Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την καθαρή εγκατάσταση που έκανα, συνεχίζει πολλές φορές όταν με παίρνουν, να αργεί να εμφανίσει την οθόνη κλήσης και κολλάει η μπάρα της απάντησης. Εν ολίγοις για να απαντήσω περνάνε κάποια σημαντικά δευτερόλεπτα... Καμιά ιδέα;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά την καθαρή εγκατάσταση που έκανα, συνεχίζει πολλές φορές όταν με παίρνουν, να αργεί να εμφανίσει την οθόνη κλήσης και κολλάει η μπάρα της απάντησης. Εν ολίγοις για να απαντήσω περνάνε κάποια σημαντικά δευτερόλεπτα... Καμιά ιδέα;

Το έχει αυτό η στοκ.. Μόνο με custom θα απαλλαγείς σε σημαντικό βαθμό!

1. Πας εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029756

2. Κατεβάζεις τα αρχεία από τα links

3. Εγκαθιστάς το flashtool

4. Αποσυμπιέζεις κάπου το kernel.zip και το Root_with_Restore_by_Bin4ry

5. Ανοίγεις το flashtool (το σκέτο αν έχεις 32μπιτο λειτουργικό, το flashtool64 αν έχεις 64μπιτο)

6. Συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και τον ηυ για να το δει

7. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχειο MT27i_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf που εχεις αποσυμπιέσει απο το kernel.zip

8. Το flashtool κανει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του (προσοχή : αφού μιλάμε για το sola πατάς το vol down και οχι το <- ).

9. Ακολουθείς τις οδηγίες του kosmasgr με το Root_with_Restore_by_Bin4ry

10. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχείο MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf που έχεις αποσυμπιέσει από το kernel.zip

11. Το flashtool κάνει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του.

Αν όλα πήγαν καλά, είσαι root.

Καλή τύχη :)

Τροποποίηση από την ομάδα διαχείρισης: Στα βήματα 7 και 10 με τον όρο "τσιμπάς και σέρνεις" δεν εννοείται το γνωστό drag and drop. Το σωστό είναι να γίνει copy του αρχείου ftf και paste στο c:\flashtool\firmwares

Είμαι σχεδόν άσχετος από αυτά και δεν τα έχω ξανακάνει. Ωστόσο ακολούθησα την διαδικασία κατά γράμμα χωρίς να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Το αποτέλεσμα ήταν το εξής

8. Το flashtool κανει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του (προσοχή : αφού μιλάμε για το sola πατάς το vol down και οχι το <- ).
11. Το flashtool κάνει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του.
Το flashtool δεν έκανε τα δικά του ή δεν φάνηκε να κάνει τα δικά του.

9. Ακολουθείς τις οδηγίες του kosmasgr με το Root_with_Restore_by_Bin4ry

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έτρεξε και ολοκληρώθηκε, χωρίς να εμφανίσει πουθενά στο κινητό μπακ απ και ριστόρ. Το μόνο που έκανε ήταν τα αναγραφόμενα restart.

Το πρώτο που με απασχολεί είναι μήπως έχω κάποια δυσλειτουργία αφού η διαδικασία δεν ήταν η αναμενόμενη.

Μετά η ερώτησή μου είναι, τι ΔΕΝ έκανα;

Εσύ καλά τα έκανες.. Επειδή κάτι πρέπει να έχει παιχτεί με τα αρχεία κέρνελ (τα .ftf που παιρνάς στο flashtool) κατέβασε τα από εδώ https://www.box.com/s/ued79ngitxuzsu8dusmu

Όλα αυτά δεν δούλεψαν γιατί η έκδοση κέρνελ .10 που κατέβασες μάλλον είναι προβληματική σε κάποια κινητά.. Εγώ ενώ τόσους μήνες το έκανα με αυτό τον τρόπο, ξαφνικά πήγα να το κάνω πριν λίγο καιρό και δεν γινόταν με τίποτα..

Κατέβασε τα αρχεία από το λινκ που σου έδωσα και ξανα κάντο από την αρχή! Σβήσε τα προηγούμενα κέρνελ από το flashtool για να μην τα μπερδέψεις..

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν πριν λίγες μέρες το xperia sole και του είχα βάλει μια κάρτα μνήμης 8αρα και το κινητό έκανε σχεδόν συνέχεια επανεκκίνηση. Αγόρασα άλλη και πάλι τα ίδια μόνο με τι διάφορα ότι κάνει σπάνια και συνήθως όταν μπω μέσα στο άλμπουμ. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει, μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχω βάλει εγώ (πχ. το file manager)?

Ευχαριστώ :)

Βρήκα το παραπάνω link παρόμοιο του οδηγού που έχετε στο myphone για .54 root

Έκανα όλα τα βήματα απλώς στο run me bat δεν μου εμφάνιζε αυτόματα το παράθυρο για μπακ απ - ριστορ, οπότε το έκανα χειροκίνητα.

Το root μου ωστόσο απέτυχε και σας έχω μια εικόνα που πιθανότατα είναι το κλειδί της αποτυχίας

[ATTACH]34048[/ATTACH]

Βρήκα το παραπάνω link παρόμοιο του οδηγού που έχετε στο myphone για .54 root

Έκανα όλα τα βήματα απλώς στο run me bat δεν μου εμφάνιζε αυτόματα το παράθυρο για μπακ απ - ριστορ, οπότε το έκανα χειροκίνητα.

Το root μου ωστόσο απέτυχε και σας έχω μια εικόνα που πιθανότατα είναι το κλειδί της αποτυχίας

[ATTACH]34048[/ATTACH]

Για κοίταξε εδώ, μπορεί η συσκευή να μην είναι ίδια αλλά η διαδικασία είναι ίδια..

Επίσης κατέβασε και το root checker για να ελέγξεις αν όντως είσαι root.

http://www.youtube.com/watch?v=kxPXVpP29i0

Για κοίταξε εδώ, μπορεί η συσκευή να μην είναι ίδια αλλά η διαδικασία είναι ίδια..

Επίσης κατέβασε και το root checker για να ελέγξεις αν όντως είσαι root.

http://www.youtube.com/watch?v=kxPXVpP29i0

τα ίδια.....

τα ίδια.....

Οκ. Κλείσε το flash tool και κλείσε από το task manager στην διαχείριση εναργειών το αρχείο adb.exe Μόλις τα κλείσεις ξαναδοκίμασε. Φυσικά η συσκευή να είναι με εντοπισμό σφαλμάτων.

Οκ. Κλείσε το flash tool και κλείσε από το task manager στην διαχείριση εναργειών το αρχείο adb.exe Μόλις τα κλείσεις ξαναδοκίμασε. Φυσικά η συσκευή να είναι με εντοπισμό σφαλμάτων.

Το έκλεινα και ξανα ξεκινούσε μέχρι που δεν έβλεπε την συσκευή. Πάντως ακόμα είμαι unroot,δεν μπορώ να καταλάβω τα κάνω όλα καρμπόν....

Το έκλεινα και ξανα ξεκινούσε μέχρι που δεν έβλεπε την συσκευή. Πάντως ακόμα είμαι unroot,δεν μπορώ να καταλάβω τα κάνω όλα καρμπόν....

Το binary το τρέχεις στην .10 ή στην .54?

http://rjmaharjan-techspot.blogspot.gr/2013/05/how-to-root-sony-xperia-sola-with-most.html

Edited by millernet

Κάνω φλας την .10 και τρέχω το μπατ. Διάβασα και τον οδηγό του λινκ σου και τα κάνω όλα όπως λέει μόνο που αγνοώ τι είναι το sdk!:!: :ninja:

γρηγορη ερωτηση:

θελω να δωσω το κιν. στην αδερφη μου.

πως κανω format τα παντα?σαν να της το δινω καινουριο?να φυγουν ολα και το fb και το mail για το playstore??

γρηγορη ερωτηση:

θελω να δωσω το κιν. στην αδερφη μου.

πως κανω format τα παντα?σαν να της το δινω καινουριο?να φυγουν ολα και το fb και το mail για το playstore??

Με το Sony update service.. Επανεγκατάσταση λογισμικου..

εφαρμογη ειναι?το χει το κιν μεσα?

απο pc το κανω?μπορω κι απο τη συσκευη?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κάνω φλας την .10 και τρέχω το μπατ. Διάβασα και τον οδηγό του λινκ σου και τα κάνω όλα όπως λέει μόνο που αγνοώ τι είναι το sdk!:!: :ninja:

http://developer.android.com/sdk/index.html

αυτο το "μεσ απ το τηλ θελω""!:))

Ρυθμίσεις ---> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

αυτο το "μεσ απ το τηλ θελω""!:))

Πας Ρυθμίσεις, Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και στο τέλος επίλεξε το Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

σε συγκριση με το αλλο απο το pc ποιο ειναι καλυτερο?γνωριζετε?

Δεν έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα του υπολογιστή, αλλά την ίδια δουλειά θα κάνουνε. Από τη στιγμή που εσύ θες να διαγραφούν όλα σου τα στοιχεία, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι αυτό που ζητάς. Μόλις ολοκληρωθεί, το κινητό θα ξεκινήσει από τον οδηγό ρυθμίσεων, όπως όταν το άνοιξες την πρώτη φορά.

Είναι ο πρώτος τρόπος

Πας Ρυθμίσεις, Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και στο τέλος επίλεξε το Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Είναι ο δεύτερος τρόπος

http://www.sonymobile.com/gr/tools/update-service/

Αν δώσεις και καρτούλα κάνε διαμόρφωση

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola