Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!! αγορασα το sonyericsson sola και διαπυστωσα οτι δεν λειτουργει το γαδιοφωνο...εβαλα τα ακουστικα κ δεν ακουγεται τιποτα ...τα ακουστικα ειναι μαι χαρα γιατι οταν βαζω μουσικη δουλευουν.Τα δοκιμασα κ σε ενα sony ericsson U στο ραδιοφωνο και ηταν μια χαρα...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?? Edited by athinaiou

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που βρισκω αυτην την πληροφορια? (οσο αφορα τα smartphone ειμαι αρχαριος...)

ρυθμισεις ---> (κλικ) σχετικα με το τηλεφωνο

ρυθμισεις ---> (κλικ) σχετικα με το τηλεφωνο

Για να σου λέει πως είναι αρχάριος λες να έχει custom?:pStock θα έχει..

καλησπερα!! αγορασα το sonyericsson sola και διαπυστωσα οτι δεν λειτουργει το γαδιοφωνο...εβαλα τα ακουστικα κ δεν ακουγεται τιποτα ...τα ακουστικα ειναι μαι χαρα γιατι οταν βαζω μουσικη δουλευουν.Τα δοκιμασα κ σε ενα sony ericsson U στο ραδιοφωνο και ηταν μια χαρα...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

φαντάζομαι ότι το αγόρασες πρόσφατα και μιλάς για stock rom.

μια χαρά λειτουργεί το ραδιόφωνο, είσαι ο πρώτος που αναφέρει το πρόβλημα.

3 υποθέσεις:

α)κάτι παίζει με τα ακουστικά, που εσύ το αποκλείεις. δοκίμασε και άλλα αν έχεις, δεν θα χάσεις κάτι.

β)κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα. κοίταξε τι εφαρμογές έχεις βάλει

γ)είναι hardware πρόβλημα.

στην τελευταία περίπτωση το πας για service.

τώρα, εφόσον δεν λειτουργεί και με άλλα ακουστικά, προσωπικά θα του έκανα ένα reset factory settings, έτσι ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι hardware, αλλά φταίει κάποια εφαρμογή ή κάτι τέτοιο. -προσοχή, χάνεις όλα τα δεδομένα, οπότε κράτα backup-

εφόσον και μετά από αυτό δεν λειτουργήσει, μάλλον σημαίνει ότι είναι hardware και πας για service.

Y.Γ. όταν πατάω να ανοίξω το ράδιο χωρίς ακουστικά, μου βγάζει ένα μήνυμα να τα βάλω γιατί λειτουργούν σαν κεραία. στο βγάζει εσένα αυτό?

Υ.Γ2 κοίταξε αν έχει στα settings να αλλάξεις το chanel σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό, μήπως είναι κάτι τέτοιο (δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει τέτοια επιλογή στην στοκ app όμως)

Ποια η διαφορα stock ROM (ή custom based stock) με καποια CM9? Πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα? Ποια προτεινετε ως καλυτερη?

Οταν λεμε CM9 ROM τι εννοουμε?

φαντάζομαι ότι το αγόρασες πρόσφατα και μιλάς για stock rom.

μια χαρά λειτουργεί το ραδιόφωνο, είσαι ο πρώτος που αναφέρει το πρόβλημα.

3 υποθέσεις:

α)κάτι παίζει με τα ακουστικά, που εσύ το αποκλείεις. δοκίμασε και άλλα αν έχεις, δεν θα χάσεις κάτι.

β)κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα. κοίταξε τι εφαρμογές έχεις βάλει

γ)είναι hardware πρόβλημα.

στην τελευταία περίπτωση το πας για service.

τώρα, εφόσον δεν λειτουργεί και με άλλα ακουστικά, προσωπικά θα του έκανα ένα reset factory settings, έτσι ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι hardware, αλλά φταίει κάποια εφαρμογή ή κάτι τέτοιο. -προσοχή, χάνεις όλα τα δεδομένα, οπότε κράτα backup-

εφόσον και μετά από αυτό δεν λειτουργήσει, μάλλον σημαίνει ότι είναι hardware και πας για service.

Y.Γ. όταν πατάω να ανοίξω το ράδιο χωρίς ακουστικά, μου βγάζει ένα μήνυμα να τα βάλω γιατί λειτουργούν σαν κεραία. στο βγάζει εσένα αυτό?

Υ.Γ2 κοίταξε αν έχει στα settings να αλλάξεις το chanel σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό, μήπως είναι κάτι τέτοιο (δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει τέτοια επιλογή στην στοκ app όμως)

οταν ανοιγω το ραδιοφωνο μου βγαζει το μηνυμα συνδεστε τα ακουστικα κ μολις τα συνδεω δεν ακουγεται τιποτα ενω η εφαρμογη δειχνει να δουλει...προγραμματα δεν εχω βαλει παρα μονο ενα για την κατασταση της μπαταριας κ ενα εορτολογιο ..τιποτα αλλο ...αν κανω αναβαθμιση λογισμικου θα δουλεψει λες?

οταν ανοιγω το ραδιοφωνο μου βγαζει το μηνυμα συνδεστε τα ακουστικα κ μολις τα συνδεω δεν ακουγεται τιποτα ενω η εφαρμογη δειχνει να δουλει...προγραμματα δεν εχω βαλει παρα μονο ενα για την κατασταση της μπαταριας κ ενα εορτολογιο ..τιποτα αλλο ...αν κανω αναβαθμιση λογισμικου θα δουλεψει λες?

Βασικα αν εχεις ακομη την 2.3.7 κανε ενα update! Backup πρωτα και μετα καθαρο install οχι upgrade!

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Πηγαινε στην πρωτη σελιδα στο πρωτο μηνυμα υπαρχουν ολα οσα χρειαζεσαι!

Τελικά είμαι root μετά από 2ωρη προσπάθεια. Το bin4root έφτασε στην version 23

Τώρα έχω και superuser και supersu

Leeco Cool1 4/64 Gold

Καμία. Απλά κάποιες εφαρμογές μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με το superuser που ειναι πιο παλιό. Οπως για παράδειγμα το greenify.

Δεν ξέρω αν μπορώ να σβήσω, δεν το πειράζω τώρα μου βγήκε η παναγία να κάνω root. Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω ένα προγραμματάκι για την κάμερα που ίσως την κάνει καλύτερη;
Leeco Cool1 4/64 Gold

Τρέξε το supersu για να πάρει permission απο το superuser και σβήσε μετά το superuser ;)

Αύριο θα βάλεις το mod Cyber-shot™ 4.7.2 HDR. Προσεχε να βάλεις την 4.7.2. Οχι άλλη έκδοση γιατί δεν είναι ακόμα 100% stable

Καλησπερα! ενδιαφερομαι να περασω καποια custom rom και θελω να ρωτησω αν γνωριζετε καποια καλη και αν αξιζει γενικα! επισης αν μπορειτε να με συμβουλεψετε για καποια χρησιμα mod! ευχαριστω:happy:

πιστεύω καμία custom δεν ειναι καλύτερη απο official με mods. Λίγο υπομονή ακόμα να βγει η jelly bean για P και go και ίσως δούμε κάτι που να αξίζει σε custom.

απλα επειδη παρατηρω καποια θεματακια στο smoothness και στην μπαταρια γι αυτο και ρωτησα αλλιως και εγω jb περιμενω!οσο για τα mod εχεις καποια να προτεινεις;

σορρυ τωρα τα ειδα σε ευχαριστω:happy:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

απλα επειδη παρατηρω καποια θεματακια στο smoothness και στην μπαταρια γι αυτο και ρωτησα αλλιως και εγω jb περιμενω!οσο για τα mod εχεις καποια να προτεινεις;

Mπορείς να βάλεις αυτά που έχω στην υπογραφή μου. Υπάρχουν όλα στην κατηγορία Xperia sola themes / apps

Σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες! κατι τελευταιο γιατι οπως θα εχεις ηδη καταλαβει ειμαι και λιγο αρχαριος ! αν κανω ενα backup απο recovery με καλυπτει σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην stock χωρις τα mods;

φλάσαρε τον κέρνελ της .54.

αλλιώς unroot κανε unroot και θα φτιάξει και μετά κάνε root με την 17 ή 18 (νομιζω αυτες δεν βγαζουν αυτο το πρόβλημα)

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola