aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Καποιον αλλον κερνελ να φλασαρετε μεσω cwm υπαρχει; Οποτε παω να μπω σε fastboot παντα μου εβγαζε προβλημα Φυσικα και υπαρχουν, επειδη ομως δεν βρισκω τα λινκ.. πως μπορω να σου τους στειλω? ΥΓ: Μπες εδω και θα βρεις 5 κερνελ για JB.. (οσοι ειναι σε zip μπορεις να τους βαλεις μεσω cwm.. οι αλλοι που ειναι σε img μονο μεσω flashtool) http://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=ek5O0L7q Ελπιζω να βοηθησα αρκετα.. Καλη επιτυχια!!! Edited July 17, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 παιδιά έχω θέμα με το τηλέφωνο δεν ακούγεται το ηχείο , ούτε μουσική ούτε για κλήσεις ούτε τπτ , το ακουστικό για να μιλάς δεν έχει θέμα είναι μια χαρά και με ακουστικά αν το συνδέσω ακούς απο αυτά κανονικά . μπορώ να κάνω τπτ εγώ ? (έκανα κανα 2 restart ) είμαι στην stock ics . ή να το πάω κατευθείαν στον κωτσόβολο που το πήρα ?απλά δεν γίνεται να μείνω και χωρίς τηλέφωνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 παιδιά έχω θέμα με το τηλέφωνο δεν ακούγεται το ηχείο , ούτε μουσική ούτε για κλήσεις ούτε τπτ , το ακουστικό για να μιλάς δεν έχει θέμα είναι μια χαρά και με ακουστικά αν το συνδέσω ακούς απο αυτά κανονικά . μπορώ να κάνω τπτ εγώ ? (έκανα κανα 2 restart ) είμαι στην stock ics . ή να το πάω κατευθείαν στον κωτσόβολο που το πήρα ?απλά δεν γίνεται να μείνω και χωρίς τηλέφωνο ... Θα προτεινα να κοιταξεις πρωτα τις ρυθμισεις του ηχου, αν και παλι δεν γινει τπτ, τοτε κοιταξε μηπως τελευταια εχεις κανει καποια εγκατασταση εφαρμογης και στο κανει αυτο. Τελος αν και παλι τζιφος, θα ελεγα να παρεις ενα backup και να το επαναφερεις στις εργοστασιακες του ρυθμισεις. Και στην εσχατη λυση αν και παλι μετα τα παραπανω δεν γινει τπτ, να κανεις μια καθαρη εγκατασταση με SEUS. Αν ολα τα παραπανω δεν λυσουν το προβλημα σου τοτε θα ελεγα να το πας για service.. γιατι οπως λεει και μια διαφημιση .."ειναι ευρω.. δεν ειναι αστεια!!!" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οχι δεν εχω τον experimental 8.1 Ειμαι με τον αρχικο του munjeni (max 1150MHz).. Τελικα βρηκα τι φταιει για την αρχικη οθονη.. δεν θελει clear data-cache-dalvik cache πριν την εγκατασταση της ν11. Το οτι δεν εισαι root οφειλεται στον superuser.. κανε μια εγκατασταση του superuser και ενα update binary και θα εισαι αμεσως root. http://downloads.noshufou.netdna-cdn.com/superuser/Superuser-3.1.3-arm-signed.zip Ευχαριστώ! Τον προηγούμενο su που έχει μέσα πρέπει να τον σβήσω? Αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ευχαριστώ! Τον προηγούμενο su που έχει μέσα πρέπει να τον σβήσω? Αν ναι πώς? Ναι σβηστο.. θα πας με καποιον explorer που να εχει root δικαιωματα (εγω εχω τον root browser, γιατι ο root explorer κατα καποιο λογο δεν δουλευει) στη θεση /system/app και θα το σβησεις απο εκει μεσα.. EDIT: Αν εχει το supersu.. αν εχει το superuser.. δεν χρειαζεται να το σβησεις.. καθεται απο πανω.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Θα προτεινα να κοιταξεις πρωτα τις ρυθμισεις του ηχου, αν και παλι δεν γινει τπτ, τοτε κοιταξε μηπως τελευταια εχεις κανει καποια εγκατασταση εφαρμογης και στο κανει αυτο. Τελος αν και παλι τζιφος, θα ελεγα να παρεις ενα backup και να το επαναφερεις στις εργοστασιακες του ρυθμισεις. Και στην εσχατη λυση αν και παλι μετα τα παραπανω δεν γινει τπτ, να κανεις μια καθαρη εγκατασταση με SEUS. Αν ολα τα παραπανω δεν λυσουν το προβλημα σου τοτε θα ελεγα να το πας για service.. γιατι οπως λεει και μια διαφημιση .."ειναι ευρω.. δεν ειναι αστεια!!!" :) η αλήθεια είναι ότι έβαλα 5-6 εφαρμογές πριν νεκρώσει το ηχείο , θα ξεκινήσω με αυτό αν ειναι και μετά δοκιμάζω και τα άλλα ... ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο παρακάτω θέμα? Θέλω Π.χ όταν καλώ έναν αριθμό και αυτό μιλάει αυτό που θέλω εγώ είναι να βλέπω ότι αυτός ο αριθμός μιλάει, δηλαδή να μου εμφανίζει στην οθόνη ότι ο αριθμός έχει τεθεί σε αναμονή. Μου το έκανε αυτό κανονικά αλλά ξανά πέρασα τη ρομ από την αρχή και τώρα δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Sola με έκδοση 6.0.Β.3.184, ψάχνω να κάνω root εδώ και κάτι μέρες. Έχω ρίξει πολύ κάψιμο στο xda forum, πολύ googlαρισμα και φυσικά εδώ μέσα (όπου και έχω βρει τα πιο χρήσιμα και κατανοητά πράγματα) αλλά μέχρι σήμερα το τηλεφωνάκι ούτε έχει ανατιναχτεί, ούτε όμως είναι root. Οι μέχρι σήμερα προσπάθειες έγιναν σε Windows 7 32bit. Πλέον θα αλλάξω τακτική και θα ανασύρω στην επιφάνεια ένα παλιό ΙΒΜ laptop με ΧΡ. Επειδή δεν είμαι πολύ δυνατός σε θέματα root, flashtooling, unlock bootlaoder, κλπ. είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Οπότε αφήστε τις πολλές επισκέψεις στην παραλία και να είστε stand by. :p Ή πάρτε κανά tablet μαζί. :lol: Να διευκρινίσω ότι είμαι με την GB 2.3.7 και μου κάνει μια χαρά, δεν θέλω ούτε ICS, ούτε JB, απλά να rootάρω το τηλέφωνο θέλω με την 2.3.7. Ερώτηση πρώτη: Έχεις δοκιμάσει κανείς root με odin; OK. Το Sola δεν ανατινάχθηκε και πλέον είναι rooted! Ούτε κολλήματα, ούτε προβλήματα, η διαδικασία κύλισε αψεγάδιαστα. Λίγο οι drivers δυσκόλεψαν την κατάσταση στην αρχή αλλά όταν λύθηκε το θέμα συνεργασίας PC-τηλεφώνου, όλα πήγαν as planned. :D H μέθοδος που ακολούθησα είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849030 Την ποστάρω μήπως και την χρειαστεί κάποιος άλλος με 2.3.7. Ερώτηση ενός άσχετου: Τώρα που το τηλέφωνο είναι root, πως μπορώ να ξηλώσω από μέσα εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και δεν θέλω ούτε να πιάνουν χώρο, ούτε και να τις βλέπω (π.χ. Timescape, Recommender, κλπ.);;; Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια; Κάποια εφαρμογή; Μέσω του Superuser; Τα "φώτα" σας... Ευχαριστώ :) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κατεβάζεις ή titanium back up ή root uninstaller και αρχίζεις το ξήλωμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ultimate v6: http://d-h.st/ifd Munjeni's Kernel: http://d-h.st/GJU (ειναι σε μορφη img γι αυτο θα χρειαστεις flashtool για να τον περασεις σε fastboot mode) Ωστοσο αν δεν κανω λαθος.. ισως η v6 να εχει ηδη μεσα αυτον τον κερνελ οταν την κανεις εγκατασταση.. δεν ειμαι σιγουρος ομως.. EDIT: Αναλογα τον κερνελ για να μπουμε σε cwm αλλες φορες κατα την εκκινηση παταμε διαδοχικα το Vol-down και αλλες φορες κανουμε διαδοχικα χτυπηματα με το δαχτυλο πανω στην οθονη.. Ξερουμε τελικα τι παιζει με το Τ9 της ρομ v11?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κατεβάζεις ή titanium back up ή root uninstaller και αρχίζεις το ξήλωμα!! Ευχαριστώ. :) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ξερουμε τελικα τι παιζει με το Τ9 της ρομ v11?? Αν εννοεις την JB ν11 εμενα δουλευει κανονικα.. πας στις ρυθμισεις - γλωσσα - επιλεγεις ελληνικα και κατεβαζεις και το λεξικο.. Αυτα ειναι και τα λογια ενος μελους.. "keyboard settings ==> language and input ==> then you click on the language you want and let download and that's it you'll.get swipe and word suggestions" Για του λογου το αληθες!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43668521&postcount=133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ataraxos88 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Γειά σας παίδες, Θα ήθελα αν σας είναι ευκολο να μου δείξετε εναν οδήγο για την ultimate V11 γιατι δεν βγάζω ακρη. Γενικά η γνώμη σας για αυτή την rom ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Γειά σας παίδες, Θα ήθελα αν σας είναι ευκολο να μου δείξετε εναν οδήγο για την ultimate V11 γιατι δεν βγάζω ακρη. Γενικά η γνώμη σας για αυτή την rom ποια είναι; Πολυ καλη και γρηγορη.. Τον οδηγο και τα σχετικα θα τα βρεις στην 1η σελιδα: Ultimate JB ROM v11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κατεβάζεις ή titanium back up ή root uninstaller και αρχίζεις το ξήλωμα!! Πρώτα απ' όλα να σε ευχαριστήσω για όλες τις απαντήσεις σου που πραγματικά βοήθησαν να ολοκληρώσω ένα επιτυχημένο root. :up::dance::clap::respect: Για ξήλωμα τελικά προτίμησα το Root App Delete. Από τα δύο που αναφέρεις, δοκίμασα το titanium back up αλλά τελικά δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο καθώς οι παραπάνω δυνατότητες του δεν μου είναι απαραίτητες. Να προσθέσω επίσης ότι τα διάφορα root checker που κυκλοφορούν δεν δουλεύουν ή τουλάχιστον δεν δουλεύουν όσο θα έπρεπε. Για έλεγχο root, προτείνω κατέβασμα των Orbot και Orweb. Το μεν πρώτο σε συνδέει μέσω Tor στο διαδίκτυο και το δεύτερο είναι ένας ελαφρύς και γρήγορος browser που βλέπει σελίδες και μέσω δικτύου Tor. Bonus η δυνατότητα να δεις αν έχεις επιτυχημένο root! Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Για το root checker το εχουμε ξανα αναφερει εδω μεσα.. Δεν δουλευει σε κανεναν.. Εγω εχω εναν πολυ πιο απλο τροπο για να το τσεκαρεις.. Ανοιγεις μια εφαρμογη που θελει root access και βλεπεις αν εισαι ροορ η οχι.. Αν δουλεψει εισαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδιά εγώ έχω την v11 εδώ και κάποιες μέρες και παρατηρώ πολύ χαμηλή ραμ με αποτέλεσμα καμια φορα να μου κάνει επανεκκίνηση κάποιες εφαρμογές και μέσα σε αυτές και το πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Τι κερνελ εχεις βαλει; Προτινω ή stable ή experimental 8.2! Εχεις κατεβασει greenify; Εχεις κανει boost το κινητο; Αν οχι καντα αυτα και θα δεις διαφορα.. Εγω εχω 120 ελευθερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Τι κερνελ εχεις βαλει; Προτινω ή stable ή experimental 8.2! Εχεις κατεβασει greenify; Εχεις κανει boost το κινητο; Αν οχι καντα αυτα και θα δεις διαφορα.. Εγω εχω 120 ελευθερα.. Link για τον experimental 8.2 εχουμε? Ειναι χρονισμενος μεχρι 1Ghz ή παει παραπανω οπως του munjeni? Edited July 19, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έχω greenify,munjeni kernel και το boostara μέχρι χτες αλλά τα ίδια! Όταν ξεμείνει από ραμ κάνει επανεκκίνηση όλες τις εφαρμογές και τοgreenify μαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έχω greenify,munjeni kernel και το boostara μέχρι χτες αλλά τα ίδια! Όταν ξεμείνει από ραμ κάνει επανεκκίνηση όλες τις εφαρμογές και τοgreenify μαζί! Εμενα παντως που εχει: greenify, deep-sleep battery και munjeni kernel δεν μου εχει κανει εδω και 2 μερες καμια επανεκκινηση.. Και το notification led μου αναβει και ολα κομπλε.. (το τελευταιο το αναφερω γιατι καποιοι στο xda ανεφεραν οτι δεν δουλευει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Εγώ την πέρασα μέσω της ν6 παίζει να φταίει αυτό θα δοκιμάσω μέσω της άλλης ρομ! Και εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα πέραν της ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Link για τον experimental 8.2 εχουμε? Ειναι χρονισμενος μεχρι 1Ghz ή παει παραπανω οπως του munjeni? Δεν ειμαι σπιτι για να μπω να στειλω.. Αν μπεις στο thread του σολα στο xda θα τον βρεις.. Νομιζω μεχρι 1ghz παει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Link για τον experimental 8.2 εχουμε? Ειναι χρονισμενος μεχρι 1Ghz ή παει παραπανω οπως του munjeni? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308040 εδω ειναι το λινκ! εχει δικιο ο φιλος μας με τον experimental η ρομ πεταει! σου επιτρεπει να κανεις χρονισμο μεχρι 1Ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την ultimate 11. Λειτουργίες όπως NFC, floating touch, camera και walkman, υποστηρίζονται με την ίδια λειτουργικότητα και ποιότητα που έδινε η stock ice cream sandwich? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts