Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε ναι. 54 θα είναι αλλά άμα είναι bug free και σφαίρα και τόσα χαρακτηριστικά και apps που βλέπω δε θα μας χαλάσει καθόλου

Την έχω εδώ και κάτι ώρες και φαίνεται πολύ καλή και από μπαταρία και σε ταχύτητα! Θα ανεβάσω εντυπώσεις μετά απο 2-3 μέρες να δω τι παίζει και με τη μπαταρία του! :-)

Λοιπόν, αφού λύσαμε εδώ και καιρό το γρίφο γιατί δεν εμφάνιζε την επιλογή εξοικονόμησης κόστους στα μηνύματα, μήπως ξέρει κάποιος να λύσει τον αλλο γρίφο, γιατί δεν εμφανίζει την επιλογή της κάρτας sim στο φίλτρο επαφών;

Απο τοτε που το ανεφερες το εκανα εγκατασταση κι εγω κι οντως κανει δουλεια.. Ωστοσο μαζι με αυτο χρησιμοποιω και το deep Freeze και δεν ξερω αν πρεπει να τα εχω και τα 2 μαζι ή να αφησω μονο το greenify για να δω αποτελεσματα..

To κινητό βγήκε από τον φορτιστή στις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Χρήση:

- 160 λεπτά ομιλίας

- Σερφάρισμα μέσω 3G περίπου 50 λεπτά (10 λεπτά χρήση teamviewer για έλεγχο του laptop μου, 10 λεπτά email, 30 λεπτά σερφάρισμα)

- 17 sms

- WiFi περίπου 10 λεπτά

- GPS περίπου 20 λεπτά

- Χρήση του κινητού ως wifi hotspot περίπου 30 λεπτά

Συνολικά κράτησε η μπαταρία 32 ώρες (μέχρι το 10%)

Η δεύτερη φόρτιση με λίγο πιο κανονική χρήση (80 λεπτά ομιλίας, 20 περίπου μηνύματα, λίγο 3G) έδωσε 2,5 μέρες γεμάτες.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο οπότε το greenify πήρε πράσινο φως από μένα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

To κινητό βγήκε από τον φορτιστή στις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Χρήση:

- 160 λεπτά ομιλίας

- Σερφάρισμα μέσω 3G περίπου 50 λεπτά (10 λεπτά χρήση teamviewer για έλεγχο του laptop μου, 10 λεπτά email, 30 λεπτά σερφάρισμα)

- 17 sms

- WiFi περίπου 10 λεπτά

- GPS περίπου 20 λεπτά

- Χρήση του κινητού ως wifi hotspot περίπου 30 λεπτά

Συνολικά κράτησε η μπαταρία 32 ώρες (μέχρι το 10%)

Η δεύτερη φόρτιση με λίγο πιο κανονική χρήση (80 λεπτά ομιλίας, 20 περίπου μηνύματα, λίγο 3G) έδωσε 2,5 μέρες γεμάτες.

Το βαλα και γω. Πώς ακριβώς δουλεύει ? Μου έβγαλε μια λίστα με τις εφαρμογές "running in background" "may slow down device" και recently running. Πατάω σε κάποια πάνω για παράδειγμα και την οδηγεί σε άλλο menu. Εκεί πατάμε κάτι ? Το pause?

Edited by kosmasgr

Διαλεγεις τις εφαρμογες που θελεις. Αυτες θα γινουν pending και μετα θα αλλαξουν σε hibernate μετα απο 2-5 λεπτα αφου μπει το κινητο σε depp sleep (λιγο μετα αφου κλεισει η οθονη).

System app δεν μπορει να τις κανεις hibernate. Αν δηλαδη θες το facebook (ειναι εφαρμογη συστηματος), πρεπει ειτε με καποια εφαρμογη να την αλλαξιες σε εφαρμογη χρηστη (πχ titanum backup) ειτε την σβηνεις με καποιον explorer και την εγκαθιστας παλι απο το Play store.

Διαλεγεις τις εφαρμογες που θελεις. Αυτες θα γινουν pending και μετα θα αλλαξουν σε hibernate μετα απο 2-5 λεπτα αφου μπει το κινητο σε depp sleep (λιγο μετα αφου κλεισει η οθονη).

System app δεν μπορει να τις κανεις hibernate. Αν δηλαδη θες το facebook (ειναι εφαρμογη συστηματος), πρεπει ειτε με καποια εφαρμογη να την αλλαξιες σε εφαρμογη χρηστη (πχ titanum backup) ειτε την σβηνεις με καποιον explorer και την εγκαθιστας παλι απο το Play store.

Θα πατήσεις στο "+" που υπάρχει πάνω δεξιά. Θα σου εμφανίσει τις εφαρμογές που μπορείς να παγώσεις και μετά θα γίνει ότι λεει ο Viper. Δεν παγώνεις launcher, ημερολόγια, ξυπνητήρια, εφαρμογές μηνυμάτων και κλήσεων και γενικά οτιδήποτε πρέπει να σε ενημερώνει άμεσα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Και το viber που εσκασε μηνυμα σχετικο με την google και οτι δεν μπορω να το παγωσω! :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ και κάνα-δυο μέρες, όταν πατάω το πλήκτρο "back" ή "home" μου εμφανίζεται στιγμιαία ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πώς το απενεργοποιώ γιατί είναι ενοχλητικό;

Λίγο off από μένα μου επιτρέπεις:p

Το βαλα κ γω κ παγωσα αρκετές εφαρμογές κ έχω δει μια μικρή διαφορά στο Xperia p!Το πράσινο φως κ από μένα:thumbup:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Kαλησπερα, θελω να περασω την καινουρια ρομ αλλα δεν καταλαβαινω ενα σημειο πως να το κανω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832

Flash any Stock .54 FTF (use flashtool).

Let it boot properly.

Download eXperience.zip and transfer to internal memory.

Flash boot.img from Munjenis v5 CWM kernel.zip (use flashtool).

Now boot to CWM recovery.

Flash the eXperience.zip via CWM.

You will be entered in AROMA

Now follow the instructions(Select your device carefully.) select the apps you want to install and remove.

Again boot to CWM recovery.

Do a wipe data/factory reset.

Wipe Dalvik Cache

Turn the phone on and wait for POWER OFF button, when it appears hit the button.

For smoothest and fastest eXperience (unlocked bootloader only) :

Εδω γραφει Flash boot.img from Munjenis v5 CWM kernel.zip (use flashtool).

Πως το περναω μεσω flashtool?

Το δοκιμασα και δεν το δεχεται , εκτος και χρειαζεται καπως αλλιως

Οποιος μπορει ας μου πει

Εδώ και κάνα-δυο μέρες, όταν πατάω το πλήκτρο "back" ή "home" μου εμφανίζεται στιγμιαία ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πώς το απενεργοποιώ γιατί είναι ενοχλητικό;

Καλησπερα φιλε μου!

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την εντολη"Ενεργοποιηση Αυστηρης Λειτουργιας" η την εντολη "Εμφανιση Ενημερωσεων Οθονης",που βρισκονται μεσα στις "Ρυθμισεις"-"Επιλογες για προγραμματιστες"

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Μπορει καποιος παιδια να μου εξηγησει αναλυτικα πως εγκαθισταται η fluidity ;;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Kαλησπερα, θελω να περασω την καινουρια ρομ αλλα δεν καταλαβαινω ενα σημειο πως να το κανω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832

Flash any Stock .54 FTF (use flashtool).

Let it boot properly.

Download eXperience.zip and transfer to internal memory.

Flash boot.img from Munjenis v5 CWM kernel.zip (use flashtool).

Now boot to CWM recovery.

Flash the eXperience.zip via CWM.

You will be entered in AROMA

Now follow the instructions(Select your device carefully.) select the apps you want to install and remove.

Again boot to CWM recovery.

Do a wipe data/factory reset.

Wipe Dalvik Cache

Turn the phone on and wait for POWER OFF button, when it appears hit the button.

For smoothest and fastest eXperience (unlocked bootloader only) :

Εδω γραφει Flash boot.img from Munjenis v5 CWM kernel.zip (use flashtool).

Πως το περναω μεσω flashtool?

Το δοκιμασα και δεν το δεχεται , εκτος και χρειαζεται καπως αλλιως

Οποιος μπορει ας μου πει

Απο τη στιγμη που εχεις κανει καθαρη εγκατασταση και εχεις ρουταρει το κινητο,περνας το κλασσικο CWM,αποθηκευεις το zip αρχειο (ρομ) στην εσωτερικη SD Card και απλα το τρεχεις ετσι! Τα υπολοιπα που βλεπεις ειναι για αλλο kernel,οταν εχεις ηδη ξεκλειδωτο bootloader,οποτε μην ανυσηχεις!

Κανε επανεκκινηση,μπες παλι σε cwm και κανε wipe data/factory reset και wipe Dalvik cache.

Μια ακομη επανεκκινηση και οταν σου ζητηθει,πατα το power off πληκτρο.

Ακομη μια επανεκκινηση και....απολαμβανεις τη νεα ρομ,η οποια ειναι εξαιρετικη!

Αν εχεις ΗΔΗ ενα αντιγραφο απο ρουταρισμενη,καθαρη εγκατασταση στοκ ρομ,στην SD Card σου,φερτο πισω (recover μεσω CWM) και απλα μεσω CWM περνα την experience v2 και ακολουθα τη διαδικασια οπως και πιο πανω!

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Ρε παιδια προσπαθω ωρες να περασω τη fluidity. Mε ψαξιμο καταφερα να φτασω στα βηματα οπου κανω wipe data/factory reset και wipe Dalvik cache στο cwm. Αφου εχω βαλει το ραρ αρχειο στην καρτα μνημης μου , δε μου το βλεπει και πρεπει να μπαινει στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου. Οποτε δε θα βρει το ραρ. Τι να κανω ;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Απο τη στιγμη που εχεις κανει καθαρη εγκατασταση και εχεις ρουταρει το κινητο,περνας το κλασσικο CWM,αποθηκευεις το zip αρχειο (ρομ) στην εσωτερικη SD Card και απλα το τρεχεις ετσι! Τα υπολοιπα που βλεπεις ειναι για αλλο kernel,οταν εχεις ηδη ξεκλειδωτο bootloader,οποτε μην ανυσηχεις!

Κανε επανεκκινηση,μπες παλι σε cwm και κανε wipe data/factory reset και wipe Dalvik cache.

Μια ακομη επανεκκινηση και οταν σου ζητηθει,πατα το power off πληκτρο.

Ακομη μια επανεκκινηση και....απολαμβανεις τη νεα ρομ,η οποια ειναι εξαιρετικη!

Αν εχεις ΗΔΗ ενα αντιγραφο απο ρουταρισμενη,καθαρη εγκατασταση στοκ ρομ,στην SD Card σου,φερτο πισω (recover μεσω CWM) και απλα μεσω CWM περνα την experience v2 και ακολουθα τη διαδικασια οπως και πιο πανω!

Δεν μου βλέπει το αρχείο zip, για?

Καλησπερα φιλε μου!

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την εντολη"Ενεργοποιηση Αυστηρης Λειτουργιας" η την εντολη "Εμφανιση Ενημερωσεων Οθονης",που βρισκονται μεσα στις "Ρυθμισεις"-"Επιλογες για προγραμματιστες"

καλησπέρα!!

αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ παλιότερα!

το δικό μου πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από την αναβάθμιση που είχα κάνει στην ics χωρίς να ακολουθήσω "καθαρή εγκατάσταση".

διορθώθηκε όταν ξανά πέρασα την ics με καθαρή εγκατάσταση!

απλά σου τα αναφέρω όλα αυτά επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα!

δοκίμασε αυτά που είπε ο orion79 και αν διορθωθεί ενημέρωσε μας!

αν δεν γίνει τίποτα φοβάμαι ότι ίσως πρέπει να κάνεις αυτό που είχα κάνει και εγώ!

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Ευχαριστώ, το βρήκα σήμερα το πρωί μέσω google και ετοιμαζόμουν να το ποστάρω εδώ, αλλά βλέπω με προλάβατε! Όντως αυτή είναι η λύση. Σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως!

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω καινούρια rom στο κινητο μου(xperia sole)..?

γιατί είμαι καινούριος...:)

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola