spaceboy1 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλη χρονια παιδια, θελω να κανω ενα copy απο το φαεκελο download του file manager και να το κανω paste στο φακελο system του root explorer. Πως γινεται? :ninja: www.spacefm.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Τελικά το τσεκάρουμε η όχι στο flashtool Σύμφωνα με τις οδηγίες στο xperiadev.wordpress.com, στο ICS το τικάρεις, στο GB όχι. Να ρωτήσω κάτι άλλο (που αφορά βέβαια όλες τις συσκευές Android): Μπορούμε, μέσω κάποιου αντάπτορα, να συνδέσουμε USB stick στην αντίστοιχη υποδοχή της συσκευής και να έχουμε πρόσβαση μέσω του κινητού στο στικάκι; Edited January 2, 2013 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Σύμφωνα με τις οδηγίες στο xperiadev.wordpress.com, στο ICS το τικάρεις, στο GB όχι. Να ρωτήσω κάτι άλλο (που αφορά βέβαια όλες τις συσκευές Android): Μπορούμε, μέσω κάποιου αντάπτορα, να συνδέσουμε USB stick στην αντίστοιχη υποδοχή της συσκευής και να έχουμε πρόσβαση μέσω του κινητού στο στικάκι; Ναι μπορεις.. για αυτο υπαρχει το usbotg!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εγώ έχω ultimate v2 και έχω τα εξής "προβλήματα" : Υπάρχει θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας δεν "ανανεώνεται" οπότε αναγκάζομαι και βάζομαι αυτή της rom(όχι αυτή που έχει η ics από μόνη της),οπότε έχω δύο -.- Και εκτός αυτού το γράμμα "Φ" μου είναι πάντα κεφαλαίο στην πληκτρολόγηση.... Κατά τα άλλα πολύ καλά...μου αρέσει η notification bar και όλες οι επιλογές που δίνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 νομίζω το porject της συνεχίζεται, εν αντιθέσει με την hybrid που εχει σταματησει, οπότε μπορείς να ποσταρεις στο xda για να διορθωθούν σε μελλοντικό update ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλή χρονιά κι από μένα αλλά από ότι φαίνεται είμαι αναγκασμένος να ξεκινήσω με παρατηρήσεις. spaceboy1 θα σε παρακαλούσα θερμά να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και κυρίως να επιδείξεις την δέουσα υπομονή. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να απαιτείς απαντήσεις ή να "μειώνεις" χρήστες επειδή οι απαντήσεις τους μπορεί να μην σε βοήθησαν. Δεν χρειάζεται επίσης να κάνεις συνεχόμενα post. Υπάρχει το κουμπί της τροποποίησης για τυχόν προσθήκες ή αλλαγές. Τέλος θα σε παρακαλέσω να μην ξανά μπεί σε post σου το link συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού. Αν θέλεις μπορούμε με μεγάλη μας χαρά να το προσθέσουμε στο MyLinks. Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να το συζητήσεις μαζί μου μέσω πμ μιας και δεν χρειάζεται να γεμίζουμε το forum. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Θα ήθελα να φλασάρω το sola της κοπέλας μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει firmware stock ICS ελληνικό ή κάποιο Stock ICS που να έχει ελληνικά και υποστήριξη 160 χαρακτήρες στα sms Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά! Έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό.. το αγόρασα πριν 7 μέρες για την κοπελιά μου και αμέσως εγκατέστησε το game Pou όλα καλά μέχρι εχθές όμως άρχισε να ψιλοκολλάει και στο game αλλά και στο μενού του... Έχει την έκδοση 2,3,7. 1ον Υπάρχει τρόπος να λυθεί το lag του και 2ον η ics λειτουργεί κανονικά χωρίς κολλήματα συμφέρει να το κάνω update? ΥΓ το κινητό δεν έχει άλλες extra εφαρμογές περασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Θα ήθελα να φλασάρω το sola της κοπέλας μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει firmware stock ICS ελληνικό ή κάποιο Stock ICS που να έχει ελληνικά και υποστήριξη 160 χαρακτήρες στα sms http://d-h.st/6jJ Εγώ αυτό έχω βάλει. Είναι official rom Κεντρικής Ευρώπης που περιλαμβάνει τη ρύθμιση "εξοικονόμιση κόστους" στις ρυθμίσεις SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εγώ έχω ultimate v2 και έχω τα εξής "προβλήματα" : Υπάρχει θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας δεν "ανανεώνεται" οπότε αναγκάζομαι και βάζομαι αυτή της rom(όχι αυτή που έχει η ics από μόνη της),οπότε έχω δύο -.- Και εκτός αυτού το γράμμα "Φ" μου είναι πάντα κεφαλαίο στην πληκτρολόγηση.... Κατά τα άλλα πολύ καλά...μου αρέσει η notification bar και όλες οι επιλογές που δίνονται! εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το "Φ" .επίσης ,το θέμα της μπαταρίας έχει ήδη λυθεί στο xda. δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36034021&postcount=455 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Δοκιμάστε λίγο miui να πάθετε την πλάκα σας,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034888 Άμα βάλετε την ρομ δεν θα ξανα αλλάξετε ποτέ ξανά,απλά τα σπάει!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Λέει ότι δε λειτουργεί το video recording και το fm radio.. Αν λειτουργουσαν θα την έβαζα.. Θα την παρακολουθώ για μελλοντικά update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά! Έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό.. το αγόρασα πριν 7 μέρες για την κοπελιά μου και αμέσως εγκατέστησε το game Pou όλα καλά μέχρι εχθές όμως άρχισε να ψιλοκολλάει και στο game αλλά και στο μενού του... Έχει την έκδοση 2,3,7. 1ον Υπάρχει τρόπος να λυθεί το lag του και 2ον η ics λειτουργεί κανονικά χωρίς κολλήματα συμφέρει να το κάνω update? ΥΓ το κινητό δεν έχει άλλες extra εφαρμογές περασμένες. 1) ολες αυτες τις μερες εχεις κανει ενα reboot το κινητο; το λεω γιατι τα android το θελουν το restart τους καθε 2 μερες, γιατι δουλευουν πολλες διεργασιες στο παρασκηνιο.. 2) να βαλεις ics δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. κ μετα μπορεις να βαλεις καποια custom rom, οπως σχεδον ολοι μας και να πηγαινει το κινητο πολυ πιο γρηγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια, μπορω μετα το root που εκανα τελικα να εχω κ recovery σε αυτη τη ρομ η λεω βλακειες Καλησπερα παιδια, μπορω μετα το root που εκανα τελικα να εχω κ recovery σε αυτη τη ρομ η λεω βλακειες ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ Κ ΤΟ BOOT,, Υπαρχει link να μου δωσετε Edited January 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλα τα παιδιά του φορουμ!! Τα καλυτερα για σας και τις οικογεννειές σας!! Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 από xICS hybrid σε ultimate πρέπει να φλασάρω την στοκ πρώτα .54 πρώτα έτσι? και απο flashtool, όχι πχ επαναφορά μέσω pc companion? ή μπορώ κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τώρα είσαι .10 σωστά? Μπορείς και με τους 2 τρόπους νομίζω.. Απλά αν κάνεις επανεγκατάσταση απο SUS θα χάσεις ροοτ.. Και μετά πάλι από την αρχή.. Καλύτερα φράσαρε .54 και πιστεύω δεν θα χαθεί το ροοτ.. Φλάσαρε την ιταλική .54 καλύτερα γιατί έχουμε το ίδιο όνομα (Sole) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) εγώ τώρα έχω την xICS που αν δεν κάνω λάθος είναι βασισμένη στην .10.. ευχαριστώ! σήμερα αύριο θα το κάνω και θα γράψω τα αποτελέσματα :P Καλησπερα παιδια, μπορω μετα το root που εκανα τελικα να εχω κ recovery σε αυτη τη ρομ η λεω βλακειες ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ Κ ΤΟ BOOT,, Υπαρχει link να μου δωσετε ναι μπορεις. απλα ξαναβαζεις τη recovery για bootloader το πρωτο απο xda ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159 διαβασε σχολια εκει, δεν το εχω δοκιμασει Edited January 3, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Για bootloader έχει ανεβάσει ο darkstan πολλές σελίδες πιο πίσω ένα rar αρχείο που λέγεται fastboot.. Έχει μέσα αναλυτικά οδηγίες για το πώς ξεκλειδώνεις bootloader.. Κάνε αναζήτηση και βρες το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δοκιμάστε λίγο miui να πάθετε την πλάκα σας,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034888 Άμα βάλετε την ρομ δεν θα ξανα αλλάξετε ποτέ ξανά,απλά τα σπάει!!!!!!!!!!! Δουλεύει το ραδιόφωνο; Γιατί αν όχι, σίγουρα τα σπάει (αλλά στην αργκώ των 80's και όχι του 2000 :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Την είχε βάλει ο αδερφός μου στο RAZR.. Δεν μου άρεσε το UI της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankestain2000 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπερα παιδια!! Σημερα αγορασα το σολακι τελειο.θελω μια βοηθεια!! εχω κατι apps στο pc και θελω να τα μεταφερω στο τηλ για να τα κανω install.κανω αντιγραφη επικολληση στη μνημη του τηλεφωνου και δεν τα βρισκω πουθενα. τι πρεπει να κανω που πρεπει να τα αποθηκευσω για να τα δω να τα εγκαταστησω??? plz helppppp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν επιτρέπεται Φρανκεστάιν, από πού το αγόρασες; Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα.:) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπερα παιδια!! Σημερα αγορασα το σολακι τελειο.θελω μια βοηθεια!! εχω κατι apps στο pc και θελω να τα μεταφερω στο τηλ για να τα κανω install.κανω αντιγραφη επικολληση στη μνημη του τηλεφωνου και δεν τα βρισκω πουθενα. τι πρεπει να κανω που πρεπει να τα αποθηκευσω για να τα δω να τα εγκαταστησω??? plz helppppp!! κατεβαζεις εναν file manager, πχ astro file manager ή es manager και μετα θα βρεις ολα τα αρχεια που εχεις στην καρτα. επίσης θα πρέπει να πας ρυθμισεις->για προγραμματιστες->αγνωστες πηγες και να το τικαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankestain2000 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) κατεβαζεις εναν file manager, πχ astro file manager ή es manager και μετα θα βρεις ολα τα αρχεια που εχεις στην καρτα. επίσης θα πρέπει να πας ρυθμισεις->για προγραμματιστες->αγνωστες πηγες και να το τικαρεις Ευχαριστω πολυ φιλε νασαι καλα θα το κανω!!!! Αν επιτρέπεται Φρανκεστάιν, από πού το αγόρασες; Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα.:) Απο σκρουτζομαγαζο το παραγγελνεις και την επομενη ειναι σπιτι σου!!!!! Edited January 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts