Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Power button και volume down button μαζί μέχρι να νιώσεις τη δόνηση..

Ευχαριστώ..Διορθώθηκε το πρόβλημα..αν και έγινε restart με power button και volume up :)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Volume up είναι, με το down παίρνεις screenshot :-P

Εχει αποψη κανεις να μου απαντησει παιδια??

Δοκίμασε ultimate ή fluidity stock based ή κάποια cm based

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Δοκίμασε ultimate ή fluidity stock based

+1

Δοκιμασα και τις 2 παραπανω ROM και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Με την Brain ειχα καποια κοληματα αλλα με Ultimate και Fluidity ειδα διαφορα σε ταχυτητα, ομαλοτητα και αρκετα καλη βελτιωση σε αυτονομια μπαταριας..

+1

Δοκιμασα και τις 2 παραπανω ROM και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Με την Brain ειχα καποια κοληματα αλλα με Ultimate και Fluidity ειδα διαφορα σε ταχυτητα, ομαλοτητα και αρκετα καλη βελτιωση σε αυτονομια μπαταριας..

Μπορει να μου δωσει καποιος link για κατεβασμα? Επισης την περναω μεσω CWM install zip from sd απλα?

Ναι έτσι την περνάς! Όσο για τα λινκ υπάρχουν 5 με 10 σελίδες πριν για την δεύτερη και γενικά δες στο xda! Δεν είναι πολλές! Τσέκαρε το!

Όσο για τη δεύτερη ρομ που ειπώθηκε η ενότητα που αναφέρεται στο overclocking δεν ισχύει για μας έτσι;

Overclock μόνο στην fluidity και μόνο με unlocked bootloader..

Αλλά και σε locked είναι μια χαρά.. Προσωπικά προτιμώ αυτή από την ultimate, χωρίς να υπάρχει τεράστια διαφορά..

Overclock μόνο στην fluidity και μόνο με unlocked bootloader..

Αλλά και σε locked είναι μια χαρά.. Προσωπικά προτιμώ αυτή από την ultimate, χωρίς να υπάρχει τεράστια διαφορά..

Δοκίμασα τις προάλλες ν κάνω το overclock κ μάλλον έκανα κάτι λάθος κ το κινητό δεν άνοιγε! :-P

Χαιρετώ την παρέα. Πήρα το κινητό στην κοπέλα μου πριν 3 ημέρες και με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται πολύ καλό (εγώ έχω ενα Xperia Mini pro). Παρατήρησα όμως οτι τρώει κάποια κολλήματα, είναι η αλήθεια. Είναι με τη original ROM κ τρεχει JB. έχει βγεί αναβάθμιση για ICS; Η αλήθεια είναι πως θα ηθελα να το ρουτάρω για να διώξω όλα τα άχρηστα που κουβαλάει απο την Sony, αλλά όταν προσπάθησα να το κάνω για το mini pro δεν τα κατάφερα:( (έπρεπε να κανω downfrade στο firmware και καπου χάθηκα...). Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για φλασάρισμα custom ROM; Διαβάζω διάφορα απο xda αλλά δεν βλέπω να το έχω με το android (μόνο jailbreak σε iphone εχω καταφέρει να κάνω χαχαχχα :p)

Κάθε βοήθεια δεκτή!! Ευχαριστώ!

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Τρέχει gb θες να πεις ;-)

Ναι έχει βγει ics, κανείς αναβθμιση μέσω pc companion.

Για root κλπ δες πρώτο ποστ και ότι δεν καταλάβεις ρώτα

Ναι gb ήθελα να πω :) η ics είναι οκ; την έχει δοκιμάσει κανείς; τα led στα notifications δουλεύουν να υποθέσω ( γιατί στο 1ο update που είχα κανει στο mini pro σε ics δεν δούλευαν)

Thanks again ! ;)

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Υπαρχει τροπος να συνδεθει το κινητο μας με μονιτορ η με τηλεοραση?αν κ δε νομιζω

DLNA, αν έχεις την κατάλληλη τηλεόραση..

Καλημερα με ερωτηση. Οταν ανοιγω το wi-fi στο κινητο αμεσως πλακωνουν ειδοποιησεις απο 1 game και απ το facebook. Για το game δεν με ενοχλει, αλλα αυτο με το fb πως το απενεργοποιω? Επισης οταν θελω να κλεισω τελειως μια εφαρμογη, τι κανω? Γιατι με το back, απλα βγαινω κ τρεχουν στο παρασκηνιο.

Ευχαριστω

Καλημερα με ερωτηση. Οταν ανοιγω το wi-fi στο κινητο αμεσως πλακωνουν ειδοποιησεις απο 1 game και απ το facebook. Για το game δεν με ενοχλει, αλλα αυτο με το fb πως το απενεργοποιω? Επισης οταν θελω να κλεισω τελειως μια εφαρμογη, τι κανω? Γιατι με το back, απλα βγαινω κ τρεχουν στο παρασκηνιο.

Ευχαριστω

Μπες στην εφαρμογή του fb πήγαινε ρυθμίσεις κ ξετικαρε τις ειδοποιήσεις.

Για να κλείσεις τελείως την εφαρμογή πας ρυθμίσεις,εφαρμογές,σε εκτέλεση βρες την κ εκτέλεση τη:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Σήμερα τέσταρα τις δυνατότητες του Sole.. :p

Έγραφα στη σχολή και είχα ανοιχτό 3G, ανοιχτό pdf αρχείο, έστελνα σε viber, μου στέλνανε σε μήνυμα, έβγαζα φωτογραφίες και τις έστελνα σε 3 κινητά με bt ταυτόχρονα..

Έφαγε κάτι μικρό κολληματάκια, αλλά γενικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο... :D Περίμενα ότι θα κολλήσουν τα πάντα και απλά θα κλείσει.. :lol:

Και είμαι με stock .54 non root..

Γεια χαρα σε ολους,

Μολις αγορασα το sole και θελω πριν απο οτιδηποτε αλλο να κανω root για να σβησω την σαβουρα.

Η εκδοση που εχει ειναι 2.3.7 και 6.0.B.3.184

Ποιος ειναι ο σωστος οδηγος για root?

Αν κανω πρωτα root και μετα ενημερωση λογισμικου θα χασω το root?

(αν και στην ενημερωση με wi-fi δεν βρισκει διαθεσιμη ενημερωση)

Sorry αν εχουν ξανα απαντηθει, αλλα αν και διαβασα ολες τις σελιδες δεν βρηκα ακρη (πρωτο κινητο με android, πριν ειχα iphone)

Dimitris :respect:

εισαι σε gb.

θα πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση σε ics. μετά πας στο πρωτο ποστ και εχει οδηγούς.

επίσης η αναβάθμιση δεν ειναι ota, αλλά μέσω του pc companion. να κάνεις clean install για να μην εχεις κολληματα κλπ ;)

αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρωτας ;)

νομίζω για root σε gb δεν εχει κάτι.

ευχαριστω charlie,

ελεγα να παιξω λιγο με GB πριν κανω αναβαθμιση σε ICS.

θα το δοκιμασω συντομα (τωρα το εχω σε φορτιση)

Dimitris :respect:

Λογικό γιατί το viber τρέχει διαρκώς. Όταν δεν το χρησιμοποιείς μπορείς να το κλείνεις (έχει επιλογή για exit)

Επίσης μιας και αναφερόμαστε σε εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και ξεζουμίζουν την μπαταρία. Δοκιμάστε το greenify. Toυ ορίζεις να κάνει pause τις εφαρμογές που δεν θες να τρέχουν στο παρασκήνιο όταν δεν χρησιμοποιείς το κινητό.

Φαίνεται να κάνει δουλειά αν και θέλω να το δοκιμάσω μερικές μέρες ακόμα ώστε να βεβαιωθώ. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola