AlMag1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μου αρέσει η V2 που έχω αλλά μου τη δίνει απίστευτα το κόλλημα στο μενού.(η γραμματοσειρά στα μηνύματα είναι καταπληκτική) Θα θελα κάτι γρήγορο.. ++Το gps στη συγκεκριμένη έκδοση σε μένα δεν λειτουργεί! Εμένα στην hybrid δεν δουλεύει το network location (πολύ σπαστικό γιατί αναγκάζεσαι να ανοίγεις gps και αν είσαι σε εσωτερικό χώρο, κλάφτο..) Όσο για την V2 την είχα βάλει για 1 μέρα και την πέταξα γιατι δεν το γούσταρα καθόλου το κόλλημα.. Κάτι μου λέει ότι θα ξανα γυρίσω στην απλή Brains.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Εμένα στην hybrid δεν δουλεύει το network location (πολύ σπαστικό γιατί αναγκάζεσαι να ανοίγεις gps και αν είσαι σε εσωτερικό χώρο, κλάφτο..) Όσο για την V2 την είχα βάλει για 1 μέρα και την πέταξα γιατι δεν το γούσταρα καθόλου το κόλλημα.. Κάτι μου λέει ότι θα ξανα γυρίσω στην απλή Brains.. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω την MIUI για δοκιμή...Απ' ότι είδα έφτιαξαν αρκετά πράγματα και λέω να τη δοκιμάσω να δω τι γίνεται! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Σε περιπτωση που βαλω την GB για να κανω root το κινητο, χωρις ωστοσο να ξεκλειδωσω τον bootloader, τι χρειαζεται να κανω? Υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Εισαι σιγουρος οτι γινεται χωρις ξεκλειδωμα; στο xda, ο οδηγος που εχει απαιτει ξεκλειδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Σε περιπτωση που βαλω την GB για να κανω root το κινητο, χωρις ωστοσο να ξεκλειδωσω τον bootloader, τι χρειαζεται να κανω? Υπαρχει καποιος οδηγος? Μόλις στην προηγούμενη σελίδα και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2063029 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έχω την ultimate sola και πέρασα και τα widgets της sony(εικόνες,μουσική κλπ) τα οποία βολεύουν πολύ!! Αν θέλει κανείς να τα φλάσαρει ας μου πει να τα ανεβάσω. Τα έδιναν ως έξτρα σε μια πιο παλιά rom που είχα περάσει(Brainsrom νομίζω) και δουλεύουν κανονικά Κάτι άλλο: Έχω go sms,έχω περάσει την ελληνική γλώσσα αλλά και πάλι υποστηρίζει 70 χαρακτήρες.Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Handcent :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 το δοκίμασα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.Lagάρει στην επιλογή ονόματος και δεν έχει τόσες επιλογές :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το android market: Αν θέλουμε να κατεβάσουμε μια εφαρμογή που κοστίζει, τα χρήματα που πρέπει να δώσουμε πού θα τα δώσουμε;; Αν καταλάβατε τι εννοώ.:wacko: Ναι, πρώτη φορά android, γι' αυτό τόσο άσχετη...:p Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μπορείς μέσω paypal.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μπορείς μέσω paypal.... :p ΟΚ....... Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι πληρωμής;;;;:wacko: Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 SOS.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Μετά από την προσπάθεια εγκατάστασης της BrainsRom δεν είδα ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο firmware (νομίζω .154) και κολλάει στο μενού του boot..Mέσω recovery στην κάρτα μνήμης δεν έχω κάποια άλλη και όσες φορές και να προσπαθήσω κολλάει στο μενού του boot..Το ερώτημα μου τώρα είναι!!!Δεν μου αναγνωρίζει μετά από τις προσπάθειες που έκανα ούτε την external sd card μου οπότε έχω πελαγώσει τελείως..Τι να κάνω?Πως να το ανοίξω?? Ζητώ άμεσα απαντήσεις σας γιατί το σολάκι μου βρίσκεσαι στην εντατική!! :P Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ξανα φλασαρετο με το flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Κι αν δεν δουλέψει τότε επιδιόρθωση με το SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μα δεν βλέπει το κινητό ρε παιδιά!Κολλάει στο boot και κάνει ρεστάρτ συνεχώς άρα δεν μπορεί να αναγνωριστεί ούτε από το seus ούτε από το flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μα δεν βλέπει το κινητό ρε παιδιά!Κολλάει στο boot και κάνει ρεστάρτ συνεχώς άρα δεν μπορεί να αναγνωριστεί ούτε από το seus ούτε από το flashtool Ρε φιλε την πρωτη δονηση την κανει?Η το μπρικαρες φουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim20dp2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με το xperia sole.. πριν 9μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και ξαφνικά πριν 2 μέρες έκλεισε μόνο του για καμια ώρα και δεν ανταποκρινόταν.Ακόμα και όταν έβαζα τον φορτιστή δεν γινόταν τίποτα. Αφού πέρασα μια ώρα προσπαθώντας να το ανοίξω χωρίς αποτέλεσμα ξαφνικά τα κατάφερα χωρίς να ξέρω τι άλλαξε. Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το πήρα και με στείλαν στη sony.Σήμερα το πήγα στη sony και μου είπαν ότι θα το δούν. βέβαια μετά το περιστατικό δούλευε 2 μέρες χωρίς πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με το xperia sole.. πριν 9μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και ξαφνικά πριν 2 μέρες έκλεισε μόνο του για καμια ώρα και δεν ανταποκρινόταν.Ακόμα και όταν έβαζα τον φορτιστή δεν γινόταν τίποτα. Αφού πέρασα μια ώρα προσπαθώντας να το ανοίξω χωρίς αποτέλεσμα ξαφνικά τα κατάφερα χωρίς να ξέρω τι άλλαξε. Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το πήρα και με στείλαν στη sony.Σήμερα το πήγα στη sony και μου είπαν ότι θα το δούν. βέβαια μετά το περιστατικό δούλευε 2 μέρες χωρίς πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί?? Λογικα κολισε.Επρεπε να κανεις ενα ρεσταρτ.Θα μου πεις δεν ηξερα πως γινετε.Αμα δεν εχει προβλημα το hardware εγω δεν το παω για service γιατι αμα ειναι θεμα λογισμικου τοτε λυνετε ευκολα.Τις πρωτες μερες εγω δεν δινω σημασια στο λογισμικο.Απλα το αφηνω να στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Λοιπόν, σήμερα τ' απογευματάκι καθόμουν και "έπαιζα" με τις διάφορες ROM και διαπίστωσα το εξής: Είχα την ICS και πέρασα την Ultimate v2 μέσω CWM (η οποία μάλιστα έχει μια ιδιαίτερη γραμματοσειρά) και αφού ασχολήθηκα λίγο, με την ίδια διαδικασία πέρασα την BrainsROM. Πρόσεξα λοιπόν ότι παρότι έκανα και όλα τα wipe, η τελευταία ROM εξακολουθούσε να μου εμφανίζει τη γραμματοσειρά (και άλλα χαρακτηριστικά) της Ultimate. Δε θα έπρεπε όμως οτιδήποτε προηγούμενο να έχει διαγραφεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έχω την ultimate sola και πέρασα και τα widgets της sony(εικόνες,μουσική κλπ) τα οποία βολεύουν πολύ!! Αν θέλει κανείς να τα φλάσαρει ας μου πει να τα ανεβάσω. Τα έδιναν ως έξτρα σε μια πιο παλιά rom που είχα περάσει(Brainsrom νομίζω) και δουλεύουν κανονικά Κάτι άλλο: Έχω go sms,έχω περάσει την ελληνική γλώσσα αλλά και πάλι υποστηρίζει 70 χαρακτήρες.Καμιά ιδέα; Έχει κανείς λύση για τα μυνήματα;Ξαναπέρασα το go sms αλλά τίποτα.... Handcent δεν θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλησπερα, εχει κανεις να προτεινει καμια θηκη για το solακι? Μην μας γραντζουνιστει κιολας. Κριμα ειναι ;) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ρε φιλε την πρωτη δονηση την κανει?Η το μπρικαρες φουλ? Μπαίνει στο μενού recovery απλά κολλάει στο μενού μετά την εμφάνιση του εικονιδίου σόνυ (στο σήμα του android δηλαδή) και κάνει ρεστάρτ πάλι!Απλά είμαι πολύ προβληματισμένος γιατί δεν το εμφανίζει όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μπαίνει στο μενού recovery απλά κολλάει στο μενού μετά την εμφάνιση του εικονιδίου σόνυ (στο σήμα του android δηλαδή) και κάνει ρεστάρτ πάλι!Απλά είμαι πολύ προβληματισμένος γιατί δεν το εμφανίζει όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή! E, αφού ανάβει, κάνε τη διαδικασία με το flashtool και πέρνα μια official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έχει κανείς λύση για τα μυνήματα;Ξαναπέρασα το go sms αλλά τίποτα.... Handcent δεν θέλω.. Μπες εδω και κανε αυτα και εισαι οκ μετα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το να διαβάσει κανείς 300 σελίδες για να βρει απάντηση είναι υπερβολικό. Το να διαβάσει όμως 5-10 σελίδες πιο πίσω το θεωρείτε μάταιο; Γιατί τα τελευταία ερωτήματα έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες 3-4 σελίδες και ίσως να βρίσκατε τη λύση στο πρόβλημά σας πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts