spaceboy1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπερα, υπαρχει τροπος να αυξηθει η εσωτερικη μνημη; Θα παρω μια καρτα 16 gb και θελψ τα 8.gb να τα προσθεσω στην εσωτερικη μνημη, αν γινεται πειτε μου:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πως να αλλάξω τη γραμματοσειρά του κινητού μου?(δεν το 'ξερα πως γίνεται) Υπάρχει εφαρμογή στο Play που λέγεται Font Manager ή Changer ή κάπως έτσι τέλος πάντων, αλλά πρέπει να είσαι root για να αλλάξεις γραμματοσειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Υπάρχει εφαρμογή στο Play που λέγεται Font Manager ή Changer ή κάπως έτσι τέλος πάντων, αλλά πρέπει να είσαι root για να αλλάξεις γραμματοσειρά. Αν εισαι root κατεβασε το rom toolbox, αλλαζεις boot animation καθως και font Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπερα, υπαρχει τροπος να αυξηθει η εσωτερικη μνημη; Θα παρω μια καρτα 16 gb και θελψ τα 8.gb να τα προσθεσω στην εσωτερικη μνημη, αν γινεται πειτε μου:ninja: Υπάρχει ένα script στο xda με το οποίο κάνει swap την εσωτερική με την εξωτερική. Δηλαδή για εσωτερική θα βλέπει 16gb.δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν όλα εσωτερική όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Υπάρχει ένα script στο xda με το οποίο κάνει swap την εσωτερική με την εξωτερική. Δηλαδή για εσωτερική θα βλέπει 16gb.δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν όλα εσωτερική όμως. Εχεις λινκ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932480 διαβασε σχολια εκει κλπ, λογικα λειτουργει, αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα για να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πώς μπορώ να κάνω backup τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης (δηλ. συντομεύσεις, φακέλους κτλ.); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ποιον launcher έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ποιον launcher έχεις; Τον stock (αλλά και για τον GX με ενδιαφέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIBBA Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Γεια σας, μολις εβαλα το Android 4 και παρατηρησα οτι στο εικονιδιο πολυμεσα απουσιαζει η επιλογη για να δω τις φωτο καιτα βιντεο που εχω στο κινητο μου, δε μπορω να τα δω απο πουθενα Καποια βοηθεια παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πηγαινε στην εφαρμογη Album. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIBBA Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Πηγαινε στην εφαρμογη Album. Ευχαριστω, μηπως μπορω να ενσωματωσω το αλμπουμ η μονο τις φωτο μεσα στα πολυμεσα, οπως ηταν πριν την αναβαθμιση του Android? ok το βρηκα :) Edited February 4, 2013 by SIBBA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 παιδια φορτισα χθές το κινητο και το εβγαλα κατα το βραδάκι...τώρα κοιμηθηκα ενω ηταν στο 80% και οταν ξυπνησα ηταν στο 50%..στη χρήση μπαταρία,εχει 54% το ''Λειτουργικό σύστημα Android''..γιατί εγινε αυτό ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πώς μπορώ να κάνω backup τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης (δηλ. συντομεύσεις, φακέλους κτλ.); χμμ.. δεν χρησιμοποιω τον στοκ, αλλά λογικά με titanium backup θα μπορεις να το κανεις.. οχι λογικα δηλαδη, σιγουρα.. αν δεν εισαι root δοκίμασε αυτην την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEuYmFja3VwIl0. σε nova και appex πάντως υπάρχει επιλογή μέσα από το menu settings τέτοια επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 παιδια φορτισα χθές το κινητο και το εβγαλα κατα το βραδάκι...τώρα κοιμηθηκα ενω ηταν στο 80% και οταν ξυπνησα ηταν στο 50%..στη χρήση μπαταρία,εχει 54% το ''Λειτουργικό σύστημα Android''..γιατί εγινε αυτό ρε παιδια??? Κολλάει καμια φορά κάποια εφαρμογή.. Το έχω πάθει 2-3 φορές.. Κάνε restart το κινητό γρήγορα γιατί σε λίγο θα δεις την μπαταρια στο 10% χωρίς να έχεις κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Κολλάει καμια φορά κάποια εφαρμογή.. Το έχω πάθει 2-3 φορές.. Κάνε restart το κινητό γρήγορα γιατί σε λίγο θα δεις την μπαταρια στο 10% χωρίς να έχεις κάνει τίποτα... καλα το προέβλεψες..αυτο έγινε...το άφησα επίτηδες για να δω τί θα γίνει..thanks παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου παιδιά βοήθεια!!Έχω βάλει miui rom αλλά όταν το βάζω να φορτίσει δίχνει όλη την ώρα 0% και κάτι τέτοιες μπούρδες και το συνδέω για να το φτιάξω(να βάλω στοκ ics) αλλά ο υπολογιστής μία το αναγνωρίζει(το pc companion όχι) και μία δεν το αναγνωρίζει.Και το έχω δοκιμάσει σε 2 υπολογιστές!Βοηθήστε γρήγορα αλλιώς θα το πάω για service!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 δηλαδή έχεις μπαταρία και δείχνει 0% ή κλείνει απευθείας επειδή νομίζει ότι δεν έχει μπαταρία? δοκίμασε και το sus.. ή με το flashtool να φλασαρεις την stock (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030261 ) δοκίμασε να κάνεις από την recovery wipe data,cache,dalvik cache μήπως και ισιάξει η rom και αναγνωρίσει το κινητό σου ο υπολογιστής... πώς έγινε όλο αυτό? ξαφνικά ή πείραξες τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 δηλαδή έχεις μπαταρία και δείχνει 0% ή κλείνει απευθείας επειδή νομίζει ότι δεν έχει μπαταρία? δοκίμασε και το sus.. ή με το flashtool να φλασαρεις την stock (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030261 ) δοκίμασε να κάνεις από την recovery wipe data,cache,dalvik cache μήπως και ισιάξει η rom και αναγνωρίσει το κινητό σου ο υπολογιστής... πώς έγινε όλο αυτό? ξαφνικά ή πείραξες τίποτα? Τώρα έφτιαξε και φορτίζει κανονικά αλλά κάθε φορά που κλείνει μου κάνει αυτό το πράγμα αλλά τώρα χειροτέρεψε.Πιστεύω πως αυτό έγινε επειδή είχα κάνει backup την miui όταν είχα αλλάξει ρομ και την έκανα restore(και η παλιά rom χάθηκε).Επίσης προσπάθησα να βάλω με cwm firedroid 1.3,1.4 και την eXperience(κάπως έτσι) αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Καλησπερα, εγινα root με τη μεθοδο που αναφερεται στο forum και εχω κατεβασει το RootAppDelete και οταν παω να κανω disable μια εφαρμογη, ζηταει root permission, δινω, αλλα λεει οτι δεν ειμαι root (YOUR ROM ISN'T ROOTED). Τι κανω λαθος? edit: Το βρηκα. Επρεπε να δωσω permission απ'το supersu. Edited February 4, 2013 by Nikos6661 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ξερει κανεις κσποιο προγραμμα που να μπορω να διορθωνω αρχεια apk και να τα κανω save. Μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Τώρα έφτιαξε και φορτίζει κανονικά αλλά κάθε φορά που κλείνει μου κάνει αυτό το πράγμα αλλά τώρα χειροτέρεψε.Πιστεύω πως αυτό έγινε επειδή είχα κάνει backup την miui όταν είχα αλλάξει ρομ και την έκανα restore(και η παλιά rom χάθηκε).Επίσης προσπάθησα να βάλω με cwm firedroid 1.3,1.4 και την eXperience(κάπως έτσι) αλλά τίποτα. Αν έκανες restore μια ρομ πάνω στην άλλη χωρίς καθάρισμα πρώτα είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί πρόβλημα.. Κατάφερες να βάλεις την στοκ τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ξερει κανεις κσποιο προγραμμα που να μπορω να διορθωνω αρχεια apk και να τα κανω save. Μετα. Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Θα πρέπει να εξάγεις τον κώδικα από το apk, να τον διορθώσεις (πράγμα που σημαίνει ότι ξέρεις java) και στη συνέχεια να τον ξανά κάνεις apk. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αν έκανες restore μια ρομ πάνω στην άλλη χωρίς καθάρισμα πρώτα είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί πρόβλημα.. Κατάφερες να βάλεις την στοκ τελικά; Όχι γιατί δεν διαβάζει το κινητό το pc companion...Αλλά έλυσα το πρόβλημα της φόρτισης γιατί κατάφερα να βάλω firedroid 1.4 με clean install.Οπότε δεν θα βάλω στοκ...Ευχαριστώ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σου πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo10 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Παιδιά βοήθεια!! Το κινητό μου δε φορτίζει στα καλά καθούμενα και δεν αναγνωρίζεται από κανένα υπολογιστή. Τι μπορώ να κάνω να το σώσω? Τώρα έχει κλείσει τελείως και δεν ανοίγει καν. Μάλλον πάει για επισκευή. Edited February 5, 2013 by geo10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts