Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δωστε μου καμια πληροφορια σχετικα με το 1ο φορτισμα εχω αγχωθει :worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μια απορία σας νέος και εγώ στο android!Έχω ένα φίλο που έχει ρουτάρει το samsung note του με την sd card του!Bλέπω ότι έχει περισσότερες επιλογές στα μενού του από το ρουτάρισμα!Εγώ για να κάνω ρουτ να χρησιμοποιήσω το tutorial που έχετε δοκιμάσει παραπάνω?Αν ναι, ποιά έκδοση δεν έχει κολλήματα γιατί την προηγούμενη φορά που το επιχείρησα είχα θέμα!

Υ.Γ Θα ήθελα επίσης να μου δώσετε ένα guide με ποιές εφαρμογές να σβήσω (μανίσιες) χωρίς να έχω πρόβλημα ώστε να κάνω το κινητό μου πιο γρήγορο!

με την 13 θα είσαι σίγουρα εντάξει... αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, κάνεις unroot..

αν πάλι δεν λυθεί, κάνεις επιδιόρθωση με το pc companion..

τι εννοείς περισσότερες επιλογές?

με την 13 θα είσαι σίγουρα εντάξει... αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, κάνεις unroot..

αν πάλι δεν λυθεί, κάνεις επιδιόρθωση με το pc companion..

τι εννοείς περισσότερες επιλογές?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876

Στην ενότητα 3.9 π.χ μπορώ να τα κάνω αυτά που λέει?Τα έχει δοκιμάσει κανείς?

Παιδια καλησπερα..! Σημερα παρελαβα το κινητο..! Πολυ αλλου , πολυ γαματο..! Θα ηθελα να μου παραθεσατε λινκς για σιλικονουχα θηκη ομως το κακο ειναι οτι δεν εχω paypal
Just in love with my Sole :)

Παιδια καλησπερα..! Σημερα παρελαβα το κινητο..! Πολυ αλλου , πολυ γαματο..! Θα ηθελα να μου παραθεσατε λινκς για σιλικονουχα θηκη ομως το κακο ειναι οτι δεν εχω paypal

http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=xperia+sole

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876

Στην ενότητα 3.9 π.χ μπορώ να τα κάνω αυτά που λέει?Τα έχει δοκιμάσει κανείς?

Ναι μπορείς να τα κάνεις όταν γίνεις root και κατά 99% θα σου δουλεύουν κιόλας. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

δεν ξερω αν οντως το κινητο μου ειναι ελλατωματικο,αλλα σιγουρα το ακουστικο δεν ειναι..ολοι εχουν προβλημα οτι ειναι χαμηλο...τωρα για τη μπαταρια δεν ξερω τι να πω..παρολο που την εστρωσα τελεια,δε με εχει ικανοποιήσει..αναλογα τί θεωρει καψιμο ο καθενας..ας πουμε αν το εχετε συνεχομενα(συνεχομενα ομως) 12 ωρες και ακουτε τραγουδια,απο 100%,πόσο θα πεσει η μπαταρία??τελος κατι που εχω παρατηρησει ειναι οτι με την αυτοματη φωτεινοτητα το κινητο ταλαιπωρειται γιατι αναλογα με το φως του ηλιου,αυξανεται και το φως του κινητου και πολλες φορες τρεμοπαιζει η οθονη αν το παρατηρησετε..οποτε το απενεργοποιησα...

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Sole εδώ και καιρό. Του είχα περάσει το 4.0 κανονικά και ήταν οκ. Άρχισε ένα βράδυ να κάνει επανεκκίνησης και του έκανα αναβάθμιση μέσω SUS και έφτιαξε προσωρινά. Το επόμενο πρωί χάλασε μάλλον το καλώδιο της φόρτισης αλλά πέραν αυτού κόλλησε το κινητό και δεν ξεκινούσε.

Δοκίμασα SUS, PC Companion τα πάντα και τίποτα. Το πήγα στη Sony για service και το παρέλαβα σήμερα το πρωί. Κοιτάζω το κινητό και είναι οκ μόνο που έχει την έκδοση 2.3.7. Πάω να του περάσω την 4.0 και ξανά το ίδιο σκηνικό, κολλάει στο logo της Sony και μπλα μπλα μπλα...

Καμιά ιδέα;

www.pc-maniacs.com

Δοκίμασε τα παρακάτω (τα έχει αναρτήσει ο viper):

ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP (αρχεια-εικονες-ηχους και οτι αλλο θελουμε)

1. Κανετε το Update με το PC Companion.

2. Αφου τελειωσει το Update και ανοιξει το κινητο, ανοιγετε το WIFI ωστε να κανει εναν τελευταιο συχρονισμο.

3. Κανουμε καθαρισμο εσωτερικης μνημης ωστε να σβηστουν ΟΛΑ τα αρχεια.

4. Κανουμε επαναναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ολα μα ολα χανονται).

5. Αφου ανοιξει το κινητο, ΔΕΝ περναμε ΤΙΠΟΤΑ. Ανοιγουμε το SEUS και ακολουθουμε τις οδηγιες. Θα μας πει οτι εχουμε την τελευταια ενημερωση. Εμεις ομως θα επιλεξουμε να ξαναγινει εγκατασταση απο την αρχη. Θα κατεβασει ενα αρχειο ~350ΜΒ και ειμαστε ετοιμοι.

με ποιον τροπο κανουμε καθαρισμο εσωτερικης μνημης ?

"Music Is My Life"

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Sole εδώ και καιρό. Του είχα περάσει το 4.0 κανονικά και ήταν οκ. Άρχισε ένα βράδυ να κάνει επανεκκίνησης και του έκανα αναβάθμιση μέσω SUS και έφτιαξε προσωρινά. Το επόμενο πρωί χάλασε μάλλον το καλώδιο της φόρτισης αλλά πέραν αυτού κόλλησε το κινητό και δεν ξεκινούσε.

Δοκίμασα SUS, PC Companion τα πάντα και τίποτα. Το πήγα στη Sony για service και το παρέλαβα σήμερα το πρωί. Κοιτάζω το κινητό και είναι οκ μόνο που έχει την έκδοση 2.3.7. Πάω να του περάσω την 4.0 και ξανά το ίδιο σκηνικό, κολλάει στο logo της Sony και μπλα μπλα μπλα...

Καμιά ιδέα;

Λογικά πρέπει να πας να του περάσουν την 4.0.4 ξανά, επαναφορές ρυθμίσεων και σβησίματα μνήμης έκανες φαντάζομαι... εγω θα το πήγαινα πίσω στο μαγαζί και θα απαιτούσα αλλαγή αν δεν έφτιαχνε η κατάσταση

mobile fan user

Πόσο φυσιολογικό είναι από τη στιγμή που θα πατήσω το εικονίδιο "επαφές" να περνούν 3-4 δευτερόλεπτα μαύρης οθόνης μέχρι να εμφανιστούν;

το ίδιο και εδώ, αλλά χρησιμοποιώ το ex contacts, ανοίγει λίγο πιο γρήγορα από το στοκ..

Οι πιο πολλοί που το υποστηρίζετε μήπως είχατε πριν το xperia ray?το ray στα περισσότερα ηταν καλύτερο απλά είχε μικρή οθόνη,προσωπικά νομίζω το sole είναι το χειρότερο κινητό της sony,μπαταρία χάλια, ηχείο χάλια, τριξίματα κάμερα κατώτερη απο προηγούμενα μοντέλα,απόκριση οθόνης χειρότερη απο προηγούμενα μοντέλα,γιατί το έχετε κάνει θεο μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω...και κάτι άλλο κάποιοι που λένε για clean install,θεωρείτε ο μέσος χρήστης που αγοράζει το κινητό γιατί πρέπει να κάνει όλη αυτή τι διαδικασία και οχι ενα απλο update και τέλος?εγώ νομίζω υπάρχει θέμα hardware με το κινητό γενικά όχι μόνο το δικό μου, to service και οι εξηγήσεις της sony για κλάματα λες και μιλάνε σε 5άχρονο και άσχετους, απο μένα μαύρο στη εταιρία huawei σου ρχομαι...κράχτε όσο θέλετε τώρα

Δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια...προσωπική άποψη

mobile fan user

Οι πιο πολλοί που το υποστηρίζετε μήπως είχατε πριν το xperia ray?το ray στα περισσότερα ηταν καλύτερο απλά είχε μικρή οθόνη,προσωπικά νομίζω το sole είναι το χειρότερο κινητό της sony,μπαταρία χάλια, ηχείο χάλια, τριξίματα κάμερα κατώτερη απο προηγούμενα μοντέλα,απόκριση οθόνης χειρότερη απο προηγούμενα μοντέλα,γιατί το έχετε κάνει θεο μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω...και κάτι άλλο κάποιοι που λένε για clean install,θεωρείτε ο μέσος χρήστης που αγοράζει το κινητό γιατί πρέπει να κάνει όλη αυτή τι διαδικασία και οχι ενα απλο update και τέλος?εγώ νομίζω υπάρχει θέμα hardware με το κινητό γενικά όχι μόνο το δικό μου, to service και οι εξηγήσεις της sony για κλάματα λες και μιλάνε σε 5άχρονο και άσχετους, απο μένα μαύρο στη εταιρία huawei σου ρχομαι...κράχτε όσο θέλετε τώρα

φίλε μου για ποιο λόγο να σε κράξουμε?

καλά κάνεις και τα λες όλα αυτά! όπως είπες είναι προσωπική σου άποψη και καλά θα κάνεις να το ρίξεις μαύρο από την στιγμή που δεν είναι αντάξιο των απαιτήσεων σου!!

προσωπικά δεν το υποστηρίζω σε καμία περίπτωση το sole αλλά, είμαι υπέρ ευχαριστημένος! αν θέλεις σου παραθέτω και φωτογραφίες από τα γραφήματα της κατανάλωσης της μπαταρίας για να δεις ότι το κινητό στις δικές μου απαιτήσεις με καλύπτει με το παραπάνω! μέχρι και 5 μέρες έφτασε χωρίς φόρτιση με μεγάλη χρήση του wi fi

όσο για το clean install ένα έχω να σου πω, όταν έκανα την αναβάθμιση την έκανα κατευθείαν, χωρίς να ακολουθήσω τις οδηγίες "καθαρής εγκατάστασης" και είχα προβλήματα, όταν όμως έκανα εγκατάσταση ακολουθώντας τον τρόπο του clean install τότε όλα διορθώθηκαν!

η εγκατάσταση νέου λογισμικού δεν είναι απλό πράγμα, δεν είναι απλά μια ενημέρωση όπως οι εφαρμογές!

....προσωπική άποψη!

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

φίλε μου για ποιο λόγο να σε κράξουμε?

καλά κάνεις και τα λες όλα αυτά! όπως είπες είναι προσωπική σου άποψη και καλά θα κάνεις να το ρίξεις μαύρο από την στιγμή που δεν είναι αντάξιο των απαιτήσεων σου!!

προσωπικά δεν το υποστηρίζω σε καμία περίπτωση το sole αλλά είμαι υπέρ ευχαριστημένος! αν θέλεις σου παραθέτω και φωτογραφίες από τα γραφήματα της κατανάλωσης της μπαταρίας για να δεις ότι το κινητό στις δικές μου απαιτήσεις με καλύπτει με το παραπάνω! μέχρι και 5 μέρες έφτασε χωρίς φόρτιση με μεγάλη χρήση του wi fi

όσο για το clean install ένα έχω να σου πω, όταν έκανα την αναβάθμιση την έκανα κατευθείαν χωρίς να ακολουθήσω τις οδηγίες "καθαρής εγκατάστασης" και είχα προβλήματα, όταν όμως έκανα εγκατάσταση ακολουθώντας τον τρόπο του clean install τότε όλα διορθώθηκαν!

η εγκατάσταση νέου λογισμικού δεν είναι απλό πράγμα, δεν είναι απλά μια ενημέρωση όπως οι εφαρμογές!

προσωπική άποψη!

Παιδια δεν ξερω πως τα καταφερνετε με την μπαταρια, εμενα παντως κραταει μια μερα με το ζορι..

Μπορει να κρατησει και 2, αλλα αυτο σημαινει οτι θα τα εχω ολα κλειστα και δε θα κανω τιποτα.. Αλλα ποιο το νοημα ετσι?

Στα Huawei δηλαδή μπορεί να περάσει κάποιος την αναβάθμιση πάνω στο παλιό λειτουργικό χωρίς προβλήματα; Τα υπόλοιπα είναι προσωπική σου άποψη και δεκτό αλλά το έχω απορία στο θέμα της αναβάθμισης. Νομίζω πως σε όλα τα κινητά χρειάζεται ένα clean installation ανεξάρτητα από την εταιρία. Κι εγω μέσος χρήστης θεωρούμαι αλλά δεν είναι καμια φοβερή διαδικασία το clean installation ακολουθώντας κάποιες οδηγίες.

Το Ray είχε 8άρα κάμερα πως να το συγκρίνουμε με την 5αρα του Sole;

Φιλε εγω που το πηρα σημερα το κινητο δεν συμφωνω.. θα πω την προσωπικη μου εμπειρια. Ειχα το neo v πριν. Το Sole μου εχει καλο ηχειο και πολυ καθαρο μαλιστα , προς το παρον δεν εχω πετυχει καποιο τριξιμο (ολα τα xperia σχεδον εχουν τριξιμο περισσοτερο τα παλια για ολα τ καινουρια δεν ξερω), καμερα εκπληκτικη (εβγαλα πολυ ωραιες φωτογραφιες) και η μπαταρια μου φαινεται καλη.. Μηπως ηταν ελατωματικο το δικο σου μοντελο ξερω γω? Γιατι εγω δεν τα εχω συναντησει αυτα που λες..!

*- Επισης δεν θα σε κραξει κανενας , γιατι δεν προσβαλεις κανενα , απλως λες την εμπειρια σου απο αυτο το κινητο και το σχολιαζουμε με τα δικα μας δεδομενα κ εμπειριες :) -

Ευχαριστω για το λινκ νικο.. :) Ομως λιγο ακριβες δεν τις εχει τις σιλικονουχες θηκες? :/

Edited by eu8umhc
Just in love with my Sole :)

Παιδια για αυτο φωναζουμε σε ολα τα θεματα για clean install. Προφανως και ο "ασχετος" δεν θα ξερει να κανει clean install αλλα αυτοι οι χρηστες δεν νομιζω οτι νοιαζοντα καν για αναβαθμισεις.

Και η αναβαθμιση δεν ειναι τοσο απλη υποθεση οσο νομιζετε.. δεν μιλαμε για update που λυνει minor bugs αλλα για μια τελειως διαφορετικη εκδοση λογισμικου που ειναι και πολλα mb μαλιστα. Πρεπει να "κατσει" καλα. Και δυστυχως μονο ετσι γινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πα να παρεις και τον ξαδερφο του μπρους λι??Εμας τι μας το λες?Γιατι δηλαδη στο service της huawei :wacko: αμα υπαρχει στην Ελλαδα θα σου μιλουσαν διαφορετικα?Εγω 2 πραγματα θα πω 1.Μην συγκρινεις την εταιρεια με την εταιρειουλα (και πιστεβω καταλαβες ποια ειναι ποια).Ναι ρε εγω εκανα θεο το Sole μου γιατι απο την μερα που το ειδα στοις εκθεσης χωρις να ξερω τα specs το ερωτευτικα.Μετα οταν τα εμαθα εμαθα και την τιμη με βολεψε το πηρα.Οτι προβληματα εχει η εταιρεια εγω την δικαιλολογο γιατι εκανε ενα μεγαλο βημα που αλλες εταιρειες οχι μονο φοβουντε να το δοκιμασουν αλλα και δεν εχουν @@.Για αυτο γουσταρω αυτην την εταιρεια επιδει δεν μασαει και σεβετε τον πελατη.

Τι εννοείς έκανε μεγάλο βήμα;

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πριν, δεν γίνεται να θέλουμε major update να κάτσει καλά πάνω στο παλιό λογισμικό.. Και στο ios για να πάνε από τη μία έκδοση στην άλλη clean install δεν γίνεται ουσιαστικά (δεν γνωρίζω, ρωτάω);

Τι εννοείς έκανε μεγάλο βήμα;

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πριν, δεν γίνεται να θέλουμε major update να κάτσει καλά πάνω στο παλιό λογισμικό.. Και στο ios για να πάνε από τη μία έκδοση στην άλλη clean install δεν γίνεται ουσιαστικά (δεν γνωρίζω, ρωτάω);

2 εταιρειες εγιναν μια και εβγαλε κινητα για καθε γουστο και τσεπη.Αλλα επιδει εγω μιλαω με ατομα που περα απο το myphone και το xda που και αυτο ακουσαν απο καποιον δεν ξερουν κατι αλλο σταματαω εδω.Φιλε γελανε και οι πετρες συγκρινεις ios με android?:lol::lol::lol:

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola