spaceboy1 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 εχεις πειραξει το κινητό σου; τι χρήση κανεις; εγω πάντως εντυπωσιαστηκα από την μπαταρία του Το εχω κανει root κ εχω ics official και κανω χρηση wi-fi, ασε που οταν το φορτιζω το βραδυ και το εχω σε κατασταση πτηση απο 100%μπαταρια τι βρισκω 95% το πρωι, κανονθκα δ επρεπε να πεφτει. Α ρε Samsung κορυφη τι ηθελα κ εμπλεκα με τη sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εμένα στο 8ωρο που κοιμάμαι πέφτει 2-3 % κανονικά ανοιχτό το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι δεν παιζει το spirit fm radio στο κινητο μας κ αν υπαρχει καποιοςτροπος να παιξει. Το θεμα παντως της μπαταριας ειναι πολυ αθλιο, μια μερα με το ζορι ρωτα τον developer. στην περιγραφη έχει link για το xda, που μπορείς να ρωτήσεις ότι θες, και αν δεν βρειτε λύση πες να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω, σύμφωνα με την περιγραφή θα στα δώσει, και δεν εχω διαβάσει κάπου ότι δεν το κάνει. αλλά αφού έχεις official, γιατί θες το spirit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ρωτα τον developer. στην περιγραφη έχει link για το xda, που μπορείς να ρωτήσεις ότι θες, και αν δεν βρειτε λύση πες να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω, σύμφωνα με την περιγραφή θα στα δώσει, και δεν εχω διαβάσει κάπου ότι δεν το κάνει. αλλά αφού έχεις official, γιατί θες το spirit? Θελω το spirit γιατι μετραω το σημα των σταθμων που με ενδιαφερει Δε τ αγορασσ ακομη αλλα εβαλα τη δοκιμαστικη εκδοση κ δε παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Θελω το spirit γιατι μετραω το σημα των σταθμων που με ενδιαφερει Δε τ αγορασσ ακομη αλλα εβαλα τη δοκιμαστικη εκδοση κ δε παιζει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35004908 σε xICS hybrid λειτουργει κανονικα αυτη η εκδοση.. ισως εβαζες καποια μη συμβατη εκδοση ή φταίει η στοκ ρομ... όπως και να χει, αγόρασε την official και αν δεν κάνει θα παρεις τα λεφτα σου πίσω ;) http://d-h.st/HDa edit: έβαλα ultimate (και εγώ :P ) για να φτιάξω το θέμα με την μπαταρία, ποιο αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2059358 πρέπει να φλασάρω? επίσης έχω ένα θέμα με τα ringtones. υπάρχουν κάπου τα ringtones να τα φλασάρω πάλι? γιατί πολλά δεν παίζουν ή έχουν γίνει το κλασσικό της se. εναλλακτικά που είναι ο φάκελος που υπάρχουν να φάει delete? Edited January 12, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 για το δεύτερο δεν ξέρω να σου απαντήσω , για την μπαταρία κατεβάζεις αυτό και το φλασαρεις , αφού πρώτα έχεις κάνει mount system στο cwm :happy: http://www.mediafire.com/?syhpy2977y7jo5k Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 ευχαριστώ! (το αλλο μετά από κάμποσα rebbot λύθηκε μόνο του μου φαίνεται, ίσως γινόταν κάποιο coflict) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Για την official με root υπαρχει κατι να βελτιωνει τη μπαταρια? Ειναι πολυ αθλια η κατασταση της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Λοιπόν μετά από μια εβδομάδα χρήσης με την ics σας δίνω και εγώ 2 screenshots από την απόδοση πλέον της μπαταρίας που είναι παραπάνω από ικανοποιητική για μια τυπική μέρα με περίπου 1 1/2 ώρα ομιλία και το WiFi το διαχειρίζεται αυτόματα το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 λοιπον σημερα εκανα μια προσπαθεια να κανω ροοτ το κινητο μ αλλα μαλλον κατι δν εκανα σωστα... συμφωνα με αυτο το βιντεο εκανα τα βηματα... δν ειχα καποιο προβλημα στην πορεια , εγινε οπως ακριβως στο βιντεο ομως μετα κατεβασα ενα ροοτ checker και μ λεει οτι δν ειμ ροοτ . τι μπορω να κανω τωρα ??? ο στοχος μ ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω αυτη την ρομ ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025449 ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε βίντεοκλήση στο Sole κανονικά μέσω Cosmote π.χ; Ή μόνο με Skype κ.τ.λ; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καταρχήν αυτή η ρομ δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader.. Δεύτερον δεν μπορούμε να ξέρουμε τί πήγε στραβά.. Είχες ανοιχτό το usb debugging? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε βίντεοκλήση στο Sole κανονικά μέσω Cosmote π.χ; Ή μόνο με Skype κ.τ.λ; Απ'όσο ξέρω μόνο τα Samsung υποστηριζουν βιντεοκληση μέσω δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Almag τι εννοείς usb debugging???? Τωρα να ξαναδοκιμασω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 ρυθμίσεις->για προγραμματιστες (δεν ξερω αν το λεει ετσι στα ελληνικα, στα αγγλικα λεει developer options) -> τικάρεις το usb debuging (εντοπισμός σφαλμάτων usb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Το είχα τικαρισμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 λοιπον σημερα εκανα μια προσπαθεια να κανω ροοτ το κινητο μ αλλα μαλλον κατι δν εκανα σωστα... συμφωνα με αυτο το βιντεο εκανα τα βηματα... δν ειχα καποιο προβλημα στην πορεια , εγινε οπως ακριβως στο βιντεο ομως μετα κατεβασα ενα ροοτ checker και μ λεει οτι δν ειμ ροοτ . τι μπορω να κανω τωρα ??? ο στοχος μ ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω αυτη την ρομ ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025449 ευχαριστω !!! αν δε σου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους ή πρόβλημα πήγαινε μέσα στο app drawer και δες αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή SuperSu. αν υπάρχει είσαι root στο κινητό απλά την ώρα που πήγε να τρέξει ο root checker δε του έδωσες δικαιώματα root! και όπως είπε και ο AlMag1 η συγκεκριμένη rom που θέλεις να βάλεις έχει οδηγίες πως να την κάνεις install χωρίς να κάνεις unlock τον bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 αν δε σου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους ή πρόβλημα πήγαινε μέσα στο app drawer και δες αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή SuperSu. αν υπάρχει είσαι root στο κινητό απλά την ώρα που πήγε να τρέξει ο root checker δε του έδωσες δικαιώματα root! και όπως είπε και ο AlMag1 η συγκεκριμένη rom που θέλεις να βάλεις έχει οδηγίες πως να την κάνεις install χωρίς να κάνεις unlock τον bootloader. Φίλε δν υπάρχει αυτή η εφαρμογή, θα ξαναπροσπαθησω να το κάνω ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φίλε δν υπάρχει αυτή η εφαρμογή, θα ξαναπροσπαθησω να το κάνω ροοτ Επειδή και εγώ έκανα update και root από GB σε Ics πριν λίγες μέρες, στην σελίδα 297 περιγράφω όλη την διαδικασία, δες μήπως σε βοηθήσει κάτι και από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά έχω ultimate v2 sola rom αλλά δεν συνδέεται στο wifi(παρόλο που μου δείχνει διάφορα wifi που ποιάνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά έχω ultimate v2 sola rom αλλά δεν συνδέεται στο wifi(παρόλο που μου δείχνει διάφορα wifi που ποιάνει) Μόνο στο δικό σου ή σε κανένα wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Παιδες εχω παρατηρησει ενα προβλημα, οταν ανοιγω εφαρμογες η βλεπω βιντεο ξαφνικα χανει το σημα δικτυου εντελως κ μετα πρεπει να γινει επαννεκινηση για να επανερθει. Εχει καποιος το συγκεκριμςνο προβλημα; Τι να φταιει; Επισης εκανα ενα τεστ με το. Αn tu tu και επιασα 7113 score, ειναι καλο η κακο? Edited January 13, 2013 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Επισης εκανα ενα τεστ με το. Αn tu tu και επιασα 7113 score, ειναι καλο η κακο? Βρε θηριο πως το καταφερες αυτο? Εμενα το καλυτερο ειναι 6271.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 με ποια rom έπιασες τέτοιο score ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 με ποια rom έπιασες τέτοιο score ? Αν λες για μενα με Ultimate Sola v2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts