AlMag1 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Ποσο σου εβγαλε; Γιατι ειμαι απο κινητο και δεν μου εμφανιζει την εικονα.. EDIT 6412 Με munjeni kernel και ultimate v11! Παίζει μεγάλο ρόλο τί κάρτα SD έχεις.. Αν είναι αργή σου ρίχνει πολύ το σκορ.. Edited July 25, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ποσο σου εβγαλε; Γιατι ειμαι απο κινητο και δεν μου εμφανιζει την εικονα.. EDIT 6412 Με munjeni kernel και ultimate v11! Παίζει μεγάλο ρόλο τί κάρτα SD έχεις.. Αν είναι αργή σου ρίχνει πολύ το σκορ.. 6742 σκορ.Πριν ξεκινήσω το τεστ με ρώτησε κάτι σχετικά με τις κάρτες που δεν θυμάμαι και επέλεξα την εσωτερική. Από external έχω 16gb class 10. Βασικά ο ενθουσιασμός έγκειται περισσότερο στο ότι από πλήρως noob κατάφερα και του άλλαξα τα φώτα με βοήθεια από myphone/xda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ξέρει κανείς να μου πει την διαδικασία εγκατάστασης των small apps στην Ultimate v11, γιατί δεν βγάζω άκρη στο xda και δεν bootάρει το κινητό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 το solaκι μου χάλασε! όταν του βάζω sim ή δεν βρίσκει σήμα, η τρώει reboot. αυτά άρχισαν στο άκυρο όταν είχα την ultimate v8 για 1-2 μήνες. έκανα wipe data κλπ αρκετές φορές δεν γινόταν τίποτα. κλείδωσα bootloader, πέρασα stock, έκανα επιδιόρθωση με sus πάλι τα ιδια... όταν δεν εχω sim λειτουργεί κανονικά! έχω καταλήξει ότι είναι hardware issue και ότι θα το πάω για service, αλλά υπάρχει καμιά άλλη ιδέα πριν καταλήξω εκεί? επίσης το είχα πάρει από το mobile hellas. επειδή ήμουν διακοπές και γύρισα χτες απογευμα και δεν λειτουργούν τα τηλέφωνά τους, ξέρει κάποιος αν πρέπει να το πάω από εκεί πρώτα ή κατευθείαν στο service της sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πιστεύω όπου και να το πας στο τέλος στην sony το στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 στην [Rom][4.1.2] Ultimate Rom V11™ Nothing But The Best[Almost 4.2.2]Released τα παιχνίδια παίζουν κανονικά; χρησιμοποιούσα την 『ROM』『JB』『A.1.100』Project XV-R v2.4.2™ [18/July] 『OTA』『Enough Said』 αλλά τα παιχνίδια κολλούσαν. και τελικό γύρισα στην 【ROM】【ICS .54】JB eXperience™ v2 【Fastest+Smoothest】【AROMA】【supports OC】 και το κινητό είναι ΟΚ. τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Γενικα τα παιχνιδια αρχιζουν και ειναι πολυ απαιτητικα με αποτελεσμα να ζητανε πολυ ραμ και το κινητο δεν εχει να την δωσει.. Εγω εχω την v11 και δεν παιζουν πολυ καλα τα βαρια παιχνιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 το solaκι μου χάλασε! όταν του βάζω sim ή δεν βρίσκει σήμα, η τρώει reboot. αυτά άρχισαν στο άκυρο όταν είχα την ultimate v8 για 1-2 μήνες. έκανα wipe data κλπ αρκετές φορές δεν γινόταν τίποτα. κλείδωσα bootloader, πέρασα stock, έκανα επιδιόρθωση με sus πάλι τα ιδια... όταν δεν εχω sim λειτουργεί κανονικά! έχω καταλήξει ότι είναι hardware issue και ότι θα το πάω για service, αλλά υπάρχει καμιά άλλη ιδέα πριν καταλήξω εκεί? επίσης το είχα πάρει από το mobile hellas. επειδή ήμουν διακοπές και γύρισα χτες απογευμα και δεν λειτουργούν τα τηλέφωνά τους, ξέρει κάποιος αν πρέπει να το πάω από εκεί πρώτα ή κατευθείαν στο service της sony? Δοκιμασες αλλη sim? Μηπως τα "επαιξε" η sim και οχι το κινητο σου.. Επισης καλο θα ηταν να καθαριζες sim και επαφες που ακουμπαει η sim στο κινητο με μια μπατονετα με οινοπνευμα και μετα να ξαναδοκιμαζες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 δοκιμασα 2η sim... μετά από κάθε restore έχει για λίγη ώρα σήμα.. μετά το χάνει ομως... το οινοπνευμα δεν θα αφησει υγρασία ή άλλα ίχνη? δεν θελω να χασω εγγυηση για κατι τετοιο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 δοκιμασα 2η sim... μετά από κάθε restore έχει για λίγη ώρα σήμα.. μετά το χάνει ομως... το οινοπνευμα δεν θα αφησει υγρασία ή άλλα ίχνη? δεν θελω να χασω εγγυηση για κατι τετοιο :/ Δεν λεω να το λουσεις.. απλα να βαλεις οινοπνευμα στο βαμβακι στην ακρη της μπατονετας και να καθαρισεις αρχικα καλα την sim.. To οινοπνευμα εχει το καλο οτι εξατμιζεται και καθαριζει και καλα ιδιαιτερα επαφες χαλκου οπως ειναι στη sim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 κάτι περίεργο συνέβει, έκανα μια τελευταία προσπάθεια, πρώτα αναβαθμιση με το pc companion, στο καπακι με το sus και εδώ και 7-8 ώρες είναι κομπλε! ίσως να το γλυτώσω το σερβις! το αφήνω με δεύτερη σιμ, για να μην ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο και θα το παρακολουθώ... και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να βάλω και εγώ την v11 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tom7 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μια βοήθεια παιδιά αν μπορείτε! Προσπαθώ να κάνω root (πρώτη φορά, δεν είχα μέχρι στιγμής σχέση με όλα αυτά) με τον τρόπο αυτού του βίντεο: Μέχρι το σημείο που φλασάρουμε την .10, είμαι μια χαρά, την πέρασα δηλαδή αλλά έχω πρόβλημα από όταν ανοίγουμε τον cmd και μετά. Δηλαδή προσπαθώ να δώσω τις εντολές που δείχνει στο βιντ, αλλά μου βγάζει ότι αυτό που έχω γράψει "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών". Σίγουρα κάτι έχω κάνει εγώ λάθος γιατί δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει cmd, αλλά δεν ξέρω τι. Τι πρέπει να γράψουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μια βοήθεια παιδιά αν μπορείτε! Προσπαθώ να κάνω root (πρώτη φορά, δεν είχα μέχρι στιγμής σχέση με όλα αυτά) με τον τρόπο αυτού του βίντεο: Μέχρι το σημείο που φλασάρουμε την .10, είμαι μια χαρά, την πέρασα δηλαδή αλλά έχω πρόβλημα από όταν ανοίγουμε τον cmd και μετά. Δηλαδή προσπαθώ να δώσω τις εντολές που δείχνει στο βιντ, αλλά μου βγάζει ότι αυτό που έχω γράψει "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών". Σίγουρα κάτι έχω κάνει εγώ λάθος γιατί δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει cmd, αλλά δεν ξέρω τι. Τι πρέπει να γράψουμε? Κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί και μένα. Στην περίπτωση μου ήταν οι USB drivers. Δεν είχα εγκαταστήσει τους σωστούς και δεν έβλεπε το τηλέφωνο όταν προσπαθούσα να τρέξω το cmd. Ίσως να είναι αυτό... Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappousg Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) καλησπερα κ καλως σαςβρηκα εχω και εγω το sole και εχω τρομερο προβλημα εδω και εβδομαδα το κινητο χανει το σημα του ,διαβασα και τις προηγουμενες σελιδες αλλα επειδη ειμαι κα ασχετος λιγο δεν πολλη εβγαλα ακρη αυτο που εκανα ειναι update me seus ενω εγινε κανονικα κ το κινητο ανοιξε και δουλευει με ενφανιζει μυνημα οτι δεν μπορει να αναγνωρισει την καρτα sim,εκανα κατι λαθος ??πως μπορω να το διορθωσω.ευχαριστω κ συγνωμη αν σας ζαλισα . τοεκανα επανεκκινηση κ την αναγνωριζει τωρα την καρτα αλλα παλι δεν εχει σημα Edited August 1, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 δοκιμασε με αλλη μια sim, να βεβαιωθεις οτι δεν εχει θεμα η σιμ σου... αλλιως έχεις το ιδιο πρόβλημα με εμένα μάλλον, 1-2 σελίδες πίσω το πριγράφω... το πήγα σήμερα για service, θα ποσταρω όταν έχω νεοτερα τι παίχτηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 δοκιμασε με αλλη μια sim, να βεβαιωθεις οτι δεν εχει θεμα η σιμ σου... αλλιως έχεις το ιδιο πρόβλημα με εμένα μάλλον, 1-2 σελίδες πίσω το πριγράφω... το πήγα σήμερα για service, θα ποσταρω όταν έχω νεοτερα τι παίχτηκε... σε ρώτησαν για bl? τι ισχύει τελικά? αν τον ξανα κλειδώσεις έχεις πάλι εγγύηση ή ούτε καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μια βοήθεια παιδιά αν μπορείτε! Προσπαθώ να κάνω root (πρώτη φορά, δεν είχα μέχρι στιγμής σχέση με όλα αυτά) με τον τρόπο αυτού του βίντεο: http://www.youtube.com/wat...ature=youtu.be Μέχρι το σημείο που φλασάρουμε την .10, είμαι μια χαρά, την πέρασα δηλαδή αλλά έχω πρόβλημα από όταν ανοίγουμε τον cmd και μετά. Δηλαδή προσπαθώ να δώσω τις εντολές που δείχνει στο βιντ, αλλά μου βγάζει ότι αυτό που έχω γράψει "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών". Σίγουρα κάτι έχω κάνει εγώ λάθος γιατί δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει cmd, αλλά δεν ξέρω τι. Τι πρέπει να γράψουμε? Εφόσον έχεις την .10 , κατέβασε το root with restore v30, σύνδεσε την συσκευή σου ενεργοποιημένη, άνοιξε το bat "root with restore v30", πάτα το 1 και enter, δες και πάτα στο κινητό σου την ένδειξη restore που θα σου βγάλει και περίμενε να τερματίσει. Μην ασχοληθείς με τον τρόπο του βίντεο αφού δεν σε εκφράζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 σε ρώτησαν για bl? τι ισχύει τελικά? αν τον ξανα κλειδώσεις έχεις πάλι εγγύηση ή ούτε καν? δεν μιλησα με τεχνικο.. το service το εχει η arvato, που εχει service και απο αλλες εταιρειες (nokia, htc κλπ) ηταν μια κοπελα στην υποδοχη που με ρωτησε το προβλημα. ειδε πότε είναι κατασκευασμένο και με ενημερωσε οτι καλυπτεται απο εγγυηση εφοσον δεν βρεθει υγρασια (νομιζω σκονη) και χτυπηματα/σπασιματα. για bl καμία αναφορά! νομιζω πέρασε όλα τα στοιχεια που γραφονται πίσω, άρα και το imei στον υπολογιστη όταν μου έρθει με το καλό το μήνυμα τι έχει, αν το καλύπτει η εγγύηση και πότε θα το παρω πίσω θα ενημερωσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ωραια να μας πεις για να ξερουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 ε, τι έτσι θα σας άφηνα?? :P αν δεν χρειαστεί λεφτά θα πάω να χτυπήσω tabletάκι μάλλον... δεν ξέρω ακόμα.. πάντως έχω θετικό προαισθημα ότι θα έχει εγγύηση.. έρευνα για tablet άρχισα πάντως :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappousg Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 δοκιμασα αλλη σιμ αλλα τιποτα .το τηλ το εχω 10 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 περίμενε αν θες 1-2 μέρες ακόμα για να σου πω τι θα πουν σε εμενα, γιατί λογικά έχουμε το ίδιο θέμα. εγώ το πήγα χθες, μου ειπαν 2-3 εργάσιμες. αλλιώς πήγαινετο κατευθείαν, το service είναι στην arvato, στα κτελ κηφισού. αν δεν εισαι Αθήνα πάρε ένα τηλ εδώ: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: Τηλ.: 801 11 810 810 - 210 899 19 19 (από κινητό) - 210 68 96 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappousg Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 οχι δεν ειμαι απο αθηνα απο βεροια ειμαι οτι κ να εκανα ακρη δεν εβγαλα κ ο φλας δεν κανει τιποτα θα παρω τηλ κ θα το στειλω και εγω .ευχαριστω για την βοηθεια μαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 λοιπόν... long story short... απαράδεκτοι στο service της arvato.. από την πρώτη στιγμή δεν με άφηναν να μιλήσω με τεχνικό απευθείας. παρέδωσα το κινητό λέγοντας το πρόβλημα σε μια κοπέλα στην υποδοχή. μου εστειλαν σε 3 μερες μήνυμα ότι το έφτιαξαν. τους παίρνω τηλ, τους ρωτάω τι έκαναν, μου λένε αναβάθμιση και να ελεγξω τη sim. τους εξηγώ ότι αυτό λογικά δεν θα λύσει το πρόβλημα και να μιλήσω στο τηλεφωνο με καποιον τεχνικό. και παλι δεν μου τον δίνουν, μου λένε ότι αν θελω κατά την παράδοση. τρώω 1,5 ωρα για να πάω εκεί, για να καταφέρω τελικά να μιλήσω με τεχνικό, να διαπιστώσει ο ίδιος ότι αυτός που το πήρε στην αρχή δεν εκανε τα κατάλληλα τεστ, και οτι τελικά έχει πρόβλημα το 3g και θέλει αλλαγή πλακέτας.. ευτυχώς μου την άλλαξε επι τόπου, περίμενα δηλαδη καμια ώρα, αλλά δεν χρειάστηκε τουλάχιστον να ξαναπάω. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, αφενός το κόλλημα να μην μιλήσω με τεχνικό ούτε κατά την παράδοση του κινητού είτε τηλεφωνικα, λες και η κοπελα στην υποδοχη μπορούσε να καταλάβει τη σημασία αυτών που έλεγα (ναι, δεν εχει σημα, αλλά πότε δεν έχει, τι εχω κάνει, πότε εμφανίστηκε κλπ), αφετέρου τη βλακεία να μην τρέξουν αυτά το τεστ εξαρχής, καθώς από τη στιγμή που τους λέω ότι δεν έχει σήμα, δεν είναι λογικό να πάει να τρέξει το τεστ που έλεγχει όλα τα δίκτυα?? το μόνο θετικό είναι ότι όλα καλύφθηκαν από εγγύηση! οπότε pappousg αν το στειλεις για σερβις να τονισεις ότι δεν θελεις να σου κάνουν αναβάθμιση το firmware αλλά να σου κάνουν και τεστ για τα δίκτυα! ευχομαι να πάνε όλα καλά, και να ταλαιπωρηθείς λιγότερο! Υ.Γ. δύο στους τρεις που ήταν στο σερβις, έλεγαν ότι το έχουν πάει πάνω από δύο φορές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Του έκαναν αναβάθμιση λέει.. Εν έτει 2013 :lol::lol::lol: Πόσο γέλασα.. Ας τους έλεγες ότι ξέρεις και μόνος σου να κάνεις αναβάθμιση.. Μάλλον είναι οι ίδιοι που σου προτείνουν η πρώτη φόρτιση να κρατήσει 12 ώρες.. Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά! Το σημαντικό είναι πως τα περί bootloader είναι φήμες.. Τον κλειδώνεις και έχεις πάλι εγγύηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts