Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το xperia M είναι κατα πολυ καλύτερο του sole..

Ναι το εψαξα το θεμα, εχει μπροστινη καμερα και επίσης βγάζει καλύτερο αντουτου score..Γυρω στα 10500 ενω το sole μου εχει 8700...Πόσα λεφτα λες να το βάλω για να είναι δικαιο?

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το εψαξα το θεμα, εχει μπροστινη καμερα και επίσης βγάζει καλύτερο αντουτου score..Γυρω στα 10500 ενω το sole μου εχει 8700...Πόσα λεφτα λες να το βάλω για να είναι δικαιο?

Δεν έχει να κανει ουτε με την κάμερα ουτε με τα benchmarks.. Έχει να κανει με τη ραμ και τον επεξεργαστή.. Εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να το δώσεις για 60-70 ευρώ.. Κράτα το για 2ο.. Κι εγώ αυτό εκανα.. Σίγουρα θα σου χρειαστεί κάπου, πχ σε καμια παραλία τώρα που πλησιάζει και το καλοκαίρι..

Δεν έχει να κανει ουτε με την κάμερα ουτε με τα benchmarks.. Έχει να κανει με τη ραμ και τον επεξεργαστή.. Εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να το δώσεις για 60-70 ευρώ.. Κράτα το για 2ο.. Κι εγώ αυτό εκανα.. Σίγουρα θα σου χρειαστεί κάπου, πχ σε καμια παραλία τώρα που πλησιάζει και το καλοκαίρι..

ισως και να χεις δίκιο, κριμα απο τη στιγμή που το πήρα 260 μόλις πρωτοβγήκε..Απλά τα 70 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για την αγορά καινούριου...Σε ευχαριστώ για την άποψή σου..

EDIT: To εβαλα τελικά στα 70 ευρώ, αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει..

Edited by aggeloszog

Σε αυτό έχεις δίκιο..Βεβαια δεν ξέρω το XPeria M αν είναι αντάξιο του Sole αλλά μάλλον θα είναι...Θα μου προτείνεις μια τιμή, λαμβάνοντας υπόψιν οτι το δίνω ακριβώς όπως το αγόρασα (γνησιο κουτί με όλα μεσα) και οτι η οθόνη ειναι πεντακάθαρη καθως φοράει ακόμα το Screen protector της SONY??..Ο λόγος που θελω να το πουλήσω είναι επειδή εφόσον πάρω άλλο είναι κρίμα να μην το χαίρεται κανένας.. :p

εννοειται ουτε λογως μακραν καλυτερο το M..αλλα γενικα σε τιμη τοσο ειναι καλα που το πουλας μιας κ εχεις τα παντα..

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Κατάφερα και πάτησα το Sole και έγινε... Sola. Λειτουργεί αλλά η οθόνη έγινε... βιτρό. Οπότε πάμε για νέο κινητό... καλά ήταν ως εδώ. :p

Γειά σας. Έχω μια απορία. Υπάρχει τρόπος να μετακινήσω φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην SD card? Ευχαριστώ.:)
Lumia 925

Γειά σας. Έχω μια απορία. Υπάρχει τρόπος να μετακινήσω φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην SD card? Ευχαριστώ.:)

ο τρόπος που το έκανα εγώ ειναι ο εξής :

θα ανοίξεις την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανης, θα πας στις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις σαν χώρο αποθήκευσης την SD CARD, βγάλε και μια φωτογραφία με την νέα ρύθμιση ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητοι φάκελοι στην SDCARD.

Μετά με έναν file manager, π.χ. ASTRO, θα πας στον φάκελο sdcard/DCIM/100ANDRO (αν και γράφει sdcard είναι ο φάκελος για τις φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου) και επέλεξε όσα αρχεία θέλεις να μετακινήσεις στην SDCARD στον φάκελο που βρίσκεται στον /mnt/ext_card/DCIM/100ANDRO (ext_card είναι η κάρτα μνήμης που έχεις βάλει στο κινητό)

αφού ολοκληρώσεις την μεταφορά κάνε και μια επανεκκίνηση στο κινητό

ελπίζω να βοήθησα, για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν μπορείς να δεις χωρίς root αυτούς τους φακέλους στον file manager.

-------*-------

μιας και μιλάμε για φωτογραφίες βρήκα και ένα πολύ καλό tip στο XDA σχετικά με τα thumbnails που αποθηκεύει το κινητό τα οποία καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο!

μέσα στον φάκελο /mnt/sdcard/DCIM/.thumbnails υπάρχουν οι μικρογραφίες όλων των φωτογραφιών που έχουμε τραβήξει με το κινητό και οι οποίες μετά από πολύ καιρό μπορούν να καταλαμβάνουν πάρα πολλά MB. Με έναν file manager μπορείτε να τα σβήσετε άφοβα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στον ίδιο φάκελο υπάρχουν ένα η και περισσότερα αρχεία, της μορφής .thumbdatax-xxxxxxxxxx (όπου x διάφοροι αριθμοί) που παίζουν τον ρόλο της βάσης δεδομένων.

Μέσα σε αυτά τα αρχεία, το android καταχωρεί τις ονομασίες από τα thumbail και τις φωτογραφίες όπου αυτά αντιστοιχούν. Ωστόσο έχει εντοπιστεί ένα bug (μάλλον είναι της εφαρμογής του album και όχι του λειτουργικού) που ακόμη και αν σβήσετε όλες τις φωτογραφίες από το κινητό αυτές δεν αφαιρούνται από την βάση, και οι καινούργιες που θα τραβήξετε προστίθενται μέσα σε αυτήν, με αποτέλεσμα το μέγεθος της συνεχώς να αυξάνεται.

Για παράδειγμα στο κινητό μου υπήρχαν δύο αρχεία και ονομαζόντουσαν .thumbdata3-1763588130 και .thumbdata3--196209399 με μέγεθος 400mb και 150mb αντίστοιχα! αν προσπαθήσετε να τα σβήσετε, το android πολύ απλά θα τα ξαναδημιουργήσει.

Ο μόνος τρόπος για να το εμποδίσετε να το κάνει είναι να σημειώσετε κάπου το όνομα αυτών των αρχείων και αφού τα σβύσετε να δημιουργήσετε άδειους φακέλους με τα ίδια ακριβώς ονόματα.

Επίσης, από την προσωπική μου εμπειρία αλλά και από άλλους χρήστες στο XDA, αυτό το τρικ δεν "χαλάει" κάτι στο android και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή της κάμερας.

Αυτά!

Edited by GsM
προσθήκη tip!

αυτο που ειναι σπαστικο με τις φωτογραφιες στο album ειναι οτι εμφανίζονται και τα εικονιδια απ τα προγραμματα,μηπως υπαρχει τροπος να τα αποφυγουμε?

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ναι, πας με έναν file Explorer, βρίσκεις τους φακέλους που είναι μέσα και τους αλλάζεις το όνομα, βάζοντας μια . μπροστά. Δηλαδή το gosms το κάνεις .gosms. Ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να πιάσει

μόλις πέρασα αυτήν: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-xperia-sola-aosx-rom-t2716637

(4.4.2 aosp)

τις επόμενες μέρες θα γυρίσω με εντυπώσεις ;)

μόλις πέρασα αυτήν: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-xperia-sola-aosx-rom-t2716637

(4.4.2 aosp)

τις επόμενες μέρες θα γυρίσω με εντυπώσεις ;)

με έβαλες σε ιδέες... θα περιμένω τις εντυπώσεις ! :-)

Δυστυχως μετριες

Εγω εχω προβλημα με τις κλησεις, που ειναι το πιο ενοχλητικο, αλλα δεν εχει γραψει κανεις κατι τετοιο στο xda οποτε ισως φταει που εκανα ,restore εφαρμογες απο titanium (οχι συστηματος βεβαια).επισης προβλημα με τις κλησεις εχω και σε αλλες roms.

Με εξαιρεση αυτο σε γενικες γραμμες κομπλε

Θα δοκιμασω να κανω τωρα factory reset και clear τα παντα και δεν θα βαλω πανω αλλες εφαρμογες για να δω πως θα παει αυριο και θα επανελθω

Δυστυχως μετριες

Εγω εχω προβλημα με τις κλησεις, που ειναι το πιο ενοχλητικο, αλλα δεν εχει γραψει κανεις κατι τετοιο στο xda οποτε ισως φταει που εκανα ,restore εφαρμογες απο titanium (οχι συστηματος βεβαια).επισης προβλημα με τις κλησεις εχω και σε αλλες roms.

Θα δοκιμασω να κανω τωρα factory reset και clear τα παντα και δεν θα βαλω πανω αλλες εφαρμογες για να δω πως θα παει αυριο και θα επανελθω

Γενικότερα υπάρχουν προβλήματα από 4.1.2 και μετά με την χρονοκαθυστερηση στην αποδοχή των κλήσεων! Γι αυτό εγώ προσωπικά ψάχνω κάποιον να ξεκινήσει το dev ξανά της 4.0.4 ώστε να αποκτήσουμε ξανά γρήγορο κινητό!

Ναι, πας με έναν file Explorer, βρίσκεις τους φακέλους που είναι μέσα και τους αλλάζεις το όνομα, βάζοντας μια . μπροστά. Δηλαδή το gosms το κάνεις .gosms. Ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να πιάσει

μπορεις να γινεις ποιο σαφης?τι εννοεις βρισκω τους φακελους?

Γενικότερα υπάρχουν προβλήματα από 4.1.2 και μετά με την χρονοκαθυστερηση στην αποδοχή των κλήσεων! Γι αυτό εγώ προσωπικά ψάχνω κάποιον να ξεκινήσει το dev ξανά της 4.0.4 ώστε να αποκτήσουμε ξανά γρήγορο κινητό!

Λοιπόν, με factory reset και με λίγες εφαρμογές στο κινητό (έχω 5-6 βασικές βάλει) είναι μια χαρά. Σταδιακά θα το γεμίσω να δω που θα κολλήσει

μπορεις να γινεις ποιο σαφης?τι εννοεις βρισκω τους φακελους?

Οι φωτογραφίες θα είναι σε κάποιον φάκελο, που θα έχει το όνομα της εφαρμογής ή του κατασκευαστή της εφαρμογής.

Έστω για παράδειγμα ότι σου εμφανίζονται τα emoticons από το gosms.

Κατεβάσεις έναν file Explorer, πχ astro file manager, τον ανοίγεις και τον φάκελο του gosms τον αλλάζεις σε .gosms

Μπορείς να το κάνεις και από τον υπολογιστή βέβαια.

Κατάλαβες ;

Λοιπόν, με factory reset και με λίγες εφαρμογές στο κινητό (έχω 5-6 βασικές βάλει) είναι μια χαρά. Σταδιακά θα το γεμίσω να δω που θα κολλήσει

Οι φωτογραφίες θα είναι σε κάποιον φάκελο, που θα έχει το όνομα της εφαρμογής ή του κατασκευαστή της εφαρμογής.

Έστω για παράδειγμα ότι σου εμφανίζονται τα emoticons από το gosms.

Κατεβάσεις έναν file Explorer, πχ astro file manager, τον ανοίγεις και τον φάκελο του gosms τον αλλάζεις σε .gosms

Μπορείς να το κάνεις και από τον υπολογιστή βέβαια.

Κατάλαβες ;

α οταν λες φωτογραφιες εννοεις εννοεις τα εικονιδια του προγραμματος.αλλα ετσι δεν επηρεάζετε το καθε προγραμμα οταν θα παω να το τρεξω μετα?

ευχαριστω.

Δυστυχως μετριες

είναι μη σου τύχει να σε πάρουν τηλέφωνο την ώρα που έχεις ανοίξει 2-3 εφαρμογές!

αυτό που συμβαίνει με τις κλήσεις δεν περιγράφεται... παράδειγμα, ανάβει το μπλέ led ότι υπάρχει εισερχόμενη κλήση μετά ξεκινάει η δόνηση, αρχίζει η μουσική και η οθόνη ακόμη έιναι μάυρη. Σε κάποια στιγμή που ανοίγει και η οθόνη χωρίς όμως το slide για να το ξεκλειδώσεις αυτός που σε καλεί έχει αποφασίσει ότι δεν θα ακούσει απάντηση και το κλείνει. και όλα αυτά μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε τυχαία σειρά με ίδιο όμως αποτέλεσμα...ακόμη και αν εμφανιστεί το slide και το ξεκλειδώσεις μέχρι να "ξυπνήσει"¨το υποσύστημα του ήχου, να ξεκινήσει το ρολόι που καταγράφει την διάρκεια της κλήσης... ζήτω που καήκαμε!

το ομολογώ ότι έχω πάρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, απορώ όμως που υπάρχουν μέρες που το κινητό με τα ίδια πράγματα φορτωμένα λειτουργεί όπως πρέπει.

α οταν λες φωτογραφιες εννοεις εννοεις τα εικονιδια του προγραμματος.αλλα ετσι δεν επηρεάζετε το καθε προγραμμα οταν θα παω να το τρεξω μετα?

ευχαριστω.

ένας διαφορετικός τρόπος για να κρύψεις φωτογραφίες από το album είναι να δημιουργήσεις ένα "κενο" αρχείο με όνομα .nomedia (η τελεία είναι απαραίτητη) μέσα στον φάκελο που τις περιέχει. σε κάθε εκκίνηση το κινητό ψάχνει τους φακέλους για επιπλέον υλικό ώστε να το προσθέσει στo album ή στο walkman αν πρόκειται για ήχους. Σε φάκελους που συναντάει το αρχείο .nomedia δεν τους ελέγχει.

Edited by GsM

το εχεις ενας φιλος και θελει να μαθει για ροοτ και λοιπα γιατι το κινητο του κολλαει αρκετα...μπορει καποιος να βοηθησει

Ας ξεκινήσει από την πρώτη σελίδα του νήματος που υπάρχουν link για όλα όσα ρωτάς και όπου χρειαστεί βοήθεια ας ρωτήσει...

Γειά σας! Λοιπόν, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το κινητό μου. Προσπαθώ να περάσω τραγούδια από τον υπολογιστή στο sole αλλά δεν μπορώ. Μόλις το συνδέω στον υπολογιστή, το κινητό το καταλαβαίνει, ενώ το pc όχι. Έχω κατεβάσει στο pc και το pc companion, αλλά μου γράφει ότι η σύνδεση απέτυχε. Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοηθείστε με, σας παρακαλώ! Ευχαριστώ.:)
Lumia 925

Γειά σας! Λοιπόν, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το κινητό μου. Προσπαθώ να περάσω τραγούδια από τον υπολογιστή στο sole αλλά δεν μπορώ. Μόλις το συνδέω στον υπολογιστή, το κινητό το καταλαβαίνει, ενώ το pc όχι. Έχω κατεβάσει στο pc και το pc companion, αλλά μου γράφει ότι η σύνδεση απέτυχε. Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοηθείστε με, σας παρακαλώ! Ευχαριστώ.:)

καλα ακομη με καλωδια ασχολεισαι?κατεβασε το wifidroid να δεις την υγεια σου...

Airdroid κορυφή.. Έχω ξεχάσει τι θα πει καλώδιο..

Αυτό το κατεβάζω στον υπολογιστή ή στο κινητό;:confused:

Lumia 925

Αυτό το κατεβάζω στον υπολογιστή ή στο κινητό;:confused:

στο κινητο το κατεβαζεις απο το playstore και βαζεις την διεύθυνση που σου λεει το προγραμμα στον browser σου

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola