοτ και απο καποιες εφαρμογες που τρεχουν να ζεσταινεται τωρα ποιο ευκολα;μπορω καπως αυτο να το ελενξω και να το περιορισω; Το root δεν αλλάζει το hardware αλλά το software(όπως το έχεις εσύ για την ώρα εκτώς αν έχεις πειράξει τον επεξεργαστήη) υπάρχει όμως και η πιθανότατα να τρέχεις πιο βαριές εφαρμογές για πολύ ώρα και να ζεστένεται ευκολότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δοκίμασε να το περάσεις όπως περνάς τα ftf αρχεία για το root.. Δεν μπορω να βρω λύση και δεν ξερω γιατι το κανε αυτό, πήγα μεσω cmd από τον υπολογιστή γράφοντας εντολές αλλα τιποτα. Σε αυτη την εκδοση Ραδιόφωνο λειτουργεί η εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts